Innan ni säger något - lugn! Jag är inte klar ännu. Mitt mål är inte nått. Men efter en första blekning så ser mitt hår ut såhär.
Mvh tjejmedfulthår00

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

...klockan tre på eftermiddagen, hm....

Likes

Comments

Min midsommarafton. Själva firandet började med att jag och några vänner hade knytkalas och grillade till middag. Sedan åkte vi till en grillplats, och jag trodde att jag skulle dödens dö för att det var så myggigt. Men vi gjorde upp en eld (egentligen flera eldar. Den slutade brinna flera gånger), så att myggen skulle försvinna. Det fungerade, som tur var. Trodde jag. Dagarna sedan dess har jag hittat flertal myggbett på min kropp. Fan. Kvällen slutade iallafall med att vi satt på en bänk under tak och väntade på skjuts i spöregnet. Men vi hade iallafall tur med vädret tills det var dags att åka hem.
I lördags träffade jag en saknad vän. Han bjöd mig på pizza som tack för att jag skulle skjutsa hem honom. Vi fick oss en trevlig pratstund.
Nu ligger jag i sängen och hör regnet smattra på taket. Jag funderar på att steka pannkaka till frukost, som vanligt. Men hur gott är det inte?

Likes

Comments

Jag hoppas att ni har haft en bra midsommar! Mer om min får ni höra imorgon.

Likes

Comments

Jag var varit i Timrå på 60års-kalas! Jag fick äntligen följa med Isak och träffa hans släkt på sin pappas sida. Det blev en kort trip dock, vi for dit i onsdags och åkte hem redan igår. Men det var tillräckligt för mig, som inte är bekväm med att träffa nya människor. Men jag är så stolt över mig själv ska ni veta. Jag valde att följa med trots att jag hade en dålig känsla och trodde att jag inte alls skulle klara av det. Men det gick jättebra, heja mig!

Efter att vi ätit pizza i Ramsele (jag smakade Isaks favoritpizza - baconrulle. Det var skumt...) så köpte vi japp att äta i bilen.

När vi kom fram och hade hälsat på alla (det jag fruktade mest, men det gick bra och jag är bäst) så gungade vi i hammocken.
Sedan var det middag, och det var jättegott. Till förrätt var det sill och räkor, men jag är inget fan av det. Så jag åt potatis och en macka, hehe. Till varmrätt var det potatis och kött, det var gott! Efterrätten bestod av en jordgubbstårta som också var god!
När jag och Isak hade ätit klart så tog vi en promenad och han visade mig runt och jag fick se var hans pappa växte upp, var Isak brukade leka när de hälsade på när han var mindre och jag fick även höra några historier. Så mysigt.

När vi kom tillbaka var det fotboll... Inte så kul. Men efter fotbollen så gick vi upp på vårat rum, pratade, tittade lite Youtube och så. Sedan sov vi.

På torsdagen, alltså igår, var vi på Birsta. Jag fick med mig strumpor, en tröja och ett par helt fantastiska byxor hem.

Efter Birsta så var vi på ett godishus i närheten. Där köpte vi en godispåse, en dricka med smak av mango och lime, och..

..cheeseburger och pizza-pringles!!! Cheeseburger var godast av dem två. Det trodde jag faktiskt inte.

Efter Birsta City och godisaffären så hälsade vi på hos Isaks farfar och hans fru (jag är inte säker på om de är gifta...). Där fikade vi lite innan vi började rulla hemåt.
Jag är glad att jag följde med. Det har varit roligt, mysigt och en väldigt bra träning för mig.
Vad har ni för planer för midsommar? Mina planer är oklara ännu, tyvärr. Men jag återkommer nog senare med vad vi hittar på.

Likes

Comments

Det gör så ont

Likes

Comments

Idag var det I som gjorde frukosten.

Likes

Comments

Ida Wargs Buttkiller som jag körde tidigare idag kan ni se HÄR 👌

Likes

Comments