När jag vaknade imorse åkte jag direkt och åt pizza med en vän och fyllde i varandras luckor från gårdagen haha. Vi var nämligen på födelsedagsfirande och det var faktiskt kul. Idag har jag däremot varit väldigt(!) slö, men det har varit skönt att bara ligga i sängen och dricka pepsi. Vill ni veta vad mer som är skönt? Att jag inte jobbar imorgon 😍🙌🏻. Jag jobbade min sista schemalagda arbetsdag i fredags, och jag är så stolt över mig själv som har orkat. Förra sommaren sökte jag inte ens något jobb för jag visste att jag var alldeles för labil.

Kvinnan i mitt liv och älskar när filtret inte vill samarbeta <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om nio dagar åker jag och kvinnan i mitt liv till Stockholm!!! Kan ni fatta? Det kan inte jag. Vi ska vara där i fem dagar, vi ska shoppa och bara leva livet. Idag har vi träffats på lunch och planerat lite. Vi bokade boende och flygbiljetter innan vi ens hann ses och prata igenom om detta hehe, men det känns bra ändå. Det känns lite läskigt att befinna sig i en sådan stor stad bara. Jag tror att vi kommer vara vilse hela tiden, men trots det så kommer vi nog att ha jäkligt roligt!

Likes

Comments

Det känns inte som att det är en ny vecka egentligen, eftersom att jag jobbade i helgen. Jag blir alldeles dagavill när jag jobbar på helgen. Men, nu är det så att det är ett faktum att det är en ny vecka och jag har haft en bra dag. Därav rubriken.

När jag kom hem från jobbet vid sextiden så beställde jag flygbiljetter hihi, sedan städade jag rummet och epan. Efter det, tränade jag lite. Jag gjorde några rumpövningar bara. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och gjort te med honung i.

Jag har sovit dåligt den senaste tiden. Jag vet inte vad det beror på. Kanske att jag är sjuk. Idag rullar jag in på tredje veckan som sjukling 👍🏻😘 imorgon är jag iallafall ledig, sedan jobbar jag fram tills fredag och efter det tar jag lite lov.

Nu ska jag fortsätta gomysa med ljus, naturgodis och någon bra film. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Ikväll har jag och några vänner tagit en trip till Saxnäs. Vi äverraskade en vän på sitt jobb, där vi även åt middag. Jag har precis kommit hem.

Jag jobbade mellan 13-18. Det kändes som ett lagom pass eftersom att jag inte är helt frisk ännu. Imorgon jobbar jag bara 7-13 och är ledig på fredag, så det är niiiice. Nu ska jag göra te och titta på lite olika resor ;-)

Likes

Comments

Jag verkar aldrig bli frisk från den här skiten. Det har gått en vecka och jag har inte ens blivit lite bättre. Jag hade sett fram emot denna lilla ledighet men nu spelar den ingen roll, jag kan ändå inte hitta på någonting.

Mitt öga är sämre, jag har fått en röd fläck och ni ska bara veta vilken panik jag fick när jag såg den. Jag sprang direkt till mamma med gråten i halsen haha.

Men, idag har jag bara legat inne och vilat. Det har tagit på mina krafter, i och med att jag blir extremt rastlös. Om jag inte är på bättringsvägen imorgon så kommer jag att bli galen >:(

Nu tänker jag leta reda på någonting att äta för jag har inget bättre för mig 👋🏻

Likes

Comments

Fifty shades of Nattis.

Idag har jag och några vänner spenderat dagen i Östersund. Vi har planerat detta i flera veckor, men jag ska erkänna att imorse var jag inte så taggad. Jag var extremt förkyld, men inte nog med det: jag vaknade med ögoninflammation :-) kunde det bli värre, tänkte jag.

Vi började med att äta på Subway. Ovärt med tanke på att jag inte kunde känna den himmelska smaken. Sedan gick vi en liten runda på stan. Jag fick med mig en kjol och ett par skor. Efter det åkte vi till Boda Borg. Som sagt, är jag extremt förkyld så efter ett par timmar blev jag så slut att jag la mig i bilen och sov. Men jag tycker att jag knegade på ganska bra, trots att döden kallar på mig. Folk säger att jag överdriver men jag förstår inte vad de menar?

Det var fint att återuppleva gamla minnen. Jag spenderade ganska många helger i Östersund för ungefär fyra år sedan. Det är en fin stad.

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre. Jag känner mig inte taggad på att vakna en miljard gånger inatt av hosattacker eller att vakna med ihopklistrade ögon imorgonbitti. Om inte, så har jag till onsdag på mig att tillfriskna, då jobbar jag igen.

Likes

Comments

Idag har jag inte jobbat. Jag tänkte att om jag inte är hemma och vilar, istället för att jobba, kommer jag aldrig bli frisk. Men imorgon ska jag jobba igen. Jag slutar klockan 16 och är ledig tills på onsdag <33 jag har faktiskt bara nio arbetsdagar kvar denna sommar.

På lördag ska jag till Östersund, det ser jag fram emot. Jag har inte varit där på över tre år. På söndag ska vi ha kalas för min kära broder som fyllde tjugo i tisdags. Ser fram emot fika hehe.

Nu måste jag försöka sova, alarmet ringer 05.55 :-)

Likes

Comments

http://natalieosv.tumblr.com

Likes

Comments