Header

Måndag

Var ute på en morgonpromenad imorse, käkade frukost och åkte sedan in till gymmet för att köra rygg och mage.

Och nu är jag på jobbet och har precis duschat och ätit så ska strax börja.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Söndag

Igår när vi kom hen gick vi och la oss några timmar, jag hade ju bara sovit 2 timmar efter att jag jobbade natt så var rätt död..

Sen gick vi upp och åt, kollade på film och somnade rätt tidigt och nu är vi påväg till Uddevalla, ska hem till Pyks farmor och farfar!

 

Likes

Comments

Lördag

Jobbade natt, kom hem och sov två timmar sen upp och duscha och äta frukost för att sedan åka in till MM sports invigning med mitt hjärta, efteråt åkte vi hem till Anton en stund och degade och nu är jag klar på gymmet!

Så nu ska jag och mitt hjärta till Freeport en sväng.

 

Likes

Comments

Fredag

Jobbade inatt men gick ändå upp vid 12, åt frukost sedan tog jag en pw och även hämtade ett paket med adidas skorna, dom är drömmen!

Dock lite för stora så ska byta storleken.
Har precis solat och väntar på bussen hem nu, ska äta lite mat sedan sova en stund så jag orkar med ännu en natt, dock skönt att de är sista natten 😃

 

Likes

Comments

Torsdag

Igår vaknade jag vid 8 så gick vi ut på en morgon pw, sedan tog jag de lugnt hela dagen och sov en stund på eftermiddagen innan jag skulle jobba natt så var inte alls trött under natten, vi hade även en lugn natt vilket var jätteskönt!

Idag sov jag till 1, gick upp och åt frukost och vid 4 tiden tog jag mig ut på en pw, älskad vädret nu, räcker att bara gå i en tjocktröja så svettas man. Har precis ätit lite mellanmål och ska vila lite nu, jobbar natt idag igen!

 

Likes

Comments

Härlig dag

Imorse var jag och mitt hjärta ute på en pw, käkade frukost och sen träffade jag Jennifer.

Vi satte oss på bryggan vid henne och åt bär/keso, satt i bara linne då de var väldigt varmt så fick lite färg på armarna!

Efter blev de lite gym innan jag träffade Ella och Elin så tog vi en fika på kungsmässan och sedan kollade vi kläder. Nu ska jag ta bussen hem till Åsa, äta middag och krypa ner i sängen och kolla på film.

 

Likes

Comments

.

Magisk himmel påväg till jobbet

 

Likes

Comments

Natt jobb idag

Körde rygg på gymmet, gick riktigt bra! Dock måste jag boka in tid hos sjukgymnast snarast då min axel har gjort väldigt ont ett tag nu..

Åkte sedan till kungsmässan, fixade mitt abonnemang och sedan handlade vi lite mat.

Ska snart laga lite mat sedan jobbar jag natt.

 

Likes

Comments

Lördag

Igår var jag på kungsmässan en stund och köpte en sommar kofta och en ny clean parfym, när Pyk slutat så blev de gym, körde ben/rumpa.

Vid 11 åkte jag, Pyk och Cecilia in till Kungsbacka och det blev en liten spontan utgång. Träffade upp några på Corner och sedan blev det en sväng på Noba. Blev en kul kväll!

Vaknade vid 12 imorse, skönt att sova ut.
Så jag och mitt hjärta gick ut på en morgon pw, käka frukost och nu är vi påväg in för att träna.

 

Likes

Comments

Lite nytt i träningsväg

Träningslinne från ginatricot
Träningströja från H&M

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw