Better Blogging Nouw

Nytt

Sjalen gör sig inte så bra på bild dock.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Just nu 

Tisdag

På söndag morgon när jag hade jobbat natt så åkte jag hem till Pyk och sov, för på dagen var de lite släkt då Kalle har fyllt år.

Sen sov jag lite innan jag skulle jobba natt igen, och igår sov jag till ca 16.00, skönt att sova ut lite. Drog hem till Alicia en sväng innan Pyk hämtade mig så sov jag där!

Idag har jag varit med Jennifer, tog en lunch på Linnea's och sedan blev de lite shopping, en längre tjockare cardigan och en sjal. Har precis städat mitt rum så har tänt massa ljus i hela rummet och ska dricka lite te, läsa solo tidning och sen ska jag jobba natt igen.

 

LördagVaknade upp hos Pyk, åkte in till stan en snabbis och sen träning! Nu är jag på jobbet och ska jobba natten, kul på lönehelgen hehe.

 

Fredag

Har jobbar öppning hela veckan,
Men idag vart jag ledig men gick ändå upp halv 7 då Pyk började tidigt idag. Åkte hem och käkade lite frukost, sov sedan några timmar och sen körde jag och Pyk ett benpass! Var på kungsmässan en sväng och köpte en tjocktröja jag kan ha till träningen.

Imorgon blir det sovmorgon ihop, underbart! Så ikväll ska vi bara kolla på film och ta de lugnt.


 

Måndag

Har varit ledig under helgen så har tränat, hängt med vänner, vart på bio med mitt hjärta och bara tagit det lugnt!

Så idag har jag jobbat öppning,
06-15, och nu är jag på gymmet, har kört lite cardio och mage, så ska fortsätta med lite rygg nu.Frukosten på jobbet


Sushi med Elin


Promenad i skogen med Johanna


Bio med hjärtat

 

Tisdag

Har jobbat hela helgen men igår var jag ledig, så kollade på serie hela förmiddagen och sen åkte jag till gymmet, körde lite allt möjligt var så mycket folk så allt var ju typ upptaget.

Sedan åkte jag hem till Elin, så kom Ella och Jasmine dit så käkade vi sushi och myste. Vid 9 kom mitt hjärta och hämtade mig så sov vi hos honom. Och nu har vi precis ätit frukost och ska strax in och träna tillsammans.
Kiwi och banan smoothie, så gott!

 

Torsdag

Igår var det arbetsledar middag hemma hos chefen, jätte mysigt.

Sedan åkte jag med mitt hjärta hem och sov där, nu är jag precis klar på gymmet körde lite kondition och mage. Får ta de lugnt nu i början så jag inte blir sjuk igen. Har ju varit sjuk till och från i ett halvår nu, så nu får de räcka med de tycker jag.

Ska handla lite, sen hem och göra matlådor.
 

2 januariI tisdags fyllde mitt hjärta år, så vi åkte in till Kungsbacka så han fick klippa sig, sen drog vi till kungsmässan och shoppade lite, käkade lunch. Och på kvällen åkte hela familjen in till Noba och käkade.

På nyårsafton så jobbade jag 06-15, så kom Pyk och hämtade mig och när vi kom hem sov jag en liten stund, fixade oss och sen kom Hillborg och plockade upp oss, åkte hem till Natacha, åt jättegod mat, och sedan började de rulla in en del folk, beerpong stod på schemat. Vid 11 drog alla till Hillborg så firade vi 12 slaget där.

Blev en jätte trevlig kväll, dock de väldigt lugnt då jag skulle jobba 06 dagen efter haha.. Dock sov jag bara 2 timmar så man var ju inte sådär jättepigg.. Så efter jobbet igår så åkte jag hem till Pyk igen och somnade väl vid 6 tiden och sov fram tills 08 imorse.. Behövligt. Så nu är jag hemma, käkar lite frukost, och ska kolla på en film.

 

Tisdag

Har jobbat öppning hela helgen så igår var jag ledig och även idag på Pyks födelsedag. Så nu är vi på frisören så klipper han sig, sen ska vi till kungsmässan, ska hitta en nyårsklänning i och med att den jag beställt antagligen inte hinner komma. Sen ska vi käka lite lunch någonstans också! Och ikväll ska vi ut och äta med hans familj, imorgon jobbar jag 06 men sen blir det nyårsfirande.