• Pluggfika en lillördag

    " Godkväll! Min eftermiddag spenderade jag på ett fik, tänkte plugga men det blev inte riktigt så.. …"

  • Nu vet jag

    "Nu vet jag. Nu vet jag varför jag har varit sjuk sedan september förra året, varför alla provtagnin…"

  • Julkonsert 2016

    "Hejsan! Denna veckan har varit väldigt stressig och energikrävande, men samtidigt lärorik och pröva…"

Vardag

Godkväll!

Min eftermiddag spenderade jag på ett fik, tänkte plugga men det blev inte riktigt så.. Hade fullt upp med en gigantisk men fanatstiskt smakrik kvällsmacka, haha.. Synd, för det känns verkligen som jag blir överväldigad allt skolarbete och så har vi en musikal som klassen sätter upp mitt i allt. Kommer säkert bli kul men just nu känns det som att jag inte riktigt är taggad, vill hemskt gärna bara fokusera på plugg eller sova. Sova mest faktiskt, haha! Nämen, kommer säkert bli kul sen men just nu, mest stressigt.

Min morgon började jag med att lyssna på TFK, Tack för kaffet, faktiskt! Alltså, jag trodde inte jag var så förtjust i poddar men att lyssna på tre galna värmländska män diskutera allt mellan himmel och jord är fantastiskt underhållande! Känner att det är lite så man börjar en bra dag, eller hur? Ni har väl lyssnat på podden, jag tar nästan det förgivet då dom har funnits ett tag.. Men om ni inte har det, gör det! Dom är lite galna, men det är det som gör det så kul.

Nu ska jag snart avsluta dagen, så jag orkar en riktigt lång dag imorgon. Mycket som ska göras, men ska bli så skönt när en sak i taget blir gjort!

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag, Tankar


Nu vet jag. Nu vet jag varför jag har varit sjuk sedan september förra året, varför alla provtagningar jag gjort hos diverse läkare visat negativt och varför inte ens utskrivet penicillin hjälpt mot svullnaden jag har runt halsen. Det slog mig förra veckan varför jag bara slutade göra roliga saker, som att blogga till exempel. Varför jag inte numera tycks förstå en text jag fått i uppgift från skolan, då jag inte kan koncentrera mig och att det känns som tidsbegreppet rinner ur händerna på mig. Och framför allt, mitt ständiga problem med sömnen.

Jag har varit utmattad hela tiden. Och jag har vägrat inse att någon som jag, helt plötsligt, inte skulle klara en deadline. Jag har bara tänkt att "några yttligare timmars plugg" kommer hjälpa även om jag inte får skrivet mer än två vettiga meningar på dessa timmar.. Och detta slog mig förra veckan då jag absolut inte kunde tänka mig att ens gå upp ur sängen innan 13:00, med samma huvudvärk jag gått runt med alldeles för länge.. Jag tror att långvarig stress samt allt annat jag bär på inte är den bästa kombon tillsammans, verkar det rimligt kanske?Det som har hänt den senaste tiden också, som är lite roligare än alla utmattningssyndrom, är att jag fått en jättefin utmärkelse som bekräftar min aktivitet i MUF, moderata ungdomförbundet! Nu vill jag inte att min blogg ska bli som min twitter, full av politik.. För jag tycker inte en blogg är det rätta forumet för det alls, plus att min liv handlar ju inte bara om MUF. Eller jo, kanske lite om jag ska vara självkritisk, haha! Nämen alla vänner jag fått genom MUF är var och en sjukt roliga, stöttande och omtänksamma! Vi är som en liten familj, tycker fruktansvärt mycket om allihop!


Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!
Denna veckan har varit väldigt stressig och energikrävande, men samtidigt lärorik och prövande! Och jag är glad över att min hals höll hyfsat genom båda julkonserterna onsdag och torsdag, men idag kom smällen och jag har så ont i halsen... För er som inte vet så arrangerar den estetiska linjen julkonsert varje år och på bilderna ser ni mig sjunga! Det har varit väldigt kul men nu ganska avslappnande att detta projektet är över.. Ledsamt dock att detta var sista gången för mig och min klass att vara med på detta.. Men jag är nöjd och glad över att det har gått bra för alla och all fin kritik vi fått också såklart!

