Ah hej hej, det var rätt länge sedan. Saknat att ha nånstans att skriva ut bara. Så ja för typ 6:te gången så har jag tänkt att FÖRSÖKA skiva dagligen här :-)
Ja under tiden jag inte har skrivit så har jag haft sommarlov, börjat på nya skola (RL på dackeskolan), skaffat världens underbaraste pojkvän ovh haft en underbar tid helt enkelt.

Älskar min nya skola, får laga mat som är de bästa jag vet, får servera och ja allt på den linjen är så underbar. Som sagt, jag var ju väldigt rädd att jag inte skulle komma in, vart så fruktansvärt glad att jag kom in.

Så vad jag gör på fritiden annars är inte så mycket. På helgerna är jag med min pojkvän å kompisar, dricker en hel del.
Nu snart ska jag t Mjölby å handla lite nödvändiga saker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag mådde jag bättre så jag gick till skolan. Gjorde omprov idag i musiken så nu är äntligen musiken klar. Bara so och svenska sen kommer ja in på de ja äntligen velat!!!.!.!.!
Buuuut efteråt träffade ja Alva å My Beno som var i boxholm. Sedan skjutsa Tim hem mig för ett tag sedan och nu kom ja nyss ut ur duschen.
Imorgon är de ännu ett snäpp närmare fredag & det är underbart.

Likes

Comments

Jag ska försöka skriva mer imorgon. Hinner inte idag. Pussssss

Likes

Comments

Tjaaaaaaaaa. Igår var jag i Tranås me besta Cajsa å My. De skit kul! Roligaste kvällen på väldigt länge faktiskt. Ja på senaste tiden har jag haft massa å göra. Tex : nationella å måste ta tag i skolan som fan. Så har inte haft så My jet tid här. Men annars mår jag bra. Ska försöka vara bättre nu. Vi hörs senare eller imorgon kanske :s

Likes

Comments

Tjaaaaaa! Är hemma just nu. Var inte i skolan idag pga jag hade värsta huvudvärken och jag kunde inte sova på hela natten.
Iallafall ja vaknade vid 12 kanske helt förstörd i huvudet...
Men när jag gick upp så beställde jag å mamma nytt smink t mig. Jag har behövt massa nya grejer. Förhoppningsvis får jag grejerna innan denna veckan är slut! HOPPAS DE IAF.
Men väntar på Alva nu som skulle ta en cigg me mig sedan ska jag in å slappa.

Likes

Comments

Har inte så mycket tid på mig nu för tiden att vara aktiv hör. Sorrynotsorry
Men dag tänkte jag beställa smink på craycray.se å hitta aaaasss fina produkter & sådant men de var något nytt med säkerhetsskit att göra med å de har inte pappa och mamma på deras kort så jag kunde inte.
Fast vi skulle fixa de imorgon som tur är!
Godnatt på er.

Likes

Comments

Ioj! Har helt glömt bort att skriva här! Har haft mycket att göra bara.
Nu är de så att jag är för mesta dels blond :D haha är jävligt dum egentligen ä trodde ja kunde bli blond direkt... Skulle nog blekt de ist.. Men njaaaa, fast de är bättre än va jag helt trodde de skulle bli. Det ä ju ett steg framåt iaf.
Nu är lovet slut tyvärr och jag sitter i min säng och kollar på pll.

Idag fyllde min mamma 40 år så hela familjen åkte t eat i Mjölby och åt food. Sedan fick vi t godishuset å köpte gööödis. Sedan försökte ja färga igen å ett steg blondare blev de.
Vi hörs 💃🏼

Likes

Comments

Har nu försökt ominstallerat snapchat för den nya uppdateringen eller va man ska säga på apple ID så måste man ju skriva in betalningsmetod eller nåt skit, så de har inte funkat... jävla skitsak. W/E jag ville upptadera den eftersom Alva visade mig den nya uppdateringen och jag ville ha den. Den där men emojis. Ja suger på att förklara så detta kommer ju bli ett jävla skämt inlägg.

Idag har jag bara varit hemma kollar på youtube klipp och haft allmänt chill. Imorgon så ska jag gå på påskskolan och göra lite rester så jag inte är så stressad när väl skolan ÄR. JUSTE den 28 April åker vi hela 9:an till Stockholm och ska shoppa där och gå på något annat skit. Sedan på Valborg så ska vi ta spexfoto. Sååååå kul 🙌

Ska iaf nu kolla pretty little liars å sedan bara ta de lugnt. Vi hörs :-)

Likes

Comments