God morgon,

Jag och bebis har varit iväg och mätt magen nu på morgonen, och nu ligger vi uppe på kurvan! WOHOO. Inga fler extrakontroller innan nästa standardkoll i vecka 28. Nu har jag ätit frukost och tittat på youtube, och hittat en ny youtube-kanal som jag börjat följa! Respodden heter den och det är superhärliga Sandy som driver den kanalen. Alltså hon är den där tjejen man bara vill vara bästa vän med! Så himla härlig och avslappnad tjej. Dock får man ju en enorm längtan efter att resa när man tittar på hennes kanal. Så jag längtar helt galet mycket tills den dagen jag, Robban och mini får göra vår första resa tillsammans ♡ Några av mina drömresmål just nu är Bali, Australien och Mexico. Sen finns det ju hundra ställen till jag vill se, haha. Men just de tre! Och sen för att inte ens nämna att jag vill besöka Hawaii igen! Paradiset.

Jag bakade kärleksmums igår! Alltså hur gott var inte det? Jag dör av bara tanken att den står i kylskåpet och ropar på mig, haha. Jag är dock inge sugen, men jag vet ju i tanken hur gott det är! Den får stå där en stund till så ska jag vika tvätt och torka lite golv. Sen kanske en eller två bitar slinker ner ;) Hoppas ni har en härlig fredag! KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gravid 2017

Igår stängde mina muskler av så då låg jag bara i sängen och sov hela dagen. Igår kväll så stängde ryggen av så har bara vridit och vändt mig hela natten och vid 05:30 gick jag och la mig på soffan. För där kan jag ligga på rygg, med benen på armstödet och på ett mer plant underlag än sängen. Så idag är det inte många knop här hemma, ska lägga mig på yogamattan och försöka sträcka ut ryggen för att se om det hjälper. Sen ta en varm dusch! Som sagt, en graviditet är inte bara en dans på rosor, haha.

Nu ska jag ringa Försäkringskassan och försöka förstå mig på föräldrapenning. Har ingen aning om vad det innebär egentligen, jag vet att det är det som ska vara min inkomst framöver men känner att jag behöver lite mer information än så. Så nu ska jag blanda lite apelsinjuice och ringa FK och försöka bli lite klokare. Hoppas ni har en fin dag ♡

Likes

Comments

God kväll,

Idag har vi varit hos barnmorskan på v. 25 kontroll. Jag har idag gått 25 fulla veckor och går alltså in i vecka 26, byter veckor på onsdagar. Eftersom att vi är nyinflyttade i stan så var det vårt första besök, och vi hade en superbra barnmorska! Tanken var inte att vi skulle ha henne ifrån början, men när vi kom dit på vår bokade tid 07:15 så visade det sig att dem har försökt att få tag i mig ett x antal gånger för att säga att vår barnmorska var sjuk. Men dem hade ringt på mitt gamla nummer! Jag hade inte en tanke på att jag skulle ringt och meddelat att jag hade bytt nummer. Men snäll som hon var så fick vi en ny tid kl. 09:00. Skönt att vi har sjukhuset på andra sidan vägen så det inte var så långt hem, haha. Så vi gick hem och tog det lite lugnt och gick tillbaka till kl. 09:00.

När vi sedan hade gjort själva "inskrivningen" så skulle vi mäta magen och även väga mig. Jag ställde mig på vågen och jag har gått upp 2kg, så inte speciellt mycket. När vi sedan mätte magen så visade det sig att jag är väldigt liten emot vad man kanske "borde" vara. Så nu ska jag på en ny mätning nästa vecka och sen ska dem fatta ett nytt beslut då för att se om vi måste på ett tillväxtultraljud. Jag är lite nervös att mini är lite föör liten, men han verkar då må bra! Han sparkar för fullt, och när vi skulle lyssna på hjärtljuden så sparkade han hysteriskt emot själva instrumentet, vilket fick mig att brista ut i skratt ett flertal gånger.

Annars har dagen varit väldigt lugn, har känt mig lite seg och trött idag. Har pysslat lite med "måste-göras" saker hemma idag, vart till affären och annars inte alls mycket. Nu sitter jag i soffan och tittar på Undercover boss medan Robban är och tränar crossfit. Han är duktig han! Jag och bebis körde Body balance i måndags, vilket var väldigt roligt men sjukt svårt. Men ska definitivt köra det igen! Ska försöka att hålla igång så mycket jag orkar för att kroppen ska fortsätta må bra. Är någon utav Er gravida? Hur långt gången? :)

Likes

Comments

För två dagar sedan gick vi ut med att vi väntar barn. En liten pojke som väntas komma den 11 juli. Och idag går vi in i vecka 20. Som började med att jag skulle jobba 04:30 - 09:30 (kort pass) men när klockan ringde och jag klev upp så sa kroppen helt ifrån. Det gör mig frustrerad! Det är svårt att ställa om kroppen från att kunna pusha lite extra, till att vara tvungen att lyssna på kroppen och faktiskt ta och vara hemma när den inte orkar. Så dagens planer är en promenad och lite hemmaträning med ett gummiband. Det är allt för denna dagen.

Annars mår jag bara bra! Jag var hemma och sjukskriven från ungefär vecka. 10 till vecka 16 och mådde inte alls bra. Därefter gav det med sig, vilket är jag är oerhört tacksam över! Och nu hoppas jag att det ska fortsätta med så lite negativ symptom som möjligt fram till förlossningen. Det känns ändå som att jag haft väldig tur, det kunde ha varit så mycket värre även om det var väldigt jobbigt för mig. Idag är jag tillbaka på jobbet och jobbar den fulla tid som jag har på min anställning. Vilket känns både roligt och skönt.

Vi har flyttat från vår extremt tillfälliga lägenhet till en nyproduktion som vi hyr i andra hand. Nästa gång vi flyttar kommer vi att vara 3 i familjen, och då blir det förhoppningsvis ett mer permanent boende. Om jag får drömma riktigt, så hoppas jag på att vi ska kunna köpa hus då och inte ytterligare en lägenhet. Det är mitt mål att vi ska kunna uppnå vår husdröm inom 2 år.

Nu har jag tittat klart på Lyxfällan, nu ska jag klä på mig, borsta håret och gå ut en stund. Hoppas ni har en fantastisk onsdag i det fina vädret ♡ Vi hörs snart igen! KRAM

Likes

Comments