Vi passade på att fynda några plagg till bebisen nu under rean efter jul. Vi köpte bland annat det här på bilden som allt råkade bli i svart/vit/grå-skala, hehe. En pyjamas, en hoodie, ett par tofflor från H&M och ett par byxor från både Åhlens och Kappahl.

Reafynd i storlek 56 & 62.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något jag verkligen ser fram emot den här veckan är när jag ska på gravidyoga för första gången!

För två år sedan ungefär fick jag upp ögonen för yoga på riktigt och har sedan dess verkligen insett att det är något som passar mig himla bra. Från början utövade jag yoga hemma men under förra året började jag också gå regelbundet på olika studios och började gilla det ännu mer. Så därför redan innan jag blev gravid har jag tänkt att om jag någon dag blir gravid då vill jag verkligen gå på gravidyoga. Och där är jag alltså nu!

Platserna till gravidyoga verkar vara väldigt eftertraktade och populära, så därför är jag så glad att jag i december fick en plats på en gravidyoga kurs som börjar nu på onsdag. Kursen jag ska gå på är under 8 tillfällen, 1 gång per vecka. Kursen innehåller profylax och är förlossningsförberedande. Yogan ska både hjälpa till under graviditeten men också vara till stor hjälp under förlossningen. Så himla spännande!

Tyvärr har jag under helgen dragit på mig en hemsk förkylning och har varit riktigt hängig de senaste dagarna.. Så jag håller tummarna för att det känns bättre på onsdag så jag kan gå på yogan för den vill jag verkligen inte missa.

En bild på magen kring jul i v. 23.

Likes

Comments

Idag går vi in i v. 26 (25+0)! Tänk att tiden går så himla fort, det trodde jag verkligen inte att den skulle göra. När man längtar till något så brukar ju tiden typ stå stilla, men ända sedan vi plussade i augusti så har tiden bara sprungit iväg. I den här takten så är vi nog snart framme i april och får möta vår lilla son.

Den här veckan har vi varit tillbaka till barnmorskan igen efter det långa uppehållet från v. 13 när vi var där senast. Så det känns spännande att vi nu har kommit så pass långt i graviditeten att vi ska börja gå dit regelbundet. Under besöket kontrollerade vi blodsocker och blodtryck som såg fint ut. Vi fick en massa information och papper, bland annat moderskapsintyget. Och vi bokade dessutom in alla besök vi ska på, ända fram tills BF+2 den 23:e april. Man brukar ju annars boka in ett besök på det beräknade datumet, men eftersom det i vårt fall är på en lördag så tyckte hon att vi kunde ta det på måndagen efter istället eftersom det är mer troligt att jag kommer gå över tiden som förstföderska.

Mest spännande under besöket var att lyssna på bebisens hjärta! Så häftigt. Dessutom fick Marcus känna hur bebisen låg i magen och barnmorskan mätte SF-måttet som såg bra ut och låg nästan mitt på kurvan. Nästa gång vi ska tillbaka till barnmorskan är i v. 29 och efter det är det varannan vecka som gäller.

Likes

Comments

Hej och välkommen du som hittat hit!

Då jag just nu är gravid med vårt första barn så kände jag ett sug av att starta upp en blogg för att skriva av mig om förberedelser, tankar, funderingar och ja allt som hör till en graviditet. Jag tycker själv att det är så himla kul och givande att läsa och följa andra gravida och känner att jag också har en del att skriva om och dela med mig av. Så vad passar inte bättre än att starta det nya året med en ny blogg!

Lite om mig är att jag är 25 år och är sedan i maj 2017 gift med min man Marcus. En stor del av vår familj är också våra älskade Bengalkatter Loras och Ellaria. Jag är i skrivande stund gravid i v. 25 (24+5) och vår bebis beräknas födas i april. På rutinultraljudet i november fick vi också veta, förutom att allt såg helt normalt och bra ut därinne, att det är en liten pojke som bakas i magen 💙

/Natalie

När vi gick ut med de fantastiska nyheterna att vi var gravida officiellt så var det den här bilden vi visade upp.

Likes

Comments