Jeg er bare så fornøyd med skjenken. Får skikkelig julestemning av dette bilde! Et lite blinkskudd! Tidligere sto adventsstaken ytterst der de to svarte stakene står, men etter litt frem og tilbake så syns jeg det ble finest sånn både på kamera og live.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Bildene er lånt fra google!, bortsett fra det nederste

I år er det seks år siden min kjære gikk ned på kne og fridde. Og fikk et ja. Så nå syns jeg(vi) det er på tide å ta steget videre. Og fordi alle maser om bryllup, og vi er så flinke med å tulle og tøyse rundt det at vi aldri skal gifte oss - mest fordi det er vår sak , vår privatsak frem til vi har bestemt oss. Så nå har vi vært litt i planleggingsfasen. Stort eller lite bryllup? I kirke eller hos sorenskriveren? hvis kirke, hvilke kirke? Bak ryggene på våre nærmeste, for å kunne overraske de til jul.

Så de siste dagene har vi gjort mye, utenom å bare tenke bryllup og planlegge i det små. Vi har funne dato og kirke, og skreve gjesteliste, for både lite og stort bryllup. Og sett på priser på lokal, meny og klær for denne dagen. Så vi er godt på vei, så nå er det egentlig bare det store spørsmålet. Hvordan skal vi fortelle det til de nærmeste?

Jeg har tenkt litt på å gi alle en liten overraskelse gave på selveste julaften, etter middagen og alle gavene er åpnet. Eller før middagen. Og gi alle hver sin eske som er pakket inn i et fint innpakningspapir. Og i pakken tenkte jeg å ha litt bomull i med leke ringer og gjerne datoen for bryllupet.

Q: Hva syns dere om den ideen? eller har du en finere/koseligere , og gjerne litt morsommere måte å gjøre det på?

Som dere ser, så har vi kommet et godt stykke på vei allerede.

Likes

Comments

Noe den allerede har vært i tre dager. Jeg som trodde jeg skulle klare å vente i år også. Vente til første søndag i advent med å pynte til jul. Men i det siste har jeg jobbet 120 hele tiden. vært 4 lange måneder, 91, lange arbeidsdager. Så jeg måtte finne min måte å koble av. Og det var å finne frem alt julestæsjet vi hadde på boden. Så den som ikke klarte å vente var meg. Leiligheten ble forandret til julelys på få minutter, og det berømte juletreet kom også opp.

Og i dag tok vi førjulsvasken og ommøblering av leiligheten.. Og deilig er det, da kan jeg nyte fri uken min som starter i morgen med god samvittighet. Så nå venter vi egentlig bare på kvelden skal komme, og vi kan tenne det første lyset.

Q: andre som har pyntet til jul? Q: tid pynter du det berømte juletreet?

  • 27 lesere

Likes

Comments

Advent og Jul.
Er alt startet på julegaveshopping. Heldigvis har jeg et par igjen som jeg skal kose meg med i denne flotte november måned. Før jeg kan nyte hele desember med julefilmer, julemusikk, baking og pynting av leiligheten. Jeg gleder meg allerede til å pynte leiligheten, vil helst startet nå. Men skal klare å vente til første søndag i advent, da skal alt opp. Både julestjernen, adventsstake og ikke minst det berømte juletreet. I fjor tok vi det ikke opp før en uke før jule, så det fikk bare stå oppe i knapt en liten måned. Nå vil jeg ha det oppe lengst mulig.

Juleverksted med venninnene mine.
Som er om bare tre små uker. Med god julemiddag på menyen , julegave åpning og det juleverksted har å by på av baking og pynting. Fineste juletradisjonen vi har lagd sammen, oss fire jenter. Dette er tredje året vi har dette, og det er virkelig til å anbefale, virkelig koselig.

Julaften.
Gleder meg til en koselig familietid sammen med de fineste og beste menneskene på jord. Akkurat derfor elsker jeg julen.Og i år skal vi ut å spise julegrøt sammen med svigerfamilien, noe jeg gleder meg veldig til. Før vi tar resten av kvelden sammen med mamma og de, der hele familien skal være samlet i år.

Nyttårsaften.
Gleder meg til å gå inn i det nye året sammen med min kjære enda en år. Hvor og hvordan feiringen blir vet vi enda ikke, men det tar vi litt på sparken. Helst vil jeg til Bergen, se på rakettene og få den skikkelige følelsen av at det er årets siste dag. De siste fire årene har jeg ikke fått den følelsen, jeg savner Askøy.


Pakkekalender // julekalender
I år skal jeg gjennomføre det jeg har tenkt å gjøre i alle år. Jeg skal lage julekalender til min kjære. Fordi han fortjener det. Og jeg gleder meg til å gjennomføre det. Enten bare til han, eller en vi kan har sammen. At vi handler inn hver for oss og pakker inn , så får vi alle hver sin gave enten hver dag, eller annen hver dag. En fin juletradisjon bare det. Selv er jeg vokst opp med sjokoladekalender, vi fikk et år pakkekalender, men det ble for mye krig.

