Nå er det virkelig på tide å vise litt bilder fra hjemmet vårt. Nå har vi tross alt vært huseier og bodd der siden 06.juli. Som faktisk nærmer seg et halvt år siden. Så her får dere en liten innblikk i vårt hjem.

Her er bildene fra finn-annonsen som tok hjerte mitt etter en stund. Jeg var innom finn ofte, faktisk flere ganger om dagen, og akkurat dette huset rullet jeg meg forbi hver gang, fordi jeg hatet kjøkkenet. Men etter vi fikk komme på privat-visning så elsket jeg huset fra første stund..

Når man kommer inn inngangsdøren møtes en stor gang, med tre hvite dører. Vi har hovud soverommet nede + 1 stor bad og et vaskerom. Her bilde:

Så kommer vi inn en dobbel dør inn til stuen og kjøkken + trapp opp til andre etasje. Her er bilde.

Så andre etasje. Der har vi en stor loftstue, 2 soverom og 1 lite bad. Her er bilde

Bilde med våre møbler kommer på nyåret. Vurdere å lage en liten video, siden jeg har gjorde det i alle de tidligere hjemmene vi har hatt. Så følg med.

Det føler også med garasje, i felles garasje anlegg. Her bilde av både det og utsikten fra loftstuen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Vi var så heldig å fikk nøkkelen til lokalet allerede onsdagsettermiddag. Den 05.juli. Så den dagen gikk i å sette bord på plass og teste om vi hadde nok duker og pynt for hele bordet. Og smart var nå det , for det var litt for lite av alt!! Så torsdagen den 06.juli startet dagen nok så tidlig. Med ett par kjøreturer rundt om på butikkene både på Stord og Bømlo, for å få inn siste resten av duker, bordpynt og diverse annet pynt til både kaker og ellers i lokalet.

Så tok heldigvis mamma og ene tanten min å fikset lokalet mens meg og Andreas kunne overta huset. Så dagen var nok så hektisk for å si det sånn. Heldigvis hjalp kompisen og damen til Andreas oss med flyttelass. Jeg derimot fikk ikke hjelpt til så mye for å side sånn. For telefonen ringte i ett, og handlelisten var evig lang. Takk gud for at det var lang åpen den torsdagen.

For dette kom på kvelden kl 2245 , og jeg var nok så stresset for å si det sånn. Men vi kom oss i mål. Lokalet var ferdig pyntet klokken 23:45, Og vi var ferdig flyttet inn i huset kl 00.30. Så splittes meg og Andreas , han la seg hos en kompis . Og jeg ble igjen i huset med min søster på overnatting.

Men det slutter ikke der. Vi fikk oss en halvtime pause med et lite glass iskald pepsi max, før meg og min søster måtte kaste oss i bilen, for å vaske den på shell. Så de geitene som sto på shell på Heiane kl 0130-02 var oss. For tid før hadde vi ikke. Etter utvendig og innvendig vask, ble det tilbake til mor for å dusje, da ingenting var vasket i nye huset.


Et av kravene fra frisøren var, nok søvn. Vi var ikke i seng før klokken 04 denne natten. Og de som måtte stå opp klokken 08, for å så komme seg på en butikk for å skaffe seg frokost, det var oss. Time hos frisøren hadde vi kl 10. Og etter det gikk klokken nok så fort. Jeg ble pyntet og dullet så fint med fra 10-1130, da kom min mamma opp for å hjelpe meg på med brudekjolen.

Det ble et par tårer for å si det sånn. Etter en liten time med påkledning, kunne jeg sette meg ned i stolen og nyte syne at forloveren min ble pyntet opp. Vi var ferdig stelt og klare klokken 13, en hel time før vielsen. Og jeg var drit varm og litt nervøs der jeg sto, for utenfor der regnet det som ALDRI FØR!!

Er det noe vi ikke tenkte på så var det - tenk hvis det regner, hva gjør vi da? Paraply? Nei det hadde vi virkelig ikke tenkt på, heldigvis kastet jeg forloveren min på butikken mens jeg satt i frisørstolen og ble dullet med , så da ble brudeparet reddet for litt regn, selv om vi var nok så våte og kalde etter fotograferingen.

