Header

Veckans blogg

Hej alla underbara💕

Jag är @nickiandersson här på nouw! Jag är 22år, pluggar på komvux, gillar att fotografera och shoppa😏

I min blogg hittar du allt möjligt! Jag skriver mest om min vardag men jag kommer att börja med fler spännande saker nu i Maj!
Bland annat kommer min blogg innehålla mer makeup, storytimes och eventuellt tävlingar☺️

Ni får jätte gärna besöka min blogg & kanske lämna en liten kommentar?🙈
Min blogg hittar ni här: nouw.com/nickiandersson

🌸Hoppas ni får en fin dag🌸

Likes

Comments

Jag älskar... Att mysa ner mig i sängen med en bra tv-serie.

Jag saknar... Wales! Var så otroligt roligt att bo där.

Jag önskar... Att jag bodde i min egna lägenhet.

Jag brukar... Vakna runt 6-7 men ändå lyckas vara vaken till 11 på kvällen.

Jag behöver... Börja träna så som jag gjorde för någon vecka sen.

Jag fick... Laga mat idag.

Jag blir glad... När jag läser era fina kommentarer.

Jag mår bäst... I danssalen.

Jag längtar... Tills i sommar då jag får lägenheten för mig själv i en vecka.

Likes

Comments

Vi var ju hos veterinären för någon timme sedan med lillkillen och resan dit gick bra. Han tycker inte det är jätteroligt att åka bil.
När vi väl var inne så fick han och lukta på allt och charmade personalen. Vi fick väga honom direkt när vi kom och det var samma vikt som för någon dag sedan när vi vägde honom, han väger 7,7kg nu. Så han har gått upp 1 kg sen sist vi vägde honom.

Till en början gick det bra inne hos veterinären och han hade absolut inga problem att gå in i rummet, han älskar ju människor så han följde glatt med veterinären. Men Gizmo gillade inte riktigt när veterinären börja klämma och känna på honom och sprutan märkte han inte ens av att han fick. Han var så upptagen med att tugga i sig godiset han fick.

Men veterinären sa att bråcket bara var någon mm stort men vi skulle fortsätta massera det och att han inte kunde garantera något, så om 3 månader ska vi på återbesök för att se hur det ser ut och om det behövs opereras. Sedan visste han inte riktigt om det var pungkulan han kände i ljumsken men han sa det att sitter den i bäckenet så är risken större att de kan bli en tumör och då rekommenderar dom att man kastrerar dom, vilket mamma redan bestämt att vi ska göra.

Så över lag gick det jättebra och annars såg att toppen ut! Skönt att få det svart på vitt att han inte mår dåligt, nu kan man andas ut.

Likes

Comments