Godmorgon världen !

Är i skolan nu & precis fått tillbaka mitt matteprov ! Verkade som att jag inte blev godkänd på de -.- fuck ! Men jaja , bara göra om de helt enkelt .. Men kan också meddela att jag haft en riktigt rolig helg , med att åka på bil tak , träffat massa underbara människor ! Så har verkligen fått skratta riktigt mycket 💕 Men nu ska jag återgå till lektionen !

Puss 💕💕


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 25 Readers

Likes

Comments

Denna dagen är en dag som jag var otroligt lycklig ! Att jag klara gå ut med nästan alla E i betyg efter att bara ha haft 3 E ifrån 7:an & 8:an <3


Likes

Comments

Oj , de var ett tag sen jag blogga . Har glömt av bloggen helt & håller ser jag 😇 Men just nu har jag lunch på praktiken . Har egentligen studiedag idag så kunde vart hemma & sovit hela dagen , men i stället så åkte jag & jobba ! Duktiga jag 😘 Nu får jag börja jobba igen !

Pusspuss 💋💋  • 54 Readers

Likes

Comments

Att älska är att sakna att längta lika så,

att du finns någonstans därborta är svårt att förstå .

Det är ju hos dig jag vill vara & känna din mjuka kropp ,

du är en himmelsk gåva , den finaste jag kunnat fått !

Det är ju hos dig jag vill vara till mitt sista andetag.

Jag lever i en bubbla där finns bara du & jag ! 

Jag älskar dig så jävla mycket ! Trodde verkligen inte man kunde älska någon som jag faktiskt älskar dig . Önska att inget av detta hände , för ville inte att du & jag skulle göra slut ! Saknar dig så mycket , att man kan sakna så små saker egentligen . Saknar när du alltid ska reta mig med att säga Våfflan till mig , saknar att höra dina andetag när man ligger bredvid dig . Saknar att få kyssa dig igen ! Saknar ditt skratt . Finns så mycket mer jag saknar . Men mest av allt så saknar jag oss . De hoppas jag att du förstår ! Vill spola tillbaka tiden & göra så att detta aldrig hände … 

Men du är de bästa & finaste jag vet ! <3<3<3<3<3

Likes

Comments

Trodde inte saknaden skulle svida så mycket som den gör .. Utan dig har vart ett rent helvete , saknar alla stunder med dig . Känns som en del av mig försvinner när du inte finns hos mig . Vill att du & jag ska bli ett " vi " igen ! Du fick mig att känna mig speciell & uppskattad . Allt fint du gjort för mig värmer så mycket i mitt hjärta ! För mig är du den rätta , finns ingen annan än dig jag vill ha . Försöker vara glad , försöker le . Men de jobbiga tar över allt .. Skulle göra allt för att du ska ge oss en chans för de är det ända jag önskar ! För klarar inte leva utan dig . När jag kollar bilder på oss så kommer tårarna direkt . Du är verkligen de finaste jag någonsin haft & kommer ha !
Jag kommer alltid älska dig oavsett vad som händer mellan oss . Du finns i mina tankar 24 timmar om dygnet . !!!! <3><>

LOVE YOU !!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Kände att behövde få ut detta nu . <>

  • 84 Readers

Likes

Comments

Tjena !

Kom précis hem efter att jag vart & lämnat av Jennifer vid bussen . Träffa henne några timmar innan hon skulle hem , & riktigt kul hade vi ! Prata massa gamla minnen & vad ska hitta på snart när vi ska träffas igen . Men just nu sitter jag här i köket med tusen filtar om mig så jag får upp värmen , för det har vart förbannat kallt ute .. Men tänkte kanske ta & basta , men vet inte om jag vågar basta själv eftersom den är nere i källaren :/ Får kolla om jag har modet till det eller inte ;) Hihi . Hoppas ni har haft en bra dag !

Puss <3

Likes

Comments

Ber om ursäkt att jag inte bloggat något på två dagar , men har verkligen inte haft någon blogglust av personliga skäl , som jag inte vill ta upp här .. Sen kommer bilderna upp på vad jag shoppade inom kort ! Men just nu sitter jag inne på mitt rum & väntar på att ensam mamma söker ska börja . Sen blir det nog faktiskt försöka lägga sig & sova för har inte fått så många timmar sömn inatt av att jag haft otroliga magsmärtor , så låg bara i min säng & hade natt , men efter 4 timmar ungefär så lugnade det sig så jag fick lite sömn iaf !

Men ska fixa mig lite gott att äta innan det börjar , ni andra får sova så gott ! <3

Puss <3

Likes

Comments

Godkväll !

Vart hemma några timmar nu & hunnit med att äta tacos med familjen efter våran shopping tur ! Fick med mig hem hur fina saker som helst & en efterlängtad vinterjacka . Bilder kommer nog in imorgon för orkar inte greja med det just nu . Men bloggar i morgon när jag vaknat eller något

Puss <3Likes

Comments

Hello !

Har precis lagt mig i sängen och ska mysa
Till det lite med dipp & grönsaker . Nyttigt ;) & se om det finns någon bra film man kan se , annars får jag la försöka sova så jag orkar gå upp & shoppa imorgon ! Jag babblar på om inget så jag säger godnatt nu !

Puss<>

Likes

Comments

Godmorgon !

Sitter just nu på stylist lektionen & lyssnar på en massa tråkiga saker .. Men snart ska vi få sminka hoppas jag , sen efter denna lektionen så slutar vi så det är riktigt skönt ! :D Men måste dra mig nu innan dom säger till mig ;)

Puss <3

Likes

Comments