Etter tiden hos frisøren ble det ventetid på sjåfør. Da kom mamma og søster å hentet meg. Full kaos! Kom meg tørr inn i bilen og alle var glad og kjørte ned mot vielsestedet. Vi var alt for tidlig ute , så det ble kaos for å si det sånn. Mange folk på en og samme tid. Men inn kom vi selv om det var kaos og mye regn.

Alle var inne på vielse-stedet klokken 13:45. Vi fikk komme inn i klokken 14, og vielsen tok 2,5 minutt. Så tok vi litt bilder og gikk ut igjen i bilene - for å splittes til festen startet kl 17. Heldigvis var det opplett de få skrittene det tok å gå ned til bilene. Så da gikk brudepar og forlovere og møtte fotografen for noen bilder. Og da åpnet himmelen seg igjen! Men det ble et par fine bilder, bare ser her!


Vi tok bilder fra klokken 1430 til ca 16. Det var rett og slett magisk! Så mye følelser. Så etter fotograferingen fikk vi tid til å tørke kjolen, for den var våt og tung for å si det sånn. Så det gjorde vi den siste timen før gjestene kom. Og midt unner tørke prosessen kom maten, så det ble litt kaos , men vi klarte å holde oss rolig.

Så kom gjestene klokken 17, og da ble det bare mas og fjas frem til koldtbordet var dekt og klar for oss å forsyne oss. Vi hadde en utrolig magisk dag fra start til slutt, selv om det regnet både før og etter vielse, og under fotografering. Viktigste var at vi ble gift. Og festen i seg selv var bare fin, magisk rett og slett. Vi stengte lokalet kl 03, og var hjemme i nye huset kl 04. Dagen etterpå ble det utvask av lokal og rett på "bryllupsreise".

Likes

Comments

Så var årets jul over. Vi hadde en rolig men koselig julefeiring ute i Brandasund sammen med min svigerfamilie. Ihverfall en del av de. Vi spiste en fantastisk god julemiddag som besto av pinnekjøtt, kålrabistappe, julepølse, medisterkake og potet. Og alle var fornøyd, da det var et stort utvalg. Så kom nissen en tur innom, før vi startet på årets julegaver. Vi fikk så mye fint dette året også.

Selv fikk jeg to bøker jeg ønsket meg. BRA NOK av Kristin Gjelsvik og EN SÅNN JENTE av Monica Flatabø. Og begge bøkene var lest 12 time senere. Virkelig til å anbefale videre.

Q: hadde du en fin julefeiring? Q: Fikk du masse fint?

Likes

Comments

I år er det første gang jeg ikke har klart å vente til første søndag i advent eller 1.desember med å pynte til jul. - til mitt forsvar: Det er første gang jeg skal få lov å pynte opp eneboligen vår opp til den fineste høytiden vi har. Juletreet var faktisk den første tingen som kom opp her i huset, da jeg så naboer hadde fått sitt opp - da var jeg kjøpt. Så det har faktisk snart stått oppe i 14 dager.

Også har det bare ballet på seg. Røde gardiner er kommet opp i både stuen og loftstuen, og de fine røde nissene er blitt plassert rundt om i interiøret. Så nå er huset klar for vår første førjulstid, advent og jul.

Julen i seg selv er jo alt for kort, en kort desember måned. Bare i fjor, tok vi ikke ned julen før langt ute i januar, så i år blir det vinn-vinn situasjon her i huset, for da er nok julen ute allerede første nyttårsdag da jeg startet så tidlig.

Q: har du pyntet til jul? Q: hvis ikke, når pleier du å pynte til jul?


Likes

Comments

Vi flyttet inn i eneboligen vår dagen før bryllupet vårt 7.juli. Vi splittet oss, så Andreas tok seg av flyttelass og den slags ting, mens jeg gjorde istand bryllup. Og etter en rar "bryllupsreise" , kom vi hjem til kaos, for ingenting var plassert. Alt var bare bært inn i huset og blitt stående slik. Så den første helgen i huset gikk i å møblere huset.

