Hej ett sent blogg inlägg men har inte gjort något i dag relativt trött sen i går och börjar nog bli sjuk så måste hålla mig frisk nu för vill inte missa något i skolan.
men eftersom att jag inte har gjort så mycket i dag så tänkte jag tipsa lite om vad jag använder i tills vardag i smink väg.Mac pro longwear concealer, Detta är nog den bästa concealer jag har provat att ha under ögonen.
jag har färgen nw15 och den är ljusare än min hudton och de har jag för att ljusa upp under ögonen, men jag har den i pannan ner för näsryggen och på hakan för de är höga points på ansiktet och de är där man ska lägga de.
det ända dåliga med denna concealer är hur mycket produkt man får ur, detta har jag många sätt säga om de och det är det ända negativa med det.
jag köpte min på kicks.se och kostade 185kr

Anastasia beverly hills brow pomade: detta är den bästa ögonbryns produkten som jag har provat, denna produkt är som ett mos kan man säga och den har mycket färg i sig som sitter som berg, det står på produkten att de är vatten fast och ja de kan jag säga att de är den, jag har den i färgen taupe och den passar till mitt silver hår.
jag köpte min på kicks.se för 255kr.
Jeffree star highlighter: jag har många highlighter i min smink kollektion men detta är nog en av mina favoriter den är väldigt pigmenterad och håller länge, jag har den ljusaste färgen ice cold för att jag har väldigt ljus hud så kan inte ha många färger.
jag köpte min från jeffrees egna sida för dom skickar till sverige och den kostade 259 kr

Anastasia glow kit: detta också än av mina favoriter i min kollektion, jag kan bara använda dom två ljusa färgerna men använder dom andra till ögonskugga och de är dom jätte fina till de, hela kitet är hur pigmenterat och en stor favorit, och jag har den i färgen sun dipped.
jag köpte min på kicks.se för 595 kr.

Make up store löspuder: detta är nog de bästa löspudret jag har provat och jag har provat rätt många, jag har den i färgen milk som har en gul underton till den, för att jag har en gul underton i mitt ansikte och för oss med den undertonen så är den helt perfekt.
jag köpte min på make up store i A6 i Jönköping och den kostade 265 kr.

Hoola bronzer från benefit: jag har provat många contour färger och detta är nog en va de bästa där ute, och ja jag använder till contour för den är så pass kall i sin ton så de funkar perfekt till de.
jag köpte den på sephora i malmö men jag hittade inget ställe de går att köpa på någon svensk sida men de är bara att gå in på sephora.

så detta va några av produkterna jag anväder dagligen och verkligen älskar.

Likes

Comments

Inte skrivit på ett tag nu, men gjorde inte något i torsdag, och i går va jag hos min bästis echo och ville inte sitta och blogga då, men vi gjorde inte så mycket i går vi kollade på film pratade och gosade med hennes 7 katter i know 7 katter, i kväll händer dock lite roligare saker.
Ska till Tranås för att gå på drängarna med min käre bror och han gäng så får väll hoppas på att kvällen blir kul.

Likes

Comments

Okej vi försöker igen, detta är nog den 1000 bloggen jag har skapat men denna ska jag inte lägga ner.
Så hej mitt namn är Natalie Kristensen jag är en 18 årig tjej i från Eksjö, jag går sista året i gymnasiet på linjen vård och omsorg.
jag älskar mode och smink jag lever för de, i denna blogg så ska ni få följa mitt liv och vad jag gör om dagarna.

Likes

Comments