Header

Då sitter man på jobbet 12h pass, har jobbat hela helgen men inatt är sista passet så är ledig några dagar. Imorgon tänkte jag i alla fall få lite sömn innan jag far mot stan för att äta lunch med Bella:) Hade även tänkt hinna med att hälsa på min syster som ganska nyligen fått en liten prins, så han måste man träffa<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Halloj:) for till Överkalix med lina har varit barnvakt en stund, bytt däck och nu ser man hockey hos brorsan. Far till stugan efter hockeyn i alla fall och får se vilken tid vi far hem imorgon, fick ju även se fasters prins idag och lika liten är han än<3

Likes

Comments

Hej fick hem tre olika paket igår med kläder och smycken! På morgonen for jag och Linda på gymmet och for sedan med Lina till Piteå, imorgon är det Överkalix som gäller!:) Smyckena på bilden är ifrån Nelly.

Likes

Comments

Halloj:) jag och Emilia är just nu påväg för att plocka upp Lina och sedan far vi till Måttsund för att hämta Loui, syrrans hund.

Inga planer för idag ska nog förbi Erik i alla fall, var ett tag sedan man var med han så det måst man:) Annars bjuder vi syrran och Robban på mat idag så kanske jag och Emilia tar och bakar något gott:)

Likes

Comments

Halloj! Sitter just nu på jobbet och har jobbat hela helgen men nu till veckan blir man ledig i några dagar. I fredags for jag och fixade håret, en nyansering och en snabb klippning så det ska se fräschare ut, inget på längderna! Fick även paket ifrån bubbleroom med lite nya toppar:) Nu inväntar jag bara på att paketet från Nelly också ska komma.

Likes

Comments

Halloj! På morgonen for jag och solade med Joanna och snackade ett tag! For runt stan och köpte lite grejer och for sedan och drack kaffe hos Lina på altan:) Bella har varit här så har snackat med henne, ätit middag och så, blir en tidig kväll då man ska upp 04.00 imorgon.

Likes

Comments

Halloj! Inte bloggat på ett tag då jag har så fullt upp med allt! Blivit både faster och moster åt två otroligt söta pojkar och längtar tills man får spendera mer tid med dem och se deras utveckling<3

Har annars varit ut varje helg nu och kul har det varit! Var längesedan man varit ut med Johanna så det var på tiden! Annars jobbar man som vanligt och idag for jag med Lina för att se på deras lägenhet de ska flytta till innan jag for på jobbet.

Likes

Comments

Halloj! Mina dagar rinner bara mellan fingrarna på mig, hinner inte ens starta dagen innan den är slut. Har i alla fall varit på stan och köpte lite smink ifrån Åhléns, med Lina, förbi syrran och veterinären med hunden. Idag är det jobb som gäller och sedan helg:)

Likes

Comments

Halloj! Sitter på jobbet och sista natten nu! Har varit hos Lina när jag vakna, drack kaffe och snackade. Kom hem, åt och sedan snabbt till jobbet!

Likes

Comments

Hej:) vaknade nyss och syrran var förbi med hundarna då hon skulle till Ikea en sväng. Ska till jobbet klockan 17.00 så får se vad man hittar på före det ska nog fara förbi Lina på en kaffe i alla fall!

Likes

Comments