Så kom ideen om å male. For jeg var ikke fornøyd med fargen som var i stuen. Da vi hadde mye hvite møbler. Så vi trengte virkelig en konstrastvegg. Etter en tur innom min svigerinne for å se nye bygget på huset så forelsket jeg meg helt i en av fargene hun hadde på soverommet. Så vi var så heldig å fikk rester av den med oss hjem. Men det var dessverre ikke nok, så vi måtte kjøpe et spann til.

Og etter en effektiv helg i september, fikk både stuen og loftstuen et par strøk med maling. Og jeg er så fornøyd. Og her skal dere få se før og etter bilder. Så stor forskjellm og jeg er som sakt veldig fornøyd. Og angrer ikke et sekund på valg av farge. Selv om jeg var litt skeptisk og redd for at stuen ville virke mindre.

Fargevalg i stuen: St.Pauls Blue 5030
Fargevalg i loftstuen: Minty Breeze 7163.

Likes

Comments

Det føles helt uvirkelig at jeg er gift med drømme mannen min som jeg fant i en alder av 16 år. To år etter intervjuet med tv2 om tidlig forlovelse. Så sto bryllupet vårt for tur. Vi hadde en utrolig fin dag.

En perfekt vielse, selv om jeg kjente litt på følelser før dagen angående valg av vielsested. Siden jeg var liten pike har kirkebryllupet vært drømmen, men vet du hva. Vielsen hos sorenskriveren var like magisk og fantastisk som om det skulle vært i kirken. Eneste forskjellen var - det tok mindre tid, og vi fikk mer tid til å ferie dagen vår med familie og venner.

// bilde av lokalet// mer om dagen deler jeg senere. Nå stikker jeg på jobb. Ha en fin ettermiddag videre

Likes

Comments

Jeg har vært rolig helt frem til i kveld. Nå kjenner jeg på alt man kan kjenne på. Både stress, nervøsitet og ikke minst perfeksjonismen. Den prestasjonsangsten for at lokalet blir slik alle se for seg - den wow effekten. Jeg håper vi klarer det , selv om vi har valgt å ikke "pynte" stolene med trekk og sløyfe. Så håpet er å få et fint bord.

Og ikke minst stresser jeg over at gifteringene enda ikke er kommet i hus. Og behandlingstiden og leveringstiden gikk ut i sist uke, så jeg krysser fingrene for at de blir sendt i løp av morgen dagen. Hvis ikke må jeg sende mail - noe jeg helst vil slippe unna. Hater virkelig å mase! Så jeg krysser fingrene for at blir sendt i morgen (idag-mandag)...

Ellers så venter vi på å få overta huset i løp av denne uken, og forhåpentligvis tirsdag/onsdag. Så vi får flyttet inn et par ting før bryllupet. Det hadde vært verdens fineste bryllupsgave. Ellers skal jeg prøve å roe med ned litt, 4 dager igjen - og det aller viktigste er vi blir gift, men jeg er for perfeksjonist, så her skal alt være bra. Heldigvis har jeg en mamma og lillesøster som holder meg i ørene hvis jeg blir for stresset og hjelper godt til.

Likes

Comments

I går fikk vi endelig dommen, etter en nervepirrende helg! Altså, aldri legg inn et bud på en fredag, da slipper du å leve i usikkerheten en hel helg. Heldigvis gikk helgen overraskende fort. Det var nok fordi jeg jobbet tross alt 10 timers vakt både lørdag og søndag. Så i går når dagen var her ville jeg helst bare legge meg ned å dø, det var nervepirrende og sitte å vente til 12, men det var verd det. Da telefonen ringte - og gratulerte oss med boligkjøp, trodde jeg det ikke først. Det første jeg sa: eh, seriøst?..

