View tracker

Hotellfrukost!! yeayyyy!! Mums var det men väldigt besviken över att det inte fanns köttbullar :(( Nu är det bara 2 timmar kvar tills vi är framme, äntligeeeeen. Vi bor 2 mil utanför Arjeplog så man kan säga att vi bor mitt ute i ingenstans. Inte riktigt min typ av semester men men.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej finisar!! Nu är vi äntligen framme på hotellet och jag är helt slut. Titta på youtube och sova har varit aktiviteten i bilen idag. Vi kom hit runt 18:30 så det tog oss 14 timmar hit (vi stannade dock då och då för att pausa). Nu blir det att titta på EM-semifinal mellan Wales-Portugal. Även fast både Sverige och Island åkt ut tycker jag att det är spännande att titta :)) Vilka tror ni tar sig till finalen?
Puss

Likes

Comments

View tracker

Idag var vi uppe med tuppen. Klockan 05:32 rullade vi ut från parkeringen och började åka till landet. Åka bil i flera timmar är inte riktigt min grej men har man mobil & hörlurar brukar det oftast funka. Just nu är vi i Örnsköldsvik och har bara 25 mil kvar till Skellefteå där vi tänkte stanna och sova. Skönt att få vila lite från bilåkandet och sova på hotell. Imorgon blir det hotellfrukost muuuums.

Likes

Comments

Idag har varit en sådan dag då jag i stort sett bara packat upp och packat ned igen för imorgon åker jag till mitt landställe. Vi ska vara där i 10 dagar för att renovera och fixa. Inte jättekul och om jag får bestämma skulle jag hellre stannat hemma. Så imorgon är det bil hela dagen eftersom att vårar landställe ligger högst upp i hela Sverige, nice.

Jag har bara varit nere idag och inte tyckt att livet är speciellt kul de senaste dagarna. Vad finns som är värt att leva för? Tankarna bara flödar i mitt huvud och jag är väldigt tom och förvirrad. Jag hoppas förstås att det blir bättre och att jag kommer på bättre tankar för detta är förstås inte kul :( Puss

Likes

Comments