Bäddset docksäng grey 199 kr

Svanmobil 469 kr

Baby quilt grey 799 kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såhär ser alternativen till barnrummet ut, de är väldigt lika och det är väl egentligen mest valet av färg på en sänghimmel som är det svåra. Eftersom vårt hem går i en dämpad färgskala vill vi även att barnrummet ska göra det.

I barnrum kan man leka mycket mer med färger så därför vill vi ha kontrasterande färger men ändå i dämpade toner för att få ett lugnt intryck. Just nu sitter vi ju fast i valet av sänghimmel. Den ljusare grå är ju lättare att matcha med andra färger när man senare vill göra om, samtidigt som den mörkare som går åt ett blågrönt håll blir mer kontrast till väggarna, vilket känns lite roligt. Risken med att ha för mycket ljusgrått, beige och puderrosa är ju att det blir lite platt så därför vill vi bryta av med lite mörkare färger.

Tiden får utvisa vilken sänghimmel det blir men mattan passar vi på att beställa nu eftersom vi fått en rabattkod på ellos där den finns. Härlig känsla när man får rabatter och erbjudande på saker man tänkt att köpa.

Natalie

Likes

Comments

Idag har vi en myssöndag igen, för oss är söndagen en rätt så härlig dag. Vi startar dagen med att ligga länge i sängen och kolla på lite tv eller lyssna på en pod. Nu ska vi duscha och sen åka och handla. I eftermiddag blir det att laga något gott och kolla på en bra film, lika härligt som det låter!

Natalie

Likes

Comments

Djup tallrik från Design Letters 99 kr

Docka Angel Gloria från Maileg 415 kr

Matset från Done by Deer 249 kr

Lampa kanin från Heico 599 kr

Bestick från Design Letters 249 kr

Poster Miss Vivienne från Mrs Mighetto 450 kr

Docka Bunny Mary från Maileg 279 kr

Tallrik från Design Letters 99 kr

Kudde Swan från Frank & Poppy 249 kr

Sittdyna till matstol Shell Off White från Konges Sløjd 499 kr

Musikmobil Balloon Grey från Cam Cam 359 kr

Pipmugg lock 89 kr och plastmugg med bokstaven B 99 kr från Design Letters

Docka Bunny Girl från Maileg 415 kr

Likes

Comments

Eftersom att vi fått endel förfrågningar om vad som står på önskelistan till doppresenter och julklappar tänkte vi att det var lika bra att lägga upp det här. På önskelistan står en lammskinnsfäll godkänd för barn.

För att lättare hitta finns allt som önskas i kategorin Önskelista. Denna ovan finns här http://www.kopbarnvagn.se/sv/artiklar/lammskinnsfall-kortklippt-lockig-ljusgra.html

Likes

Comments

Såhär ser barnrummet ut nu. Golvet är lagt, väggarna är slipade och målade. Det som återstår nu är golvsocklar, ny dörrkarm och ny dörr. Vi jobbar på i rummet när vi har tid över, den mesta av tiden går ju till annat nu. Vi prioriterar ju familjetid framför att renovera i dagsläget men att bli klara med renoveringen inom en rimlig tid är ett mål. Det som är kvar i lägenheten förutom barnrummet är vårt sovrum, hallen och gästtoaletten.

Natalie

Likes

Comments

Idag har vi en riktig helgmorgon, lång sovmorgon följt av mys och lek. Senare idag ska vi åka på kalas med vilket ska bli trevligt.

Natalie

Likes

Comments

Idag har vi tvättdag varvat med mys. Det känns som om tvättkorgen aldrig är tom utan vår tvättmaskin och torktumlare är ständigt på. Beate har sedan någon vecka tillbaka börjar dregla galet mycket så det lär bli fler byten, är väl dags att ta fram dreglisarna.

Natalie

Likes

Comments