Header

​Godmorgon myssöndag! Idag vart det en rejäl sovmorgon, vaknade vid 12 och käkade en god frukost medan jag kollade på yt. Idag var planerna att träffa Belle men det vart inställt så just nu är det inget speciellt som händer, funderar på att gå ut och gå lite det skulle vara riktigt skönt! Och sedan plugga teori!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er hoppas allt är bra! Idag träffade jag Linnea, vi åkte till Erikslund och shoppade lite och åt lunch! Sedan fram mot 4-5 började jag må jätte dåligt och fick sjukt ont i huvudet så åkte hem och har har bara legat i sängen och kollat film!

Likes

Comments

​En ny video på kanalen, ni har väl inte glömt att prenumerera??

Likes

Comments

Godmorgon idag är det fredag, vaknade 7 och gick ut och tog en promenad! Sedan käkade jag lite frukost och ska fixa till på rummet, ta hand om lite disk och käka lunch och sedan åka till min pojkvän som är hemma och sjuk stackaren! Vad ska ni hitta på ikväll?

Likes

Comments

Som jag skrivit tidigare så ÄLSKAR jag halloween och kolla hur kul är inte detta? Att passa ihop med sin partner haha hur kul?!?! tips tips

Likes

Comments

Just nu är allt inte så bra. Och därför är inte bloggen jätte prioriterad men jag försöker då jag älskar att blogga. Men just nu är alla pusselbitar inte på plats, vilket dom inte har vart på ett bra tag. Det finns saker som jag måste jobba på med mig själv för att jag själv ska må bra och de i min omgivning. Det är svårt att förklara när jag inte vet hur personlig jag vill vara. Men jag mår inte så jätte bra och det är dags att ändra på det. Det finns en hel del saker jag vill göra, men istället för att vilja måste jag börja göra! 

Likes

Comments

​Lite snabba bilder jag fångat med kameran den senaste veckan. Hösten är verkligen en favorit för mig, höst och vinter är det jag älskar!

Likes

Comments

Hej på er finisar! Vill börja med att säga förlåt för att jag inte vart aktiv på hela helgen men har inte mått så bra sedan i onsdags då jag har vart hängig. Men i fredags var jag och min tjejkompis ute på landet hela dagen och kvällen och lagade middag och hade myys! Igår åkte jag hem till Emil och myste med han som är sjuk! Och idag vid 10 kom pappa och hämta mig, vi har vart på IKEA och handlat lite och ska nu hem då vi ska fotograferas hela familjen klockan 15.00!

Likes

Comments

​Gick iväg och hämtade detta paket som kom på posten igår. Det är min dräkt som jag ska ha på halloween! Det var lite svårt att fota dräkten men ni kommer få se den på sen när det är dags,  kan ni gissa vad jag ska vara?

Likes

Comments

Nouw Magazine