Header

Tiden springer förbi. På söndag går jag in i v21 och är alltså halvvägs genom graviditeten. Börjar både se och känna mig piggare men foglossningen gör sig påmind allt oftare. Lillpojken sparkar på som tusan. Ibland gör det nästan ont men samtidigt så mysigt. 💙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gick inte så bra med bloggandet sist men ger det en ny chans nu😃

Har hunnit fram till v20, är alltså halvvägs. Bebis sparkar på bra där inne. Var på rul den 16e mars och allt såg toppen ut. Vi ska få en liten pojke 💙.

Här är en bild från ul:

Likes

Comments

I onsdags var vi på ultraljud igen, denna gång var det ett vanligt ultraljud på specialist mödravården. Var egentligen min tid för rul men jag åkte in veckan innan till kvinnokliniken för att kolla upp blödningar och magsmärtor och blev då flyttad ca en månad. Lyckades inte boka om min tid så därför fick vi åka även i onsdags.

Bm kunde inte se så mycket mer än vad dom gjorde sist. Hon sa att allt såg bra ut iallafall och det var skönt att höra😊 fick en ny tid för rul som kommer vara i mitten av mars! Längtar


Likes

Comments

Tänkte återigen ge bloggandet ett försök. Denna gång lär bloggandet handla om min vardag och graviditet. En presentation kommer upp inom kort framtid. Hoppas vi ses igen! 

Likes

Comments