Header

Har så mycket plugg känns det som!!🙄
Imorgon jobbar jag även 15-22.30, ska iväg och fira persisk nyår då. Blir nog en upplevelse, är lite nervös typ? Vad ska man ha på sig 😩

Sen resterande vecka ska jag faktiskt försöka vara i skolan så mycket som möjligt, har verkligen blivit en riktig latmask och åker gärna hem haha.

Tor-fre ska jag eventuellt vara med A, känns så bra😻vill ha tor nuuu!!

Lördag, uf-mässa.... sen drinkprovning och utgång🍸 hoppas mina nya kläder hinner komma innan!

Btw, hur braaaa är inte zara Larsson nya album?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag tror alla som läser detta kan relatera till att man ibland inte känner att man räcker till.

Det är skolarbeten, jobb och familjetid.

Men en del gör det till en sån stor grej? Jag har en bästavän jag träffar en gång i månaden? Men vi pratar dagligen på Facebook, om allt. Alltid henne jag skriver först till för tips, även om vi inte ses är hon en självklar del i mitt liv kanske för att vi varit så nära sen vi var så små och delat på så mycket under åren.

Det är så självklart för mig att vara och höra av mig till dem som aktivt visar att det vill ha mig i sina liv. Visst har jag tjatat och frågat om andra vill vara med mig, men efter 10 nej, orkar man ju faktiskt inte fråga en gång till? Klart jag istället frågar människor som frågar mig tillbaka. Och det är ett bra tips!! För vem orkar få massa nej eller "nej jag har inte tid" i sitt ansikte hela tiden, häng med dem som faktiskt vill vara med dig och uppskattar dig.

Har verkligen funderat på detta ämne så länge. Men jag orkar inte göra en stor grej av att inte räcka till alltid? Varför skulle jag.

Har så fina nära vänner, även om jag sällan träffar flera av dem, så finns de alltid där och jag älskar dem. En finis skrev för några veckor sedan, att det var längesen vi sågs - samma dag åkte vi och åt mat. Det är så mycket lättare att bara säga till att man saknar en person än att skapa konflikter och vara elak!
😝

Har faktiskt rannsakat mig själv det senaste och funderat på om jag kunnat/kan vara en "bättre vän". Men svaret är faktiskt nej, jag är med dem som vill vara med mig. Och det är ju så det ska vara!

Bara lite tankar, såhär på söndag eftermiddag

Likes

Comments

Idag var jag i skolan för två lektioner. Sedan klockan 12 var det möte på Harrys. Ägarna ville gärna prata med mig och tre andra tjejer angående vår student, då många varit missnöjda.

Nu känns det dock helt okej, och dem kommer bygga en större "utedel" med lite ståbord och ev en bar🍸. Vi kikade även runt lite, mätte ut vart man kunde sätta upp staket oså. Även vad man kunde fixa inne på gg. Även en artist kommer dyka upp, vilket det inte varit tidigare år på studenten, hoppas det blir han som blev nämnd lite snabbt😉😉

Efter detta sa vi hejdå till två tjejer och Fredrika anlände. Vi gick tillbaka till Harrys och slog oss ner för möte två. Detta möte var om vår Gatsby studentskiva, så otroligt kuuul!! Och ägarna verkar supertaggde och tror på oss, vilket känns bra också. Festen kommer vara helt sluten (endast lista) och nästa lördag är det drinkprovning för våran välkomstdrink och drinkmeny 😻

Var på möte i ca 3h, så var så hungrig sedan = jag och Kim stannade kvar och åt.

Likes

Comments

Är inne i en liten shoppingperiod, men det känns verkligen superbra! Har ju gått hela hösten och inte hittat något jag gillar känns det som. Är otroligt kräsen när det kommer till kläder, verkligen.

Har i alla fall fått beställa en ny, superfrääsch blazer, den jag har hemma nu är en absolut favorit så en till var självklart. Sen även en till pullover, vilket också är något jag gillar att bära! Samt en svart spets bh, superfin den med.

Kimberly skickade även nyss ett par klackar. Och jag kände att nej, jag måste ha dem! Så otroligt fina! Kommer bli perfekt till våren och sommarens utgångar och middagar 😻 är kär!

Det är en liten knytning bak och öppen i hälen också. Ärligt, så fina!!!!!

Likes

Comments

Mitt liv, det är så himla tråkigt just nu. Bara plugg och jobb!! 😴😴

Ska plugga hela helgen också, men nästa ska jag ut i guesss 🍸👯

2mån kvar till bal och 2,5 tills studenten (typ). Vill bara bli klar nu faktiskt, är så himla trött på allt haha!

Likes

Comments