Pratade nyss med älsklingen i telefonen & han skulle duscha å jag var tvungen å plugga de det här jädrans svenska provet.
Suger på sådant.. Har så grymt svårt att få in saker i huvudet. Så jobbigt.
Imorgon är det torsdag å min älskling kommer hem. Så då blir de träffa honom.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ah hej hej, det var rätt länge sedan. Saknat att ha nånstans att skriva ut bara. Så ja för typ 6:te gången så har jag tänkt att FÖRSÖKA skiva dagligen här :-)
Ja under tiden jag inte har skrivit så har jag haft sommarlov, börjat på nya skola (RL på dackeskolan), skaffat världens underbaraste pojkvän ovh haft en underbar tid helt enkelt.

Älskar min nya skola, får laga mat som är de bästa jag vet, får servera och ja allt på den linjen är så underbar. Som sagt, jag var ju väldigt rädd att jag inte skulle komma in, vart så fruktansvärt glad att jag kom in.

Så vad jag gör på fritiden annars är inte så mycket. På helgerna är jag med min pojkvän å kompisar, dricker en hel del.
Nu snart ska jag t Mjölby å handla lite nödvändiga saker.

Likes

Comments

Idag mådde jag bättre så jag gick till skolan. Gjorde omprov idag i musiken så nu är äntligen musiken klar. Bara so och svenska sen kommer ja in på de ja äntligen velat!!!.!.!.!
Buuuut efteråt träffade ja Alva å My Beno som var i boxholm. Sedan skjutsa Tim hem mig för ett tag sedan och nu kom ja nyss ut ur duschen.
Imorgon är de ännu ett snäpp närmare fredag & det är underbart.

Likes

Comments

Jag ska försöka skriva mer imorgon. Hinner inte idag. Pussssss

Likes

Comments

Tjaaaaaaaaa. Igår var jag i Tranås me besta Cajsa å My. De skit kul! Roligaste kvällen på väldigt länge faktiskt. Ja på senaste tiden har jag haft massa å göra. Tex : nationella å måste ta tag i skolan som fan. Så har inte haft så My jet tid här. Men annars mår jag bra. Ska försöka vara bättre nu. Vi hörs senare eller imorgon kanske :s

Likes

Comments

Tjaaaaaa! Är hemma just nu. Var inte i skolan idag pga jag hade värsta huvudvärken och jag kunde inte sova på hela natten.
Iallafall ja vaknade vid 12 kanske helt förstörd i huvudet...
Men när jag gick upp så beställde jag å mamma nytt smink t mig. Jag har behövt massa nya grejer. Förhoppningsvis får jag grejerna innan denna veckan är slut! HOPPAS DE IAF.
Men väntar på Alva nu som skulle ta en cigg me mig sedan ska jag in å slappa.

Likes

Comments