http://natalieosv.tumblr.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eller inte. Jag har sovit jättedåligt inatt, kanske fyra fem timmar bara. Jag kände mig ganska sliten efter helgen igår, så jag skulle behöva mer och bättre sömn.

Snart ska jag börja rulla mot jobbet. Jag börjar om en timme och slutar klockan fem. Då ska jag hem direkt och ligga på soffan hela kvällen, och bara vila.

Likes

Comments

Iiiih, är så taggad på att shoppa. Snart ska jag till Östersund och det kanske även blir en trip till Umeå på min lediga vecka, då ska jag införskaffa mig en massa nytt till garderober!

Likes

Comments

Jag har suktat efter en dag där jag inte behövt vakna av ett jäkla alarm. Today was the day, och det har varit så skönt. Jag längtar till vecka 33, det är min sista arbetsvecka. Sedan hinner jag vara ledig i lite mer än en vecka innan skolan drar igång, wiho!!

Likes

Comments

Ni vet känslan man brukar ha på fredagar, när man känner att yes nu är det äntligen fredag och helg? Den känslan har inte jag. Jag jobbar nämligen i helgen. Det känns inte jättehemskt, det händer ingenting i helgen. Men jag känner att jag gärna skulle vilja vila lite. På tisdag är jag äntligen ledig, och då har jag jobbat åtta dagar i sträck. Längtar till tisdag hehe. Längtar till måndagkväll också, ska ha filmkväll med bästa gänget!!

Fredag = ny musik ;-)

Nu ska jag sova. Alarmet ringer 05.45 imorgonbitti, wiho...

Likes

Comments

Jag började dagen med att jobba 07.00-13.00. Egentligen skulle jag vara ledig, men en kollega är sjuk så jag tog på mig hennes pass.

När jag kom hem var jag utelåst. Storebror sov och det gick inte att ringa till honom. Som tur är har mormor en reservnyckel, så det var bara att brumma över till henne och hämta den.

När jag äntligen tog mig in i huset, bytte jag om och brummade direkt vidare till gymmet. Jag vågade inte träna så hårt, då jag antar att jag kommer få fruktansvärd träningsvärk eftersom att det var ett tag sedan jag tränade. Inte så kul med värsta träningsvärk på jobbet i helgen.

Ps. pumpade inte ens biccarna, ville bara se cool ut ;-)

Efter träningen så tog jag ett bad ❤️

Och bytte om till mysiga kläder, sedan började jag laga mat!

Nu har jag precis ätit upp, det var gott såklart. Ikväll tänkte jag bara ligga i soffan och vila upp mig inför helgens jobb. 

Förutom att detta var en bättre dag, så är jag ensam hemma i tre veckor också!! Älskar att ha huset, soffan och tvn för mig själv.❤️ Lite avis på familjen som är iväg på semester, menmen!

Likes

Comments

18 september, 2016
Jag har tänkt på dig hela dagen. Jag har tänkt på dig varje dag sedan du lämnade mig.

Jag lyssnar på din piano-lista. Mitt rum luktar pepparkaka. Det bara rinner tårar ner för mina kinder. Jag vill inte vara någonting som du hatar, någonting som du bara blir arg över när du tänker tillbaka. Jag vill att du ska vara glad över det som vi hade, glad över att vi lärt känna varandra.

Jag trodde att jag skulle vara tillräckligt stark nu, men det verkar jag inte vara. Jag är fortfarande livrädd för mig själv. Jag har knappt varit hemma sedan vi sade hejdå. Jag vågar inte. Jag vågar inte vara ensam. Jag vill inte vara den jag förr var. Jag vill bevisa för dig och även för mig själv att jag är bättre än så, att jag kan ta mig igenom motgångar i livet. Jag undrar varför jag känner sådant behov av att bli bättre, att bli någon du skulle gilla, när du aldrig kommer att få se det. Det gör så ont att tänka så. Jag kommer aldrig mer att få höra din röst mer än på videos jag aldrig ens kollar på för att det alltid slutar med att jag gråter tills mina ögon är helt uppsvällda.

Jag undrar vad du menar med det du sagt till dina vänner, det där om att du tycker att det är jobbigt att se mig.

19 september, 2016
Jag drömmer om dig hela tiden. I mina drömmar så pratar du med mig. Ibland så rör du även mig. När jag vaknar jag fylls jag av panik.

Jag lyssnade igenom min veckans tips och där fanns en låt som känns som någonting du skulle kunna lyssna på. Den heter Edge of the world av Michael Aasen. “I hope you find that happiness you’ve been pretending to have”, sjunger de. Jag vill att du ska vara lycklig än om det innebär att jag inte är en del av ditt liv.

Din tandborste är fortfarande här. Ibland väntar jag bara på att du ska sträcka din arm över min axel, ta din tandborste och lite tandkräm, sedan gå igen. För sådan är du. Du borstar nästan aldrig dina tänder i badrummet.

24 september, 2016
Jag drömde om dig inatt igen, för tusende gången. Du pratade med mig och du rörde vid mig. Jag ville inte vakna. Men det gjorde jag.

Jag tycker att det är bra att du tog dig ur någonting som inte var bra för dig.

Elvira var här här om dagen. Hon sa att hon och jag skulle gifta oss och vara prinsessor. “Zack, zack” skulle vara prins. Therese sa att hon menade dig.

25 september, 2016
Jonathan sa att du var hit igår och hämtade din bandyklubba. Jag önskar att jag var hemma.

18 oktober, 2016
Jag saknar dig.

13 november, 2016
Jag är så rädd för att släppa taget om dig.

7 december, 2016
Jag försöker att vara glad för din skull, men det är svårt när din lycka samtidigt blir min sorg.

26 april, 2017
Snart har det gått nio månader sedan du lämnade mig. Jag är inte lika ledsen längre. Jag älskar fortfarande dig, det pirrar fortfarande i magen när jag ser dig. Men jag vet att det pirrar i din mage när du ser någon annan. Du älskar någon annan nu.

7 juni, 2017
Den 29e april pratade du äntligen med mig. Allting vände helt.

18 juli, 2017
Jag tänker på dig. På vad du gör och hur du har det. För vi pratar inte längre.

Det gör ont i varenda cell i min kropp att du inte förstår hur viktig du är för mig. Du har varit hela min värld de senaste tre åren, och jag hatar att erkänna det, men du är fortfarande det. Jag blir tillsagd att glömma dig, men hur gör jag det? Hur glömmer jag bort min hjälte? Hur glömmer jag bort den personen jag skulle göra allt i världen för och som jag bryr mig om mest? Den personen som stått mig närmre än någon annan, så nära att det känns som att du är en del av mig?

Du fanns alltid där. Det var inte bra för dig, men du fanns där. För min skull. Jag är dig evigt tacksam. Du räddade mig så många gånger.

När man har blivit sårad så är man inte densamma. Jag är så ledsen att du rev ner allting som jag har byggt upp medan du varit borta. Att du öppnade upp gamla metaforiska sår. Jag är så ledsen att jag inte får den rättvisan jag förtjänar. Trots att jag är hopplöst jävla förälskad i dig så glömmer jag inte bort att du sårade mig och kastade bort oss, som om vi inte betydde någonting för dig.

Du sa åt mig att berätta för någon annan, för du ville inte höra. Så, här sitter jag och öppnar upp mitt hjärta för hundratals personer. Det är läskigt att visa sig så sårbar för så många, men jag vill att du ska veta. Jag ville så gärna att det skulle vara du.

Likes

Comments

Likes

Comments