Sykt , det er helt sykt å tenke på at jeg fant drømme kjolen etter bare en prøve time. Men ikke rart når jeg var fast bestemt på at jeg skulle ha en skikkelig prinsessekjole. Jeg gifter meg tross alt bare en gang, og da vil man ha drømme kjolen. Og den første kjolen jeg prøvde falt helt i smak, jeg var på en rosa sky resten av prøve timen. Så nå ser jeg frem til å komme tilbake i sommeren å teste den .

Skikkelig jentetur til Bergen hadde vi her sist mandag. Med brudekjole prøving på planen. Tenk at for en uke siden kjøpte jeg og bestilte min brudekjole. Det begynner å bli virkelig, jeg skal gifte meg.

Likes

Comments

GODT NYTTÅR!

Bilde er lånt fra google!

Håper alle hadde en flott nyttårsfeiring i går. Det hadde i hvertfall vi. Spist en nydelig pinnekjøtt middag, og spilte mye kort og såg på julefilmer før vi tilbringe de siste minuttene ute for å se på tusen lappene ble skutt opp ved midnatt. Der vi prøvde å ta bilder og video av fine raketter, men det ble veldig vanskelig da himmelen åpnet seg sekundet før midnatt. Heldigvis fikk jeg noen brukbare videoer som jeg tenkte å dele med dere senere..

Q: Hva spiste du i går på nyttårsaften? Q: Hadde du en fin feiring?

Likes

Comments

Jeg er bare så fornøyd med skjenken. Får skikkelig julestemning av dette bilde! Et lite blinkskudd! Tidligere sto adventsstaken ytterst der de to svarte stakene står, men etter litt frem og tilbake så syns jeg det ble finest sånn både på kamera og live.

Likes

Comments

Advent og Jul.
Er alt startet på julegaveshopping. Heldigvis har jeg et par igjen som jeg skal kose meg med i denne flotte november måned. Før jeg kan nyte hele desember med julefilmer, julemusikk, baking og pynting av leiligheten. Jeg gleder meg allerede til å pynte leiligheten, vil helst startet nå. Men skal klare å vente til første søndag i advent, da skal alt opp. Både julestjernen, adventsstake og ikke minst det berømte juletreet. I fjor tok vi det ikke opp før en uke før jule, så det fikk bare stå oppe i knapt en liten måned. Nå vil jeg ha det oppe lengst mulig.

Juleverksted med venninnene mine.
Som er om bare tre små uker. Med god julemiddag på menyen , julegave åpning og det juleverksted har å by på av baking og pynting. Fineste juletradisjonen vi har lagd sammen, oss fire jenter. Dette er tredje året vi har dette, og det er virkelig til å anbefale, virkelig koselig.Julaften.

Gleder meg til en koselig familietid sammen med de fineste og beste menneskene på jord. Akkurat derfor elsker jeg julen.Og i år skal vi ut å spise julegrøt sammen med svigerfamilien, noe jeg gleder meg veldig til. Før vi tar resten av kvelden sammen med mamma og de, der hele familien skal være samlet i år.

Nyttårsaften.
Gleder meg til å gå inn i det nye året sammen med min kjære enda en år. Hvor og hvordan feiringen blir vet vi enda ikke, men det tar vi litt på sparken. Helst vil jeg til Bergen, se på rakettene og få den skikkelige følelsen av at det er årets siste dag. De siste fire årene har jeg ikke fått den følelsen, jeg savner Askøy.Pakkekalender // julekalender

I år skal jeg gjennomføre det jeg har tenkt å gjøre i alle år. Jeg skal lage julekalender til min kjære. Fordi han fortjener det. Og jeg gleder meg til å gjennomføre det. Enten bare til han, eller en vi kan har sammen. At vi handler inn hver for oss og pakker inn , så får vi alle hver sin gave enten hver dag, eller annen hver dag. En fin juletradisjon bare det. Selv er jeg vokst opp med sjokoladekalender, vi fikk et år pakkekalender, men det ble for mye krig.

Forestillinger
Jeg har så lyst på gå på juleteater som de skal ha nå i slutten av november, og vil gjerne på Kurt Nilsen sin julekonsert. Om det bare blir en drøm det får tiden vise.

Q: Hva gleder du deg til?

Likes

Comments

I starten av oktober ble jeg fristet til å forhåndsbestille denne boken. Ikke fordi personen bak boken er mitt forhold, men fordi jeg var spent hva som ble skreve . Her i går kom den endelig i postkassen! Heldigvis skulle jeg på nattevakt så boken var lest etter bare 3timer! En bok jeg virkelig kan anbefale. Mer ekte, ærlig og sterkt skal må leite lenge etter!

