Header

Jobbade 07-15 i stallet idag🐎

Och nu sitter jag på ett nattpass på mitt andra jobb. 5h kvar, kämpigt 😴 Imorgon fick jag i alla fall ledig för att jag jobbar natt nu. Skönt!! Det står drinkar på schemat 🍸

Likes

Comments

Idag åkte jag och hämtade min klänning i Göteborg, den sitter så perfekt nu😻

Provade även ut en ny foundation hos Mac, då den jag har nu blivit för mörk. Så har fått blanda ut den med en ljus, vilket är onödigt 😝 så fick med mig en ljusare nyans hem, blir bra!

Sen gick jag även in i en affär och blev lite kär. I en väska haha.. har länge kollat på denna modell, och den är verkligen så fräääsch!! Gillar även guess, då deras väskor är bra kvalitet på! Är supernöjd 😊

Likes

Comments

Något jag verkligen älskar är underkläder!! Att matcha och köpa nytt är det bästa som finns! Och absolut en bra väg till att älska sig själv och sin egna kropp👸🏽

Hunkemöller har fantastiska underkläder till bra priser och bra service!! Annars vill jag tipsa om na-kd och asos😻😻 åh älskar verkligen underkläder!!!!!! Ska passa på att beställa hem lite trosor nu, hunkemöller har 9st för 335kr, supernaaajs

Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma till Göteborg för att egentligen bara prova olika modeller på balklänningar och kika runt lite!!

Vi åkte allra först till Järntorget, där det finns två showroom. Båda med jättebra service! Första heter weddingsquare och andra Johans högtidskläder. Hittade en så fin klänning i den första som jag la undan! Men i den andra butiken hittade jag också en riktigt fin som jag också la undan haha!

Efter dessa två showroom gick vi vidare till ett annat lite längre bort, riktigt fina klänningar. Men tyvärr ingen som jag riktigt fastnade för! Sen ett fjärde ställe där det inte fanns något jag gillade alls! Vi tog efter detta en lunch och jag fick tänka lite. Vi beslöt att gå tillbaka till showroom ett. Provade den klänningen vi hängt undan igen och hon nålade lite i den så att den satt perfekt. Den fick följa med oss vidare till skräddaren sen. Och jag kan åka ner och hämta den om några dagar😻😻 är supernöjd, detta kommer verkligen bli bra! Den är annorlunda och allt jag önskade + en fantastiskt färg! Har varit skeptiskt till att bära färg innan, men denna färg är rätt diskret + riktigt ögonfallande!

Likes

Comments

Klar med både min engelskaskrivning och religionprovet, så skönt!

Nu ska jag andas i en vecka haha, så skönt😴 Har verkligen inget planerat, endast att jag ska åka och prova balklänningar samt lite jobb.

Förstår inte att jag gått mer än halva 3an, att jag tar studenten om 4mån?? 🙄😝


Så sugen på alkohol haha!! Ev blir det lite på lördag. Behöver, och behöver verkligen sitta på ett plan till magaluf också. Men snart!!

Likes

Comments