Forestillinger
Jeg har så lyst på gå på juleteater som de skal ha nå i slutten av november, og vil gjerne på Kurt Nilsen sin julekonsert. Om det bare blir en drøm det får tiden vise.
Q: Hva gleder du deg til?

Likes

Comments

I starten av oktober ble jeg fristet til å forhåndsbestille denne boken. Ikke fordi personen bak boken er mitt forhold, men fordi jeg var spent hva som ble skreve . Her i går kom den endelig i postkassen! Heldigvis skulle jeg på nattevakt så boken var lest etter bare 3timer! En bok jeg virkelig kan anbefale. Mer ekte, ærlig og sterkt skal må leite lenge etter!

Q:har du lest boken ? Q:Hvis, hva syns du om boken?

  • 104 lesere

Likes

Comments

Her for litt over en uke siden åpnet min mamma og stefar ny butikk her på Stord! Til vår store fortvilelse, siden dette ble tredje gang. Men nå ser vi mer lys på det! Og jeg klager så absolutt ikke , billigere klær og sko . Det sier vi ikke akkurat nei takk til. Bare i dag før jeg gikk på jobb måtte jeg innom , for å få meg et par skatter jeg også. Selv etter stengetid! Noe som passer meg perfekt , siden jeg hater å gå i butikker når det er mye folk. Så i dag ble det en digg bukse og to par sko. Får vel aldri nok av sko 😂

  • 109 lesere

Likes

Comments

På onsdag var jeg ferdig med fagprøven, og fikk resultatet av disse tre dagene. Jeg leverte inn egen vurdering klokken tolv på onsdag, og knapt ti minutter etterpå var de klar for å gi meg det endelige resultatet. Overraskende hvor fort det gikk. For til vanlig tar det ca en time. De begynte selvfølgelig å pirke på noe, og jeg fikk den følelsen av å ikke ha klart det.

Mine tanker: pokker må jeg igjennom enda tre dagers fagprøve, Så sier de at jeg har bestått, da kom tårene ukontrollert, jeg ble så sjokket og glad at jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Sensorene mente jo at dette var jo ingenting å gråte for, men hallo gledestårer og lettelse av å være ferdig. Nå jeg kan vel unt kalle meg en Helsefagarbeider.

​Nå er jeg klar for arbeidshelg og nyte at min tid som lærling er over. Og jeg er ferdig utdannet. 

Q: hvilke utdanning har du?

Likes

Comments

Dette spørsmålet stiller jeg meg ofte.(hvorfor blogger jeg?) For det går ingen vei , så hvorfor gjør jeg dette? Jeg gjør det ikke for andre, jeg gjør det for min egen skyld. Jeg gjør det ikke får å tjene egne penger, komme på topplisten eller få tusenvis av lesere og masse oppmerksomhet. Jeg gjør det fordi jeg elsker å skrive og fotografere. Og lite gjør meg mer glad enn og ha noen og dele de interessene med. Jeg gjør det for mestringsfølelsen, vennene jeg får her inne, og gleden det gir meg. Derfor blogger jeg. Nå er jeg spent på og høre, hvorfor blogger du?​Og hverdag går i å lese og lese. Selv om jeg ikke har fått fagprøve datoene enda, så kan jeg ikke ligge helt på latsiden for det.  Og nervene de stikker innom ofte, spesielt  gåturen til postkassen. Men jeg gleder meg til jeg vet mer og kan fokusere litt mer fremover og ikke minst bli ferdig.

Likes

Comments

"Natalie, du kommer til å jobbe med mennesker/eldre når du blir voksen" - sa farmor da jeg var 10/11år❗️ Jeg nektet i mot, jeg skulle bli barne og ungdomsarbeider🙊🙈 10 år senere er jeg snart ferdig helsefagarbeider 😅😆😁Og det å jobbe med mennesker/eldre/funksjonshemmede er drømmen min, og jeg gleder meg til å starte i jobben min i bofelleskap for funksjonshemmede igjen om to uker.


​bilde fra den gang jeg var utplassert i barnehage, og drømmen var å bli barne og ungdomsarbeider. Bilde er tatt for å dokumentere min juleaktivitet med den avdelingen jeg var på. 

Likes

Comments

Endelig sier bare jeg! Vi, eller rette sakt jeg har drømt om å få bytte ut spisebordet vårt. Til noe som passer bedre inn, og kanskje litt smalere. Og i går tok jeg endelig steget og kjøpte drømme bordet mitt... Og det var til og med salg på det, så to fluer i en smekk. Så før styrketreningen i går kveld, så satt vi opp bordet,og fikk ut det gamle. Og jeg er helt forelsket. Det var mye finere live enn bilde på nettbutikken. Nå er planen å gå til innkjøp av bordbrikker og voksduk, for å ta bedre vare på dette bordet.

Her en liten smakebit, før og etter bilde også! beklager dårlig bildekvalitet, men tatt med snapskamera xD​Q; hva syns du?
Q: hva skal du gjøre i dag?​


Nå blir det å komme seg i treningstøyet og komme seg på kondisjonstrening kl 9.. Ha en super dag! 

Likes

Comments