Header

Måndag

Igår promenerade vi bort en bit och åt middag men maten här har ärligt talat inte så hög kvalité, så de är lite synd man tappar aptiten lite ... Pizza hut är ju de som varit bäst så får väl leva på de varje dag haha.

Ligger och solar nu och mitt hjärta var iväg och köpte hostmedicin till mig för en stund sedan så hoppas de hjälper, har en riktig torrhosta som inte vill ge sig.

 

Likes

Comments

Day 2

Igårkväll åkte vi in till stan, kollade lite affärer och åt middag!

Och idag har vi legat i solsängarna hela dagen, jäkligt varmt. Tänkte sova en liten stund efter jag duschat och sedan blir det in till stan igen för middag och kolla i lite fler affärer.

 

Likes

Comments

Sol

Gick upp vid 7 och käkade frukost och nu ligger vi i solsängarna vid poolen, riktigt varmt! Dock sitter min hosta fortfarande i vilket är rätt jobbigt :(

 

Likes

Comments

Framme

Nu är vi äntligen framme, tog ett tag med att få våra väskor.. Sitter i lobbyn nu och väntar på att få vårat rum.

 

Likes

Comments

Mot värmen

Var på Landvetter strax innan 5, så har ätit frukost och nu sitter vi på planet som lyfter om 20, ska bli så skönt med värme!

 

Likes

Comments

Mot landvetter

 

Likes

Comments

Myskväll

Igår kom Sara hem till mig, lagade mat, sedan poppade vi lite popcorn och kollade på Johan Falk!

Och idag har jag och pyk varit en sväng på kungsmässan igen då lite småsaker behövdes köpas!
Men nu sitter vi framför tvn med lite gott och tidigt imorgonbitti åker vi till Cypern☀️

 

Likes

Comments

New

Shorts från Tara

Shorts från CC

Två bas tshirts från MQ

Och en vit bas tshirts från Melrose

Efter att ha legat i sängen i två dagar så mår jag lit bättre iaf, hostan sitter fortfarande kvar men får hoppas den försvinner snart. Jag och mitt hjärta åkte iaf till stan en sväng då jag behövde handla shorts och tshirts, tomt i garderoben efter de. Hittade ett par stycken så de var skönt!

 

Likes

Comments

Söndag

Igår började jag få ont i halsen och bihålorna så de blev en lugn kväll hemma och Johanna kom även hit så kollade vi på Johan Falk och hängde, får passa på nu när hon är hemma från Norge!😊

Och idag var jag och pyk varit på Ikea och kungsmässan en sväng, fick med mig en klänning och ett par shorts. Och nu ligger jag i sängen och kollar på PLL.

 

Likes

Comments

Lördag

Dagen igår började med att Amanda kom hem till mig så fixade vi oss och sen när pyk kom hem tog vi ett glas bubbel och sedan cyklade vi iväg till Hillborg. Grillade, spelade beerpong och hade de riktigt trevligt!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw