I veckan har jag varit ungefär varannan dag hos Corall. Det är så kul när man kommer dit för när hon hör eller ser mig går hon till mig och VILL jobba vilket är jättebra!
I veckan har vi gått promenader, tränat småsaker i stallet som lyfta ben, flytta rumpa, typ lyfta överläppen (om man nu säger så, hahahaha) och mer. Det är snö, slask och halt på ridbanan och därför kan vi inte träna där. Idag har jag ridit en stund på henne i skogen själv med Sylvia framför på fina Fiona och Olivia bredvid. Jag har även hängt och legat lite på Qarousell inne i stallet då han har blivit duktig och ska vänja sig vid mig också.
Imorgon bitti åker jag till stallet igen då jag ska förhoppningsvis rida Faegan och pyssla med Corall. KramBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sjukt grym kväll igår!! Jag var på hockey med några kompisar och kollade på LCH som vann med 4-1 mot Brynäs. Efter matchen träffade jag min favorit hockeyspelare på meet the player där jag fick hans autograf och ett kort med honom. Nummer 17, Henrik Törnqvist var det. Åh, en av de bästa kvällarna hittills på året och fler bra kvällar ska det bli. Kram! ❤️Likes

Comments

Inatt sov Sanna och jag över då vi hade väldigt kul. Vi pratade, skrattade och åt godis, mums! Det var längesedan då vi "tappade" kontakten efter en sak som hade hänt men det är bättre nu.

Idag har jag och Sylvia tränat både Corall och Qarousell i miljöträning då de ska gå in i något utrymme. Qarousell fick bli lasttränad och Corall fick gå in i foderboxen. Det tog ungefär 45 min med Qarousell och 1 timme med Corall då de båda är lite rädda i början men till slut ger de sig. Skönt, hahaha!
Kram


Likes

Comments

Äntligen kommer jag med inspiration på hårfärger om man har tänkt att färga håret. Jag önskar mig att få färga mitt hår till hårfärgen längst upp till vänster då jag tycker den är snygg och häftig. Kram


Likes

Comments

Hej allihopa, hoppas ni har haft en bra dag!
Idag var jag med Alexander efter skolan då vi bestämde det för några dagar sedan. När vi är brukar vi inte göra något särskilt utan kanske kolla på tv, mysa, prata osv.


Bra dag igår
Igår fick Corall gå en promenad som blev både på is och snö. Vi tar det väldigt lugnt och med att det är is på ridbanan så finns det inte mycket annat att göra om man inte gör något på ett fält i närheten av stallet.
Efter Corall åkte jag till Erica och efter en stund åkte vi till hennes stall där jag träffade den jättesöta Dana. Hon är jättestor då hon är 1,75-1,77m hög och den "grövre" typen. Alltså inte så smäcker som hennes systers häst Clax som var ungefär var 1,72m i mankhöjd. Ojoj, mycket skillnad från min lilla D-ponny haha.
Jag kollade på Ericas hoppträning med Dana och båda var jätteduktiga och jag vill verkligen hänga med en annan gång till och se hur de har utvecklats tillsammans.
Kram


Likes

Comments

Igår hade jag en skoldag som vanligt men efter åkte jag in till stan med pendeln där mamma mötte upp mig med bilen. Därifrån åkte vi till ErVeterinär där jag skulle träffa Veterinären Erik från 17-20 men han hade några ärenden så jag var bara där en snabbis. Jag ska praoa där i en vecka och en dag. Det var trevligt och Erik var väldigt pratglad. Kram


Likes

Comments

Denna dag har varit jättebra!
Jag vaknade imorse och hoppade in i duschen och sedan fixade iordning mig. Ungefär 10.20 åkte jag in till stan där jag mötte upp min mormor och gick på gudstjänst i Domkyrkan. Det pågick lite mer än 1 timme.
Efter gudstjänsten gick vi ner till stan och åt på Legends eller vad det heter. Jag tog BBQ RIBS med pommes vilket vad sjukt gott och det var massor av revbensspjäll. Sen tog jag glass till efterrätt medan mormor tog vanilj pannacotta och kaffe.
Ikväll har jag möblerat om mitt rum och prövat lite kläder tills imorgon. Jag är faktiskt väldigt glad vilket är ganska ovanligt såhär på kvällarna, haha. Taggad för jag vet inte vad. Aja toppendag! KramLikes

Comments

Haha, jag har insett att jag inte bloggar lika mycket vilket är synd så jag tänkte iallafall göra ett inlägg nu.
Eftersom det har varit halt i paddocken, i stallet och på vägar har vi inte gjort så mycket. Corall har fått gå promenad i skogen och gå runt träd för att böja på kroppen. Vi har även longerat på ett fält och jag har övat på att hoppa upp utan pall och barbacka på henne då hon står stilla. Bra!

Igår åkte jag hit till pappa. Vi hade en myskväll och alla syskonen och han satt och kollade på tv en stund.
Idag har jag laddat ner massor av ny musik till min mobil så jag slipper använda internet. Yes!
Emma har även dragit ut en tand så det blir att ligga i sängen bredvid henne och inte göra något. Kram


Likes

Comments

Vid 11 på förmiddagen åkte jag till Linghem med Charlotta för att gå på en gudstjänst för konfirmationen då man måste ha gått minst 15 gånger.

När jag kom hem åt jag lunch och sen åkte jag direkt till stallet. Först filmade jag Sylvia då hon red Faegan i paddocken så han skulle gå upp i en gångart (tölt eller steppingpage om det stavas så) men han passade ganska mycket men snygg är han!!
Sen testade jag hennes nya träns med bett i någon minut så hon vänjer sig. Blev ingen särskilt bra bild men hon passar i tränset väldigt bra! När vi hade testat red jag henne i paddocken med sadel och som vanligt grimma med tyglar i. Vi travade och ökade traven på långsidorna. Eftersom hon inte ska få ryggproblem och för mycket belastning så tränar vi i ca.10min. Det spelar egentligen ingen roll i vilken gångart man rider i på de 10 minuterna.
När vi var klara med Corall så hängde Sylvia på Qarousell och han är jätteduktig!
Kram


Likes

Comments

Dagen började med att jag åkte till Corall på förmiddagen och då löshoppade jag lite men eftersom hon blev rädd för två tunnor vi tog ner till ridbanan så körde vi på andra hinder men även gick fram till tunnorna och kolla. Hon var även lite busig så hon fick springa i longeringslina medan hon hoppade några hinder.
Imorgon ska jag rida och eftersom jag red i tisdags och inte la upp bild på henne då så lägger jag upp den nu istället.

Senare på eftermiddagen kom min bästavän Emma (också bonussyster) till mig med sin "styvmamma" Ewa. (mammas kompis). Precis innan middag kom också David och Emmas lillebror Marcus. Vi har haft det roligt och skönt genom att äta, prata och kolla på tv.
Kram
Likes

Comments