Allmänt
Äntligen lite ledighet.

Jobbade till 14:15 idag och är nu ledig onsdag och torsdag. Mina två enda lediga dagar den här veckan och har planer för båda. Idag däremot har jag inte mycket planerat, ska ner till Rättvik och kika på min lillebror som har träningsmatch mot Falu BS bara. Är ändå så himla trött efter jobbet så orkar inte göra något haha! Imorgon kommer jag börja dagen på gymmet för att sedan åka till Falun och träffa Amanda, äntligen. Känns som månader sen vi sågs sist. Vad vi hittar på återstår att se. På torsdag ska jag äntligen färga mitt trista hår (!!). Vad det blir för färg får ni se när det är klart. Efter det åker jag till Grycksbo på fotbollsmatch. Det var mina två lediga dagar det, åter till jobbet på fredag.

Lite inspirationsbilder, även en hint på vad som komma skall. xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Ny vecka nya möjligheter.
Då var det måndag igen. Snacka om att veckorna rullar på, tiden går alldeles för fort. Det värsta måste ju vara att det känns som att man jobbar bort alla dagar 😩. Cash is king, eller hur? Började iallafall dagen på bästa sätt, på gymmet. Blev att bra överkroppspass med mycket mage. Föredrar ju dock alla dagar i veckan att träna ben.. Åkte sen hem och slöade i sängen framför NCIS och snart bär det av till jobbet.

Måste bara säga att jag har en hel del skojigt planerat här framöver men vill inte avslöja något än. Xx

Likes

Comments

Allmänt

En onsdag med inte några måsten. En ledig onsdag hemma. Hur skönt är inte det? Hade tänkt träna idag men gick hem med ont i halsen efter jobbet igår så kände att min kropp behövde vila. Får bli nya tag på fredag. En sväng till Rättvik fick det iallafall bli idag. Provkörde en bil som vi har kollat på ett tag, så antar att jag kan kalla mig bilägare! 🚗 Imorgon laddar jag får en hel dag i Borlänge. xx

Likes

Comments

Allmänt

Träning och bara en slö torsdag fick det bli idag. Finns inte mycket som slår ett gympass på morgonen. Nu ska jag dricka min Celsius och kolla på NCIS.

Likes

Comments

Allmänt

Lite smått och gott från Stockholm. Har äntligen landat hemma (så skönt) men har haft en toppen helg i huvudstaden. Shopping och kalas är väl det som denna helg vart fylld med. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller..

Likes

Comments