• Solig promenad

    " Puss&Kram "

  • Vardagslyx

    " Hejsan! Idag så har jag färgat mitt hår och skämt bort mig litegrann! Jag har också gått till skol…"

  • Kvällsté

    " Godkväll på er! Mitt förra inlägg var väldigt kritiskt mot typ allt haha.. Fast jag tror att den t…"

Vardag

Hejsan!

Idag så har jag färgat mitt hår och skämt bort mig litegrann! Jag har också gått till skolan förkyld och tyckt så synd om mig själv, haha, så detta gav ju en liten boost med lite uppfräschning! Och en lite rymligare plånbok... MEN jag är nöjd! Haha!

Det som är så hiiiimla skönt är ju att det har blivit mycket ljusare ute nu, även om det regnar lite så är det ändå så mycket lättare att hålla sig pigg, glad och fokuserad! Jag har redan beställt hem sommarklänningar då jag knappt kan vänta till sommaren. Shit vad jag tjatar om vädret, men jag är verkligen en väderstyrd människa. Skiner solen så gör jag det också liksom, hahha. Jag vet, jag är lite töntig ;) Dock känner jag mig fortfarande seg med förkylningen och lite smygande feber i bakgrunden så jag vet inte om jag borde stanna hemma imorgon. För att vila och inte slita på mig själv som jag gjorde förra terminen, då gick jag till skolan hur jag än mådde nästan och resulterade bara i att jag blev sjukare.. Ush, jag är också lite för stressad för att hinna vara hemma och sjuk..

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Godkväll på er!

Mitt förra inlägg var väldigt kritiskt mot typ allt haha.. Fast jag tror att den tanken slår många, hur stressigt samhället är på typ alla sätt och vis. Jag kan ju inte vara ensam? ;)

Idag har jag lyxat till det med att i lugn och ro göra lite sysslor men framför allt faktiskt ta chansen och inte stressa med något. Det har varit både avslappnande och känner hur min stressnivå sjunker. Sitter med te framför en serie, vilket jag inte kunnat unna mig på länge.. Frid och fröjd, hur härligt som helst! Dock blir det nya takter nästa vecka, arbetsintervjuer och försöka få ihop gymnasiearbetet! Men med dagens vila så kommer det nog gå fint. Hoppas jag, haha.

Imorgon ska jag ut på planen för första gången på cirkus 4 år!! Jag har hittat tillbaka till fotbollen men bara hunnit träna fyra gånger med laget. Det är ju så himla roligt att spela fotboll, dock är jag jätte nervös.. Det var ju en evighet sedan känns det som?! Hur ska det gå? Kommer jag att dö??!! Hahah, nej förmodligen inte men jag har ingen aning hur jag är på planen alls, hahah!

Puss&Kram

Likes

Comments

Tankar

Hej på er!

Något jag är väldigt less på är när alla beter sig som att allting är så himla lätt och bra. Att samhällets oskrivna regler om det perfekta livet speglas i dagens sociala medier jämt och ständigt. Eller att den där ambitiösa personen tar sig an det ena efter det andra för enligt andra så klarar den personen det? Hen har ju aldrig klagat förut? Eller så enkelt som i relationer där fasader spelar så mycket större roll än om man verkligen trivs ihop eller inte. Jag tror inte jag är själv när jag erkänner att jag blivit överraskad många gånger av de som kallat sig mina vänner sen visar en helt annan sida som sårar. Självfallet finns det mycket välvilja och godhet hos vissa men annars är mycket bara ett hopknycklat papper där lovord slängs i papperskorgen. Jag är i en period i mitt liv där jag upplever mycket falskhet och jag är så trött på alla dessa fasader. Lär man sig hur samhället funkar och ju mer man vet så lär man sig att se igenom fasaderna. Man lär sig hur komiskt mycket någon tror på att man går på dens lögn eller att folk i allmänhet tydligen är okej med att psykiskt trycka ner någon men sedan låtsas som ingenting.

Jag orkar inte låtsas och jag orkar definitivt inte med personer som låtsas inför mig. Livet är verkligen för kort för att jaga dom som springer ifrån och samtidigt glömma av dom som jagar en själv. Alla är så självupptagna att de inte märker när någon ger dom ett äkta leende eller en hälsning. Det är som att alla bara är myror i en myrstack där vi bara springer om varandra med våra egna problem och stannar inte upp förrän det är försent. Förrän någon har dött. Förrän någon inte klarade tempot längre. Förrän man insåg att det sista man sa till den där personen var, "jag har inte tid nu".

Livet är absolut ingen dans på rosor! Livet är absurt och ibland slår den till när man redan ligger ned. Jag är trött på hur vi springer förbi varandra, hur vi aldrig har tid. Hur vi inte ens skapar tid. Hur vi till och med är så självupptagna med våra mål och ambitioner att man ser förbi sin egen hälsa. SIN EGEN hälsa ser man förbi för att bevisa något för samhället. Du behöver inte skynda dig, du har inte bråttom. Du behöver inte följa någon annans fotspår eller uppmaningar så du stressar sönder dig... Du behöver bara tänka på nuet och ta hand om det som får dig att tycka att livet är meningsfullt. Du behöver ringa dina vänner oftare, du behöver hålla på med hobbyn du älskar och du behöver andas. Jag tror faktiskt inte man kan se det vackra i livet om man inte stannar och och andas ibland. Vad någon annan tycker om det du gör, eller sprider vidare i något rykte, är inte den du är. Så snälla, sluta stressa efter att följa samhällets oskrivna regler till det perfekta livet och skapa ditt egna speciella liv i stället. Känn en riktig lycka som varken ett snyggt instaflöde eller den önskade siffran på vågen någonsin kan bidra med. Andas, gör det du älskar och omge dig med dom som inte spiller din tid.

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Godkväll!

Min eftermiddag spenderade jag på ett fik, tänkte plugga men det blev inte riktigt så.. Hade fullt upp med en gigantisk men fanatstiskt smakrik kvällsmacka, haha.. Synd, för det känns verkligen som jag blir överväldigad allt skolarbete och så har vi en musikal som klassen sätter upp mitt i allt. Kommer säkert bli kul men just nu känns det som att jag inte riktigt är taggad, vill hemskt gärna bara fokusera på plugg eller sova. Sova mest faktiskt, haha! Nämen, kommer säkert bli kul sen men just nu, mest stressigt.

Min morgon började jag med att lyssna på TFK, Tack för kaffet, faktiskt! Alltså, jag trodde inte jag var så förtjust i poddar men att lyssna på tre galna värmländska män diskutera allt mellan himmel och jord är fantastiskt underhållande! Känner att det är lite så man börjar en bra dag, eller hur? Ni har väl lyssnat på podden, jag tar nästan det förgivet då dom har funnits ett tag.. Men om ni inte har det, gör det! Dom är lite galna, men det är det som gör det så kul.

Nu ska jag snart avsluta dagen, så jag orkar en riktigt lång dag imorgon. Mycket som ska göras, men ska bli så skönt när en sak i taget blir gjort!

Puss&Kram

Likes

Comments