Header
View tracker

Just för tillfället sitter jag och försöker göra matte, som inte går så värst bra. Är trött och seg, så min hjärna funkar inte riktigt som den ska. Så ska försöka göra några uppgifter till sen får jag ta resten imorgon för på måndag är det dags för nästa prov.. Jag börjar redan bli orolig faktiskt.
Annars har det bara varit en lugn dag, jag kände mig seg redan när jag vaknade så därför bestämde jag mig för att skita i att träna men ville ändå röra på mig så jag tog en lång promenad ute i dimman. Skojar inte, det var riktigt dimmig, men det stoppa inte mig! Sen har jag blivit klar med Harry Potter och Fenixorden äntligen, så nu är det dags att börja på halvblodsprinsen. Ett av mina läs-mål det här året var ju att läsa ut alla Harry Potter böckerna och snart har jag uppnått det, vilket känns skönt.

Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

View tracker

Dag 18

Hmm... Vad skulle jag göra om jag fick 10 miljon kronor?
Först och främst hade jag sett till att flytta hemifrån, hittat en riktigt fin bostad och köpt den. Sedan hade jag skaffat körkort, tagit en intensivkurs och när jag fått mitt körkort gått och köpt en finfin audi! Efter det hade jag nog bara köpt kameran jag suttit och haft ögonen på ett tag, smink och kläder faktiskt och sparat undan resten.

Bilderna är från Pinterest

Likes

Comments

View tracker

Dag 17

Detta var inte det lättaste, det finns så många man hade velat välja. Men jag har fått ihop ett litet gäng, kanske lite random att ha alla dom här i samma rum men nu är de faktiskt min middag haha.
Vilka som blir bjudna på min middag är då:
Jennifer lawrence, Emma Stone, Ed Sheeran, Demi Lovato, Leonardo DiCaprio, Obama, Beyonce, Amy Schumer, Queen Elizabeth och Mykie (glam&gore på youtube)

Om ni hade fått bjuda 10 personer på middag, vilka hade ni bjudit?

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon fina ni! Äntligen är det fredag igen.
Jag ska försöka ta mig ur sängen äta frukost, träna och sminka mig lite hade jag tänkt. Sen blir det plugga matte som vanligt, några andra planer har jag inte idag faktiskt.
Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Här kommer ett till litet poddis tips. Gillar ni poddar där dom pratar om brott och liknande så är detta för dig.
Det är Jim Clemente (fd FBI-profiler), Laura Richards (kriminella beteende analytiker, fb New Scotland Yard) ochLisa Zambetti (casting director för Criminal Minds) som sitter och diskuterar olika fall.
Det fallet dom börjar diskutera är Making a Murderer, en dokumentär om en man som blivit dömd för ett brott han inte gjort. Den dokumentären finns på Netflix för er som inte sett den. Men det är inte det ända fallet dom diskuterar, dom brukar ha ett par avsnitt för varje fall dom tar upp så dom verkligen kan gå in på djupet och ta den tid dom vill om varje fall. Dom har även pratat om O.J Simpson fallet, Mordet på Reeva Steenkamp, Massjuktninngen i Orlando och ett par andra fall.

Det finns totalt 48 avsnitt och dom ligger på runt 1 timme. Men det är otroligt intressant att sitta och lyssna och få en syn från folk som jobbar med detta och har erfarenhet inom området.

Likes

Comments

Dag 16

Jag har haft en hel del piercingar under mina år, men just nu har jag bara öronen, tungan och naveln. Tror jag har haft 14 pericingar totalt, har dock inte bild på alla.

Mina första piercing som så många andras, var öronen. Vanliga hål bara, minns inte exakt hur gammal jag var men jag har för mig att jag blev rädd när jag skulle byta smycken så jag tog ut dom och fick ta om dom senare. Min nästa piercing i näsvingen vilket jag bestämde mig för att ta ut för jag hade för det första ett fult smycke och jag ville ta en septum istället.

Men septumen var inte min andra piercing utan det var naveln som jag fortfarande har kvar, jag kommer inte ihåg hur gammal jag var men jag minns att det var hemma hos min låtsas systers kompis på hennes golv. Jag rekommenderar verkligen inte sånt fast personen kanske har redskap, utan gå till en studio som tar piercingar istället. Som tur är har jag aldrig haft problem med min navelpiercing.

Efter detta så har jag haft 3 hål i läppen, första tog jag när jag var 14 år och det var den jag hade kvar längst. Sen hade jag både spider bites och snake bites men en av dom hade jag problem med och därför tog jag ut den och den andra tröttna jag helt enkelt på bara.

Men när jag gick i nian så tog jag hål i min tunga. detta minns jag för jag gick i skolan under läkningstiden och jag kunde knappt äta kycklinghamburgarna dom hade i matsalen just den dagen. Det tog 30 min för mig att äta en hamburgare.

Som ni ser så bestämde jag mig för att töja ut mina öron, det har tagit ett par år att komma till den storleken jag är idag. Tror jag har 16mm. Men jag tjata på min mamma hur länge som helst innan hon lät mig göra det och de börja med att jag stanna vid 8mm, tröttnade på det och gjorde som större och så höll det på tills dom blev det jag har idag. Nu är jag rätt säker på att jag inte vill ha större.

Och sen har jag som ni ser 2 tatueringar. Den första fixa jag genom min syrra igen och fick i present av min mamma när jag fyllde 17 år, planen var egentligen att ha den på handleden men den hade inte blivit bra om man gjorde den så liten så den fick vara på underarmen istället.
Den andra gjorde jag på soffan hemma hos min dåvarande kompis bror som hade en tatueringsmaskin, den är inte jättebra gjord. Men man kan ju inte förvänta sig nåt bättre av nån som bara gör tatueringar lite då och då.

Här under har ni några bilder på mig med några av mina piercingar jag haft.

Likes

Comments

Igår kväll efter dansen var jag helt slut, jag gjorde som sista matte uppgifterna som jag hade kvar att göra sen gick jag och la mig och imorse skulle jag gå på den tidiga lektionen men jag var helt slut så jag bestämde mig för att sova lite extra.
Så här sitter jag, har precis fixat mig och väntar att klockan ska bli tio i tolv så jag kan gå till komvux och plugga lite, är dock inte speciellt taggad på det. Men man måste ju. Sen blir de ett senare träningspass, i vanliga fall gillar jag att träna på morgonen så jag har det gjort men idag får det bli ett kvällspass istället.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Fick en kommentar av @ssandras som tyckte att jag skulle göra ett inlägg där jag visar hur jag gör min eyeliner och självklart kan jag fixa det för detta med eyeliner är inte det lättaste, jag har dagar där det inte alls går att göra en wingedliner.

Det första man ska tänka på är vad för eyeliner man vill arbeta med, det finns i olika former. Flytande, gel, kajal, cake eyeliner. Så man får hitta någon av dom som funkar bäst för en själv att jobba med. Jag har testat alla faktiskt och just nu använder jag mig av Makeup Stores cake eyeliner i svart, vilket funkar utmärkt för mig. Man använder en tunn eyeliner borste som man doppar i vatten och sedan tar upp eyeliner, det blir lite som när man var liten och målade med vattenfärg.

En annan sak som är viktig att komma ihåg är att det krävs övning, är du inte van vid att göra en wingedliner så kommer det antagligen inte bli perfekt dom första gångerna du gör det. Men man kan alltid ta 10-15 min på kvällen innan man tvättar ansiktet och öva tills man har lärt sig det.
Sedan finns det många sätt att göra en wingedliner, därför får man test

Här nedan har ni två videos som kan vara till hjälp!

Likes

Comments