Så var morsdagen her for tur. Morsdag og farsdag kommer like brått på som alltid. Heldigvis hadde jeg gaven i boks manglet bare en fin rosebukett som ble kjøpt inn seint i går kveld. Så nå er jeg klar for å levere gaven i ettermiddag. Men før det, skal jeg kose meg på jobb i 3,5 time til så er min arbeidshelg endelig over. Selv om jeg egentlig skulle ha jobbet til i kveld. Så er jeg veldig glad og takknemlig for at det finnes folk som vil hjelpe til. Så jeg ser veldig frem til fri ettermiddag og kvalitetstid med min kjære og familien 💕

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Gikk av nattevakt klokken 8 i dag tidlig. Så er nettopp stått opp etter en kort hvile. Og klar for en ny økt nå i ettermiddag. Hvile og søvn det har vi tid til når vi blir pensjonister om 40år. Neida så gale er det ikke, bare denne helgen. For da er søvn og hvile bare oppskrytt. Blir jobb fra morgen til kveld, både lørdag og søndag. Så feiring av mor på søndag blir det lite av for denne frøkna. Heldigvis er gaven i boks, så en tur innom på kvelden blir det nok tid til. ♥Nå nyter jeg litt fritid før man skal hente kjæresten på jobb og ut å spise før man stikker på kveldsvakt. ♥ Ha en fin fredag alle sammen!

Q: Noe planer for helgen? Q: Noen andre som skal jobbe?

Likes

CommentsJeg ser så frem til den dagen vi blir et helt ♡. Enn så lenge er vi et helt halvt hjerte. Du betyr mer enn ord kan beskrive. Det å kunne legge seg inntil deg om kvelden , våkne opp sammen med deg gjør meg utrolig glad og trygg.♡ Du god tvers igjennom. Jeg kan ikke se for meg et liv uten deg. Du er min trygge havn, og er her alltid for meg uansett tid på døgnet. Om det bare er en telefonsamtale unna, så er du der alltid. Du gir de beste og varmeste klemmene, og du gir meg så mye , av både kjærlighet, trygghet og glede.  Tusen takk for alle gode klemmer, alle gode ord og for alle de fine minnene vi har lagd sammen. Jeg gleder meg til fremtiden og fortsettelsen sammen med deg.♡Og ikke minst ser jeg frem mot planlegging av vår dag, dagen vi blir et helt ♡.

Q: Har du kjæreste? Q: hvis, er dere forlovet? Q: hvis ja, tid blir det bryllup?

Likes

Comments

Dagene går i surr i en travel hverdag. Jeg hadde skikkelig helgefølelse i går , men det er nok fordi jeg har jobbet helg i hjemmesykepleien. Så det er ikke rart dagene går i surr da. Og i dag har jeg fri fra alt som heter arbeid, og den skal nytes med god samvittighet. ♥ Alt som står på planen i dag er å få leiligheten på skinner igjen før en god time med kondisjonstrening i kveld. Resten av tiden skal jeg bare slappe av og nyte fri dagen min. 


Nå blir det å sette i gangen prosjektet: få leiligheten på skinner før man skal hente mannen på jobb. ♥ Ha en fin tirsdag alle sammen!

Q: Hva planer har du for denne flotte tirsdagen?

Likes

CommentsPå jobb er det kommet opp ideén om at vi skal prøve ut "leken": Hemmelig venn i en månedstid. Så i dag ble det trekning for min del, siden de fleste allerede har trekt tidligere. Så nå er spørsmålet: Hva skal jeg glede min hemmelige venn med? Har du noen tips/ideér til hva jeg kan gi for å glede denne personen.  Selv tenker jeg kanskje en liten sjokolade med et koselig hjemmelagd kort med koselige ord/setninger i om denne personen?. Men så føler jeg alle gjøre akkurat det. Så har du en koselig ting å gjøre som kanskje er litt utenom det vanlige så hadde jeg blitt veldig glad. Nb: Jeg jobber i bolig for psykisk utviklingshemmede. 

