Header

Idag ska dessa naglar skrotas och jag ska få nya, älskade verkligen dessa men dom växer ju ut och då är det bara att göra nya. Har lite olika idéer i huvudet men så får jag ju självklart hjälp av superduktiga Elin som jag går till och fixar mina naglar hos. Ni ser hennes salong namn på bilden men ni kan även klicka här för att komma till hennes Facebook och Instagram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen spenderades som sagt i tidigare inlägg med att hjälpa Ida att fixa sig inför maskeradfesten. Kvällen spenderades med några vänner. Vi åkte runt lite till olika ställen och försökte hitta något bra ställe att kolla på solnedgången, vi lyckades väl sådär men helt godkänt resultat. En skapligt lugn och trevlig kväll blev det i alla fall. Idag blir det en lugn dag hemma med städning och fix på mitt rum.

Likes

Comments

Idag kom Ida hit och jag hjälpte henne att fixa sig inför en maskerad hon ska på idag. Temat var att klä sig efter något som började på samma bokstav som sitt eget namn började på och Ida hade valt Indian. Jag är väl inte direkt något sminkproffs eller så men jag försökte med det jag kan. Vi försökte få dit ett vitt och ett kopparfärgat streck på kinderna och lite prickar. Vi googlade idéer och kom sedan fram till detta och istället för att ha massa fjädrar på huvudet valde vi att ta ett hårsmycket och lite fjädrar i håret för att få de lite mer modernt.

Likes

Comments

Gjorde en beställning från Cocopanda.se förra veckan och det blev detta. En setting spray från NYX, borstar från Real Techniques och en Brow Pomade från NYX. Har sedan tidigare borstar från Real Techniques och tycker dom är jättebra så ska bli intressant att testa dessa också. Får se vad jag tycker om produkterna från NYX också då jag ej testat dom förut.

Likes

Comments

Min vecka har spenderats på Kulturcentrum här i Sandviken där jag jobbat och varit ledare för ett dagläger för barn. Ett läger där dom fick prova på drama, dans, bild och musik i fyra dagar. De har varit fyra jätteroliga dagar med alla barn och ledare och idag avslutade vi med en "öppen scen" där barnen fick uppträda och även vi ledare uppträdde också. Jag och Agnes valde att visa upp en dans tillsammans och de uppskattades av barnen. Alla barn har varit så otroligt duktiga hela veckan och de är så roligt att se och att man själv kan bidra med något dom också tycker är roligt och intressant. Imorgon är det midsommar och den spenderas med familjen hemma hos oss med lite grillat och mys.

Likes

Comments

Knitted Sweater - 349:-

Jeans - 299:-

Glitter Sneakers - 298:-

Igår gjorde jag en beställning från Bubbleroom och det blev dessa 3 saker. Jeansen var på rea och tröjan och skorna var till ordinarie pris.

Likes

Comments

Idag var det ganska tidig uppstigning för att avsluta projektet med rensning, målning och ställa iordning garderoben även att slänga bort allt som vi rensat bort. Blev faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet men ska köpa lite fler saker för att fixa lite fint där inne.  Eftermiddagen och kvällen kommer spenderas här i sängen för att planera inför den kommande veckans jobb, så nu har jag och Charlie lagt oss här i sängen med datorn och godis. 

Likes

Comments