I starten av oktober ble jeg fristet til å forhåndsbestille denne boken. Ikke fordi personen bak boken er mitt forhold, men fordi jeg var spent hva som ble skreve . Her i går kom den endelig i postkassen! Heldigvis skulle jeg på nattevakt så boken var lest etter bare 3timer! En bok jeg virkelig kan anbefale. Mer ekte, ærlig og sterkt skal må leite lenge etter!

Q:har du lest boken ? Q:Hvis, hva syns du om boken?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


​Her i sist uke hoppet jeg rett og slett i det jeg gruer meg mest til med hele desember. Altså dette med julepresanger. Jeg syns det er kjekt å kunne glede andre, men innkjøp og det å komme på hva gaven skal inneholde syns er jeg bare er stress og like vanskelig hvert år. Vanskelig når ingen vil komme med ønskeliste, og må da sitte å tenke og gruble over hva de vil bli glad for og ikke.

Heldigvis tok det ikke så lange tiden å skrive ned liste på hvem vi skal kjøpe til, og hvilke pris. Men det verste var nok innholdet, og det å gå i butikken å finne akkurat det du leiter etter. Men etter en knapt time på butikken var 11.julegaver i boks, og det var rett hjem å pakke inn med julemusikk i bakgrunnen. Nå er vi halvveis i mitt største mareritt.

Resten tar vi i november, så kan vi nyte hele desember med god samvittighet, og uten julegavestress. For en gang skyld så skal vi klare å gjennomføre mitt ønske. Å det er å bli ferdig med julegaver før desember, og jeg kan nyte desember for en gang skyld. Og jeg kan glede meg til jul igjen, for de siste fem årene har jeg gruet meg til jul, og sett frem til desember var over. Noe som er veldig synd, siden jeg tross alt elsker desember og juletiden.


Q: er du startet på årets julepresanger? Q: ser du frem til desember og juletiden?

Likes

Comments

Her for litt over en uke siden åpnet min mamma og stefar ny butikk her på Stord! Til vår store fortvilelse, siden dette ble tredje gang. Men nå ser vi mer lys på det! Og jeg klager så absolutt ikke , billigere klær og sko . Det sier vi ikke akkurat nei takk til. Bare i dag før jeg gikk på jobb måtte jeg innom , for å få meg et par skatter jeg også. Selv etter stengetid! Noe som passer meg perfekt , siden jeg hater å gå i butikker når det er mye folk. Så i dag ble det en digg bukse og to par sko. Får vel aldri nok av sko 😂

Likes

Comments

På onsdag var jeg ferdig med fagprøven, og fikk resultatet av disse tre dagene. Jeg leverte inn egen vurdering klokken tolv på onsdag, og knapt ti minutter etterpå var de klar for å gi meg det endelige resultatet. Overraskende hvor fort det gikk. For til vanlig tar det ca en time. De begynte selvfølgelig å pirke på noe, og jeg fikk den følelsen av å ikke ha klart det.

Mine tanker: pokker må jeg igjennom enda tre dagers fagprøve, Så sier de at jeg har bestått, da kom tårene ukontrollert, jeg ble så sjokket og glad at jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Sensorene mente jo at dette var jo ingenting å gråte for, men hallo gledestårer og lettelse av å være ferdig. Nå jeg kan vel unt kalle meg en Helsefagarbeider.

​Nå er jeg klar for arbeidshelg og nyte at min tid som lærling er over. Og jeg er ferdig utdannet. 

Q: hvilke utdanning har du?

Likes

Comments

Dagene mine går i jobb - der klarer jeg å ikke tenke på denne berømte fagprøven som står for tur om bare dager til. Tiden har gått så fort. Og jeg kjenner daglig på nervøsiteten og bare tanken på fagprøven gir meg frysninger. Off la denne måneden bli min lykke måned. Jeg krysser fingrene for at fagprøven skal gå bra.

Nå i skrivende stund sitter jeg plantet i sengen og slapper av før det blir kveldsvakt i ettermiddag i hjemmebaserte tjeneste. Tar alt jeg kan nå, spesielt i hjemmebaserte siden det er der jeg skal ta fagprøven. Og neste uke blir det å jobbe på topp der , bare for å komme inn i rutinene igjen.

Q: hva skal du gjøre i dag? Q:har du noen tips til meg angående fagprøven?

Likes

Comments

Dette spørsmålet stiller jeg meg ofte.(hvorfor blogger jeg?) For det går ingen vei , så hvorfor gjør jeg dette? Jeg gjør det ikke for andre, jeg gjør det for min egen skyld. Jeg gjør det ikke får å tjene egne penger, komme på topplisten eller få tusenvis av lesere og masse oppmerksomhet. Jeg gjør det fordi jeg elsker å skrive og fotografere. Og lite gjør meg mer glad enn og ha noen og dele de interessene med. Jeg gjør det for mestringsfølelsen, vennene jeg får her inne, og gleden det gir meg. Derfor blogger jeg. Nå er jeg spent på og høre, hvorfor blogger du?​Og hverdag går i å lese og lese. Selv om jeg ikke har fått fagprøve datoene enda, så kan jeg ikke ligge helt på latsiden for det.  Og nervene de stikker innom ofte, spesielt  gåturen til postkassen. Men jeg gleder meg til jeg vet mer og kan fokusere litt mer fremover og ikke minst bli ferdig.

