Låg i sängen och njöt av min sovmorgon pga av världens trötthet tills jag kom på att jag har en läkar tid att passa. Det var den sovmorgonen...
Får se vad dagen har att erbjuda. Skulle åkt till Danmark idag också men så blev det inte tyvärr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kände för magtröja idag fast jag, enligt mig själv inte tycker det är ok att jag har det för att jag inte har kroppen. Men vad är okej och inte? Vad är det för "regel" jag har satt egentligen? Kände för att trotsa mig själv och våga gilla mig själv lite mer, för att jag är bra precis så som jag är.

Likes

Comments

Igår hade jag en top 10 dag. Söndagsmiddag med número dos de la familia och efter det var det bio time med världens underbaraste människa på denna jord och hennes pojkvän.(Det var även dom jag åt med.) Vi kollade på Lala land, solklar hemma film. En musikal så en jävla massa sång var det i alla fall.

Den underbara människan som jag nämnde vet jag inte vad jag ska kalla, för vän är för lite jämfört med vad hon betyder för mig. Ni vet när allt är skit, verkligen ett totalt mörker? Då finns hon där och hon lyssnar ta me fan på riktigt och har en inverkan som ett lyckopiller. Träffa henne och allt blir bra, dagen blir fylld av skratt oavsett vad och man går och lägger sig med kramp i magen. Det är så det skall vara. Med henne kan jag vara ung med för att sedan vara vuxen och gammal när man åker och storhandlar och gör andra viktiga saker här i livet. Hon vill jag ha i mitt liv tills jag dör. Jag trodde aldrig att jag skulle ha en sådan vänskap med en någon som jag har känt sedan jag var liten, för som dom flesta vännerna så gled vi ifrån varandra i många år. Men saker som händer har nog oftast en betydelse, för vi möttes igen vid rätt tidpunkt i livet (även fast det var en kaotisk tidpunkt i livet.) När dom flesta lämnar och ensamheten bara var något jag skulle få acceptera, då trädde ett ÄKTA lyckopiller fram (Med långvarig effekt.) och ensamheten kunde jag ju bara vinka hejdå till. Tillsammans är vi starka och för dig kommer jag alltid finnas för oavsett vad.


Likes

Comments

•SUCK•
MÄNNISKAN är en funtad jävla uppfinning som gud kom på, eller något som gick jävligt fel när evolutionen sprack.
•PUNKT•

Likes

Comments