Header

Halloj, då var det söndag och helgen har varit kul, Becca kom i fredags så vi var ut då och igår kom även Lina med. Idag blir en dag hemma och mysa ner sig till en serie.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej:) kom hem från gymmet för ett tag sedan och tänkte nu ta det lugnt och kolla lite serie. Har annars varit på Storheden med Emilia och Nikki, Nikki fick sig en ny vinterjacka och själv fick man med sig lite kuddar och annat till sängen.

Likes

Comments

Halloj, då kom man hem från Överkalix idag och for direkt förbi syrran, gick på en liten promenad och träffa lilla Astrid. Annars har man städat nästan hela dagen och är rätt trött. Aja nu ska jag förbi Erik just och sen hem och sova:)

Likes

Comments

Halloj, kom till Ökx igår och har även hunnit fara förbi farmor just. Varit med bördernas barn och är just nu hos brorsan, åker hem imorgon kväll.

Likes

Comments

Halloj! Haft en bra dag med min lilla vovve som fyllt ett år idag<3 tiden går så otroligt fort! Påväg hem från syrran nu, lillen har fått leka lite med Loui och själv har man hållit i lilla Astrid.

Likes

Comments

Halloj! Hela dagen igår spenderade jag med mosters lilla tjej<3 Är i Umeå nu så lämnade min lilla vovve hos syrran, ska annars se Emilia tävla både idag och imorgon.

Likes

Comments

Halloj! Idag kom äntligen syrran och Robban hem med lillen och som man har myst med henne<3 annars har jag fixat fransarna idag och ikväll blir det serier som vanligt.

Likes

Comments

Ja då var det lördag och igår kom Becca till LÅ så vi for på Olles med Emilia och Jim. Var rätt kul ändå och idag drog vi iväg till Överkalix så får se vad vi tar och hittar på:)

Likes

Comments

Hej! Då är man i stugan med mamsen och pappsen, var hos Micke och Elin igår och for hit på kvällen. Sjukt skönt att vara här och kanske far och paddlar lite kanot med morsan.

Likes

Comments

Halloj, då for man till syrran när man vakna och vi gick ut på en promenad med hundarna. Annars har vi legat och degat i soffan till PH och ätit pizza till lunch.

Likes

Comments