Header

Kom över lite gamla bilder och började tänka på hysterin på viss utrustning för sisådär 6-7 årsedan..

John Whitaker Union Jack schabraket
Minns hur nöjd jag var över att få tag i ett, haha. Ett överhypat schabrak som alla ville ha för några år sedan.

John Whitaker ridbyxor
Ägde inga själv men minns att folk beställde hem från utomlands och sålde vidare för sjuka överpriser.

Matchningen
Man skulle ha samma färg i allting helst ;) Och alla dessa outfits som fanns på alla bloggar!

Kingsland tröjan med armbågslappar
..och helst skulle de va dom med rutigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Beroende av:
Coca cola? Skulle jag nog säga haha!

Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
Svart!

Dina planer under 2017?
Det enda självklara är väl att ut och tävla! Och minst en utomlandsresa, hade gärna rest ännu mer men tiden finns inte där... Men hitta ett jobb jag trivs att jobba med och det hade ju varit kul med ett husköp...

Hur skulle du beskriva dig själv?
Alltså såna här frågor är så förbannat svåra att svara på, hur ska liksom jag beskriva mig själv haha. Men brukar höra av vänner/nära att jag är en driven person.

Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
Hmm en sån här sak kan ju säkert ändras, jag älskar ju Dalsland och vill verkligen inte flytta från alla nära och kära. Men skulle kunna tänka mig bo i Skåne eller något sådant.

Hur ser din morgonrutin ut?
Haha lite olika men brukar vara att gå på toa och tvätta ansiktet och borsta tänderna och scrolla igenom fb, snap och insta. Äter sällan frukost så har väl ingen vidare morgonrutin.

Serier du följer just nu?
Brukar ej följa serier faktiskt men var en trogen tittare på unga mammor. Kikar Ex on the beach och Jane the virgin när jag har tid!

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 00, inte så stabilt när man ska upp och jobba på morgonen.


Vem kallar du dina bästa vänner?
Oj, närmsta vännerna är Linnea, Ebba och Nathalie iallafall.


Vad finns alltid i din handväska?
Parfym, min kalender är alltid med.

Likes

Comments

Efter jobbet blev det en genomkörare i ridhuset, han var väldigt pigg i början och på. Fokuset för dom närmsta veckorna är att kan ska tänka framåt och inte uppåt istället. Skötte sig fint tycker jag.

Imorgon står det hoppträning på schemat för Anna,ska bli kul. 💓

Är så kluven över träns val haha. Är lite sugen på att köpa ett dýon difference istället eller micklem igen ELLER ett equipe emporia igen som han hade innan, ångrar lite att jag sålde det faktiskt.... Har iallafall klickat hem en fin nosgrimma från antares!

Likes

Comments

Nu är äntligen denna jobbhelgen över, är så galet skönt när det är avklarat.

Igår innan jobbet hängde jag på Linnea och vi hoppade lite hemma i ridhuset. En liten minibana med en kombination och en linje på 5 galoppsprång. Hästarna var väldigt pigga och fräscha!
Eddie var väldigt på men lyssnade bra, fulla med självförtroende. Tokhästen gick av på 4 galoppsprång på linjen MEN han löste det mer än gärna 😂 Är så himla kul när man känner hur hästarna tar för sig.

Idag efter jobbet blev det en uteritt i skogen, bra grusväg och väldigt kuperad och med lite stockar och granar osv. Hästarna var super taggade, hoppade stocken och över en gran vilket Eddie tyckte var livet. Blev lite väl mycket bus när hästarna fick springa på lite 😂

Nu har jag precis ätit lite mat och ska snart ta natten, godnatt!

Likes

Comments

Har faktiskt lyckats fånga ganska många fina bilder på våran cponny Cailey (som förövrigt har biffat till sig ordentligt så återstår att se nästa år om hon fortfarande är C 😉)

Likes

Comments

Dom senaste månaderna (eller ja, senaste halvåret...) har varit hektiska och stressiga.
Jag blir GALEN på att dygnet inte har fler timmar, jag blir galen av att inte kunna göra allt jag vill.
På sätt och vis har jag fått till det ganska bra och ändå hunnit med en stor del men till priset av att kroppen till slut säger emot.

Jag vill göra allt bäst, jag vill prestera bäst på jobbet, jag vill ha finast hemma, jag vill rida hästarna bäst och jag vill vara bästa kompisen och flickvännen. Oavsett om jag slutat för dagen tar jag alltid med mig jobbet "hem" och när jag väl är ledig är det sällan jag spenderar en hel dag hemma i sängen utan det är alltid fullspäckat. Trots jag skriver ut mig för dagen på jobbet så lyckas jag alltid ta med mig jobbet hem och inte alltid kan släppa det.

Jag letar ständigt efter nya utmaningar och nya vägar att gå. Men det är inte så meningsfullt om man aldrig stannar upp och ser vart man är.

Det värsta är att det speglas så väl i Eddie, i helgen hade jag ingen lust att tävla, jag var trött och utarbetad och inte sugen alls, men istället för att avanmäla mig för att JAG har en dålig dag så tvingar jag mig själv och försöker övertala mig att jag orkar ändå.

Helgen innan var jag taggad och pepp på livet och då går han som en klocka.
Man brukar ofta säga att hästen speglar sin ryttare och det har jag fått ett kvitto på nu. Vi har haft super träningar det sista och verkligen bra ridning så om jag skippar en träning/tävling för kroppen inte orkar måste jag inse att det inte är så farligt.

Så läxa till mig själv - bli bättre på lyssna på mig själv.

Likes

Comments

Likes

Comments

I Lördags var vi iväg och tävlade på Falbygdens HSF. Jag hoppade 100 cm och 110 cm. 4a fel i omhopp i första och 5 fel i andra.
Eddie var till en början väldigt på hugget på framridningen men slappnade av ganska fort och vi kunde lägga fokus på annat. Skötte sig super på framhoppningen, vi båda brukar bli lite spända där men han hoppade sååå fint och var riktigt avslappnad, bra start eller hur?

På banan kändes han avslappnad taggad och fokuserad. Det enda han spände till sig på var en färgglad oxer men inget mer än så. Tråkigt att bommen rök i omhoppningen - men jag var för snabb i luften. Egentligen hade jag och Linnea en plan på en omhoppningssväng som hade varit rolig att rida men efter petet kände jag att då spelade det ingen större roll och tog ut vägen till kombinationen. Tror det var ett smart val.
Överlag två mycket bra rundor! Vi hade såå kul ihop och det är det viktigaste.

Tyvärr får jag vänta lite med filmerna, har både film från filmkamera och mobil och tror ni uppskattar filmerna från filmkameran... 😄
Men bjuder på lite bilder från dagen!

Likes

Comments