Imorse stökade vi på bra länge men resultatet blev bra tillslut. Vi bakade tårtor,tre stycken olika. Klockan 12 kom första gänget på tårta,sen har det rullat på hela dagen. Härligt,älskar att ha familjen och vänner hemma hos mig. Fantastisk dag!

Gården var inte heller helt fel! Då var vi i Sundsvall och åt middag på Invito för Carina som fyllt år. Och nu är jag och min kära Peter påväg till Östersund för att vara med våra vänner där. Snabba ryck,men det gör mig ingenting. Jag har haft sån bra känsla i magen hela helgen. Älskar den känslan! Puss och ta vara på livet,för det oftast jäkligt bra!

Såhär trångt och mysigt fick jag vakna upp imorse.

Marsipantårta,marängtårta och chokladtårta!

De älskade små liven

Fullt hus 😁

Min älskade Maja, som fyller 1år dagen efter mig.

Såhär ser det ut just nu,i bilen🤗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det en popcorndag. No more words needed. Puss på er mina vänner!

Likes

Comments

Idag jobbade jag halvdag,vilket sällan händer, så då passade jag på att åka till Sundsvall. Tanken var att jag och Peter skulle åka tillsammans men han jobbade så jag drog iväg själv. Och det var faktiskt skönt att få strosa runt på Birsta själv i sin egen takt. Jag har precis kommit hem så nu är det bara uppbackningen kvar. Har hela bilen full med grejor.. Sen ska vi nog åka upp till agge en sväng. (Skrevs 21) Dagen har gått så fort vilket brukar tyda på att det varit roligt och det har det varit,både på jobbet och i Sundsvall!

Nya skålar,ny vas och servettringar är lite av det jag köpte idag. Mer än nöjd är jag!

Likes

Comments

Så var det måndag och vardag igen! Men det gör mig ingenting faktiskt för jag har haft en sån bra helg! Fanny och Albin kom från Stockholm och vi har hunnit med en hel del.
I fredags,på midsommarafton så höll vi till på Forstrana med Peter Holmberg och co. Sedan fortsatte kvällen på ett flertal ställen. Superhärlig dag!

I lördags så åkte vi och kikade på Peter som spelade brännboll på näset. Deras lag kom på delad tredje plats så de var duktiga! Det blev middag på terassen och sedan började vi om igen. Denna kväll slutade i Hammarstrand.

Så på söndagen var vi inte så värst kaxiga. Vi sov väldigt länge och sedan la vi oss ute i solen. Peter for och jobbade och Albin var i Östersund så jag och Fanny passade på att ta tillfället i akt. Vi köpte pizza och for ner till älven och åt den där.

Helgen har minst sagt varit händelserik vilket har gjort att helgen känts lång! Bara positivt!

Vet inte vad jag gör här men det ser ut som att jag ska till och dansa!

Det vart kallt på kvällen så då fick man ta fram handskar.

Middag på stenarna! Mojsigt

Såhäääär bra är livet! Ta vara på det

Likes

Comments

Ansiktsmask är bra, ansiktsmask är skönt. Denna är från lush och innehåller sjögräsgele. Jag gillar den!

Likes

Comments

Den här helgen har varit väldigt stressig men ändå så avkopplande. På jobbet har det varit stressigt så när jag går hem för dagen så är jag så slut. Men i helgen kunde jag ändå varva ner rejält när jag väl var ledig.

Vi var varit ute i stugan i Kälarne. Är det något jag gillar så är det att fara till en stuga,bort från alla måsten och bara sätta sig och lösa korsord eller läsa en bok. Den här helgen har jag passat på att fiska,oavsett om det inte varit så bra väder så har det varit mysigt ändå. Att få sitta själv ute på sjön kan vara en utav de bästa sakerna som finns. Underbart var det!

Nu jobbar jag tills på torsdagkväll och efter det ska jag fira midsommar med de jag älskar. Längtar till helgen med andra ord!

Likes

Comments

Sallad till middag! Och imorgon är jag äntligen ledig. Ska bli så skönt!! Puss

Likes

Comments

En smoothie och the Mentalist får avsluta min dag. När Peter kommer hem från fotbollsträningen(om inte det var bandy,blandar jämt ihop vilken träning det är) ska jag bjuda honom på en också!

Jag dör så snygg han är!

Likes

Comments

Igår började dagen i kyrkan då melwin hade skolavslutning. Sedan for vi på caféet och filade.

På kvällen grillade vi och hade det mysigt. Alice med familj och Agge med familj var här och vi firade att Tobias har tagit studenten. Supertrevlig kväll!! Idag står jobb på schemat. Puss!

Tobbe och Nåvalie

Elov och mormor

Tobbe och Maja

Likes

Comments