View tracker
View tracker
View tracker

Allmänt

I helgen som var bestämde jag mig äntligen för att klippa av mig håret och det åkte av i måndags. Så himla skönt med kort hår, dock kämpade jag så länge för att det skulle växa och bli längre innan (haha). Men jag kände att det behövde hända något så klippte av det!

Likes

Comments

Allmänt

Denna förmiddag bestod av bak av lussebullar som blev lite större än vad vi hade hoppats på men goda var dom! 😁

Likes

Comments

Allmänt

Halloj på er! Herregud vad längesedan jag uppdaterade denna lilla blogg. Kan tyvärr inte skylla på att jag inte haft tid för det har jag, men motivationen till att uppdatera har helt enkelt försvunnit. Man kan ju även säga att jag inte direkt har haft jättemycket att skriva om, det enda jag gör är att jobba och träna i stort sett 😋. Tänkte iallafall göra ett inlägg med en massa bilder från den senaste tiden, som antagligen kommer upp imorgon då jag jobbar hela eftermiddagen och kvällen idag. Ska nämligen börja på ett nytt jobb idag, så hoppas såklart på det bästa 🙌🏻.
Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och kikar på fotboll. Sen blir det väl bara att göra sig klar för jobb. Nu vet ni iallafall att jag lever och ska försöka sköta min lilla blogg lite bättre! Puss <3

Likes

Comments