Vi flyttet inn i eneboligen vår dagen før bryllupet vårt 7.juli. Vi splittet oss, så Andreas tok seg av flyttelass og den slags ting, mens jeg gjorde istand bryllup. Og etter en rar "bryllupsreise" , kom vi hjem til kaos, for ingenting var plassert. Alt var bare bært inn i huset og blitt stående slik. Så den første helgen i huset gikk i å møblere huset.

Så kom ideen om å male. For jeg var ikke fornøyd med fargen som var i stuen. Da vi hadde mye hvite møbler. Så vi trengte virkelig en konstrastvegg. Etter en tur innom min svigerinne for å se nye bygget på huset så forelsket jeg meg helt i en av fargene hun hadde på soverommet. Så vi var så heldig å fikk rester av den med oss hjem. Men det var dessverre ikke nok, så vi måtte kjøpe et spann til.

Og etter en effektiv helg i september, fikk både stuen og loftstuen et par strøk med maling. Og jeg er så fornøyd. Og her skal dere få se før og etter bilder. Så stor forskjellm og jeg er som sakt veldig fornøyd. Og angrer ikke et sekund på valg av farge. Selv om jeg var litt skeptisk og redd for at stuen ville virke mindre.

Fargevalg i stuen: St.Pauls Blue 5030
Fargevalg i loftstuen: Minty Breeze 7163.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Det føles helt uvirkelig at jeg er gift med drømme mannen min som jeg fant i en alder av 16 år. To år etter intervjuet med tv2 om tidlig forlovelse. Så sto bryllupet vårt for tur. Vi hadde en utrolig fin dag.

En perfekt vielse, selv om jeg kjente litt på følelser før dagen angående valg av vielsested. Siden jeg var liten pike har kirkebryllupet vært drømmen, men vet du hva. Vielsen hos sorenskriveren var like magisk og fantastisk som om det skulle vært i kirken. Eneste forskjellen var - det tok mindre tid, og vi fikk mer tid til å ferie dagen vår med familie og venner.

// bilde av lokalet// mer om dagen deler jeg senere. Nå stikker jeg på jobb. Ha en fin ettermiddag videre

Likes

Comments

Jeg har vært rolig helt frem til i kveld. Nå kjenner jeg på alt man kan kjenne på. Både stress, nervøsitet og ikke minst perfeksjonismen. Den prestasjonsangsten for at lokalet blir slik alle se for seg - den wow effekten. Jeg håper vi klarer det , selv om vi har valgt å ikke "pynte" stolene med trekk og sløyfe. Så håpet er å få et fint bord.

Og ikke minst stresser jeg over at gifteringene enda ikke er kommet i hus. Og behandlingstiden og leveringstiden gikk ut i sist uke, så jeg krysser fingrene for at de blir sendt i løp av morgen dagen. Hvis ikke må jeg sende mail - noe jeg helst vil slippe unna. Hater virkelig å mase! Så jeg krysser fingrene for at blir sendt i morgen (idag-mandag)...

Ellers så venter vi på å få overta huset i løp av denne uken, og forhåpentligvis tirsdag/onsdag. Så vi får flyttet inn et par ting før bryllupet. Det hadde vært verdens fineste bryllupsgave. Ellers skal jeg prøve å roe med ned litt, 4 dager igjen - og det aller viktigste er vi blir gift, men jeg er for perfeksjonist, så her skal alt være bra. Heldigvis har jeg en mamma og lillesøster som holder meg i ørene hvis jeg blir for stresset og hjelper godt til.

Likes

Comments

I går fikk vi endelig dommen, etter en nervepirrende helg! Altså, aldri legg inn et bud på en fredag, da slipper du å leve i usikkerheten en hel helg. Heldigvis gikk helgen overraskende fort. Det var nok fordi jeg jobbet tross alt 10 timers vakt både lørdag og søndag. Så i går når dagen var her ville jeg helst bare legge meg ned å dø, det var nervepirrende og sitte å vente til 12, men det var verd det. Da telefonen ringte - og gratulerte oss med boligkjøp, trodde jeg det ikke først. Det første jeg sa: eh, seriøst?..

Og ja det var seriøst, vi har kjøpt oss enebolig. I en alder av 24 og 28år. Jeg er så stolt og glad. Alt vi har klar dette året, først skaffet vi oss ny bil i starten av 2017, og nå bolig. Og før vi overtar gifter vi oss. JULI blir vår måned.
Overtakelsen av nye huset er en uke etter bryllupet. Vi gifter oss 07.07 og overta huset 14.07. MÅ dagene fly, jeg er klar for å pakke, vaske og flytte nå. Men først, veldig klar for å gifte meg med min drømme mann.

