Godmorgon!

Detta året har verkligen börjat med en underlig magkänsla och nu kanske jag förstår vad det kan handla om.. Vilket är tråkigt för det är just detta jag inte vill ha problem med. Men magkänslan säger till, glömmer inget och tillslut finns det ingen återvändo... Puh. Så jag bara tänker och funderar, att älta kan ju bli livsfarligt tillslut, men jag kan inte släppa detta. Jag hatar när magkänslan lägger sig i för då kan det vara något på riktigt, som jag borde oroa mig över liksom.

Någonting som dock känns skönt är att jag känner mig klar med vilan efter studenten och sätter lite mål för mig själv för framtidens skull. Så jag känner mig taggad på detta. Jag är taggad på att börja göra högskoleprov, taggad på att ta tag i sången efter halsoperationen som gjordes i våras och taggad på att skaffa ett gymkort och komma igång med att få upp flåset igen. Det är verkligen tråkigt att känna sig så seg och trött som jag känner utav att inte träna.. Jag har alltså inget nyårslöfte här om en fastare kropp utan vill bara bli piggare, som jag var förr!

Puss&Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hallå alla glada och goa!

Idag har jobbat, hostat och lyssnat på pod. Denna gången lyssnade jag på Framgångspodden och avsnittet som jag blev helt uppslukad i, "Lär dig hantera psykopater", heter det och det handlar om beteenden. Alltså varför vissa är på ett visst sätt och andra på ett helt annat, jag kan verkligen rekomendera just detta avsnittet om ni också är intresserad av människors olika beteenden. Jag vill egentligen inte berätta mer än så, ingen spoiler här inte. Men jag blev helt fast och just nu lyssnar jag faktiskt på samma avsnitt igen? Förbannat INTRESSANT och så mycket information om ämnet att det blir nästan mer begripligt om man lyssnar på det igen, om intresset finns vill säga.

Äntligen börjar jag känna mig piggare, hostar dock fortfarande ungefär hela tiden men jag är nöjd bara jag är pigger;) Nu har snön, eller ska vi kalla det slask, landat utanför fönstret. Jag som inte har tålamodet för att vänta ut det kalla vädret har redan börjat sukta efter sol, värme och den där somriga känslan! Januari är inte ens över MEN, här sitter väl jag och dreglar framför NA-KD, tittar på färger, mönster och allt som bringer känslan av vår och sommar. Snyftar lite åt faktumet att det, tyvärr, kommer dröja ett ångestladdat tag innan värmen blir till verklighet..

Nu måste jag förbereda mig för imorgon, är påväg mot en serviceutbildning i Göteborg redan kl. 06:45 och senare på dagen ska jag också på möte. Så det gäller att ladda batterierna!

Puss&Kram

Likes

Comments