Min søster og jeg havde haft en stresset morgen. Vi lavede klassikeren "BARE LIGE 10 MIN. MERE", til sidst stod vi bare alt for sent op end planlagt. Bussen til Nørreport station og metroen videre til Københavns Lufthavn. Vi var bag ud i tidsplanen, så vi havde benene i nakken i lufthavnen. Som udlændninger der ikke har været i CPHs lufthavn, og bare ikke kan finde rundt imens de skal nå et fly. Men ja, vi nåede endelig hen til security, havde vores ting klar til når vi skulle tage dem ud fra vores tasker. Ja........ vi fik scannet vores boardingpas. Eller det var meningen, men det kunne vi ikke! En medarbejder kommer hen til os for at hjælpe og spørg derefter "hvad dato har vi i dag?" vi svarede " den 5. juli". "jeg er ked af at sige det, men i har bestilt fly til den 12. juli". FUCK!!! vi stillede os i den enorme lange kø ved flyselskabet og prøvede forgæves at finde en mulighed for at finde et andet fly. Vi blev fortalt at stille os i kø hos AVIATOR HELP eller lign. men der var heller ikke nogen hjælp at finde der. Derefter fik vi fortalt til at gå hen til SAS. 3. gang er lykkens gang! der var bare heller ikke held der. Vores allersidste mulighed for at komme på ferie. TOG. Tog hele vejen til Schweiz. 17 timer i et tog. Billeterne skulle vi købe på Hovedbanegården, hvor der seriøst var en halvanden times ventetid. Under ventetiden ledte vi efter andre muligheder. Heldet var med os. Vi købte flybilletter til Helsinki, Finland. Vi fløj senere på aften samme dag. Flyet landede omkring 22:30. Okay, vi sov i de sødeste kabiner henne i Helsinkis lufthavn. Indtil vi skulle nå vores fly videre til Schweiz kl 08.

Rejsen derhen blev ikke lige som planlagt, en super sjov at kigge tilbage på.


- kys og knus Natalie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

hey allesammen

Jeg håber i har haft en super fed sommerferie, selvom der ikke har været særligt meget sommer i DK. Mange mennesker (dem som jeg kender) er allerede startet i skole, eller senere i ugens løb men jeg har stadig sommerferie. Wuuhu. Vores årgang har fået sommerferie helt indtil den 16. august, så vi har stadig lidt tid endnu.

I dag ville jeg starte en serie der hedder "BUDGET". Vi kender allesammen når vi er broke, men bare har lyst til at købe en masse spændende ting. Idéen bag serien er, når vi ikke har særlig mange penge på kontoen, så kan man finde inspiration gennem min serie.

Likes

Comments

Jeg købte i sidste uge et par fra Naked (HER). Jeg havde længe været i tvivl om hvilket par sko jeg skulle købe, uden det var noget som mange har. Skoene er virkelig fede, og giver det perfekte look som man kan style på mange forskellige måder.
Mit seneste køb er også et par røde løse fra Neo Noir. Jeg synes at bukserne og skoene ville give det sygeste street style look, men desværre er bukserne aalt for store til mig i XS og måtte returnere dem.
Nedenunder kan du se hvordan jeg stylede mine Stan Smith

Likes

Comments

Endelig fik jeg mig taget sammen til at lave et par tasseløringe. Besværligste jeg har lavet. Haha. Perlerne byttede jeg 3 gange i panduro, så havde jeg købt de forkerte ting eller manglede ting.
Vidste ikke øreringene var tunge😩

FREMTIDEN! inde på elmegade ligger der en Røde Kors butik, fyldt med god stemning og fedt tøj. De havde både Ganni jakke, Magasin sweater, tøj fra Second Female og en masse andet super fedt tøj!
Unge frivillige driver butikken, bla. min søster.
Vi sad og chillede inde i butikken, imens min hund sov efter den laaange gå tur jeg havde gået med den, tæt på Det Frie Gymnasium.
Deres Instagram - @fremtiden

Min søster bor ikke særlig langt fra Lagkagehuset ved søerne, hvilket er min fars ynglings konditori. Jeg fik deres lækre sommer lemonade. Lemonaden er ret sur, men jeg troede den indeholdte tilsat sukker. Nej, det gjorde den ikke og jeg fik det galt i halsen foran alle i butikken samtidig med at den var virkelig sur. Pinligt!

Til aftensmad havde vi lavet ovnbagt kylling, hjemmelavet couscoussalat, pomfritter som vi selv krydrede, brød fra Lagkagehuset, humus og alt muligt andet lækkert. Mmmh bliver helt sulten igen.

Verdens bedste film : Inception. Den kan ikke beskrives hvor fantastisk god den film er!! Must at se den film. Filmen er forvirrende, så husk at følge rigtig godt med. Man burde nærmest skrive at man skal have en vis IQ for at se den. Ahah den er bare så forvirrende. Vi brugte resten af aftnen på at se filmen, indtil vi tog hjem. Jeg brugte meget tid på at læse om filmen, da jeg kom hjem. Hehe.
Filmen kan lejes på Viaplay for 29kr.

