View tracker

@lovethatdress

@jannid, utan tvekan!

@ellentvshow får också komma med på listan.

Vilka är era favoritkonton på instagram?

Likes

Comments

View tracker

Den här veckan har jag tränat, läst på prov, kollat på allt för många friends avsnitt och varit på studiebesök till ett par gymnasium. För mig är valet nu ganska självklart vart jag ska söka så det känns bra.
Nu ska jag dra iväg till gymmet på ett helt nytt pass, pund. Jag vet inte så mycket mer om det än att det är väldigt fartfyllt och att man ska trumma met ett par pinnar i luften. Haha, det ska bli jättekul att testa på, kanske blir en ny favorit.

Kramar!

Likes

Comments

View tracker

Den här parfymen har ni som läst min blogg ett tag kanske sett här tidigare. Det är min absoluta favoritparfym of all time och det är även den som jag har fått flest komplimanger för.;) Den doftat blommigt och superfräsht! Jag är inget fan av VS bodymist (förrutom för flera år sen då det var superhypat) men deras parfymer diggar jag.

Vilken är er favoritparfym?

Likes

Comments

Kolla så fint väder vi hade idag! Kring minus 10 grader visade termometern men solen sken så det är huvudsaken.

Vad har ni gjort idag? Jag har läst lite på prov (snarare haft fram boken men inte orkat öppna den), tagit bilder och snart ska jag kila iväg till gymmet för att avsluta den här veckan. I morgon kör vi ytterligare en ny vecka och jag hoppas att den blir bra för er alla!

Kramar

Likes

Comments

Håret är slingat och det känns superbra! Jag älskar nyansen, så där kallt och fräsht. Jag fick även testa på en behandling som heter Fusio Dose (kérastase) och oh my, jag önskar att ni kunde känna på mitt hår just nu. Jag har det där lite "torrare" och själv vågiga håret men efter den här behandlingen så är det verkligen supermjukt, och jag menar det!

Fusio Dose är nånting som behandlar håret från djupet och inte bara ytan, som vanliga inpackningar gör, och det ska hållas i 8 tvättar. Jag kan inte sluta känna på mitt hår, haha. Tack så mycket Fanny och Hair House, kunde inte blivit nöjdare!

Med mig hem så fick jag några produkter som jag tänkte skriva lite kort om.

Ett silverbalsam från Redken

Det här är sånt som man själv kan sjustera beroende på hur stark effekt man vill ha. Vrider man till 1 så är det svagast effekt medans 6 är starkast, om ni förstår. Den här är en absolut must have för mig nu då jag har slingor så att de ska hållas kalla och inte dra mot det gula hållet.

En hårolja från Loreal

Mythic Oil. Ett par pumpar av den här i handukstorkat hår och man är good to go. Den här gör håret mjukt och ger det där glanset som vi alla vill ha. Den här kommer jag att använda väldigt flitigt så att mitt hår ska hållas så friskt som möjligt.

Värmeskydd från Kérastase

Lincroyable blowdry. Det som är bra med det här är att man endast behöver applicera det i håret en gång efter hårtvätt. Om du använder värme på ditt hår dagligen så måste du inte sätta det innan varje styling, utan det hålls tills du tvättar det nästa gång. Den är i kräm-form så det är lätt att få det jämt i hela håret dessutom, och det lämnar ett slätt resultat.

Ett par pumpar av båda dessa, sen är det bara att styla håret hur du vill.

Här är några testers som jag även fick.


Om ni bor vid Vasa trakterna och vill ha en bra frissa så rekommenderar jag Hair house i Gerby starkt! Jag har slingat håret där 3 gånger och jag har alltid blivit nöjd, det är därför jag fortfarande går dit, haha. Vill ni läsa mera om dem så hittar ni deras hemsida HÄR.

Tack igen Hair house och Fanny som gjorde mitt hår denna gång!

Likes

Comments

Sommar och sol? Yes please! Jag har aldrig saknat sommaren och värmen så mycket som jag gör just nu.

Fredagen den trettonde, aka otursdagen. För mig har den dagen alltid varit en ovanligt bra dag, haha. Min dag har alltså varit bra även idag och att det är fredag gör det t.o.m snäppet bättre. Ni vet de dagarna då man går runt och är jätteglad for no reason? En sån dag var det för mig idag, men jag klagar inte.

I morgon har jag en frissatid för att slinga håret. Yes jag var förra vecka hos frissan men slingandet var en spontan idé som jag fick i början av den här veckan så det var bara att boka en ny tid. Jag kan aldrig bestämma mig och jag ska vara mörk eller ljus i håret. Båda är ju galet snygga men jag har alltid trivts bäst i ljusa slingor, men variation är kul!
Brukar ni variera hårfärg eller har ni en go to?

Nu ska jag fortsätta kolla på Charlie st Cloud. Puss!

Likes

Comments

Alla vi människor har både positiva men också negativa tankar och egenskaper, och det måste vi bara acceptera. Vissa fokuserar mera på de "sämre" sakerna, medans andra har lärt sig att leva med det och lägger inte ner onödig energi på att trycka ner sig själva.

Om man skulle fråga folk vad det är nöjda över och vad de skulle vilja ändra på så finns det tyvärr alldeles för många som kommer på många fler saker som de inte tycker om. Vi måste lära oss att älska oss själva och bara acceptera hur vi är och hur vi ser ut! Du är den ända personen som du måste leva med livet ut.
Vi jämför oss ofta med andra och önskar att vi hade nånting som de har, men you know what? Don't. Ingen är perfekt, inte ens den personen. Fastän du inte har det som den kanske har så har du nåt annat, nåt som inte den har. Dessutom så vet du inte hur den personen har det eller mår, så man ska aldrig tro att någon annan är så kallt "perfekt".
Att älska sig själv är svårt (om du gör det, good job!) men många gör inte det. Att få bättre självförtroende och självkänsla är inte heller nåt som händer under en natt, utan det kräver tid. Här har jag kommit på några tips som kan hjälpa dig om du känner att du inte är där ännu.

