Header

Godkväll!
Idag har jag varit ledig så sov ut till 11, åt frukost och sen åkte jag till jobbet för behövde sitta med min pärm som ska vara klar innan jag åker på nästa kurs i Stockholm ;-)

Efter jag pluggat så hade vi ass-möte och sedan körde jag lite kondition på gymmet. Och nu tänkte jag sätta mig i soffan och kolla på någon film och bara ta det lugnt, var tydligen imorgon jag skulle till kiropraktorn så får hoppas att min rygg blir bättre efter för vill verkligen komma igång med styrketräning igen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har jobbat igår och idag då jag haft utbildning, och det är faktiskt väldigt kul att få utbilda :-)

Så idag när jag slutade vid 19 tog jag mig bort till gymmet, var faktiskt på City idag. Brukar nu för tiden bara köra på Borgås då det blir närmast ;-)

idag fick det bli en kvart på cykeln och sedan 30 minuter pw samtidigt som jag kollade på Wahlgrens värld på telefonen. Vill inte köra styrka ännu då jag ska till kiropraktorn på onsdag och få kolla upp min ryggrad, har haft ont i ca 2 veckor nu om inte mer.. :-(

Så man kan satsa på att få tillbaka lite axlar som man hade en gång i tiden.. Haha!!

Nä nu blir det sen middag och sedan mys i soffan med min älskling!

Likes

Comments

Det bästa under hösten är tända ljus!! Har kanske lite för mycket ljus i vår lägenhet men det är ju så mysigt :-)

Likes

Comments

Färgerna går i beige/brunt. Finns forfarande en del grejer som behövs inhandlas, som tex andra gardiner och ett avställningsbord :-)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw