Header

I lördags så såg jag att det började bli dags att skaffa fler p-piller och det brukar aldrig finnas tider men jag hade verkligen tur, den här veckan fanns de hur många tider som helst. Så jag tog den första bästa vilket var idag kl 13.00, och det gick jättebra faktiskt. Har varit hos henne ett par gånger och hon känner till saker om mig, tycker faktiskt det är lika roligt att gå dit för hon är super trevlig och blir så glad att hon minns mig fast det tar ca 1 år mellan gångerna. Blodtrycket såg också bra ut, vilket är härligt. Tyvärr så kan jag inte gå till henne nästa gång det blir dags för att förnya receptet, blir nämligen 23 år i november. Så otroligt tråkigt när man hittat en nån man fått tillit för, men men förhoppningvis hittar jag en trevlig barnmorska på barnmorskemottagningen.

Annars har jag bara pluggat och faktiskt tränat idag. Jag kände mig otroligt seg runt kl 16 men jag tänkte "nej Natalie, skärp dig nu och gör det du ska göra" så jag gjorde ett par uppgifter i matte och nu precis har jag tränat och väntar på att duschen ska bli ledig. Jag brukar inte orka träna på kvällen egentligen, har blivit lite av en rutin att träna på morgonen. Fast imorse så hann jag inte, så var tvungen att köra ett kvällspass istället. Vilket funkade men jag föredrar fortfarande att träna på morgonen.

Vad har ni hittat på idag?

Likes

Comments

Jag tänkte höra mer er om det är någon utav er som är intresserad av ett länkbyte kanske, tyckte det kunde vara en rolig grej ifall någon skulle vara intresserad.

Isåfall tycker jag att ni ska maila mig så kan vi komma överens om något som funkar för båda!
Ni kan maila mig på: natalieelisabeth94@gmail.com

Ser fram emot era mail!

Likes

Comments

Idag fråga min familj mig om jag ville följa med till Center Syd, jag skulle inte handla något men jag tänkte att jag kunde följa med ändå för att få komma ut och inte bara sitta inne på rummet och dega hela dagen. Så bjöd mamsen mig på max vilket var otroligt gott.

Sen när jag kom hem hade jag telefonmöte som jag berätta om i fredags och det gick bra. Det blev faktiskt två telefonsamtal med hon här idag och det går faktiskt bra. Känns inte lika nervös att prata med henne nu men det kan vara för jag redan pratat med henne, I don't know. Men jag har gett mig fan på att övervinna min rädsla nu.
Efter sista samtalet blev jag dock väldigt trött, det tog liksom allt kraft ifrån mig. Så resten av dagen har jag bara tagit det lugnt.
Men jag hoppas ni haft en bra dag.

Tillägg: Tusen tack till 100 följare här på nouw, blir så otroligt glad över att ni vill följa mig!

Likes

Comments

Hejsan alla fina ni som läser Natalies blogg, mitt namn är Emmy & jag driver bloggen eemmyvallen här på Nouw.

I min blogg kommer ni kunna läsa en hel del roliga grejer, allt ifrån hur det är att jobba hemifrån via sociala medier & även hur man tar sig ann allt jobb när man är hemma & egentligen bara vill slappa till en hel del tips & har även en hel del tävlingar som ni kommer kunna delta i.

Jag hoppas att ni fått en liten överblick om vad jag bloggar om & jag hoppas att ni kommer tycka om det som jag erbjuder i min blogg.
Ni kan även följa mig på instagram där jag heter @eemmyvallen :)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag så ses vi säkert snart igen! KRAM!

Likes

Comments

Jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget, ikväll fick jag min första favorit! De här numret verkligen talade till min inre dansgudinna och kunde knappt sitta still när jag höra låten och självklart pratar jag om den fantastiska Robin Bengtsson som gjorde det i år igen. Så otroligt bra, men blev lite ledsen när min syster sa att jag inte kommer kunna lyssna på låten förens efter finalen.

Annars idag har jag som jag skrev tidigare tagit det lugnt idag. Men jag var faktiskt ute på en rätt lång promenad innan och gjorde sedan lite matte, så lite har jag faktiskt fått gjort vilket är skönt.
Vad har ni hittat på idag?

Likes

Comments

Detta är första lördagen jag faktiskt har möjlighet att se hela melodifestivalen, så de ska bli kul. Annars har jag ju bara hunnit se slutet och sett vilka som gått vidare till andra chansen och finalen.
I år har jag faktiskt inga höga förväntningar, det är inget bidrag jag har sett fram emot att se och jag har faktiskt knappt hört dom låtar som redan varit i delfinal 1-2. Så jag hoppas de är någon bra ikväll.

Ska ni kollar på melodifestivalen och vem hejar ni på?

Likes

Comments