Header

Veckans blogg

Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv, trots att jag varit sjuk trött idag så tog jag tummen ur röven och tränade. Kände att jag var tvungen att passa på nu när mamma kunde ha ögonen på lillkillen.

Annars idag så har vi varit nere vid haver en liten sväng med Gizmo idag och han blev verkligen slut körd och låg deckad här hemma ett bra när vi kommit hem. Men jag behövde också en liten tupplur faktiskt så tog och vilade en timme innan träningen. Sen har vi bara tagit det lugnt resten av dagen.

Jag är inne i en liten bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska blogga om, så ni får gärna komma med tips!

Likes

Comments

Ja, det är verkligen en bra fråga. Just nu är det inget jag får speciellt mycket av fast det blir förhoppningvis bättre ju mer tiden med lillkillen går och han vänjer sig vid hemmet. Men måste säga att man ser framsteg varje dag och det gör mig så otroligt stolt.

Men det är inte bara brist på sömn som gjort mig otroligt trött idag, vi märkte nämligen imorse att någon hade snutt min systers mopped under natten och trots att det var en mopped hon tänkte göra sig av med för att den inte funkade så känner man ju att någon har inkräktat i ens hem fast det bara var på vår lilla gård här utanför. Som tur var så hittade mamma moppen i området bredvid oss där hon jobbar, så min låtsassyster fick sticka dit, ringa polisen och sen fick vi hem den igen och imorgon åker den på skroten. Så dagen har varit påfrestande.

Sen kände jag inte mig på topp idag på dansen, min kropp ville inte riktigt sammarbeta med mig. Vet inte om det beror på att jag inte tränat eller stretchat den här veckan eller om jag bara hade en dålig dag idag. Så imorgon ska jag försöka träna och stretcha.

Likes

Comments

Hahahahahah det här inlägget går bara att börja på ett sätt och det är att en barndomsdröm gick i uppfyllelse idag. Man kan säga vad man vill om cirkusar och att dom har gjort och sådär. Men jag, mina två yngre syrror och mamma hade lite barn och mor tid idag då cirkus Braziljack var i stan. Dom hade mer fokus på underhållning med människor i, fast det var fortfarande 3 hästar där. Humor numren var otroligt roligt, speciellt ett som jag höll på att dö av skratt under, vet inte om det beror på brist på sömn eller vad det var. Höjdpunkten på kvällen var dock när en av "clownerna" drog nämligen upp mig på scen, jag höll på att dö av skratt när jag stod där men oj va kul det var och barnet inom mig blev äntligen nöjd.

Annars har det varit en bra dag trots att jag sprungit hit och dit och varit ute med lillkillen ett par gånger. Inte lätt att vara valpmamma, så dagen har varit påfrestande trots att han är världens lugnaste lilla krabat. Men jag fick avlastning nu på eftermiddagen. Det vi försöker fokusera på nu är att få honom rumsren och att han ska trivas så bra som det bara går här och än sålänge går det bra och han är bekväm med alla i familjen. Jag vet inte om jag ska spamma med bilder på honom, tror ni hade tröttnat haha.
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Blev utmanad av @Karr0

1. Vilken produkt skulle du ta med dig om ditt hus brann?
Jag måste nog säga mina bryn produkter.

2. Vilken make up artist skulle du vilja göra en makeover på dig?
Ooooj.. Linda Hallberg eller Jamie Genevieve skulle jag nog säga.

3. Vilken kändis tycker folk att du liknar?
Brukar nästan aldrig få höra att jag liknar nån kändis men en gång trodde en att jag var Miriam Bryant och så har nån random snubbe sagt att jag är lik Mischa Barton. Tycker inte jag är lik nån av dom.

4. Om du skulle kunna skapa en egen magisk skönhets produkt, vad skulle det vara för en?
Oj, kanske en mascara som samtidigt tillverkar pengar. Hade ju blivit miljonär haha.

