Header
View tracker

Hej:) haft fullt upp med jobb på senaste tiden. Igår var jag med Ida och det var ett tag sedan så var sjukt kul:) Kom till Överkalix för något tag sedan och ska vara här hela helgen, sitter i soffan med brorsan och Elin, strax kommer även Bella förbi:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej:) Första dagen på Telia idag och den var rätt bra:) är dock väldigt trött! Blir en lugn kväll och imorgon börjar man klockan åtta.

Likes

Comments

View tracker

Hej:) Haft en bra helg med girlsen i stugan och fick en bra 20års dag:) imorgon börjar man jobba, känns som att jag inte hinner med något och på tre veckor får jag hämta min vovve<3

Likes

Comments

Då har man varit runt i Luleå hela dagen, fixat fransarna och varit med girlsen:) imorgon drar vi till Överkalix och det kommer bli sjukt kul!:)

Likes

Comments

Halloj:) Vakna för ett tag sedan och tog en dusch! Igår var min sista dag på Granngården och såklart är dom gulliga och ger en påse med lite prylar:)

Efter jobbet for jag direkt till stan för att äta med kusiner, mostrar och halva familjen. Vi är en väldig stor familj så det är inte ofta vi alla är med:)

Likes

Comments

Hej:) kom just hem från Lina och vi har mycket bra planer inför helgen:D ska bli så kul! Annars har man jobbat och tänkte ta och se serier nu, är sjukt trött!

Likes

Comments

Hej:) strax ska man kliva upp, vet inte varför jag alltid vaknar så tidigt och börjar först jobba om 2h och 20min. Idag fyller min mamma år så vi firade henne igår eftersom att jag jobbar så länge idag:) Idag är även sista dagen på Granngården och på fredag börjar jag på Telia. Igår träffade man även Lina ett tag och var sedan med familjen och kusiner, otroligt bra dag!<3

Likes

Comments

Halloj:) Haft en rätt stressig men bra helg:) I fredags for jag till Överkalix med mina yngre systrar och var barnvakt till brorsans barn på lördagen. For sedan till Boden för halloween party😌

Likes

Comments

Hej:) Har bestämt mig för att köpa en hund så hämtar lillen den 25 november ska bli så kul! Annars har dagarna varit som vanligt, jobb, hockey och kompisar:)

Likes

Comments