Hejsan!
Igår var dagen då jag åkte till Cardiff och när jag väl var framme hade jag inte alls tankarna på att skriva något. Hade nämligen varit på resande fot i ca 11 timmar.
Men resan gick väldigt bra och konstigt nog var jag inte så nervös, inte ens när vi skulle åka iväg med familjen vi bor hos. Det var dottern till kvinnan jag bor hos som hämta mig och när jag väl kom hit packa jag vara upp sen tog jag de lugnt för jag var väldigt trött efter resan.

Idag då!
Skulle in till Cardiff, bor nämligen i en liten stad en bit utanför Cardiff. Så fick ta bussen själv in till Cardiff och de gick bra. Men väl i Cardiff sprang jag runt som en förvirrad hörna runt de huset jag skulle träffa vår kontaktperson när vi är här. Så tillslut bestämde jag mig för att gå in i en dörr och fråga efter den här personen och jag kom rätt på första försöket.
Efter vi hade pratat med Nicolo så bestämde jag och dom andra som är här för att gå runt lite i Cardiff och kolla. Det är verkligen en fin stad, men fick bara se innerstan, fast jag har 6 veckor på mig att se mer av både Barry där jag bor och Cardiff. Förhoppningvis kan jag sticka in till London nån dag också.

Men nu ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen och äta lite pizza sen börjar jag jobba imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla!
Det har varit väldigt tyst på bloggen nu ett tag, jag vet! Tappa bara helt lusten att blogga och sedan har de nu hänt en del roliga grejer som förhoppningvis kommer göra bloggen mycket roligare här framöver.

Det är nämligen så att lilla jag ska bege mig till Wales huvudstad Cardiff den 8 maj, alltså bara om någon vecka och praktisera i 6 veckor. Vilket kommer bli så otroligt spännande och en upplevelse jag sent kommer glömma. Alltså tänkte jag mestadels för mig egen skull, dokumentera detta här på bloggen så jag har något att titta tillbaka på. Har redan lovat dom flesta i min omgivning att jag ska ta massor med bilder, men nu när jag tänkt efter så vill jag försöka dokumentera mina tankar och känslor genom hela detta i textformat också.

Vi har nu i ca 4 veckors tid haft förberedelse inför resan, där vi gått igenom vad vi skulle vilja hålla på med och liknande. I början fick vi jobba mycket med CV och personligt brev på engelska som dom sedan skickade iväg till organisationen i Cardiff som sedan kommer bli vår kontakt ifall de skulle uppstå problem när vi väl är där. Vi har också fått träffat en tjej som varit med i liknande projekt tidigare som prata om hur hon upplevde det hela och vad som var bra att tänka på och jag kan säga såhär att fram tills vi fick träffa den här tjejen så var jag svin nervös och trodde nästan att jag skulle dö av nervositet. Men det hjälpte väldigt mycket att få höra hennes berättelse och det lugna mina nerver rejält. Självklart är jag fortfarande nervös, har inte gjort något liknande innan men det ska bli så roligt.

Just nu börjar jag faktiskt känna att allt är klart och jag vill åka imorgon redan. Så dom här 17 dagarna som är kvar får gärna gå lite snabbare för nu är jag redo att sticka!
Ska försöka uppdatera en del nu innan resan också, den lilla tid de faktiskt är kvar. Sen får vi se hur ofta jag kommer kunna uppdatera när jag väl är där, vet fortfarande inte vart jag ska bo eller om jag kommer ha tillgång till wi-fi, vilket jag tror och hoppas jag kommer ha. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt.

Likes

Comments

Hej alla!

Detta är mitt första inlägg på den här bloggen så jag tänkte introducera mig lite så ni som läser lär känna mig lite bättre.

Mitt namn är Natalie Östlund och jag föddes den 9 november 1994 i en liten stad vid namn Sandviken. Bodde där tills året jag skulle fylla 10 år, då jag flytta ner till min mamma som hade flyttat ner till Landskrona 2 år innan jag kom ner och bor kvar här än idag.

Som dom flesta andra tjejer så är smink något som intresserar mig väldigt mycket och har gjort sen jag gick i 7de klass. Har inte gått någon som helst utbildning, så är helt självlärd. Har kollat mycket på youtube och sedan övat varje gång jag sminkat mig och det är så jag lärt mig och det är alltså smink min blogg kommer att handla om. Tänker ha bloggen lite som min kreativa dagbok, där jag lägger upp bilder på alla looks jag kommer på.

Jag hoppas att ni gillar vad ni ser och vill följa mig!

Likes

Comments