OOTD

\\ T-shirt- ZARA//
fin statement T-shirt

(findes ikke mere i butikkerne elller på hjemmeside)

//jakke- HER // //tshirt- ZARA, laves ikke mere// //shorts- HER// //taske- HER// //sko- ZARA, laves ikke mere//

Likes

Comments

Sydens varme. Eksotiske lande. Helt klart vand i havet. 32 grader som dagens højeste temperatur. Være i bikini dagen lang. Få den lækreste sommer tan. Lige noget jeg har brug for!
Meen desværre er det ikke noget jeg kommer til, at opleve denne sommer. Trist:(( jeg har til gengæld været på en kort miniferie ( min mest kaotiske ferie nogensinde )
Her i Danmark byder sommeren jo for det meste overskyede himmel, regn og 19 grader, her på det sidste. Trist x2.
Som jeg har skrevet før, så af jeg stor fan af Pinterest! Så jeg har lige lavet en opslagstavle, som jeg kalder for " Sunday vibes". Hvor ville jeg ønske det var mig, på nogle af billederne.
God søndag<33
- Natalie

Likes

Comments

Jeg er jo helt ny på NOUW, så selvfølglig er der ikke rigtig nogen som kender mig. Jeg elsker selv at læse indlæg som dette, da jeg synes det er sjovt at læse om sjove ting omkring en person. Ting man ikke ville vide om andre som man aldrig ville gætte, hvis personen aldrig havde sagt det eller skrevet det. Jeg vil skrive lidt om mine særheder og ting, som mange ikke ved. Så håber du synes der er en lille smule sjovt at hører om mine særheder osv.

enjoy :)GRUNDEN TIL AT DE BILLEDER DUKKER OP, NÅR MAN SØGER PÅ MIT NAVN

du kan lige starte med at søge på mit navn "natalie kledal". Hvis du har søgt på mit navn og scrollede lidt ned, så vil man bemærke de mange billeder fra Thai Airways. Stewardesse og pilot var bare mit drømmejob, da jeg var yngre. Jeg kunne se en masse videoer om fly som lettede, fløj og landede uden at finde det kedeligt. Drømmejobbet. Altså jeg kunne ikke mig selv som andet end stewardesse eller pilot. Tilbage i 5. klasse skulle jeg flyve alene frem og tilbage, og jeg var synes det var en drøm, som gik i opfyldelse, det var bare "OMG". Anyways, det er fordi jeg lavede en opslagstavlefyldt med fly-billeder på pinterest engang.

JEG KAN HAVE DEN SYGESTE OCD

Jeg aner ikke hvordan det startede. I hele femte klasse var jeg en OCD freak. Når jeg skulle have noget at spise i skolen, havde jeg en regel. Jeg SKULLE have sprittet mine hænder af. Spise med fingrene kunne jeg på ingen måde, hvis jeg ikke havde gjort det. Jeg kunne heller ikke drikke af andres flasker eller glas, når personerne allerede havde drukket af det. Det kan jeg heller ikke dagen i dag. Selvfølgelig bliver jeg nødt til at gøre det i nogle situationer, men jeg prøver at undgå det så meget som muligt. Heldigvis har jeg kontrollere min "OCD".

SPROGSKOLE, UNDERBID OG BØJLE

Jeg var født med underbid, ikke et stort underbid men et ja, et normalt underbid. Grundet mit underbid havde jeg svært ved at udtale ord. Jeg gik på sprogskole et år, eller to, og derefter sprogtimer på min skole. Til sidst blev mine ord og udtagelse mere normale, og jeg stoppede med alt sprogøvelser i 1.- eller 2. klasse. I 3. klasse fik jeg så ganebøjle. Jeg hadet at gå med bøjle, fordi det var så mærkeligt at have den i munden. Min stædighed gjorde at jeg aldrig havde min bøjle sat på mine tænder de første dage, indtil jeg blev opdaget i at snyde med bøjlen. Jeg husker at jeg følte mig så anerleds, når jeg skulle spise i offentligheden og jeg ikke kunne sige bestemte udtagelser ordentligt. For det meste følte jeg mig som den anerleds, mærkelige i klassen. Ingen I klassen havde nogensinde haft bøjle før. I dag er jeg ekstremt glad for at få bøjle i allerede 3. klasse, resultatet er blevet så floot

MIT KENDETEGN

Man har svært ved at se det på mine billeder. Men jeg har en skønhedsplet lige ved munden i højre side. skønhedspletten er ikke stor men heller ikke lille. den er nok mest i gruppen "lille". Igen, jeg følte mig tit anderleds og grim. Engang var der en pige til springgymnastik, som sagde "skal du ikke tørre chokoladen væk, fra din mund?" ( ikke ordret, men noget lign.) foran alle fra mit hold. Hun vidste udmærket godt det var en skønhedsplet. Siden den dag havde jeg altid hadet min skønhedsplet. Men i dag ser jeg min skønhedsplet som en positiv ting, det unikke ved mig, og mit kendetegn.
Likes

Comments

Contains affiliate links

hej allesammen

Jeg sad og kigge på nettet indtil jeg fandt nogle super fine items i pastel lyserød. Jeg synes det ville være fedt, hvis man satte det sammen med noget andet tøj, som ville give looket en fed kontrast.

Håber i får lidt inspiration til hvad i kunne købe næste gang, eller i fremtiden<3

- kys natalie

1 ( tshirt ) 2 ( perfume ) 3 ( hoodie ) 4 ( taske ) 5 ( strømper ) 6 ( jeans ) 7 (bælte ) 8 ( blazere ) 9 ( Espadrilles )

Likes

Comments

Jeg hedder Natalie, og 13 år (næsten da). Jeg skal op i 7. klasse efter ferien, og jeg glæder mig helt vildt til et nyt år i skolen, og hvor langt jeg kan komme med denne her blog. Konkurrencegymnastik har været min hobby i lidt over 3 år, som jeg bruger en masse tid på og træner 4 gange om ugen. Jeg er en stor fan af pinterest, hvor jeg får en masse inspiration til mode indretning, mad og projekter, hvilket jeg tror min blog kommer til at bære stort præg af. Jeg har ikke nogen idé om hvor mange indlæg, jeg kommer til at poste om ugen. Lige for tiden har jeg sommerferie indtil den 16. august, så der er masse tid til at lave en masse indlæg.

Jeg håber du vil følge med på min blog, og finder den inspirerende.

- kyys

Likes

Comments