Äntligen hemma i min egna säng! Har inte varit hemma sen i fredags så det var skönt att komma hem förut idag. Helgen har varit bra iallafall. Träffade vänner i fredags och hade sedan världens mysigaste lördag. Senare mot kvällen hämtade Amanda upp mig och vi åt tacos hemma hos henne och spelade bl.a. Yatzy! Och min söndag har bestått av att hjälpa Amanda med ett gympapass för barn och har sedan hängt i nya soffan på altanen. Bra helg men det är skönt att det är måndag imorgon och veta att rutinerna i vardagen börjar igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag är ledig!! Jag kommer spendera min helg hos mamma och det är faktiskt rätt skönt att hänga här ute på landet några dagar. Speciellt nu när det är så bra väder, lite väl blåsigt men det är sol iallafall så man ska inte klaga. Nu har jag iallafall klivit upp ur badet och ska fortsätta dagen.

Likes

Comments

Denna vecka är jag ledig onsdag & torsdag, vilket innebär mer tid för allt annat än just skolan. Idag gick jag upp sent och unnade mig en god frukost!

Likes

Comments

Ifrån tidigare i veckan när det kom massor av snö och det la sig sådär fint överallt.

Likes

Comments

I veckan hittade jag bland annat denhär fina bh:n på lindex! Otippat ställe, för mig iallafall! Men de hade faktiskt mycket fint och köpte en svart liknande också.

Likes

Comments

Min fina bjöd igår på mat och köpte rosor till mig. Bra lycklig är man ju

Likes

Comments

Helgen var bra. Åkte mot Stockholm på fredagen runt kl 17 och när vi kom fram åt vi mat direkt innan vi la oss skapligt. Hela lördag förmiddag spenderade vi på Bounce, så roligt ställe verkligen. Efter det var vi alla rätt trötta så vi åt lite innan vi besökte Drottningholms slott för att sedan åka hemåt.
Nu är det redan torsdag och imorgon är det helg igen, dock blir det nog en lugnare helg än den förra. Skönt.

Likes

Comments