Header

Halloj! Mina dagar rinner bara mellan fingrarna på mig, hinner inte ens starta dagen innan den är slut. Har i alla fall varit på stan och köpte lite smink ifrån Åhléns, med Lina, förbi syrran och veterinären med hunden. Idag är det jobb som gäller och sedan helg:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj! Sitter på jobbet och sista natten nu! Har varit hos Lina när jag vakna, drack kaffe och snackade. Kom hem, åt och sedan snabbt till jobbet!

Likes

Comments

Hej:) vaknade nyss och syrran var förbi med hundarna då hon skulle till Ikea en sväng. Ska till jobbet klockan 17.00 så får se vad man hittar på före det ska nog fara förbi Lina på en kaffe i alla fall!

Likes

Comments

Hej:) Idag sov jag ganska länge, städade i rummet och for sedan på stan med Bella. Nu jobbar man till 06.00 imorgon så ni får ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Halloj! For till stan för att luncha med syrran och hittade även ett par jeans! Är nu hos Lina, ska hämta syrrans hund i måttsund, sedan träna med Lina och Linda och senare tillbaka till Måttsund. Blir en dag med fullt upp!

Likes

Comments

Hej:) varit i Överkalix i två dagar och kom hem igår kväll:) Ligger i sängen och tittar på Arrow just nu och ska väl ta en dusch snart.

Likes

Comments

Halloj! Blev glatt överraskad när brorsans tjej ringde imorse och var i Luleå, så for på stan med henne och köpte lite nytt och vi for sedan på Waldorf och åt innan hon skulle fara hem.

Aja har nyss varit och hämtat Jenni ifrån Boden och ska ta och städa är sjukt stökigt överallt!

Likes

Comments

Hej:) sitter just nu på jobbet och imorgon är man ledig, då kanske man hinner vara med kompisar och kanske far förbi syrran så hunden får leka lite med Loui.

Likes

Comments

Hej:) vaknade till en fin morgon med solen som lyser och körde nyss syrran till en arbetsintervju. Ska själv ta och äta frukost och bege mig till gymmet innan jobbet, ha en fin dag!:)

Likes

Comments

Haft en sjukt bra helg och nu är det dags för jobb igen!:) Tänkte ta och beställa lite kläder och vädret är inte det bästa, snöar nå fruktansvärt och jag som trodde det skulle bli sommar snart...

Likes

Comments