Nu är jag precis hemkommen ifrån lite ärenden, det är ju julkalender på kicks och idag har de 50% på BareMinerals Original foundation, vilket är sminkprodukten jag använder dagligen och älskar, så jag fick helt enkelt passa på, haha! Sen blev det lite andra ärenden också och så träffade jag en till sjukling som inte heller mår bra idag.. Men denna dagen hade jag inte tänkt att slösa bort även om jag är seg, för mitt rum är som en bomb efter att jag knappt varit hemma i veckan och rummet hart blivit som en packa ur och packa nytt destination, så det bara måste städas idag! Och så ska jag plugga, konstigt nog känner jag mig lite motiverad till att läsa, anteckna och lära mig saker till lite musik och min kära kopp med te jag häver i mig varje dag numera. Plugga kan faktiskt vara lite mysigt också! ;)

Haha, den texten passar så in på mitt liv just nu! Så får väl sätta igång nu så jag får något gjort..

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Heej!

Har ni haft en trevlig måndag? Min har varit lång men helt okej ändå, vi esteter har alltid en julkonsert årligen som vi har fokuserat på mycket idag, vilket vi också kommer att fortsätta med dessa dagar då uppvisningarna är nu i veckan. Spännande!

Jag spenderade min helg mycket i Göteborg för det var All Out Summer Reunion som man köpte biljett till osv... Men jag hade i alla fall skitkul båda kvällarna! I fredags så träffade jag Adrian ifrån Paradise Hotel, och eftersom han verkligen syntes det året att var med i programmet (var det förra året?) så tyckte jag att det var lite kul att ta kort med honom, hehe. Kände mig som en lite fjortis, men det är okej ibland, tror kända är lite vana vid det ändå! Tycker jag är sjyst ändå som gör dom medvetna och får välja om dom vill ta ett kort, kan tänka mig att det finns folk som verkligen skiter i att även kända personer förtjänar respekt! Sen på lördagen så var det VIP på Trädgårn som gällde och gissa vem som hängde där? Jo Mos/Robin ifrån PH ofc! Blir ju bara bättre liskom, haha! Så det blev en till bild med honom också! Synd att mina ögon blev röda på denna bilden, så fult när det blir så.. Men men, jag är supernöjd med helgen och jag tycker att det gick över för fort! Men det är nog ett bra tecken på att jag har haft kul kanske? :)

Hur har eran helg varit? Jag har ju förstått att vissa redan har börjat med pepparkakshus eller annat mysigt julbak.. Jag hoppas att helgen har varit bra i alla fall! Nu ska jag vila, tycker jag verkligen att jag kan göra med tanke på hur veckan kommer att bli heeelt fullspäckad, men så måste jag förbereda lite inför imorgon också.. Och till helgen ska jag iväg igen.. Det finns så mycket man vill göra och hinna med ju!

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Igår var det sista firandet för att jag fyllt 19 år och det gjorde jag med dom bästa vännerna man kan tänkas ha! Vi var på Stures och bowlade (jag förlorade haha) sedan åt vi och hade det trevligt. Då fick jag också parfymen som jag kollat in tidigare utav mina vänner och doften på denna, ni kan inte ana, så himla god! Jag älskar den, helt klart min nya favorit. Efter det åkte jag och tre tjejer vidare till Göteborg. Där vi helt enkelt både fortsatte fira men också hade så sjukt kul! Man kan helt klart säga att jag är supernöjd med min födelsedag och alla kalas!, och ikväll blir det mer Göteborg. :) Förra helgen, i veckan och till nu har jag fått fira med både släkt, fosterfamilj och till sist mina fina vänner! Jag är supernöjd och glad och glad över allt!

Puss&Kram

Likes

Comments