Header

Kom till Stockholm i torsdags och igår överraskade vi Jenni då hon fyllt 18år! Var faktiskt riktigt kul igår och idag har vi gått runt på stan och ska strax på bio! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj! Haft en händelserik helg och igår kom Lilja så har varit barnvakt och idag åkte hon hem igen<3 dagen har väl bestått av serie tittande efter Lilja åkte, en riktig söndag med andra ord!;)

Likes

Comments

Halloj fullt upp idag, var hos frisören på morgonen och sedan kom kussen och moster på besök. Galet trött nu så blir väl en lugn kväll!:)

Likes

Comments

Idag har dagen varit bra för idag var brorsans födelsedag! Halloj imorse kom ena brorsan på besök med barnen och fixade lockar i Mollies hår då Emilia hade klippt hon. Söta som vanligt alla tre och Loke nöjd över sin frilla!

For sedan till Överkalix till min andra bror då han fyller år idag! Åt middag där och Bella hade bakat och gott var det! Fick ju även se lilla Vidar och han blir bara sötare och sötare för varje gång! Nu är man hemma igen, badat och ska snart ut i kylan med hunden. :)

Likes

Comments

Helgen spenderades såklart med Beccis och gick ut som vanligt i fredags haha! Var faktiskt sjukt kul och syrran kom även hem över helgen, synd bara att det gick så fort för nu är hon redan tillbaka i Stockholm!<3 Aja idag har det ju även varit farsdag så har ätit god mat och fikat.

Likes

Comments

Fullt upp idag brorsan kom på morgonen så for och åt lunch med han, Robin och Emilia på österns pärla. For till Bella en stund och sedan har även moster och kussen varit förbi. Nu ligger man i alla fall i sängen med bäbis och tar det lugnt!

Likes

Comments

Halloj! Dagen har varit lite seg och har hållit på att tjorva med hunden, få i henne vatten och äta ris... gick inte alls så bra haha!

Blir väl att vara hemma idag imorgon ska jag i alla fall äta lunch med brorsan och köra Emilia till flyget.

Likes

Comments

Då ligger man i sängen och ska ta och titta på lite serie, dagen har varit bra var förbi Lina en sväng, druckit kaffe och surrat. Min hund har blivit lite sjuk, dålig i magen och så så har fått hålla ett öga på henne.

Likes

Comments

Helgen har varit sjukt bra, i fredag var vi ett gäng och åt på Olles och var även där på nattklubb. Idag fyller man 21 och har varit och ätit och for förbi Lina en sväng, rätt bra helg faktiskt!

Likes

Comments

Halloj! Haft en bra dag och morsans födelsedag så har hållit på att fixa och fira. Nu är man trött så blir en tidig kväll, hunden har då redan lagt sig.

Likes

Comments