Min bästa vän, pojkvän, stöttepelare och pappan till mitt barn. 2 år har passerat från dagen vi blev ett par. & jag hoppas det blir väldans många år till. Du är så bra. Kärlek till dig! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och självklart trotsar vi förkylningen vi har åkt på och firar in första advent på mysigaste sätt..

När vi vaknade idag traskade jag och Milton iväg på en liten promenad medans pappa Adam låg kvar och sov. Då tog vi affären i samma veva och köpte ingredienser till dagens saffransbullar.

Satan i gatan vad bra dem blev. Sådär goda och saftiga som jag tycker kan vara svårt att få till ibland 😄👌🏼👌🏼

Glögg, julmust, saffransbullar & pepparkakor med ädelost fick det bli!

Nu är det bara 3 veckor kvar till julafton. Can’t wait!! 🎅🏻🎄🎁


PoK

Likes

Comments

Tänk att för 1 år sedan vid den här årstiden blev lilla Milton till. Inte visste vi då att vi idag skulle sitta och kalla oss själva för mamma och pappa. Men så blev det och det är vi supertacksamma för :-) Idag är lillkillen hela 2 månader och 4 dagar gammal. Har han bara varit med oss så liten tid?

1 vecka VS 2 månader gammal Milton.

Det är så himla fantastiskt hur snabbt dem små livet utvecklas. För 2 månader sedan fick man ingen som helst kontakt med honom och han låg mest och sov. Idag vakar han alltid upp med ett stort leende på läpparna, är vaken flera timmar i stöten, leker i babygymmet, pratar och älskar när man sjunger för honom, osv. Skillnaden är stor och det är riktigt kul att få följa honom i hans utveckling <3

Pappa & Milton.

Idag går vi äntligen in i December månad och jag är så taggad på allt som har med julen att göra. December är utan tvekan topp mysigaste månaden på året. Tända ljus, dricka glögg, baka julgodis, slå in julklappar och framför allt umgås med familj, släkt och vänner! Jag har för första gången i mitt liv varit ute i god tid när det kommer till julklappar.. är nästan klar, känns himla skönt faktiskt! :-)

PoK

Likes

Comments

Hej på er kära ni.

I know, jag har varit världssämst på att uppdatera här det senaste. Det är tufft som nybliven morsa 😅 Men största delen till varför jag inte skrivit av mig här inne är för att jag hela tiden, varje dag har fått besök eller varit i väg på annat sedan dagen vår lilla skapelse kom till världen ☺️ och DET hörni... det börjar faktiskt kännas nu kan jag lova!

& inte nog med att man var glömsk och förvirrad innan graviditeten. Nu efter förlossningen är det mer eller mindre hopplöst alltså. Annorlunda sömn mot vad man är van vin - amning - ta hand om & lära känna ett nyfött barn - träffa familj, släkt, vänner och bekanta - ta hand om hemmet - ta promenader - gå på en massa kontroller - osv - osv . Man blir ganska sliten av det. TROTS att min lilla bebis sover hur bra som helst på nätterna (förutom de avbrott han gör för att äta var annan till var tredje / fjärde timme).. det är något som händer i huvudet efter man fött barn?? Iallafall på mig. Känner mig trött, yr, glömsk och förvirrad varje dag! 🙄 MEN, det är det värt! 👶🏻🍼

Med det vill jag nog bara säga att ni inte ska ta åt er eller ta något personligt om jag är dålig på att svara i telefonen när någon skriver eller ringer. Jag har alltid på ljudlös och oftast kopplar jag bort telefonen helt då jag känner att den endast är ett stort stressmoment i livet. Vem har sagt att man måste finnas tillgänglig 24/7 bara för att man har en smartphone? Jag har oftast något för mig och prioriterar då det jag håller på med / dem jag är med och hör av mig tillbaka så snart jag har tid.


Tack för mig, hej! 😄💗

Jag & Milton, 2 månader gammal.


PoK

Likes

Comments

Dream Jacket från Dennis Maglic i färgen ”Dark Grey”, storlek Small. Aldrig använd.

Kostar i butik 1399kr, mitt pris 950kr.

Kontakta mig på natalie.hedborg@hotmail.com vid intresse :-)


PoK

Likes

Comments

💎 Milton är mer vaken, kommunicerar och hälsningsler till oss! 😍 #hjärtatsmälter

💎 Inte nog med att man fick problem med dålig hy under första halvan av graviditeten... Amningshormonerna har gjort så det kommit tillbaka! 😑 (dock inte lika illa nu)!

💎 Har fått min energi tillbaka och känner mig peppad på träning! 💪🏼

💎 & just ja.... Milton fyllde 1 månad i fredags! 🎈 Hurra hurra!

💎 7kg kvar till startvikt!

💨 Dagens fundering: Hur kan det få plats så mycket luft inne i en bebismage? Mille är en riktig pruttnisse, och ibland kan han ligga och trycka ut hur många pruttar som helst! 😂 Min lilla sötis!PoK

Likes

Comments

Jag minns hur exalterad man var innan man hade fått någon gravidmage. Jag stod vid spegeln flera gånger per dag och kollade om den hade växt något 😅...

