Header

Hej:) känns verkligen som att jag aldrig hinner blogga men jobbar ganska mycket och sedan är jag ofta med Lina:) Igår efter jobbet for jag och såg hockeyn med Lina och idag efter jobbet har jag hunnit va och äta med syrran. Blir Wahlgrens värd med syrran nu och gotta, imorgon väntar jobb som vanligt:)

Jobbar just nu på Granngården och trivs sjukt bra där men kommer att byta jobb den 4 november och det ska bli sjukt spännande kommer även att få jobba med bästa Lollo, så det kommer nog bli kul:)

Likes

Comments

Hej:) Idag var man ledig så på morgonen for man till stan för att träna och efter det gick jag på stan med Lollo och Bella. Jag och Bella for sedan och handlade mat så det blev tacos! Lugn kväll med te och serier nu, blir nog att lägga sig tidigt så man orkar upp imorgon:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej:) igår var man ut med Lollo och Linda, vart en otroligt bra kväll! Idag har man jobbat och ätit lunch med Jenni och Jim:) blir en myskväll hemma med gotta och sällskapsspel

Likes

Comments

Hej:) På morgonen var det bara att lämna in bilen på verkstan och blir utan babe i en vecka....:/ aja annars har man jobbat och for på Olles med Bella och Jenni, åt, snacka och såg hockeyn.

Likes

Comments

Hej :) stan idag med Lina och hittade ingen vinterjacka men hittade annat jag köpte :) en kväll med Netflix och sedan sova, jobbar imorgon igen :)

Likes

Comments

Likes

Comments