Header
View tracker

Go morgon på er!
Idag gjorde vi en ovanlig start på dagen. Efter vår mysiga morgon så bäddade jag ner liten i vagnen och så tog vi en pw till förskolan istället för att ta bilen. Det är ändå en promenad på nästan 5 km. Lagom kallt och skönt. Varför har jag inte tagit mig den tiden till detta innan. Nu kan jag säga att det är ju inte sista gången 😊

Kram N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag fortsatte vi med vårt julbak/pyssel. Det blev att dekorera pepparkakor. Jag brukar älska denna tiden på året. Att få julbaka, pyssla och göra julgodis, så som kolor, Mozart kulor och rocky road tror jag de heter. I år så är inte glädjen lika stor men det är ju för att jag inte mår så bra. Men jag försöker verkligen och barnen älskar det. Så ikväll blir det glutenfria lussekatter så stor oxå får njuta lite.
Vad brukar ni göra för gotte grejer till jul?

Kram N

Likes

Comments

View tracker

En hel del sniglar 😉"lussekatter" enligt liten. Som hon kämpade med att göra sina sniglar. Inte helt oätliga heller. Jag skulle säga tok goda. Mums 😊

Kram N

Likes

Comments

Denna prinsessa har hängt med mig idag och det är inte mycket vi har gjort.  Mest slappat faktiskt.
Men vi bestämde oss för att göra lite sniglar  "lussekatter". Så nu är degen på jäsning och vi kollar på film under tiden. Det blev Husdjurens liv 😊

Kram N

Likes

Comments

Då var det sista dagen på denna arbetsvecka. En vecka som har varit väldigt stökig. Vi har flyttat hela avdelningen till en annan byggnad pga renovering. Så ni ska vi ha vår verksamhet där i ca 10 mån för att sen flytta tillbaka till nya lokaler. Jag jobbar ju nu bara 50% men har varit totalt slutkörd efter dessa 4 timmar.
Igår så hade vi julfest på jobb och efter 1,5tumme var jag helt slut mentalt samt att jag skulle hämta hem liten. Men under den tiden jag var där så var det super trevligt.
Nu blir det mys med liten och sen förskolan.

Kram N

Likes

Comments

Det var riktigt skönt för kroppen. Att starta dagen på detta sätt är nog det bästa just nu. Jag trivs så bra med min träning men jag har inte lagt så mycket fokus på löpningen för att det har varit tråkigt väder samt att jag har varit såååå trött på kvällen. Men jag tycker oxå det är fruktansvärt tråkigt att springa på löpbandet. Så det har ju blivit en del spinning istället.
Ni får ha en super dag ❤
Kram N

Likes

Comments

Helt galet att det redan är den 1 december. Tiden går så snabbt...

! December innebär ju att första luckan i adventskalendern ska öppnas. Här hemma har jag inte någon kalender själv men barnen har fått. Liten har en kalender från MammaMu och en Lego medans stor har en från Glitter och en chokladkalender.

Min dag idag består av Cirkelträning på morgonen sen iväg för lite jobb och där efter ska vi ha julfest på jobb. Ser fram emot det eftersom de andra två åren har jag haft båda barnen hemma och inte kunnat gå. Så i år ska jag unna mig själv detta.

Fast när jag kommer hem ska jag hämta hem liten och som jag ska snusa på henne. Saknar henne så otroligt mycket när jag inte han henne hos mig.

Men först lite frukost och kaffe :-)

Bamsekram N

Likes

Comments

Go morgon på er!
Här sitter jag med mitt kaffe i tystnaden. Det enda som låter är suset från luftventilerna och trafiken från de få bilar som är ute och kör. Saknar de där små andetagen och ljuden från liten nu på morgonen.  Alltid lika jobbigt när det är hennes vecka hos pappa.
Jag har fått sova en hel natt och känner mig lagom pigg. Njuter nu av mitt kaffe och ska snart göra lite frukost. Idag väntas två spinning pass och ett core. Sen tänkte jag ta mig hem till  kära mamma och hjälpa henne lite. Men i eftermiddag så blir det lite mer ljupynt. 1 advent imorgon ju..

Kram N

Likes

Comments

God morgon på er!
Dagen började både mysigt och tokigt..
Underbar morgon med den lilla och den stora hade en vanlig tonårs morgon....Ja ni fattar nog. Iallafall så hade vi tid på BUP och fick sätta fart på morgon rutinerna. Inga problem att lämna liten. Heller inga problem att hitta parkering i Lund... Men jag fick en konstig magkänsla över att mågot var fel. Jag hade ju inte fått det där smsat igår från BUP som jag brukar få. Då när vi väl e framme på plats så får vi reda på att de har skickat hem en ny tid till oss och avbokat dagens tid.... Suck!!!
Så därför behöver jag mer kaffe 😛
Kram N

Likes

Comments

Chefen kom och sa till mig idag -Natalie, jag tycker du ser piggare ut. Oj, tänkte jag. Känner mig definitivt inte pigg. Tror jag var Björn i mitt förra liv för allt jag vill göra är att gå i ide.
Men iallafall så sitter jag här på vårdcentralen och väntar på min tur. Ska träffa min läkare igen. Liten check över hur det går med min medicinering och min sömn. Får se vad hon säger om sjukskrivningen.. Hon kanske vill att jag fortsätter jobba 50% eller så har hon andra planer. Vi får se, vi får se..
Sen efter besöket så blir det att hämta lilla prinsessan och hem till den stora prinsessan ❤

Kram N

Likes

Comments