-Våga ge dig själv komplimanger. Om du är nöjd över att du fick 10 i ett prov, erkänn det för dig själv. Sök inte efter fel helatiden (något som jag själv jobbar på).
-Umgås med rätt folk. Det är jättevitktigt att umgås med folk som får dig att känna dig viktig och trygg i dig själv. Din omgivning har en stor påverkan på hur du mår.
- Nånting som är jätteviktigt är att klara sig själv. Det kan vara att gå ensam på stan, sitta ensam på bussen, våga prata med nya människor.... Listan kan göras lång. Man ska inte vara beroende av andra människor, du gör bara livet så mycket svårare då.
-Lyssna på musik med mycket bas som boostar ditt självförtroende.
-Ta utmaningar. Jag har fått bättre självförtroende av att jag vågat göra saker som jag känt mig nervös inför. T.ex uppträtt med något framför en större publik, dragit iväg på ett bloggevent till ett annat land för att träffa helt nya människor fastän det är precis det som får mig att känna mig osäker. Och vet ni vad, det kändes så jäkla bra. Man tror ofta att man inte klarar av saker men sen då man väl gör det så märker man att det går hur bra som helst. Just do it!
-Fake it til you make it. Gå rak i ryggen och se glad ut, det kan redan få dig att känna dig mera självsäker och folk kommer att få den uppfattningen om dig.
-Sist men inte minst, våga vara dig själv. Om du är som alla andra och gömmer den du verkligen är så kommer du aldrig att kunna må bra innerst inne. Bara kör hårt och skit i alla andras åsikter, du kommer att må SÅ mycket bättre då! Citat- "Opinions aren't facts, stop worrying about what other people think about you", det är så sant! Vill du ha på dig den där outfiten som du är lite skeptisk över, you go! Vem bryr sig, ärligt talat? Det är deras problem om de orkar sätta ner deras energi på att kritisera dig. Dessutom så tror vi ofta att vi är uppmärksamhetens mittpukt och att alla kommer att kolla på oss men så är det inte, inte ens i närheten. Största delen kommer inte ens att bry sig om något annat än sig själva, och de kanske tänker exakt likadant som du.

Med detta inlägget så menar jag inte att jag är 100% nöjd över mig själv och alltid vågar stå upp för mig själv i alla situationer, för jag är långt ifrån där. Men under de senaste 2-3 åren så har jag lärt mig väldigt mycket och blivit självsäkrare. Jag vill vara mera ärlig och personlig här på bloggen istället för att bara berätta om vad jag gjort varje dag efter skolan, (haha), så jag vill börja göra fler lite djupare inlägg då och då. Jag tror att det är viktigare, speciellt i dagens samhälle med alla dessa idealer hit och dit.

För att avsluta detta inlägget så tänkte jag göra en liten tag som har samma tema. Ni kan ju fundera på vad ni skulle ha svarat på dessa frågorna.

Vad gör dig lycklig? Att umgås med rätt människor- mina nära och kära.

Vad lägger du helst din tid på? Träning och musik tar upp en stor del av min fritid och jag älskar det. Det är nånting som får mig att släppa alla negativa tankar och fokusera utåt. Plus att känslan efter ett träningspass är oslagbar.

Vem är din inspiratör? Jag har ingen speicell för tillfället. Jag ser upp till flera personer och nåt som de alla har gemensamt är starka, vågar stå upp för sig själva och drivna.

Vad gör dig unik? Det första som jag kom och tänka på är min längd för den är väl det som är det mest "speciella" hos mig.

Beskriv dig själv med 5 positiva ord? Glad, envis, självdisciplinerad, självständig och snäll, hehe.;)

Vilka är dina favoritcitat?
Kill them with success and bury them with a smile. Jag vet inte varför men den ger mig motivation, haha.

Confidence is not "they will like me", it's "i'll be fine if they don't".

In life you are either a passenger or a pilot. It's your choice.

Vilket är ert favoritcitat?

Kramar finaste ni!

Likes

Comments

Ny vecka är igång och jag är back in school. Ni vet inte hur trött jag redan känner mig på skolan och bara skulle vilja ta sommarlov här direkt efter då vi ändå har kommit in i semester flowet.;) Som tur så har jag alltid tyckt att vårterminen gått mycket fortare än höstterminen så snart är vi där, det är bara att hålla ut. Det händer ju mycket kul här innan dessutom.

Har ni något inplanerat inför veckan? Jag har absolut inga planer utan kör på som vanligt, det är så jag gillar att ta dagarna bäst. Jag hoppas att ni får en jättebra vecka hur ni än tänkt spendera den, kramar!

Likes

Comments

1. HÄR

2. HÄR

What a suprise att det endast finns gråt och vitt på plaggen här ovan... Jag som tog en sväng till stan förra helgen för att shoppa nånting nytt till garderoben men kom hem med två blusar, en i grått och en i svart... I år så måste jag försöka skaffa mera färger till mitt klädskåp. Det finns liksom ingen variation på mina outfits då färgerna är samma varje dag. Det får bli som ett nyårslöfte, haha. Speciellt sen till våren och sommaren så är det ju hur snyggt som helst med ljusa färger i olika nyanser.

Har ni färgglada kläder eller är ni som mig och kör på mest basic- färger?

Likes

Comments