5. Vad är ditt bästa skönhets tips?
Hitta en hudvård som funkar för ens hud, drick mycket vatten och tvätta ALLTID bort sminket.

6. Vilken skönhets person ifrån YouTube skulle du ta med på en shoppingrunda?
Jadu, Linda Hallberg har en fin stil så henne antagligen.

7. Jag är på ett oöndligt uppdrag efter den perfekta?
Ögonbryna.

8. Hur många skönhetsprodukter tar det dig för att göra dig i ordning?
Det beror på hur mycket tid jag har, är rätt dåligt med hudvården men har jag tid så sminkar jag mer en del.

9. Vilket läppstift/läppglans är i din väska just nu?
Inget, jag brukar inte använda väska.

10. Vem är din kändis ikon?
Demi Lovato kanske.

11. Vilket är ditt absoluta favorit nagellack?
Använder väldigt sällan nagellack.

12. Favorit mascara just nu?
Har ingen favorit just nu och snart är det dags att köpa ny.

13. Jag försöker att aldrig bli sedd ute utan?
Ingen aning, jag kan gå ut utan smink. Så har inget svar på frågan.

14. Mitt senaste köp inom skönhet?
Ansiktsmask, läppglans, peeling, nån face mist.

15. Vilken skönhetsprodukt rekommenderar du alltid?
Vet inte riktigt, brukar faktiskt inte rekommendera produkter så ofta.

Jag taggar dessa fina tjejer att göra denna listan :
@ThejaCornelia @LKandLife @TheQueenieSe

Likes

Comments

Detta är @MITTLIVSOMSOFIA utmaning!

Jag har blivit utmanad av @ThejaCornelia att svara på dagens fråga som är: Vad är positivt med just ditt liv?

Det är en del grejer som är positivt i mitt liv just nu och en av dom är såklart lillkillen som kom in i mitt liv idag, har inte känt honom speciellt längre men jag blir bara gladare i hans närhet och han har redan fått en plats i mitt hjärta. Tror detta lite är det man brukar kalla "kärlek vid första ögonkast", han är verkligen ett charmtroll som vinner över allas hjärtan. Han är verkligen mannen i mitt liv.
Något annat som är positivt har jag också skrivit om här i bloggen och det är såklart att jag klarade matten så jag nu kan gå vidare och fortsätta läsa upp mina betyg, så otroligt skönt att ha klarat av matten.
Sen självklart ser jag bloggen som något positivt i mitt liv, älskar att ha en plattform där jag kan lägga upp bilder och skriva och det är otroligt roligt att få så fina kommentarer från er som läser, det värmer verkligen i hjärtat.

Jag vill utmana @Karr0, @LKandLife, @TheQueenieSe att göra den här utmaningen!

Likes

Comments

Detta kan ha varit det bästa sättet att vakna upp på, min mamma smsa mig och fråga om jag var vaken och sen bad mig komma ut för hon hade något att berätta. Då får jag reda på att den kenneln vi tänkte köpa valp av senare i sommar hade en valp över som egentligen blivit borttingad men som dom inte längre ville ha, så det blev rätt snabba puckar och mamma ringde henne vid nio tiden och snackade. Dom bestämde att vi skulle få komma och kolla på lillplutten kl 13.00 och det gjorde vi mer än gärna. Vi har länge nu snackat om att skaffa valp så vi var över exalterade när vi fick reda på detta och det är fortfarande lite overkligt, Det slutade i alla fall med att vi kom hem med en liten pojk vid namn Gizmo. Otroligt söt.

Han är då en finsk lapphund, 8 veckor gammal idag och världens coolaste och spraligaste lilla pojk. Vi fatta tycke för honom direkt. Till en början kommer jag vara den som har störst ansvar för honom, då jag är hemma mest och kommer plugga på distans. Vilket jag inte alls har några problem med.
Så nu kommer ni antagligen få en hel del bilder på lill killen, om jag får några bra det vill säga. Han är inte den lättaste att fota kan jag säga haha.

Likes

Comments