Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Den här helgen har vi typ inte gjort annat än varit på poolpartyn. Både poolparty på ett hotell och hemma hos en vän uppe i hillsen. Har haft en riktigt bra helg. Det händer så mycket sjuka saker här! 

Idag åkte vi och åt brunch och sedan har vi bara pluggat inför skolan på onsdag. Jag ska dock åka till skolan imorgon och fixa mitt student-ID och köpa skolböcker. Ikväll ska vi gå till The grove och äta en glass på gräsmattan. Jag måste gå in på Nordstrom och köpa nya Raybans också, mina blev stulna igår :(


Likes

Comments

Okej, vad hände igår då? ​Vakten sa att han tyckte att min bulle på huvudet var söt. Vi hade bord bakom DJ-båset, Wiz Kahlifa uppträdde samt kastade ut weed till publiken. Miley Curys festade vid bordet bredvid oss vilket jag inte ens hade märkt förrän nån påpekade det. Vardag här i LA

Likes

Comments

Jag tänkte börja blogga innan jag flyttade till LA men det blev liksom inte av. Men nu jävlar! 

Vi har precis avklarat vår första skolvecka och jag är såå nöjd med alla mina kurser förutom att engelskan kommer bli en rejäl utmaning. Det är knappt några internationella studenter i den klassen och att bli betygsatt som native american kommer bli tufft. Han vill dessutom att vi ska skriva om politik, gamla författare osv vilket jag är totalt ointresserad av. Jag kollar runt om jag eventuellt kan byta till en annan lärare men allt verkar smockfullt..

Idag har vi haft en tvätt och pool-dag och nu laddar vi bara upp för kvällen. Vi ska gå ut och se Wiz Khalifa på 1oak. Eftersom det är labor day weekend här så har vi långhelg och det innebär ingen skola förrän på onsdag, yey! Vi är ju vana att ha semester efter en ledig månad här så vi klagar inte haha.


Likes

Comments