Og ja det var seriøst, vi har kjøpt oss enebolig. I en alder av 24 og 28år. Jeg er så stolt og glad. Alt vi har klar dette året, først skaffet vi oss ny bil i starten av 2017, og nå bolig. Og før vi overtar gifter vi oss. JULI blir vår måned.
Overtakelsen av nye huset er en uke etter bryllupet. Vi gifter oss 07.07 og overta huset 14.07. MÅ dagene fly, jeg er klar for å pakke, vaske og flytte nå. Men først, veldig klar for å gifte meg med min drømme mann.

Her er et par smakebiter fra huset.

Likes

Comments

Til vår dag står for tur. Vår bryllupsdag! Det virker helt sykt at jeg skal gifte med meg min drømme mann. Jeg gleder meg til dagen er her, jeg er så spent og kjenner daglig på litt nervøsitet for akkurat vielsen men resten ser jeg frem til, det blir jo som en stor bursdagsfest. Da vi bare har invitert de nærmeste familiemedlem og et par venner.

Ellers har jeg nedtelling til først kommende helg. Da vennegjengen har planlagt et utdrikningslag, helst ville de ikke fortelle noe om hvilke dag , men pga at jeg jobber 24/7 + så for å være sikker på at jeg hadde fri , så måtte de dele datoen og dag. Så jeg er veldig spent, har mine tanker da jeg kjenner disse geitene , så jeg håper jeg blir positivt overrasket og at vi får en råkjekk dag i Bergen.

Håper alle har hatt en fin pinsehelg, det har ihverfall jeg. Vært på jobb, og hatt fri i dag! Så NÅ venter øyeblikk sengen, siden jeg skal på dobbelvakt i morgen. På to forskjellige jobber heldigvis. Ha en fin mandagskveld.

Likes

Comments

Ting begynner endelig å falle på plass. Om drøye to uker blir det Bergenstur der brudekjolen min skal testes på nytt. For første gang etter den ble bestilt i starten av Januar. Så jeg er rimelig spent, og gleder meg veldig. Da er test og tilpassing som står på menyen , så det er ikke rart jeg er spent. For første gang skal jeg få et skikkelig inntrykk av kjolen, for da kjolen ble bestilt, passet ikke kjolen jeg prøvde. Så jeg håper jeg blir fornøyd og liker kjolen like mye nå som da.

Ellers har egentlig alt falt på plass. Både klær til brudgom, forloverer er i boks, brudebukett og knapphullsblomst er kommet i hus, og litt av alkoholen kom på plass i dag. Så nå er det bare små ting igjen, så er vi faktisk i mål og klar for bryllup om 49 små dager.


Og jeg gleder meg helt vilt, selv om bryllups marerittene har vært innom her også - så er jeg faktisk overraskende rolig, enn så lenge. Er nok fordi det er faktisk over 1 måned igjen til vi gifter oss. Men når vi nærmer oss dagen vil jeg nok kjenne mer på nervøsiteten og stresset. Heldigvis har jeg en flink og snill mamma som jeg kan diskutere bryllup med som er like ivrig som meg, også klarer å bremse meg når jeg blir for ivrig.

Han jeg skal gifte meg med, han er ikke så interessert i detaljer og slike ting. For han kunne vi bare gått å giftet oss, å gått hjem å lagt oss i sengen og sett film. Så vi er litt forskjellige, men bra er nå det. Så gøy når han lar meg styre på , mens han sitter på sidelinjen og faktisk ikke vet så mye - selv om han faktisk får informasjon om alt. Så går det rett igjennom. Inni mellom er det skikkelig irriterende men nå begynner jeg å bli vant med det så jeg prøver å dra han med inn i planleggingen av ting jeg vet han er interessert i som - tekst i ringene, fargetema, bordkort, og slike små ting.


Men heldigvis er alt under kontroll, så for hans del vil de neste 49 dagene fly, verre med meg. Der venter det litt mer arbeid. Men i første omgang : TEST OG TILPASSING AV BRUDEKJOLEN 1.JUNI! Jeg gleder meg!


Likes

Comments