Jag är ledig idag och har nu på förmiddagen haft samtal med min lärare angående matte b som jag läst i 4 månader nu. Jag blev godkänt och har knappt fattat det. Som jag kämpat med dessa tillämpningar och problemlösningar.. Jag är så stolt över mig själv och så oerhört lättad. Att jag har fixat detta på egen hand (då studierna varit på distans) och nu har hela sommaren ledig från matten känns så skönt.

Så fort vi lagt på och jag insåg att nu,nu är jag färdig med denna matte så började jag grina av lycka.

Och till alla som funderar på att läsa matte b,gör det! Jag är glad att jag inte lyssnade på alla som sa att det var det värsta de gjort. För det var det verkligen inte, det var frustrerande många gånger när man sitter där ensam och vill ha hjälp med det talet nu på en gång men det var det även när jag pluggade samhälle 2 på distans. Det var nog mestadels att man pluggar ensam,inte har någon att resonera med som man hade när man gick i skolan som var jobbigt. Kursen i sig var helt okej! En del saker hade jag mer problem med än andra,som det brukar vara. Ska ni plugga på distans så kan jag efter erfarenhet säga,våga be om hjälp. Det var jag dålig på.

Till er som fortfarande går i gymnasiet,ta vara på den tiden. Den tiden var en utav de bästa i mitt liv,så bekymmerslöst,allt serverat framför dig och för det mesta väldigt roligt!

Nu ska nog ta en cykeltur och fira livet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse stökade vi på bra länge men resultatet blev bra tillslut. Vi bakade tårtor,tre stycken olika. Klockan 12 kom första gänget på tårta,sen har det rullat på hela dagen. Härligt,älskar att ha familjen och vänner hemma hos mig. Fantastisk dag!

Gården var inte heller helt fel! Då var vi i Sundsvall och åt middag på Invito för Carina som fyllt år. Och nu är jag och min kära Peter påväg till Östersund för att vara med våra vänner där. Snabba ryck,men det gör mig ingenting. Jag har haft sån bra känsla i magen hela helgen. Älskar den känslan! Puss och ta vara på livet,för det oftast jäkligt bra!

Såhär trångt och mysigt fick jag vakna upp imorse.

Marsipantårta,marängtårta och chokladtårta!

De älskade små liven

Fullt hus 😁

Min älskade Maja, som fyller 1år dagen efter mig.

Såhär ser det ut just nu,i bilen🤗

Likes

Comments

Idag är det en popcorndag. No more words needed. Puss på er mina vänner!

Likes

Comments

Idag jobbade jag halvdag,vilket sällan händer, så då passade jag på att åka till Sundsvall. Tanken var att jag och Peter skulle åka tillsammans men han jobbade så jag drog iväg själv. Och det var faktiskt skönt att få strosa runt på Birsta själv i sin egen takt. Jag har precis kommit hem så nu är det bara uppbackningen kvar. Har hela bilen full med grejor.. Sen ska vi nog åka upp till agge en sväng. (Skrevs 21) Dagen har gått så fort vilket brukar tyda på att det varit roligt och det har det varit,både på jobbet och i Sundsvall!

Nya skålar,ny vas och servettringar är lite av det jag köpte idag. Mer än nöjd är jag!

Likes

Comments

Så var det måndag och vardag igen! Men det gör mig ingenting faktiskt för jag har haft en sån bra helg! Fanny och Albin kom från Stockholm och vi har hunnit med en hel del.
I fredags,på midsommarafton så höll vi till på Forstrana med Peter Holmberg och co. Sedan fortsatte kvällen på ett flertal ställen. Superhärlig dag!

I lördags så åkte vi och kikade på Peter som spelade brännboll på näset. Deras lag kom på delad tredje plats så de var duktiga! Det blev middag på terassen och sedan började vi om igen. Denna kväll slutade i Hammarstrand.

Så på söndagen var vi inte så värst kaxiga. Vi sov väldigt länge och sedan la vi oss ute i solen. Peter for och jobbade och Albin var i Östersund så jag och Fanny passade på att ta tillfället i akt. Vi köpte pizza och for ner till älven och åt den där.

Helgen har minst sagt varit händelserik vilket har gjort att helgen känts lång! Bara positivt!

Vet inte vad jag gör här men det ser ut som att jag ska till och dansa!

Det vart kallt på kvällen så då fick man ta fram handskar.

Middag på stenarna! Mojsigt

Såhäääär bra är livet! Ta vara på det

Likes

Comments

Ansiktsmask är bra, ansiktsmask är skönt. Denna är från lush och innehåller sjögräsgele. Jag gillar den!

Likes

Comments

Den här helgen har varit väldigt stressig men ändå så avkopplande. På jobbet har det varit stressigt så när jag går hem för dagen så är jag så slut. Men i helgen kunde jag ändå varva ner rejält när jag väl var ledig.

Vi var varit ute i stugan i Kälarne. Är det något jag gillar så är det att fara till en stuga,bort från alla måsten och bara sätta sig och lösa korsord eller läsa en bok. Den här helgen har jag passat på att fiska,oavsett om det inte varit så bra väder så har det varit mysigt ändå. Att få sitta själv ute på sjön kan vara en utav de bästa sakerna som finns. Underbart var det!

Nu jobbar jag tills på torsdagkväll och efter det ska jag fira midsommar med de jag älskar. Längtar till helgen med andra ord!

Likes

Comments

Sallad till middag! Och imorgon är jag äntligen ledig. Ska bli så skönt!! Puss

Likes

Comments

En smoothie och the Mentalist får avsluta min dag. När Peter kommer hem från fotbollsträningen(om inte det var bandy,blandar jämt ihop vilken träning det är) ska jag bjuda honom på en också!

Jag dör så snygg han är!

Likes

Comments