• All Out Summer Reunion

    "Heej! Har ni haft en trevlig måndag? Min har varit lång men helt okej ändå, vi esteter har alltid e…"

  • No.1 Birthday Girl

    "Igår var det sista firandet för att jag fyllt 19 år och det gjorde jag med dom bästa vännerna man k…"

  • 19

    "Heej! Detta får verkligen bli ett litet snabbt och hastigt inlägg! Idag fyller jag hela 19 höstrar …"

View tracker

Vardag

Heej!

Har ni haft en trevlig måndag? Min har varit lång men helt okej ändå, vi esteter har alltid en julkonsert årligen som vi har fokuserat på mycket idag, vilket vi också kommer att fortsätta med dessa dagar då uppvisningarna är nu i veckan. Spännande!

Jag spenderade min helg mycket i Göteborg för det var All Out Summer Reunion som man köpte biljett till osv... Men jag hade i alla fall skitkul båda kvällarna! I fredags så träffade jag Adrian ifrån Paradise Hotel, och eftersom han verkligen syntes det året att var med i programmet (var det förra året?) så tyckte jag att det var lite kul att ta kort med honom, hehe. Kände mig som en lite fjortis, men det är okej ibland, tror kända är lite vana vid det ändå! Tycker jag är sjyst ändå som gör dom medvetna och får välja om dom vill ta ett kort, kan tänka mig att det finns folk som verkligen skiter i att även kända personer förtjänar respekt! Sen på lördagen så var det VIP på Trädgårn som gällde och gissa vem som hängde där? Jo Mos/Robin ifrån PH ofc! Blir ju bara bättre liskom, haha! Så det blev en till bild med honom också! Synd att mina ögon blev röda på denna bilden, så fult när det blir så.. Men men, jag är supernöjd med helgen och jag tycker att det gick över för fort! Men det är nog ett bra tecken på att jag har haft kul kanske? :)

Hur har eran helg varit? Jag har ju förstått att vissa redan har börjat med pepparkakshus eller annat mysigt julbak.. Jag hoppas att helgen har varit bra i alla fall! Nu ska jag vila, tycker jag verkligen att jag kan göra med tanke på hur veckan kommer att bli heeelt fullspäckad, men så måste jag förbereda lite inför imorgon också.. Och till helgen ska jag iväg igen.. Det finns så mycket man vill göra och hinna med ju!

Puss&Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Igår var det sista firandet för att jag fyllt 19 år och det gjorde jag med dom bästa vännerna man kan tänkas ha! Vi var på Stures och bowlade (jag förlorade haha) sedan åt vi och hade det trevligt. Då fick jag också parfymen som jag kollat in tidigare utav mina vänner och doften på denna, ni kan inte ana, så himla god! Jag älskar den, helt klart min nya favorit. Efter det åkte jag och tre tjejer vidare till Göteborg. Där vi helt enkelt både fortsatte fira men också hade så sjukt kul! Man kan helt klart säga att jag är supernöjd med min födelsedag och alla kalas!, och ikväll blir det mer Göteborg. :) Förra helgen, i veckan och till nu har jag fått fira med både släkt, fosterfamilj och till sist mina fina vänner! Jag är supernöjd och glad och glad över allt!

Puss&Kram

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Heej!

Detta får verkligen bli ett litet snabbt och hastigt inlägg! Idag fyller jag hela 19 höstrar och jag känner verkligen hur tiden går snabbare för varje år.. Tänk att detta är mitt sista år som tonåring!? Officiellt vuxen snart? Eller hur funkar det?, haha!

Förutom att jag fyller år idag och har skämt bort mig lite med god mat, presenter, tårta och diverse dylikt så kunde jag verkligen inte sova inatt?! Haha, låg och vred mig och var aldrig nöjd med varken kuddarna eller temperaturen och så piggnade jag ju till så det vart ingen sömn för mig i natt alls.. Så på min dag idag så har jag gått runt som en zombie och känt mig allmänt uttryckslös. Kul dag? Dessutom fick jag akut tid till läkaren idag för mina halsbesvär, even better! Haha, nämen nu ska jag inte vara sån men lite typiskt är det väl ändå;)

Imorgon blir det en ännu längre dag och jag hoppas verkligen att jag får sova inatt i alla fall. Just nu önskar jag att ett mirakel sker så att jag vaknar helt frisk, pigg och taggad imorgonbitti. Hur gött hade inte det varit? Ganska så!

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Hej hopp!

