Varför gör vi/ni/MÄN sex till något dåligt? är det inte DEN bilden som måste ändras? att sex kanske inte är VÄRSTA grejen? ”Med din logik måste man tvinga tjejer att tycka att oattraktiva killar är heta” – vad är oattraktiv? attraheras inte alla av olika saker/människor?

”Att killar tycker billiga tjejer är oattraktiva går inte göra något åt.”  ursäkta mig men är du helt jävla född ur röven? det är DEN BILDEN NI KILLAR MÅSTE ÄNDRA. Tjejer blir inte BILLIGA, vad fan är billigt och vem är det som sätter pris på människor? vill du veta vad som är oattraktivt så är det killar som tänker som dig. Som rankar tjejer under killar.

Det här med ”flickvänsmaterial”, så menar du att tjejer inte ska få ha sex med ”många”, för då är hon inte en kvalificerad flickvän? Att killar utan ”status” inte anses vara ”pojkvänsmaterial” är något du helt vilt hittat på själv, samt vad fan är det för jämförelse?
Sen undrar jag över en sak, vad är ett flickvänsmaterial och vem är idioten som målar upp den bilden?
jag är inget material, jag är människa. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man hör ständigt allt prat om utseende, vilka kläder som är snyggast eller som sitter bäst. Det är alltid någon som säger att man duger som man är, eller att man alltid är lika fin oavsett om man inte har fixat eller klätt upp sig. Men alla gånger är det tyvärr inte så lätt att ta åt sig av dom orden, visst blir man glad, men är man inte nöjd med sig själv så hjälper inte dom orden för att man kanske slutar bry sig så mycket om sig själv eller om sitt utseende. 

Mycket hänger faktiskt på grupptrycket eller på personerna man har runt omkring sig. Har man vänner som man själv tycker alltid ser perfekta ut, utan minsta lilla fel på så hamnar man där själv. Man strävar efter just det utseendet, och det är där vi tappar oss själva. När vi inte nöjer oss, när vi gör allt för att se ut som dom eller göra samma saker som dom gör. Jag själv spenderar timmar framför spegeln tills jag är nöjd, även fast jag vet att det egentligen inte behövs. Vissa kan ha brister, och en av bristerna kan vara att se sig själv utan smink, att vara osminkad bland folk. Jag vet själv hur den känslan är, man känner sig blek och ful. Man blir inte sig själv, speciellt inte om man känner sig "annorlunda". Varje dag ser man bilder på tjejer eller killar som har allt, och man bestämmer sig för att beställa likadana jeans som den killen har eller köper det där sminket tjejen har. Och frågan är, hur mycket pengar lägger vi egentligen ut på hårprodukter, smink, kläder, en klippning hos frisören eller en tid för att få naglarna fixade? 

 Nuförtiden så ser vi inte allt det runtomkring oss förutom vårat egna utseende, och det är så tråkigt. Att allt kretsar runt att se "perfekt" ut. Själv så hatar jag det ordet, perfekt.. För det finns ingen som är perfekt, det finns ingen som är helt nöjd med sitt utseende. En sak som kan göra personen perfekt är dess personlighet, inte utseendet. Man ska alltid mäta "perfektion" genom att titta på insidan, inte utsidan. 


Likes

Comments

Tillbaka på ruta 1, känns riktigt deprimerande om man frågar mig. Men efter sjukdom, skador och förkylning så ska jag nu satsa allt jag har för att uppnå dom målen jag har satt.

Jag släppte nästan allt med träningen när mitt knä hoppade ur led på gymmet för någon vecka sedan. Smärtan va obeskrivlig och jag kunde knappt gå, jag har fått tillbaka känningar i min axel så jag kan inte träna fullt ut eller fokusera på det jag ska göra.

Jag har bestämt mig för att börja om med allt imorgon, har slängt ihop ett träningsschema från Mån-Sön också. Lagt om kosten och sömntimmarna, så detta kommer nog bli riktigt bra. Håll tummarna! 👍


 


Likes

Comments

Har kommit hem från stallet nu efter att ha ridit och fixat åt Banjo. Precis kommit ut ur duschen och ska tvätta och städa lite nu. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och titta på lite serier eller filmer, känner mig lite halvt seg idag.. Hoppas inte att jag blir sjuk nu bara 😔
Likes

Comments

Finns inte så mycket annat att säga. Godnatt ❤


Likes

Comments

Jag tror att alla har känt den där känslan av att man gör allting för en person men ändå inte känner sig tillräcklig. Att man anstränger sig för att göra allt bra men att det ändå slutar med ett helvete. Den känslan är hemsk, jag vet. Och man tänker alldeles för långt utanför ramarna när den kommer. Man överdriver med tankarna så mycket så att det slutar med att man ligger och gråter. Man sätter sig upp och tar ett djupt andetag och hela andetaget bara skakar.
Det värsta är nog när ens närmaste vänner frågar vad det är eller vad som har hänt, och man var inget svar på den frågan. Det kan ha varit en liten sak som att han läste ett sms men inte svarade. Eller sa fel sak i helt fel tillfälle, och där ligger man och gråter pga det. Saken är den att vissa killar aldrig kommer förstå grejen med det. Att vi gråter över såna saker. Men anledningen är rätt så självklar, vi känner oss inte tillräckliga. Vi får oftast höra hur viktiga vi är och hur mycket ni älskar oss, men rätt som det är så kan ni bara börja ignorera oss. Bara sådär? Jag däremot kommer aldrig förstå hur man ens kan ignorera en person som man älskar så mycket. Det ska ju vara tvärtom, att man vill vara med personen hela tiden och höra av sig.
Men det slutar ändå med bråk och tårar. Man ligger i varsin säng och tänker, är det verkligen värt det?
Och då ska man tänka på varför man började och kämpade för det från allra första början. Hur mycket man offrade och hur gärna man ville ha det.

Likes

Comments

Denna dag har varit riktig jobbig. Ställde först klockan på 08:00, låg kvar till 08:45 (som förväntat). Klädde på mig och åt frukost med familjen, sen tog jag en promenad ner på gymmet. Körde ett riktigt skönt benpass. Dock så hoppade nästan knäet ur led, men utöver det så kändes allt grymt bra! Skyndade mig sen hem och bytte om, åkte direkt till stallet och red ett AS jobbigt pass på Banjo. Jag har verkligen tappat all kondition nu när jag har varit sjuk och förkyld.. Men skönt va det 😊


 

Likes

Comments