Header
View tracker

Hej vart en bra kväll igår och for till Överkalix på dagen med mamma efter att Bella var förbi:) Ikväll blir de lite vin, spel, gotta och nån film:)

Likes

Comments

Hej:) var på jobbet imorse men fick fara hem då jag fortfarande är sjuk... när tusan ska det gå över! Aja ligger nu i sängen med bäbis och ska ta å sova en stund.

Likes

Comments

Hej:) ligger i sängen beredd för att strax sova, jobb tidigt imorgon. Lyssnar på musik och är så himla skönt ibland att bara lyssna och ta det lugnt!

Likes

Comments

Hej:) fortfarande sjuk så har sovit hela dagen... Steg upp nu så man inte vänder på dygnet och ska strax ta och äta nå.

Likes

Comments

Hej:) då är man sjuk igen då... Hur fan lyckas man ens vara sjuk såhär ofta? Aja ska försöka ta mig till jobbet imorgon i alla fall!

Likes

Comments

View tracker

Hej igår for man till syrran efter jobbet men for först och hämtade Lina och sedan for vi och handlade lite gott till kvällen. Vi åt hos syrran då de bjöd på mat, spelade spel och åt gotta och såg på farmen.

Likes

Comments

Hej, sitter just nu på jobbet och jobbar till fem:) dagen kommer ungefär se ut som igår med jobb och sedan far man till syrran å Robban:) Nikki ska även få komma hem idag och hon har haft det så bra hos Tanja<3

Likes

Comments

Hej:) efter jobbet for jag direkt till syrran å Robban, ätit god mat, spelat och pratat. Sjukt bra kväll med andra ord, blir att spela en gång till och sedan drar man sig hemåt, imorgon är det jobb igen!

Likes

Comments

Hej sitter just nu på jobbet och jobbar till 5 idag:) Fick lämna bäbis igår till syrran så ska ringa henne under rasten och se hur det gått. Aja efter jobbet far man direkt till syrran hon ska hjälpa mig med lite saker, äter där och hämtar Lill vovven<3

Likes

Comments

Hej :) varit och färga håret imorse så det är lite ljusare igen, for och åt på Dorfen med Emilia och hämtade upp Lina efter det. Nu ska man ta det lugnt resten av kvällen och syrran kommer å hämtar vovve ikväll då jag jobbar imorgon.

Likes

Comments