Övrigt

Godmorgon! Igår var det måndag igen, min måndag spenderades först i skolan 9:55-13:20 för att sedan ha håltimme till 15:40 för att komma tillbaka till skolan för att ha en lektion till 17:00, kändes lite onödigt men hann iallafall hem under håltimmen och ta en rejäl powernap ;)
Efter skolan åkte jag och Jesper iväg till gymmet och körde ben och sedan hem till mig där vi gjorde matlådor att ha i veckan, efter det kröp vi ner i sängen och kollade på Paradise Hotel!

Kram ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Resor

Något jag gillar att göra är att resa. I somras var jag utomlands fyra gånger och tänkte nu berätta lite om mina resor i separata inlägg, min första resa var till Rhodos Stad, Grekland.

Jag åkte till Rhodos med åtta vänner. På Rhodos så blev det självklart lite fest då det var en festresa men även dagar på stranden och mysiga kvällar i Rhodos Old Town.

Stranden i Rhodos enligt mig var inte den bästa då det var av småsten och blev jätte djupt vatten väldigt snabbt, lite jobbigt. Men vattnen var verkligen jätteblått och fint så det gjorde de hela lite bättre. ;) Vi var på Rhodos i sammanlagt nio dagar så vi hann se och uppleva väldigt mycket och ett tips från mig är verkligen att besöka Rhodos Old Town, vilket är en gammal stad mitt i Rhodos Stad där det finns jätte många mysiga restauranger samt små affärer med lokala produkter.

  • Resor
  • 112 Readers

Likes

Comments

Övrigt

Hej och välkomna till min blogg! Här kommer jag att skriva om lite allt möjligt, resor, mode och min fritid! Hoppas att ni kommer att trivas. (:

  • Övrigt
  • 113 Readers

Likes

Comments