Likes

Comments

"Natalie, du kommer til å jobbe med mennesker/eldre når du blir voksen" - sa farmor da jeg var 10/11år❗️ Jeg nektet i mot, jeg skulle bli barne og ungdomsarbeider🙊🙈 10 år senere er jeg snart ferdig helsefagarbeider 😅😆😁Og det å jobbe med mennesker/eldre/funksjonshemmede er drømmen min, og jeg gleder meg til å starte i jobben min i bofelleskap for funksjonshemmede igjen om to uker.


​bilde fra den gang jeg var utplassert i barnehage, og drømmen var å bli barne og ungdomsarbeider. Bilde er tatt for å dokumentere min juleaktivitet med den avdelingen jeg var på. 

Likes

Comments

Endelig sier bare jeg! Vi, eller rette sakt jeg har drømt om å få bytte ut spisebordet vårt. Til noe som passer bedre inn, og kanskje litt smalere. Og i går tok jeg endelig steget og kjøpte drømme bordet mitt... Og det var til og med salg på det, så to fluer i en smekk. Så før styrketreningen i går kveld, så satt vi opp bordet,og fikk ut det gamle. Og jeg er helt forelsket. Det var mye finere live enn bilde på nettbutikken. Nå er planen å gå til innkjøp av bordbrikker og voksduk, for å ta bedre vare på dette bordet.

Her en liten smakebit, før og etter bilde også! beklager dårlig bildekvalitet, men tatt med snapskamera xD​Q; hva syns du?
Q: hva skal du gjøre i dag?​


Nå blir det å komme seg i treningstøyet og komme seg på kondisjonstrening kl 9.. Ha en super dag! 

Likes

Comments

Å ha sitt eget vaskerom, er nok alle damers drøm. Selv om klesvask faktisk er det som blir det kjedeligste å bo for seg selv. Det tar ikke tid å sette på en maskin, men alt ekstra arbeidet. Heng opp, brette og legge på plass. Heldigvis går det fort unna når en først er i gang, men vei til dørstokken er lang.. Selv er vi flinke til å ha faste vaskedager, så det hoper seg aldri opp med skittentøy..

Jeg skulle ønske dette vaskerommet som vi har i denne leiligheten, var større , og at det var innredet bedre. Drømmen er nok noe lingnende dette:

​så mye fint å finne ut på nettet - blir helt forelsket. Så mange fine og gode løsninger på både store og små vaskerom. 

Q: har du eget vaskerom?
Q: hvordan vaskerom liker du best?

Likes

Comments

Planer for min siste fridag er få. Den skal rett og slett bare nytest på høyt nivå.  Det er ganske utrolig at disse fem ferie ukene nå øyeblikk er over, og i morgen venter første arbeidsdag igjen, og uniformen skal på igjen. Men uansett skal det blir deilig å komme tilbake i normale rutiner og ikke minst søvnrutiner igjen. For den siste uken har jeg virkelig klart å snu den kraftig, noe jeg angrer veldig på idag. De første fire ukene, klarte jeg å holde det noe lunde normalt, men siste uken måtte jeg selvfølgelig dra det skikkelig ut.

​​Så de siste tre dagene har jeg øvd meg på å legge meg litt tidligere og stå opp litt tidligere, som rundt 08-09, men frem til nå har jeg enda ikke klart det. Klarte å stå opp rett før halv ti de to siste dagene. Så jeg håper jeg klare å stå opp i morgen, og ikke forsover meg..

Selv om jeg er veldig sikker på at jeg ikke kommer til å sove så godt i natt uansett, redsel for å forsove meg første dagen etter ferien. Så sammenhengende søvn blir det nok ikke, kommer nok til å våkne annen hver time, sånn som jeg vil vanlig alltid gjør. Og ikke minst, mine mange alarmer - fra 05 (​05-0530-06-0630-07 STÅ OPP) ​ 

Q: noen som kjenner seg igjen, angående alarm?

31 dager igjen med 100% jobb. 31 dager igjen av min læretid. Det er skremmende hvor fort de siste syv månedene har gått, og ikke minst disse fem ferieukene jeg nå skal legge bak meg. Heldigvis bare en måned igjen med 100% jobb, før jeg går ned i stilling, og har litt mer fritid - selv om det kommer til å bli så rart etter en hektisk læretid med 100% fra start til slutt.

Men det skal bli godt å komme tilbake i arbeid og hverdagsrutiner igjen, i morgen tidlig. Med 08-vakt. Skal så absolutt ikke klage, bedre å starte med den vakten, enn 07 xD, som jeg er så heldig å ha hele to ganger denne uken. Så håper denne uken gå fort, så har jeg bare tre drømme uker igjen, med de fineste vaktene på turnusen.

Q: er din ferie over?
Q: hva planer har du for neste uke?


Likes

Comments