Jag har på senare tid börjat känna ett väldigt lugn inom mig, ett lugn som jag inte känt på ganska länge, ett lugn som skrämmer mig då man efter flera år med denna "sjukdom" bara väntar på att fallet ska komma, samtidigt som jag nu ändå försöker påminna mig själv om att njuta istället.
Vart det här extrema lugnet kommer ifrån är jag inte säker på men tror att det framför allt beror på mitt val av att byta jobb. Att gå från att bara jobba kvällar, en och en halv timme (enkel väg) hemifrån till att jobba bara dagar, 20 min hemifrån gör otroligt mycket, sen att jag får göra saker jag tycker extremt mycket om och har belönats med fantastiska kollegor gör det inte värre direkt.
Missförstå mig inte, jag älskade mitt gamla jobb (oftast iaf) men det har tagit otroligt mycket mer på mig än va jag trodde att jobba som jag gjorde.

Sen har det hänt andra saker som kan ha påverkat en del till mitt lugn också men jag hoppas inte att det är så för det gör samtidigt väldigt ont. Det är inget jag kommer ta upp här för det är alldeles för privat och en pågående process som jag hoppas tar slut snart.

Likes

Comments

Just nu är jag inne i en period där jag känner mig galet lyckligt lottad över allt jag har, men jag måste också påminna mig själv om att jag är så jävla värd det, för det har inte kommit gratis, nej nej nej.
Jag har kämpat med enormt mycket blod svett och tårar för att komma hit där jag är idag.

Men är jag klar då?
Är jag där jag vill vara
?

Nej jag är långt ifrån klar med mitt kämpande, jag har lång väg kvar att gå.

Vissa dagar kämpar jag fortfarande mot ångesten, men har väl någonstans börjat lära mig att det är okej att den finns där, den är en del av mig och kommer alltid vara det.
Jag kommer alltid bli slut efter en dags flängande, men det är okej.

Jag får helt enkelt ge mig själv tid att vila sen efter, och det har jag faktiskt blivit bättre på.

It's okey not to be okey

Även om det kanske inte syns så tydligt så är det en otrolig skillnad mellan bilderna, känslomässigt om inget annat

Likes

Comments

Var det sen jag skrev sist.
Det har väl egentligen inte hänt så otroligt mycket, pausen med personen jag tidigare pratat om håller i sig och lär inte ändras på ett bra dag då denne har gjort saker jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna tro. H*n har sjunkit lägre än vad jag trodde den personen skulle kunna göra på så många plan.

Men förutom det så rullar livet på otroligt bra, jag och D har blivit ännu tryggare i våran relation.
Jag ska byta jobb om två månader, ska bli spännande faktiskt och skönt att slippa pendla :)

Likes

Comments

Det känns som att jag ganska många gånger fått omvärdera personer i mitt liv, personer som visade sig inte alls var de jag trodde att dom var.

Jag har på senaste tiden känt att jag ger så otroligt mycket till dom flesta i min närhet, men utan att få något tillbaka..

Likes

Comments

Jag har valt att ta en paus från en i min absoluta närhet, då jag känner att relationen till personen i fråga tar mer energi från mig än vad den ger.

Var det ett svårt beslut?
Både ja och nej. Klart det är tufft ibland, men när det hade kommit till den punkten att jag efter varje gång vi pratat kände mig mentalt utmattad så var det egentligen inte så svårt.

Hur känner jag nu när det gått ett tag?
Det finns vissa dagar då jag bara vill ta upp telefonen och ringa, men i det stora hela så mår jag faktiskt rätt bra, jag känner att jag faktiskt kan andas.

Det finns ingen som kan ta den personens plats i mitt liv och jag vet inte hur länge denna paus kommer att hålla på, men just nu får det vara såhär då jag för stunden mår bäst av det
Och jag har kommit till den punkten i livet där jag måste tänka på mig själv i första hand.

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen påväg hem från jobbet och lyssnar på gamla låtar, alltså dom jag lyssna på när jag var yngre, när allt började.
Det är mycket tankar och känslor som kommer upp till ytan, både bra och dåliga, det jag kan komma fram till och som faktiskt gör mig lyckligast är tanken på vilken jävla resa jag har gjort. Hur långt jag har kommit, det har varit en helvetes resa men den har också lärt mig så otroligt mycket både om mig själv och andra. Det finns dagar då jag rasar fortfarande men det är inte lika hårt och jag har lärt mig att
hantera det.

Likes

Comments

Jag är en oftast väldigt glad tjej med en rätt stor familj som har haft det lite gropigt på min väg, gillar att umgås med mina vänner, och bor tillsammans med min sambo, vi har precis flyttat tvärsöver staden så det kanske blir en del inredning här inne ;)

Vad vill jag med det här bloggandet egentligen?
Jag vet inte riktigt, det finns otroligt mycket jag skulle vilja berätta men vet inte riktigt om jag kan då vissa saker är otroligt privata, och det finns andra att ta hänsyn till. Jag är dock i väldigt stort behov att skriva av mig så det är väl egentligen kanske det jag vill med detta, hur mycket och vad är dock ännu oklart.

Likes

Comments

Hej hallå allihopa.

Läskigt med ny blogg, men det ska nog gå bra, förutom att jag oftast är as kass på att uppdatera, men men vi får se hur detta går.
Tänkte köra en presentation i morgon för ni är klockan sovdags ;)

💋

Likes

Comments