Header

Hej:) For till Storheden idag med Bella och vi for runt på olika butiker och köpte de vi ville ha. Jag hittade skor, solbrillor och ett par trosor på H&M, de andra tre trollerna köpte jag på Lindex. Hemma just nu ska gå ut med hunden och fara till Lina en sväng, ikväll far man nog förbi Bella:)

Likes

Comments

Hej äntligen kom mina två toppar från Nelly:) Är väldigt kräsen när det gäller kläder men hittade äntligen två stycken jag tycker om!

Här är länkarna till plaggen
top / top

Likes

Comments

Hej! Varit hemma mestadels av dagen och kom nyss till måttsund för att hälsa på syrran. De håller på måla om lite och ser redan att det blir snyggare, ska ta och gå ut med hundarna nu så får dom ta och kämpa på med målandet!:)

Likes

Comments

Hej:) for till måttsund för att hälsa på syrran och Robban vid lunchtid, ätit mat, gått ut med hundarna och ätit massa gotta såklart! Strax blir det väl att köra hem, ingen utgång idag men gårdagen var kul med utgång och fick även med mig Emilia:)

Likes

Comments

Halloj! Sitter i bilen nu och hämtar syrran från träningen, blir väl att fara till Johan ikväll är dock väldigt trött! Ha en bra fredag<3

Likes

Comments

Godmorgon, vakna precis och ska ta och kliva upp på nå tag och äta frukost. Var förbi moster igår så passade på att fara förbi en barndomsvän och snacka lite:)

Idag är det ju fredag så får ta och se vad man hittar på, har inte några speciella planer alls men något kul ska man väl ta och göra:)

Likes

Comments

Hej:) på morgonen var man och tvättade håret hos Emilia på Gossip och for sedan och fixade fransarna:) nu sitter man och äter lunch och ska förbi Lina på en kaffe.

Likes

Comments

Hej:) påväg å handla med Anton, får se vad dagen har att erbjuda gör inte så mkt nu när man är arbetslös men skönt att få bara vara ett tag! Beställde två toppar ifrån Nelly så får se om de passar!

Likes

Comments

Hej:) For och träffa Linda i stan vid lunchtid så tog och åt på Max, for sedan ner till isen för en promenad och härligt var det! Kom hem nyligen så myser med bäbis och får se vad som händer här näst:)

Likes

Comments

Hej:) då var man hemma från stugan igen, bastade igår och jag och Lina for och åkte bil med Erik en sväng:) Idag blir en lugn kväll med TVD, hann inte se avsnittet i fredags!

Likes

Comments