Det känns som att jag ganska många gånger fått omvärdera personer i mitt liv, personer som visade sig inte alls var de jag trodde att dom var.

Jag har på senaste tiden känt att jag ger så otroligt mycket till dom flesta i min närhet, men utan att få något tillbaka..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har valt att ta en paus från en i min absoluta närhet, då jag känner att relationen till personen i fråga tar mer energi från mig än vad den ger.

Var det ett svårt beslut?
Både ja och nej. Klart det är tufft ibland, men när det hade kommit till den punkten att jag efter varje gång vi pratat kände mig mentalt utmattad så var det egentligen inte så svårt.

Hur känner jag nu när det gått ett tag?
Det finns vissa dagar då jag bara vill ta upp telefonen och ringa, men i det stora hela så mår jag faktiskt rätt bra, jag känner att jag faktiskt kan andas.

Det finns ingen som kan ta den personens plats i mitt liv och jag vet inte hur länge denna paus kommer att hålla på, men just nu får det vara såhär då jag för stunden mår bäst av det
Och jag har kommit till den punkten i livet där jag måste tänka på mig själv i första hand.

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen påväg hem från jobbet och lyssnar på gamla låtar, alltså dom jag lyssna på när jag var yngre, när allt började.
Det är mycket tankar och känslor som kommer upp till ytan, både bra och dåliga, det jag kan komma fram till och som faktiskt gör mig lyckligast är tanken på vilken jävla resa jag har gjort. Hur långt jag har kommit, det har varit en helvetes resa men den har också lärt mig så otroligt mycket både om mig själv och andra. Det finns dagar då jag rasar fortfarande men det är inte lika hårt och jag har lärt mig att
hantera det.

Likes

Comments

Jag är en oftast väldigt glad tjej med en rätt stor familj som har haft det lite gropigt på min väg, gillar att umgås med mina vänner, och bor tillsammans med min sambo, vi har precis flyttat tvärsöver staden så det kanske blir en del inredning här inne ;)

Vad vill jag med det här bloggandet egentligen?
Jag vet inte riktigt, det finns otroligt mycket jag skulle vilja berätta men vet inte riktigt om jag kan då vissa saker är otroligt privata, och det finns andra att ta hänsyn till. Jag är dock i väldigt stort behov att skriva av mig så det är väl egentligen kanske det jag vill med detta, hur mycket och vad är dock ännu oklart.

Likes

Comments

Hej hallå allihopa.

Läskigt med ny blogg, men det ska nog gå bra, förutom att jag oftast är as kass på att uppdatera, men men vi får se hur detta går.
Tänkte köra en presentation i morgon för ni är klockan sovdags ;)

💋

Likes

Comments