Jag har vart på min praktik som vanligt och gjort de vanliga och nu är jag nästan klar med allt i skolan det är bara matte nationella kvar. Nu är det snart dags för den sista praktik dagen i skolan och det är nu på torsdag eftersom att på fredag har vi studiedag. Det har gått jättebra på min praktik och jag har fått jobberbjudande jag är nöjd me min insats och det flyter på jättebra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har vart på min praktik som vanligt och jobbat kväll från 5-9 på onsdagen denhär veckan och fredagen. Jag får göra som
Vanligt, disk kassan, beställningar, hamburgare, kebab och städa. Vid ungefär 8 brukar vi avrunda och börja städa lite och då börjar jag soppa överallt sedan torka alla bord och
Bänkar där vi har arbetat och kolla så att all disk som finns e klar och sedan sist så tömmer man diskmaskinen på vatten och skurar golven. Vi stänger klockan 9.

Likes

Comments

Jag har vart på min praktik på helan och halvan som vanligt. Det går väldigt bra nu och jag har lärt mig allt förutom att baka pizza annars får jag i stort sett göra allt och det går väldigt bra. Jag har även fått extra jobb där när jag kan så ringer dem in mig ibland.

Likes

Comments

Hej hej! Jag har börjat jobba eftermiddagar båda dagarna och då jobbar jag halv 5 till 9. Jag får nu göra alla arbetsuppgifter förutom att baka pizza. Jag har lärt mig allt ganska bra nu så jag kör på i ett ganska bra flyt. Det jobbigaste är beställningar när folk ringer eftersom att man inte hör så bra och om de skulle bli nåt fel eller nåt man glömt fråga om
Så kan man inte fråga efter man har lagt på.

Likes

Comments

Vi hade påsklov i ungefär 1 vecka och sedan efter de va jag på praktik på torsdagen veckan efter och jobbade kväll. Jag ska börja bara kvällar nu har dem ändrat till eftersom de har annan personal där på dagarna. På fredagen va jag inte där eftersom jag var sjuk.

Likes

Comments

Hej hej!:) jag var på praktik på torsdagen och fredagen och det har börjar flyta på bra nu. Jag har börjar få laga ganska mycket mat och jag får göra nästan alla arbetsuppgifter förutom att baka pizza nu. Jag har lärt mig kassan bra nu så min huvuduppgift e att stå i kassan och ta beställningar men jag får även göra annat som tex kebab och hamburgare. Jag jobbar kväll varje torsdag och dag på fredagar så att jag får känna på olika tider och skillnader. På dagen e de mer att förberedda medan på kvällen kommer det mer kunder och då får jag mest stå i kassan. Jag tycker att det flyter på väldigt bra och jag trivs!:)

Likes

Comments

Förra veckan gick de jättebra på praktiken. Jag fick lära mig kassan bättre och på torsdagen började jag 4 och slutade 9 och på fredagen började jag 11
Och slutade lite efter 4. Jag har fått laga mat, stå i kassan, servera, diska och göra allt möjligt helt enkelt. Jag tror att dem trivdes med mig där eftersom att på söndagen fick jag jobba heldag som extra jobb.:)

Likes

Comments

I fredags bytte jag praktik från Cubus till en pizzeria som heter Helan och halvan. Anledningen till att jag byta var pga av jag fick göra i stort sett samma saker hela dagarna eftersom det är så att jobba i en klädaffär. Jag kände att jag ville va på ett mer varierat ställe och då tyckte jag att en pizzeria skulle passa mig bättre.
På pizzerian välkomnande de mig väldigt bra och jag fick skära grönsaker, göra hamburgare, diska, torka bord och stå lite i kassan. Jag fick testa på väldigt mycket redan första dagen och jag tror jag kommer trivas väldigt bra där. :) 

Likes

Comments