Tiden flyger fram, och dagarna med Enzo är så roliga än om jag är så galet trött, uppvak om nätterna och regningt väder är inte de bästa jag vet.... menmen. Han kämpa just nu med att försök krypa, tålamodet har han inte men han är ändå mer positiv med att vara på mage än han varit tidigare, tar sig fram gör han på något konstigt vis när han verkligen vill ha något långt bort, han glider på rumpan, lägger sig ned streker sig å rullar tills han tillslut kommit fram, kanske inte så effektivt men de får ju jobbet gjort. Nu är han tillräckligt lång för att nå ned ordentligt i gåstolen så nu tar han sig fram, lite för snabbt ibland och han kör mer än gärna på mina hällar... AJ. Han surrar skrattar busar och lyckas ibland ställa sig upp mot saker. hjäälp...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag for han iväg från mig, bakåt, men iväg tog han sig, jag blev i total chock, han som hatar att vara på mage. Jag hoppas det börjat släppa och att han börjar tycka lite bättre om det så han orkar öva mer för han vill ju framåt så gärna, men tålamodet finns inte.

Likes

Comments

Jaa du lilla bebis, det händer så mycket hela tiden! Jag älskar att se dina framsteg, samtidigt som det skrämmer mig hur sjukt fort allting går, du börjat ju närma dig 6månader? hur gick de till? vars for all tid?

Likes

Comments

Du växer och utvecklas, varje dag älskar jag dig mer och mer. 

Likes

Comments

för några nätter sedan drömde jag att vårat hjärta börjat gå, trevlig dröm tänker ni... men han var alltså inte lite äldre och lärt sig gå utan ungen var ca3-4månade och helt plötsligt gick han, jag var helt slut när jag vakna... livsfarligt, gud vad jag fick springa efter han som en dåre för att se till så att han inte skulle slå ihjäl sig.

Jag längtat tills han börjar gå, absolut men han får gärna bli äldre först😂

i övrigt händer det så mycket med lilleman hela tiden, just nu tycker jag lite synd om honom, han vill så himla mycket men kroppsdelarna hänger lixsom inte med på allt än och ibland kan man verkligen se hur frustrerad han blir när han tex tappar den där grejen som han fått tag i och inspekterar så flitigt, eller när han ligger på mage och kämpar för att ta sig nånvart men de händer inte mycket.

Älskade lilla vän snart ska du se, då kan du! oj vad du kommer kunna.

Likes

Comments

mitt halsband kom äntligen! Dom var rent inte bra på leverera, men tillslut. Och jag älskar det.

Enzo har hunnit bli 3månader, nu 13veckor och 2dagar, i torsdags var vi på BVC, 62cm lång 6650g tung och första vaccinationen gjord. Oj vad ont hsn tyckte det gjorde och oj vad mitt hjärta brast, men han klarade sig från feber och andra biverkningar.

Likes

Comments

Tiden går fort fram och jag hinner knappt med, Enzo har nu hunnit bli 11 veckor och han gör mig stolt varje dag. Han ler och jollrar på och är så nära till skratt, han kämpar och kämpar för att styra armar och händer, det verkligen syns hur koncentrerad han blir nör han verkligen vill försöka få tag i något. Han dreglar på som ett tok, och minst en tand har spruckit igenom, tyckte jag skymtade en till idag... hjälp!

Han ska sitta upp, är han lätt tillbaka lutad kämpar han allt vad hab bara kan för att få sig upp, och att stå och guppa på min mage är skit kul.
Han har fortfarande världens närhets behov och vill vara nära nära, och helst i rörelse. Han älskar när de händer saker runt omkring och det är skitkul att titta på alla människor.

Likes

Comments

han som tyckte morsans dubbelhaka va skitrolig....

Likes

Comments