Välkommen fredag den 13e! Vad säger ni, tror ni på otursdagen eller blir det var man gör den till? Jag är den som vill tro tvärt emot! Alla säger otur, då säger jag tur haha..


Idag tog naála sovmorgon, så jag passade också på att sova lite längre. Tillslut var jag tvungen att väcka tösen så hennes rutiner inte blir allt för tokiga! Var ute på en liten längre promenad eftersom solen sken så skönt idag, underbart!


Idag var det även en sån dag jag ville va pigg men min kropp & sinne var totalt down. Har haft problem med trötthet sen februari, gjorde en utredning i somras som visade att min kropp saknar både folsyra & B vitamin.

Precis innan jag gick iväg var jag så trött i ca två veckors tid att jag flåsade bara av att promenera med naála & orkade knappt hålla ögonen öppna när eftermiddagen kom.

Fick iaf tabletter för att få i mig det kroppen saknade, som förändrade hela min vardag efter ca 1 veckas användning. Wow alltså, klarade av en hel dag utan att känna mig trött & behövde inte ens mina powernaps längre?!

Slutade sen med dem tabletterna & nu är tröttheten tillbaka igen, trodde det var inbillning till en början men nu har jag kommit till denna förbaskade trötthet & mina konstiga symptom is back again.

Någon mer som haft problem med detta?

Jag är sån fjant som helst inte ringer vårdcentralen utan väntar tills det gått för långt, tror oftast inte på tabletter så tar aldrig värktabletter hur sjuk eller ont jag har någonstans. Men tror faktiskt att folsyra & vitamin B behövs, trots att jag försöker få i mig det när jag äter.

Det är iallafall ”skönt” att veta om varför jag är så utmattad, men hoppas på att jag kan hitta en balans & jag får väl ta mig i kragen & ringa vc på måndag haha.


Annars har min dag faktiskt varit fantastisk & lyxade till kvällen med lite köpmat hem & avslutade med en hårmask till mitt torra hår, som verkligen gav en fuktbomb!

Hoppas ni haft en super bra fredag ✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ojojoj, vilket höstrusk vi har i fantastiska Värmland idag!

🍁

Igår lovade jag att berätta om min nya business. Har fått mycket frågor personligen & i privata meddelanden om vad det är för någonting nytt jag börjat arbeta med & varför just detta?!

Allt startade med att jag hamnade helt spontant på en tjejs fbsida, ungefär i min ålder, super fin & glad! Det var något speciellt med just hennes sida som inspirerade mig extremt mycket. Hennes sätt att leva med fritid/jobb & resor. Jag anade att det hade någonting med network marketing att göra då jag sjölv varit & nosat lite på det tidigare, även att jag själv fått en drös av förfrågningar tidigare, men som alltid så kommer man med jätte dumma ursäkter!

Jag skrev till henne direkt & väntade i typ 24h utan svar. Nu låter jag säkert skit konstig haha, men otålig som jag hamnade jag på hennes sambos sida som också verkade hålla med exakt samma. Så jag skickade ett nyfiket meddelande! Fick ett fint svar tillbaka som slutade med att vi hade ett telefonmöte. Efter en sån ren, sann & enkel inspiration så hjälpte han mig att starta upp min egna business som skönhetsambassadör i samarbete med ett forskningsföretag som är riktigt känt överallt i världen, som även skrivs om i superkända tidningar, förutom Sverige haha!

Eftersom alla idag använder sig av socialmedier & att ta hand om insidan som utsidan är en trend som aldrig kommer gå neråt, så tror jag verkligen på detta, eller nej. Jag VET! Många av er har säkert fått förfrågan någon gång, jag har själv suttit i sitsen. Ja, det kan vara skit irriterande ibland. För vi är envisa jävlar & har samma mål, att bli framgångsrika & hjälpa andra till att nå sina drömmar!

Jag kommer själv vara den jobbiga typen som hör av mig till många, men det gör jag helhjärtat & för att jag ser potential i just DIG. Min passion är att hjälpa andra, utvecklas & växa som person. Teamwork är så viktigt för mig, något jag alltid saknat på dagens arbetsplatser!

Ensam är man stark, tillsammans är man starkast!🌟


Likes

Comments

Startar dagen med ett citat från - CocoChanel

Idag är det sjukstuga dag 3 hos oss, den enda som är pigg här hemma är Naála. Startade morgonen som vanligt med en promenad i skogen. Det är verkligen min & Naálas viktiga stund, uppskattar den lika mycket båda två!

Nu är det dags för lite brunch & njuta av lugnet, så jag sen kan ta tag i städ & tvätt här hemma. Tråkig dag va? haha! Ska även ta på mig en lermask i ansiktet med massa nyttiga aljer i så hyn får en uppfräschning nu när hösten biter i kinderna!

Hur många här brukar läsa innehållet när ni köper ansiktsprodukter? Visste ni att ca 85% brukar innehålla kemikalier?

Tänk på det nästa gång ni ska köpa en produkt!


Det är många som skrivit & även frågat personligen om vad det är för något nytt jag sysslar med inom jobbet som funnit sitt intresse, men det får ni veta lite mer om imorgon!

Likes

Comments

Godkväll, eller vad man nu börjar sitt inlägg med? haha..

Yes, jag känner mig ovan. Sist jag hade blogg var jag 15år gammal & gick i högstadiet.. Som alla andra i den åldern, bloggade man för att visa upp sina ascoola selfies, vad man åt efter skolan, vilka man umgicks med & skryta om pojkvänner (hade många som "ung", de ni) & slog ihjäl datorn för att det tog 30år att ladda upp en bild med sin stationera dator..

Idag, sitter jag här.. igen, 24år gammal. Dock är min dator idag snabbare att skriva på än vad fingrarna hänger med, har gått ur skolan, lugnat ner mig med selfies, äntligen hittat min drömman som även var min "hemliga crush" som skoltjej, var crazy in love i hans utseende.. Tydligen var insidan lika grym som utsidan.. Vi har även skaffat oss en hund som jag allra helst skryter om, 9månaders chowchow som heter Naála. Typiskt svenssonliv, jajjamen!

Vad annars? Är en typsik småstadstjej med höga drömmar & tänker lite mer på framtiden än att leva i nuet.. Ni som känner mig skulle beskriva mig som energisk & är över överallt när det gäller jobb. Min största passion är att stå framför glada, nervösa, taggade människor och instruera Zumbafitness! Startade som 18åring & kämpat mig uppåt där jag idag åker runt & i Sverige/andra länder för att dela med mig av min glädje, vilket är GRYMT & fantastiskt KUL!

Vill även uppmana om att mina texter kan bli röriga ibland, då jag alltid är så otålig & helst vill få saker & ting klart så snabbt som möjligt. Både på gott & ont.

Naála har precis varit ute & mannen är bänkad framför tvn, så jag ska sätta mig i min bubbla & planera in lite möten med några inspirerade själar som också strävar efter sina drömmar & vill starta upp sin egna business, precis som jag.. såna fantastiska människor man ska jobba med!  

Välkomna till min öppna dagbok, passa även på att läsa texten i bilden & lev för den imorgon, hade!

Likes

Comments