Q:Kom med tips/ideér til hva jeg kan glede min hemmelige venn i kommentarfeltet, det hadde betydd mye for meg. På forhånd tusen takk♥

 

Likes

Comments

Etter en lang arbeidshelg er det fint å kunne sette seg godt til rette i sofaen med et iskald glass med Pepsi Max eller en stor varm kopp med kakao og lese blogger.  Og i dag går jeg for første nevne. Men nå i skrivende stund er jeg tom for blogger og lese. Alle de faste bloggerne jeg leser er lest, så nå trenger jeg litt på fyll. Og kanskje finne litt ideér til blogginnlegg - siden blogglysten og inspirasjonen er på bunn akkurat nå. 

Så kommenter under hvis du har lyst at jeg skal lese din blogg, eller vil anbefale meg noen blogger. Det setter jeg stor pris på.

Likes

CommentsI skrivende stund har vi delt 2741 dager sammen. Altså 7år , 6 måneder og 2 dager. Vi har bodd sammen i snart like lenge. Og jeg kan ikke se for meg et liv eller hverdag uten deg. ♥ Du har har gjort hverdagen og livet enda finere, og jeg er så takknemlig for at jeg får lov å kalle meg jenten din/kjæresten din. ♥ Du er her alltid for meg, uansett tid på døgnet. Du lytter og hører , og gir de beste klemmene og trøsten en kan tenke seg. Du er så omsorgsfull og godhjertet tvert igjennom. Jeg er så heldig som får dele hverdag sammen med deg. ♥
Selv om forholdet vårt har vært som en berg og dalbane, så kom hjelpen til rett tid. Vi gjorde det alle er redd for å gjøre. Vi gikk i parterapi. Og nå føler jeg vi lever på en rosa sky hver dag. ♥​ Jeg er så takknemlig og glad for at vi satset på forholdet vårt og at vi er kommet her vi er kommet i dag. Og ser lys på fremtiden og de fine planene vi har framfor oss. Jeg elsker deg, Andreas ♥ Og gleder meg til fortsettelsen og fremtiden sammen med deg. 

Q: har du kjæreste? Q: hvis, hvor lenge har dere vært sammen?

Likes

Comments

Så klarte vi på en eller annen rar måte å få presset inn en liten økt med ned pakking av fjor årets jul. ♥ Utrolig deilig å få det gjort, men herlighet så tomt det ble etter alt var tatt ned og ut av huset. Tenk et helt år igjen til neste gang det skal opp igjen. ♥ Nå er helge vasken tatt, og jeg er klar for kveldsvakt om en liten time. ♥ Ser frem til å komme hjem til hjemmelagd pizza i kveld. Andreas´s spesial, som den har fått navnet ♥ Den er helt fantastisk. Karbonadedeig, mais, skinke, bacon og ost. Helt fantastisk. ♥ Ha en fin lørdag alle sammen! 

Q: Hva planer har du for i dag?

slik ser vår stue ut nå, etter julen ble tatt ned. Så tomt! Beklager dårlig kvalitet! 

Likes

Comments

Hvor skal vi finne den berømte tiden til å pakke ned fjor årets jul? Juletreet står enda oppe, samme med julestjernen, lyskulene , adventsstakene og ikke minst julenissene rundt om i leiligheten.  Vi jobber 24/7, og døgnet har for få timer. Så nå må vi få presset inn en liten time med ned pakking i helgen, for nå begynner jeg å bli en smule lei julen. ♥ Så jeg ser veldig frem til å få ut julen nå, og kan starte 2017 på blanke ark.  

Q: Har du pakket ned julen? Q: Hvis, tid gjorde du det? Og hvis ikke, når skal du pakke den ned?


Siste smakebit fra vår julestue før alt forsvinner nå i morgen♥ Veldig koselig med jul, men gud så deilig det skal bli når det er borte. 

 

Likes

CommentsSå var hverdagen tilbake. Og jeg startet med en full arbeidsuke.  Så kom jo denne hvite ting i dag da. Som folk kaller snø. Helt unødvendig, så den som satt bom fast etter jobb, var meg. Piggdekk liksom. Og hva pokker var vitsen med at snøen kom nå? Den kunne komt i desember, og vært borte nå. Men neida, den kan vi dessverre ikke styre. For den valgte å komme nå. Du kan nå gjette hvem som må ut å shoppe seg vinter sko, jo det er meg! Jeg har bare finsko og joggesko. Og det hjelper lite på dette hvite som kom i dag. Så nå etter middag blir det full shoppingsrunde med min kjære før vi skal besøke mammaen min. Ha en fin mandag!

Q: hvilke vær har dere? fikk dere snø i dag? 

Likes

Comments