Q:har du lest boken ? Q:Hvis, hva syns du om boken?

  • 205 lesere

Likes

Comments

Her for litt over en uke siden åpnet min mamma og stefar ny butikk her på Stord! Til vår store fortvilelse, siden dette ble tredje gang. Men nå ser vi mer lys på det! Og jeg klager så absolutt ikke , billigere klær og sko . Det sier vi ikke akkurat nei takk til. Bare i dag før jeg gikk på jobb måtte jeg innom , for å få meg et par skatter jeg også. Selv etter stengetid! Noe som passer meg perfekt , siden jeg hater å gå i butikker når det er mye folk. Så i dag ble det en digg bukse og to par sko. Får vel aldri nok av sko 😂

  • 211 lesere

Likes

Comments

På onsdag var jeg ferdig med fagprøven, og fikk resultatet av disse tre dagene. Jeg leverte inn egen vurdering klokken tolv på onsdag, og knapt ti minutter etterpå var de klar for å gi meg det endelige resultatet. Overraskende hvor fort det gikk. For til vanlig tar det ca en time. De begynte selvfølgelig å pirke på noe, og jeg fikk den følelsen av å ikke ha klart det.

Mine tanker: pokker må jeg igjennom enda tre dagers fagprøve, Så sier de at jeg har bestått, da kom tårene ukontrollert, jeg ble så sjokket og glad at jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Sensorene mente jo at dette var jo ingenting å gråte for, men hallo gledestårer og lettelse av å være ferdig. Nå jeg kan vel unt kalle meg en Helsefagarbeider.

​Nå er jeg klar for arbeidshelg og nyte at min tid som lærling er over. Og jeg er ferdig utdannet. 

Q: hvilke utdanning har du?

Likes

Comments

Dette spørsmålet stiller jeg meg ofte.(hvorfor blogger jeg?) For det går ingen vei , så hvorfor gjør jeg dette? Jeg gjør det ikke for andre, jeg gjør det for min egen skyld. Jeg gjør det ikke får å tjene egne penger, komme på topplisten eller få tusenvis av lesere og masse oppmerksomhet. Jeg gjør det fordi jeg elsker å skrive og fotografere. Og lite gjør meg mer glad enn og ha noen og dele de interessene med. Jeg gjør det for mestringsfølelsen, vennene jeg får her inne, og gleden det gir meg. Derfor blogger jeg. Nå er jeg spent på og høre, hvorfor blogger du?​Og hverdag går i å lese og lese. Selv om jeg ikke har fått fagprøve datoene enda, så kan jeg ikke ligge helt på latsiden for det.  Og nervene de stikker innom ofte, spesielt  gåturen til postkassen. Men jeg gleder meg til jeg vet mer og kan fokusere litt mer fremover og ikke minst bli ferdig.

Likes

Comments

"Natalie, du kommer til å jobbe med mennesker/eldre når du blir voksen" - sa farmor da jeg var 10/11år❗️ Jeg nektet i mot, jeg skulle bli barne og ungdomsarbeider🙊🙈 10 år senere er jeg snart ferdig helsefagarbeider 😅😆😁Og det å jobbe med mennesker/eldre/funksjonshemmede er drømmen min, og jeg gleder meg til å starte i jobben min i bofelleskap for funksjonshemmede igjen om to uker.


​bilde fra den gang jeg var utplassert i barnehage, og drømmen var å bli barne og ungdomsarbeider. Bilde er tatt for å dokumentere min juleaktivitet med den avdelingen jeg var på. 

Likes

Comments

Endelig sier bare jeg! Vi, eller rette sakt jeg har drømt om å få bytte ut spisebordet vårt. Til noe som passer bedre inn, og kanskje litt smalere. Og i går tok jeg endelig steget og kjøpte drømme bordet mitt... Og det var til og med salg på det, så to fluer i en smekk. Så før styrketreningen i går kveld, så satt vi opp bordet,og fikk ut det gamle. Og jeg er helt forelsket. Det var mye finere live enn bilde på nettbutikken. Nå er planen å gå til innkjøp av bordbrikker og voksduk, for å ta bedre vare på dette bordet.

Her en liten smakebit, før og etter bilde også! beklager dårlig bildekvalitet, men tatt med snapskamera xD​Q; hva syns du?
Q: hva skal du gjøre i dag?​


Nå blir det å komme seg i treningstøyet og komme seg på kondisjonstrening kl 9.. Ha en super dag! 

Likes

Comments