för några nätter sedan drömde jag att vårat hjärta börjat gå, trevlig dröm tänker ni... men han var alltså inte lite äldre och lärt sig gå utan ungen var ca3-4månade och helt plötsligt gick han, jag var helt slut när jag vakna... livsfarligt, gud vad jag fick springa efter han som en dåre för att se till så att han inte skulle slå ihjäl sig.

Jag längtat tills han börjar gå, absolut men han får gärna bli äldre först😂

i övrigt händer det så mycket med lilleman hela tiden, just nu tycker jag lite synd om honom, han vill så himla mycket men kroppsdelarna hänger lixsom inte med på allt än och ibland kan man verkligen se hur frustrerad han blir när han tex tappar den där grejen som han fått tag i och inspekterar så flitigt, eller när han ligger på mage och kämpar för att ta sig nånvart men de händer inte mycket.

Älskade lilla vän snart ska du se, då kan du! oj vad du kommer kunna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

mitt halsband kom äntligen! Dom var rent inte bra på leverera, men tillslut. Och jag älskar det.

Enzo har hunnit bli 3månader, nu 13veckor och 2dagar, i torsdags var vi på BVC, 62cm lång 6650g tung och första vaccinationen gjord. Oj vad ont hsn tyckte det gjorde och oj vad mitt hjärta brast, men han klarade sig från feber och andra biverkningar.

Likes

Comments

Tiden går fort fram och jag hinner knappt med, Enzo har nu hunnit bli 11 veckor och han gör mig stolt varje dag. Han ler och jollrar på och är så nära till skratt, han kämpar och kämpar för att styra armar och händer, det verkligen syns hur koncentrerad han blir nör han verkligen vill försöka få tag i något. Han dreglar på som ett tok, och minst en tand har spruckit igenom, tyckte jag skymtade en till idag... hjälp!

Han ska sitta upp, är han lätt tillbaka lutad kämpar han allt vad hab bara kan för att få sig upp, och att stå och guppa på min mage är skit kul.
Han har fortfarande världens närhets behov och vill vara nära nära, och helst i rörelse. Han älskar när de händer saker runt omkring och det är skitkul att titta på alla människor.

Likes

Comments

han som tyckte morsans dubbelhaka va skitrolig....

Likes

Comments

Herregud nu har du varit hos oss i 9 veckor, tiden går så fort 😍

Likes

Comments

7veckor och 4dagar.
5660g 56cm

Charmör som pratade och log så brett åt bvcsköterskan idag, stark i nacken också! Sen allt dregel och gnagande på händerna trodde hon mycket väl kunde va tänder, men att de förhoppningsvis för min skull dröjer ett tag till innan dom tittar fram. ​

Likes

Comments

när man på kvällen inser att man inte hunnit gå på toa och knappt ätit under dagen och att sova är bara att glömma för han sitter fast på en och igår dög inte selen och inatt sov han kanske 30min i stöten, magen verkar göra ont på han igen efter flera bra dagar.

han somnade nyss och jag hann bara tänka att jag skulle gå och ta något att äta så vakna han och skrek..

utan sömn och mat blir man ju inte sitt bästa jag direkt.. och jag känner hur frustrerande det är men när han då tittar på en och ler upp till öronen då får man ju lite ny energi.

Likes

Comments