Header

Hej:) sitter just nu på jobbet och jobbar en natt till sen helg<3 Min kusin fyllde nitton bast idag så varit hos han innan jobbet och imorgon blir det utgång! Annars har man varit på gymmet med Linda och for sedan hem till mig, snacka och drack kaffe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Halloj! Är just nu på jobbet och jobbar natt, är sjukt trött och sover mestadels av dagen. Har i alla fall varit och gymmat med Linda idag, syrran och Robban kom förbi en sväng också men gick och la mig innan man skulle börja dra sig till jobbet.

Likes

Comments

Hej:) Anton kom förbi på morgonen och vi for till stan ett tag och hittade inget jag ville ha... Åt lunch där i alla fall och ska försöka sova lite innan nattjobb.

Likes

Comments

Hej:) jobbat till två idag och for sedan på stan för att fixa fransarna snabbt och hittade lite saker på vägen dit! Ikväll ska man lägga sig tidigt så man orkar på 12h passet imorgon.

Likes

Comments

Hej sitter just nu på jobbet och jobbar extra helgen så de blir en en hel del jobb, ledig först nästa helg:) Såklart har morsan varit och kollat skoterspåret och hittade min phone och den fungerar utmärkt fortfarande!

Likes

Comments

Halloj! Sitter just nu på jobbet och har haft en helg med fullt upp! I Lördags åkte jag runt med Frida hela kvällen och kul var det bara att jag var så sjukt trött! I söndags for jag till måttsund, var på skotertur och tappade telefon...

Igår jobbade jag till två och for sedan på stan med Bella för att fixa nytt sim-kort, for till banken för att fixa allt som har med det att göra också! Vi åt i alla fall på stan och jag fick med mig hem lite nya prylar! Var förbi Erik igår också, snacka och for och handlade, känner att jag kanske var vaken rätt länge då jag skulle upp 04.00.

Likes

Comments

Hej:) sitter hos syrran och har precis gjort frukost, är hundvakt då syrran är i kåbban och sedan byter vi så dom får ha Nikki ikväll :)

På mackan har jag lagt ägg, avokado, räkor och aioli, sjukt gott att äta till frukost!

Likes

Comments

Hej innan man for på jobbet tog jag med syrran till mat och prat för lunch. Får se vad som händer ikväll kanske far till syrran och sover där och imorgon blir det nog utgång.

Likes

Comments

Hej:) sitter just nu hos Lina, målat naglarna och hon lockar håret. Ikväll åker vi till syrran, spela spel och sådant!:) For och lämna min lillasyster på Kallax imorse så hon är väl i Stockholm nu men inte så länge kvar till nästa lov då hon kommer hem.

Likes

Comments