Header

FödelsedagResväska


Och träningsskor av mitt hjärta


Ljus av Kalle, pengar och berlock av pyks föräldrar och söta äggkoppar och sked till av hans mormor och morfar. Är så nöjd så!!


Fyller år idag och har haft en jättebra början på min födelsedag. Blev väckt med sång och paket, fick jättefina saker av Pyk och hans familj!

Sedan gick vi ut på en promenad och påvägen hem köpte vi bröd och varsin bulle. Och nu är vi påväg in till Kungsbacka, ska träna ihop och sen till stan en sväng.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Onsdag

Sen jag skrev sist har jag typ bara jobbat! Men igår var jag ledig så så tog jag, Elin, Ella och Paris en pw till jobbet och drack kaffe och sen gick vi tillbaka så hängde vi hos Elin en stund, sen åkte jag hem och gick ut en sväng med Rufus och sedan övningskörde jag lite.

Nu väntar jag på bussen till jobbet, jobbar 11.45-20.45. Jobbar samma tid imorgon och sen är jag ledig 3 dagar och så fyller jag år!
 

Likes

Comments

Tisdag

Igår innan jag skulle jobba mellan så mötte jag upp Elin vid sushin och käkade, mysigt!Och imorse gjorde jag bananpannkakor till mig och Pyk.

Om ett tag ska jag åka in och jobba 14-23 idag igen.

 

Likes

Comments

Söndag

Jobbade natt i fredags, var en rätt lugn fredagsnatt vilket var skönt när man redan jobbat en vecka natt.. Igår vaknade jag kvart i 5 på eftermiddagen även jag ställde klockan på 2 för att inte sova bort hela dagen. På kvällen åkte jag och Pyks familj in till Kungsbacka och mötte upp han så åt vi på Bodega, gott!

Mitt hjärta väckte mig nu när han skulle till jobbet så ska ta vara på dagen.


 

Likes

Comments

FredagHar jobbat natt hela veckan så har bara tagit det lugnt hemma och varit ute på långpromenader med ruffe. Idag var Pyk ledig så vi gick ut tillsammans på en pw, och nu var vi precis och tränade.

Är på jobbet nu och ska jobba min sista natt för denna veckan så har jag en ledig helg🙏

 

Likes

Comments

Tisdag

Igår var jag ledig, var ute med ruffe på promenad i en timma ca. Så satte vi oss en stund vid havet då de var så varmt!

På kvällen var jag faktiskt på gymmet och körde ben, har rätt ont i dom idag.. Men jag och Pyk har precis ätit frukost och snart ska han till jobbet så då tänkte jag gå ut på en promenad.

 

Likes

Comments

MåndagI fredags var jag med Jennifer, köpte med sushi och gick hem till henne och bara satt och pratade. Sedan åkte jag och Pyk hem och bara tog det lugnt efter att han slutat. I helgen har jag jobbat natt, gårdagens natt var jätte lugn så de var skönt. Idag är jag ledig så vaknade vid 11 när Pyk stack iväg så nu sitter jag och äter frukost, tänkte gå ut på en längre promenad med ruffe och sen bara ta det lugnt.

 

Likes

Comments

FredagHar jobbat öppning hela veckan så idag kunde jag äntligen sova ut lite.

I tisdags åkte jag hem till Cecilia efter jobbet så åt vi thaimat, drack kaffe och bara chillade. Och i onsdags följde jag med Pontus och Louise hem efter jobbet och så var lilla Milo där med. Och igår åkte jag hem till Pyk efter jobbet och övningskörde med hans pappa.

Nu är jag på kroppsverkstan och ska alldeles strax få massage, härligt!

 

Likes

Comments

Lördag

I torsdag och igår jobbade jag mellan, så når jag slutade igår åkte jag med mitt hjärta hem och myste. Och idag har jag varit med Alicia och ätit sushi och vart på kungsmässan, är hos henne nu och strax kommer Pyk och hämtar mig så ska jag sova hos honom!


 

Likes

Comments

Torsdag

Igår jobbade jag 14-23 och sedan kom Pyk och hämtade mig så sov jag hos han inatt, vi båda börjar kl 14 idag så vi gjorde våfflor till frukost imorse.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw