Denna söndag började med nybakta frallor till frukosten! Ännu en gång har jag varit inne på söta Alexandras blogg "Mat & Maräng" och nallat av hennes magiska recept; man gör den superenkla degen på kvällen, ställer in den i kylen över natten och bakar bara av på morgonen! Såå smidigt, och det finns ju knappast något godare/lyxigare än nybakt bröd till frukost!?

- Jag älskar det!

När vi ätit denna gottefrukost ringde min syster och frågade om vi inte skulle med på tipspromenad. Så vi hängde på och det blev en riktigt härlig skogsrunda... Vi brukade alltid gå tipspromenader med familjen när vi var små, det är ju så himla mysigt! Det ska vi absolut göra med vår lilla kille sen :) Efter det vart vi hembjudna till mamma och pappa på lunch innan jag och J åkte och fixade lite ärenden. Skönt att få gjort lite en söndag men samtidigt bara mysa också!

Gillar

Kommentarer

Idag hade jag över min syster och min brors tjej Suss för att göra lashlift. För några månader sedan hittade vi världens gulligaste tjej, Siran, på instagram som är SÅ duktig på att göra lashlift, och hon kommer dessutom hem och gör det! Så idag hade vi bokat tid för lite lyx, och som vanligt blev vi supernöjda...

Det är visst väldigt svårt att ta kort på ögonfransar haha, men här har jag alltså ingenting på dem (mitt smink ser dock lite skumt ut runt ögonen för det försvann där när jag fick behandlingen haha)! Sedan jag blev gravid har både mina fransar och bryn blivit suuupertunna och dåliga i kvalitén, men dagens lashlift blev minst sagt ett lyft för mina trötta fransar... Så, nu när det blir dags för förlossning kan jag i alla fall känna mig lite piffig ;) 

Gillar

Kommentarer