Min mage började synas att det var en gravidmage runt mitten av graviditeten. Innan dess var det ju faktiskt rätt svårt att urskilja om det var en uppblåst mensmage eller början till en gravidmage.
Från mitten och framåt växte den på rätt bra alltså. Jag växte ur mer och mer kläder och tillslut kunde jag inte ha några plagg alls i stort sätt 😳 Jag har insett nu att jag måste varit ganska liten innan jag blev gravid (?) Det har gått 1 månad sedan förlossningen och jag kan fortfarande inte ha många av mina kläder sen innan. Men sen är det ju så olika för alla, vissa förlöser och får tillbaka sin gamla kropp direkt och för andra tar det flera månader ibland något år innan man är tillbaka igen.
Jag mår dock inte dåligt över den kropp jag har nu eller känner någon brådska att få tillbaka min gamla. Tack vare min fantastiska kropp har jag bakat och fött min älskade son och det är värt allt! Däremot är jag taggad och peppad på att få börja träna och har som mål att komma i mina gamla kläder igen. Men innan dess ska jag på återbesök hos en barnmorska om ca 1 månad och kolla så allt läkt som det ska, sen är jag fit for fight att börja processen 💪🏼 8kg kvar till startvikten. Fram till dess kör jag på lite promenader!

(6 bilder från graviditeten)

PoK

Likes

Comments

Det har gjort så ont i mammahjärtat de senaste 2 dygnen. Milton har visat symptom på magont och jag försöker självfallet hjälpa honom med allt från massage till cykelrörelser med benen ett flertal gånger samt testat att föra in en pysventil i lilla rumpan på honom utan någon som helst respons.

"Är det verkligen magont då?" tänker jag. Man känner sig så maktlös när man vet att sin lilla älskling är missnöjd men hur man än gör och vad man än försöker med så blir det inte 100% bra.

.. så jag satt här hemma i soffan och funderade.. kom fram till att han under gårdagen inte bajjade som han brukar, OCH att han inte har bajsat varken inatt eller något under dagen..

"Jag testar pysventilen igen...."

Sagt och gjort. Vad händer? 2 blöjor fyllda med löst bajs som bara forsade ut. Mitt lilla troll ❤️ TACK till pysventilen säger jag bara!! Jag hann knappt lägga honom i babynestet här bredvid mig i soffan innan han slocknade. Så ont och frustrerande det måste ha varit och vad glad man blir när man "hittar problemet"!

Nu ska jag & Mille mysa vidare med chips, dipp och grönsaker denna fredag!

Ha en fin helg,

PoK

Likes

Comments

(Klicka på bilden för förstoring

Här ovan ser ni fyra bilder på min mage från början av graviditeten till nu. Den första bilden är tagen i vecka 5, den andra bilden är tagen i vecka 42 (samma kväll som mina värkar drog igång), den tredje bilden är tagen dagen efter förlossning och den sista och fjärde bilden är tagen 13 dagar efter förlossning.

Idag har magen dragit ihop sig aningen mer, men snart är tanken att jag ska dra igång med träningen och då kommer det fler före- och efterbilder!

Jag måste ändå säga att kvinnokroppen är helt fantastisk på så sätt att den klarar av allt den går igenom under en graviditet och efter. Hur är det ens möjligt att magen kan dra ihop sig så snabbt? Läste igår att det tar ungefär 6 veckor för livmodern att dra ihop sig helt. Så ännu är det inte helt återställt. Idag har det gått 2 veckor och 3 dagar efter förlossningen.

Vågen står på + 9kg från startvikten så ge mig ett par veckor till så är vi snart där igen ;-)

Jag är hur som helst riktigt imponerad av hur våra kroppar fungerar. Heja 💪🏼👏🏼


PoK

Likes

Comments

Jag blir så rörd och för mig känns det så stort att tidningen NA valt att skriva en artikel på nätet samt gjort ett reportage i tidningen om vår lilla Miltons ankomst till världen. Trots att uppmärksamheten främst riktar sig mot Miltons pappa och min fina sambo så vill jag ändå tacka för att vår son fick stå i rampljuset och göra en sån fin entré till världen tack vare er! Milton är det största och bästa som hänt oss i livet och det ska han sent få glömma.. denna tidningsartikel ska ramas in och sparas till vårt lilla charmtroll vuxit upp! 😍🙏🏼

HÄR hittar ni nätartikeln 👈🏼

Även jag vill passa på att tacka Camilla på förlossningen som gjorde ett fantastiskt bra jobb och förlöste mig på bästa tänkbara sätt! ❤️ Vill såklart tacka alla som varit delaktiga under hela min graviditet, under förlossningen och efter. Har fått så fint bemötande av allihopa! 👏🏼

Vår dyrbara skatt! 💙


PoK

Likes

Comments