Denna lördagen har jag träffat L och M på stan, vi gick runt hur länge som helst och shoppade. Jag shoppade lite till mig själv för att skämma bort mig lite, haha.. MEN har även redan börjat köpa julklappar! Så himla roligt att gå runt och välja ut julklappar med omsorg för att verkligen försöka ordna en bra julklapp.. Men det där med presenter och julklappar har jag alltid tyckt varit svårt, så i år börjar jag i tid så jag blir nöjd med det jag ger bort! Men varför är det alltid sån himla hysteri runt julklappar ens? Jag fattar väl tankesättet att det är fint med gåvor, men är det inte finare med en gåva när man ger bort den lite slumpmässigt för att man faktiskt tänkte på personen och visa uppskattning i vardagen? Om jag hade fått bestämma så hade julen bara handlat om att umgås med sina nära och kära, men olyckligtvis så bestämmer jag ju inte detta, haha.. Men tänk så avslappand julen hade blivit. 

Sedan lunchade jag och M, fortsatte shoppingen och traskade sedan hem till mig för att vila våra ben framför en film.. Det tyckte jag vi förtjänade så länge som vi hade gått runt hela dagen, haha! Riktiga latmaskar är vi båda två, det erkänner jag!

Köpte ni något kul igår när det var Black Friday? Jag kom aldrig in till stan men junkyard hade ju värsta rean och då tyckte jag att en FILA tröja var något jag kollat in på sistone så jag slog till, haha.. Jag använder dock aldrig hoddies så fick bli en sportig/street t-shirt i stället.

Puss&Kram

Likes

Comments

Vardag

Godkväll!

Idag tog jag ledigt från skolan, jag kände redan igår eftermiddag att mitt halsont tog fart väldigt hårt. Så jobbigt att min hals aldrig riktigt blir frisk, hållit på att vara mer eller mindre dålig i halsen i flera veckor så detta känns verkligen hopplöst.. Jag passade på att städa upp lite på mitt rum efter lång och skön sovmorgon, och la mig i badet med både skum och badsalt, sååå mysigt!

Jag har fått gå på ett spännande möte i eftermiddag, för mig i alla fall. Det är såhär att när man blir fosterhemsplacerad och har varit med om taskiga saker så finns det alltid journaler på detta. Och jag har för första gången fått läsa det som handlar om mig, idag! En del saker var sjuk jobbigt att läsa. Att inse hur hemskt jag hade det, hur övergiven jag ofta blev och massa andra saker som jag verkligen blir upprörd av att läsa. Denna sanningen är verkligen hemsk. Men det var såklart också saker som jag redan visste och som jag minns än idag..

Från att knappt vistas i skolan, som ett litet barn, till att det verkligen går jätte bra för mig i skolan nu TROTS alla sjuka odds! Detta är jag sjukt stolt över. Jag är ett maskrosbarn... Trots att det ligger asfalt där jag växer så bryter jag asfalten och tar mig upp oavsett hur hård asfalten än kan tänkas vara. Jag klappar mig på axeln när jag tänker på vad det är jag har rest mig upp ifrån, bara att fortsätta nu! För ingen är "färdig" som människa, finns alltid något man får jobba på så man kan förbättras och bli en bättre version varje dag!

En sak fick jag lära mig tidigt och det är, vill man så kan man! Och jag håller verkligen fast vid det än idag, det har liksom blivit mitt motto och är en utav mina drivkrafter att fortsätta orka och växa som människa! För det är verkligen så, vill man så kan man. Allt handlar om att man själv måste vilja vara stark och inte gräva ner sig för djupt i sina sorger. För det kommer aldrig finnas någon som kan vara stark åt dig.. Tyvärr. Du måste liksom hitta kraften/viljan själv. Finns ju såklart hjälp att få som man verkligen borde ta, men det är också ett sätt att vara stark på! Erkänna att man behöver hjälp. Erkänner man för sig själv hur läget ligger till, så man hittar kärnan, då är det oftast lättare att lösa problemen.. Och mitt absoluta tips till dom som känner att det är tungt och det gör ont i hela kroppen av något som du inte kan sluta tänka på, ta små steg i taget. Börja med att skaffa hjälp och prata med någon. Om det är svårt att få fram känslor i ord, prova att skriva för dig själv hemma. Själv skriver jag dagbok varje kväll nästan, just för att det är mitt sätt att avreagera mig på. Alla har sina sätt såklart. Och även om det inte gått så bra som du ville, ge inte upp, för allt du gör för dig själv kommer spela stor roll i slutändan.

Nu ska jag avrunda min dag och lägga mig tidigt, så kanske jag är tillräckligt pigg för att sätta mig framför skolbänken imon. Men vi får se, har för ont för att ens orka prata..

Puss&Kram

Likes

Comments