View tracker
View tracker
View tracker

​Kom hem för en timme sedan. Gjorde direkt något litet att äta, fick bli bananpannkakor och en macka. Måste ha något att äta nu innan jag ska jobba. Jag börjar 16.45 så jag ska börja gå mot min buss om typ 5 minuter. Slutar jobba kl 20 så det blir att åka hem direkt efter och sova för imorgonbitti börjar skolan kl 07, wihoo.

Likes

Comments

Hatar egentligen slänggungan men lillebrorsan ville ha sällskap. Det var hemska 90 sekunder i mitt liv.

Bild tagen ifrån Julias balkong och till höger är rulltrappan på hennes tunnelbana-station. Så fint!

Vi hann vinna choklad innan vi lämnade grönan för lite mat

Nu är helgen i Stockholm över. Jag har haft det jättebra med Amanda både på konserten och Gröna Lund.

Vi åkte till sthlm med tåget 14.10 och när vi kom fram så åt vi i lugn och ro innan vi tog oss till tele2arena. Det var lite virrigt att hitta var vi skulle ställa oss i kö men kl 17.00 hittade vi rätt och trots att vi kom ganska sent fick vi helt okej platser (längst fram vid ståplatserna men också längst ut till vänster). Självklart skulle tunnelbanan vara fullt med folk och därför tog det lite tid att komma hem, men det var inte katastrofalt. Julia (min bonusmammas syster) var snäll nog att låta oss sova i hennes nya lägenhet. Jag har inte varit där tidigare men jag tyckte det var mysigt. Väldigt ljust och fräscht.

På lördagen shoppades det lite. Eller ja, jag köpte en tröja och en jacka men det är ändå något. Vi åkte även till Gröna Lund och spenderade hela dagen där med massa karuseller och spelade på olika sorters chokladhjul. Verkligen en lyckad helg men nu ligger jag här i sängen på söndagseftermiddagen och har ännu inte gått upp. Men det är okej att vara trött efter en helg i storstaden.

Likes

Comments

Idag blev jag hemma ifrån skolan och planerna är att ligga i sängen hela dagen. Känner mig såå seg.

Likes

Comments