Header

Måndag

Lördagen på jobbet var total kaos, Aranäs Open ägde ju rum så det tog aldrig stop hos oss haha, slutade väl kanske rulla kl 8 på kvällen.. En svettig dag minsann, så jag, Malin och Fredd bestämde oss för att vi var värda lite öl på Noba så när jag slutade tog jag mig en snabb dusch och sedan drog jag dit.

Jobbade mellan på söndagen, då var det lugnare som tur var.
Men idag var jag ledig så jag var ute på morgon pw, sen drog jag till gymmet, köpte med sushi och gick hem till Jennifer så har vi suttit hemma hos henne och snackat bara!

Imorgon jobbar jag öppning så nu ska försöka sova ;)

 

Likes

Comments

Måndag

Imorse åt jag och Ella frukost på Tullen tillsammans, mys! Sedan hade jag körlektion, därefter tränade jag med Jasmine.

När jag var klar så tog jag och Alicia en lunch på Linnea's och kollade runt på kungsmässan innan jag åkte hem, tog en dusch och sedan sov jag ett tag. Övningskörde även in till jobbet sen också så blev mycket körning idag.

Jobbar natt idag, så ska strax gå in från rasten och fortsätta.

 

Likes

Comments

Måndag

Igår var jag, Pyk, Vanessa och Cassandra inne i Göteborg och kollade på bio, sedan vad vi en sväng på Ikea och provade sängar.

Efter det åkte vi till lägenheten vi ska flytta in i och tog lite mått och pratade med Malin. Sedan blev de ju ett stop på McDonalds ;)

Släppte av tjejerna och såg drog vi till gymmet, körde cardio och ben.

 

Likes

Comments

Påväg hem

Sitter i bilen påväg hem, var på Pyk-invigningen i Mölle och sedan var vi hemma hos pyks mormor och morfar en stund. När vi kommer hem ska vi bara mysa och ta det lugnt, sova tidigt! Hoppas på att det inte regnar imorgon för jag vill ut på morgonpromenad.

 

Likes

Comments

Lördag

Har inte bloggat på en vecka nu haha..
Men i fredags dagen efter Valborg så var vi hemma ett gäng hos Hillborg för grillning och lite krök. Sedan jobbade jag öppning hela helgen och denna veckan har jag jobbat förutom i tisdags.

Men har haft min första körlektion på körskolan, tränat mycket innan jobbet vilket är så himla skönt när de typ inte är något folk på gymmet. Har ledig helg och det har även mitt hjärta. Så nu är vi alla påväg till Skåne. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, njuta av att vara ledig och sova ut imorgon!

 

Likes

Comments

Fredag

Igår övningskörde jag på morgonen, sedan åkte jag in till gymmet, solade och sen körde jag cardio i 40 svettiga minuter. Efteråt gick jag hem till Jasmine och duschade och fixade mig så kom Cecilia dit och sedan åkte vi hem till Lidvall, där vi hade samlat gamla gänget! Så där bjöds de på jättegod mat och så hade vi en riktigt trevlig kväll.

 

Likes

Comments

Måndag

Var ute på en morgonpromenad imorse, käkade frukost och åkte sedan in till gymmet för att köra rygg och mage.

Och nu är jag på jobbet och har precis duschat och ätit så ska strax börja.

 

Likes

Comments

Söndag

Igår när vi kom hen gick vi och la oss några timmar, jag hade ju bara sovit 2 timmar efter att jag jobbade natt så var rätt död..

Sen gick vi upp och åt, kollade på film och somnade rätt tidigt och nu är vi påväg till Uddevalla, ska hem till Pyks farmor och farfar!

 

Likes

Comments

Lördag

Jobbade natt, kom hem och sov två timmar sen upp och duscha och äta frukost för att sedan åka in till MM sports invigning med mitt hjärta, efteråt åkte vi hem till Anton en stund och degade och nu är jag klar på gymmet!

Så nu ska jag och mitt hjärta till Freeport en sväng.

 

Likes

Comments

Fredag

Jobbade inatt men gick ändå upp vid 12, åt frukost sedan tog jag en pw och även hämtade ett paket med adidas skorna, dom är drömmen!

Dock lite för stora så ska byta storleken.
Har precis solat och väntar på bussen hem nu, ska äta lite mat sedan sova en stund så jag orkar med ännu en natt, dock skönt att de är sista natten 😃

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw