• Julkonsert 2016

    "Hejsan! Denna veckan har varit väldigt stressig och energikrävande, men samtidigt lärorik och pröva…"

  • All Out Summer Reunion

    "Heej! Har ni haft en trevlig måndag? Min har varit lång men helt okej ändå, vi esteter har alltid e…"

  • No.1 Birthday Girl

    "Igår var det sista firandet för att jag fyllt 19 år och det gjorde jag med dom bästa vännerna man k…"

Vardag

Hejsan!
Denna veckan har varit väldigt stressig och energikrävande, men samtidigt lärorik och prövande! Och jag är glad över att min hals höll hyfsat genom båda julkonserterna onsdag och torsdag, men idag kom smällen och jag har så ont i halsen... För er som inte vet så arrangerar den estetiska linjen julkonsert varje år och på bilderna ser ni mig sjunga! Det har varit väldigt kul men nu ganska avslappnande att detta projektet är över.. Ledsamt dock att detta var sista gången för mig och min klass att vara med på detta.. Men jag är nöjd och glad över att det har gått bra för alla och all fin kritik vi fått också såklart!

Nu är jag precis hemkommen ifrån lite ärenden, det är ju julkalender på kicks och idag har de 50% på BareMinerals Original foundation, vilket är sminkprodukten jag använder dagligen och älskar, så jag fick helt enkelt passa på, haha! Sen blev det lite andra ärenden också och så träffade jag en till sjukling som inte heller mår bra idag.. Men denna dagen hade jag inte tänkt att slösa bort även om jag är seg, för mitt rum är som en bomb efter att jag knappt varit hemma i veckan och rummet hart blivit som en packa ur och packa nytt destination, så det bara måste städas idag! Och så ska jag plugga, konstigt nog känner jag mig lite motiverad till att läsa, anteckna och lära mig saker till lite musik och min kära kopp med te jag häver i mig varje dag numera. Plugga kan faktiskt vara lite mysigt också! ;)

Haha, den texten passar så in på mitt liv just nu! Så får väl sätta igång nu så jag får något gjort..

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Heej!

Har ni haft en trevlig måndag? Min har varit lång men helt okej ändå, vi esteter har alltid en julkonsert årligen som vi har fokuserat på mycket idag, vilket vi också kommer att fortsätta med dessa dagar då uppvisningarna är nu i veckan. Spännande!

Jag spenderade min helg mycket i Göteborg för det var All Out Summer Reunion som man köpte biljett till osv... Men jag hade i alla fall skitkul båda kvällarna! I fredags så träffade jag Adrian ifrån Paradise Hotel, och eftersom han verkligen syntes det året att var med i programmet (var det förra året?) så tyckte jag att det var lite kul att ta kort med honom, hehe. Kände mig som en lite fjortis, men det är okej ibland, tror kända är lite vana vid det ändå! Tycker jag är sjyst ändå som gör dom medvetna och får välja om dom vill ta ett kort, kan tänka mig att det finns folk som verkligen skiter i att även kända personer förtjänar respekt! Sen på lördagen så var det VIP på Trädgårn som gällde och gissa vem som hängde där? Jo Mos/Robin ifrån PH ofc! Blir ju bara bättre liskom, haha! Så det blev en till bild med honom också! Synd att mina ögon blev röda på denna bilden, så fult när det blir så.. Men men, jag är supernöjd med helgen och jag tycker att det gick över för fort! Men det är nog ett bra tecken på att jag har haft kul kanske? :)

Hur har eran helg varit? Jag har ju förstått att vissa redan har börjat med pepparkakshus eller annat mysigt julbak.. Jag hoppas att helgen har varit bra i alla fall! Nu ska jag vila, tycker jag verkligen att jag kan göra med tanke på hur veckan kommer att bli heeelt fullspäckad, men så måste jag förbereda lite inför imorgon också.. Och till helgen ska jag iväg igen.. Det finns så mycket man vill göra och hinna med ju!

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Igår var det sista firandet för att jag fyllt 19 år och det gjorde jag med dom bästa vännerna man kan tänkas ha! Vi var på Stures och bowlade (jag förlorade haha) sedan åt vi och hade det trevligt. Då fick jag också parfymen som jag kollat in tidigare utav mina vänner och doften på denna, ni kan inte ana, så himla god! Jag älskar den, helt klart min nya favorit. Efter det åkte jag och tre tjejer vidare till Göteborg. Där vi helt enkelt både fortsatte fira men också hade så sjukt kul! Man kan helt klart säga att jag är supernöjd med min födelsedag och alla kalas!, och ikväll blir det mer Göteborg. :) Förra helgen, i veckan och till nu har jag fått fira med både släkt, fosterfamilj och till sist mina fina vänner! Jag är supernöjd och glad och glad över allt!

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Heej!

Detta får verkligen bli ett litet snabbt och hastigt inlägg! Idag fyller jag hela 19 höstrar och jag känner verkligen hur tiden går snabbare för varje år.. Tänk att detta är mitt sista år som tonåring!? Officiellt vuxen snart? Eller hur funkar det?, haha!

Förutom att jag fyller år idag och har skämt bort mig lite med god mat, presenter, tårta och diverse dylikt så kunde jag verkligen inte sova inatt?! Haha, låg och vred mig och var aldrig nöjd med varken kuddarna eller temperaturen och så piggnade jag ju till så det vart ingen sömn för mig i natt alls.. Så på min dag idag så har jag gått runt som en zombie och känt mig allmänt uttryckslös. Kul dag? Dessutom fick jag akut tid till läkaren idag för mina halsbesvär, even better! Haha, nämen nu ska jag inte vara sån men lite typiskt är det väl ändå;)

Imorgon blir det en ännu längre dag och jag hoppas verkligen att jag får sova inatt i alla fall. Just nu önskar jag att ett mirakel sker så att jag vaknar helt frisk, pigg och taggad imorgonbitti. Hur gött hade inte det varit? Ganska så!

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Hej hopp!

Denna lördagen har jag träffat L och M på stan, vi gick runt hur länge som helst och shoppade. Jag shoppade lite till mig själv för att skämma bort mig lite, haha.. MEN har även redan börjat köpa julklappar! Så himla roligt att gå runt och välja ut julklappar med omsorg för att verkligen försöka ordna en bra julklapp.. Men det där med presenter och julklappar har jag alltid tyckt varit svårt, så i år börjar jag i tid så jag blir nöjd med det jag ger bort! Men varför är det alltid sån himla hysteri runt julklappar ens? Jag fattar väl tankesättet att det är fint med gåvor, men är det inte finare med en gåva när man ger bort den lite slumpmässigt för att man faktiskt tänkte på personen och visa uppskattning i vardagen? Om jag hade fått bestämma så hade julen bara handlat om att umgås med sina nära och kära, men olyckligtvis så bestämmer jag ju inte detta, haha.. Men tänk så avslappand julen hade blivit. 

Sedan lunchade jag och M, fortsatte shoppingen och traskade sedan hem till mig för att vila våra ben framför en film.. Det tyckte jag vi förtjänade så länge som vi hade gått runt hela dagen, haha! Riktiga latmaskar är vi båda två, det erkänner jag!

Köpte ni något kul igår när det var Black Friday? Jag kom aldrig in till stan men junkyard hade ju värsta rean och då tyckte jag att en FILA tröja var något jag kollat in på sistone så jag slog till, haha.. Jag använder dock aldrig hoddies så fick bli en sportig/street t-shirt i stället.

Puss&Kram

Likes

Comments