Her er et par smakebiter fra huset.

Likes

Comments

Til vår dag står for tur. Vår bryllupsdag! Det virker helt sykt at jeg skal gifte med meg min drømme mann. Jeg gleder meg til dagen er her, jeg er så spent og kjenner daglig på litt nervøsitet for akkurat vielsen men resten ser jeg frem til, det blir jo som en stor bursdagsfest. Da vi bare har invitert de nærmeste familiemedlem og et par venner.

Ellers har jeg nedtelling til først kommende helg. Da vennegjengen har planlagt et utdrikningslag, helst ville de ikke fortelle noe om hvilke dag , men pga at jeg jobber 24/7 + så for å være sikker på at jeg hadde fri , så måtte de dele datoen og dag. Så jeg er veldig spent, har mine tanker da jeg kjenner disse geitene , så jeg håper jeg blir positivt overrasket og at vi får en råkjekk dag i Bergen.

Håper alle har hatt en fin pinsehelg, det har ihverfall jeg. Vært på jobb, og hatt fri i dag! Så NÅ venter øyeblikk sengen, siden jeg skal på dobbelvakt i morgen. På to forskjellige jobber heldigvis. Ha en fin mandagskveld.

Likes

Comments

Ting begynner endelig å falle på plass. Om drøye to uker blir det Bergenstur der brudekjolen min skal testes på nytt. For første gang etter den ble bestilt i starten av Januar. Så jeg er rimelig spent, og gleder meg veldig. Da er test og tilpassing som står på menyen , så det er ikke rart jeg er spent. For første gang skal jeg få et skikkelig inntrykk av kjolen, for da kjolen ble bestilt, passet ikke kjolen jeg prøvde. Så jeg håper jeg blir fornøyd og liker kjolen like mye nå som da.

Ellers har egentlig alt falt på plass. Både klær til brudgom, forloverer er i boks, brudebukett og knapphullsblomst er kommet i hus, og litt av alkoholen kom på plass i dag. Så nå er det bare små ting igjen, så er vi faktisk i mål og klar for bryllup om 49 små dager.


Og jeg gleder meg helt vilt, selv om bryllups marerittene har vært innom her også - så er jeg faktisk overraskende rolig, enn så lenge. Er nok fordi det er faktisk over 1 måned igjen til vi gifter oss. Men når vi nærmer oss dagen vil jeg nok kjenne mer på nervøsiteten og stresset. Heldigvis har jeg en flink og snill mamma som jeg kan diskutere bryllup med som er like ivrig som meg, også klarer å bremse meg når jeg blir for ivrig.

Han jeg skal gifte meg med, han er ikke så interessert i detaljer og slike ting. For han kunne vi bare gått å giftet oss, å gått hjem å lagt oss i sengen og sett film. Så vi er litt forskjellige, men bra er nå det. Så gøy når han lar meg styre på , mens han sitter på sidelinjen og faktisk ikke vet så mye - selv om han faktisk får informasjon om alt. Så går det rett igjennom. Inni mellom er det skikkelig irriterende men nå begynner jeg å bli vant med det så jeg prøver å dra han med inn i planleggingen av ting jeg vet han er interessert i som - tekst i ringene, fargetema, bordkort, og slike små ting.


Men heldigvis er alt under kontroll, så for hans del vil de neste 49 dagene fly, verre med meg. Der venter det litt mer arbeid. Men i første omgang : TEST OG TILPASSING AV BRUDEKJOLEN 1.JUNI! Jeg gleder meg!


Likes

Comments


For 24 år siden ble jeg født. Er født i Bergen og oppvokst på Askøy. Jeg ble døpt Natalie, og heter altså det. Jeg og familien flyttet til Stord det året jeg fylte 12. Askøy er og bli min favoritt plass i Norge. Altså det er NORGES fineste øy. I barndommen spilte jeg håndball, men la den "karrieren" på hyllen det året vi flyttet til Stord.

Er utdannet Helsefagarbeider, og stor trives i jobben min som det. Har søkt meg inn på videregående skole til høsten, i håp om å få unna gjort siste året på videregående. Og få gjennomført drømmen min å bli enten vernepleier eller sykepleier om et par år.

For 7,5år ble jeg sammen med min store kjærlighet. Som jeg til sommeren skal gifte meg med. Noe bloggen vil blir breket av, siden hverdagen går i bryllupsplanlegging og jobb. Og bryllupet er 07.juli. Så det er knapt 2 måneder igjen til vår store dag. Ellers er det ikke så mye å si om vesle meg. Så hvis det er noe du lurer på. Så er det bare til å spør i kommentarfeltet - så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

Likes

Comments