Header

Hur gammal är du? - 22, fyller snart 23.

När vaknade du idag? - 7.00 ringde alarmet.

Vad åt du till frukost? - Två mackor och en kopp te.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: - Jag fryser väldigt lätt, jag får blåmärken för minsta lilla, jag lyssnar alltid på musik, podd eller ljudbok när jag ska sova.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? - Mest nöjd med är min rumpa och minst nöjd med är nog min näsa.

Vad har du gjort idag? - Hittills har jag varit ute med hunden, tränat och sminkat mig.

Vilken film såg du senast? - Bra fråga, det var så länge sedan så jag minns faktiskt inte.

Är du besatt av någonting? - Jaaaaa... Finns då mycket. Cola, choklad, tv serier, böcker, smink. Jag har väldigt lätt för att bli besatt av saker.

Beskriv en perfekt dag: - Äta god mat och bara mysa hemma med massa gott framför en film men personer man tycker om.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: - sitter på golvet framför min säng.

Vad lyssnar du på just nu? - Ljudet av tv:n från vardagsrummet.

Hur går du helst klädd? - Jag önska att jag kläde upp mig lite mer men jag går oftast i mjukistbyxor och en tshirt.

Är du morgon eller kvällsmänniska? - Båda, har inga problem att gå upp på morgon och har svårt för att somna på kvällarna.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? - Om man tar i gymnasiet så var det dans annars tror jag att jag skulle säga bild.

Vad köpte du senast? - Tror det var typ cola och choklad faktiskt.

Vad har du i dina fickor? - Dom är tomma.

Vilken är din favoritaffär? - Beror nog vad jag ska handla.

Vilka smeknamn har du haft? - Natta, Nattis och ett tag blev jag kallas Neliiizh.

Vilka är dina största svagheter? - Jag har inget tålamod, det går inte att vänta på saker. Vill jag något så vill jag det nu direkt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en sån dag där jag bara känt mig som skit rätt ut sagt, men jag är ändå stolt över mig själv att jag lyckats fått saker gjorda. Tex två inlägg på bloggen och en av dom var en sminkning. Dessutom har jag skrivit klart mitt halloween special inlägg, ska bara läsa igenom det så allt ser bra ut. Fast jag funderar faktiskt på en sak. Lägger jag ut den här som text form kommer det bli väldigt mycket text, nästan 2000 ord. Så skulle ni vilja att jag försöker göra det i en video istället? Om motivationen räcker till det haha.

Annars vill jag faktiskt bara säga att ni aldrig får glömma hur fina ni är och att det är okej att ha såna här dagar som jag haft idag där man inte känner sig på topp. Man kan ju inte alltid vara på toppen, men man får inte heller glömma hur unik man faktiskt är!

Likes

Comments

Igår släpptes äntligen Demi Lovatos dokumentär, och som jag har längtat. Satt med tårar nästan hela dokumentären. Hon är verkligen än av mina största inspirationer, vilken kvinna alltså. Så otroligt fin!

Har ni inte sett dokumentären än så gör det!

Likes

Comments

I fredags såg jag på cocopandas instagram att dom hade rea på hela sortimentet, så jag passade alltså på att beställa hem en ny brun utan sol men den här gången i den mörkare färgen. Förra gången jag köpte Cocoa Brown så tog jag den vanliga och den har verkligen varit så bra, så vi får helt enkelt se vad jag tycker om den mörkare färgen!

Likes

Comments

▸ Detta hända precis faktiskt, men brevbäraren här i mitt område vet vem jag är tack vare Gizmo så nu när han såg att det var ett paket till mig och såg att jag var ute med vovven så kom han faktiskt tillbaka senare bara för att lämna det här paketet. Hur snällt?

▸ Jag har märkt att under ungefär samma period varje år blev jag så oinspirerad och omotiverad. Ni kanske har märkt det för jag är just nu inne i den perioden, mitt humör brukar dessutom svänga rätt brutalt runt den här perioden och mitt självförtroende är inte på topp. Jag vet inte riktigt vad detta kan bero på dock.

▸ Folk kanske kan få uppfattningen om att jag ofta piffar till mig, men ska sanningen fram så går jag 90% av tiden med mjukisbyxor/träningsbyxor och en stor t-shirt och uppsatt hår. Det ända som är fixat brukar vara mitt smink.

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på temptation island och bara är allmänt seg, vilket inte är så ovanligt nu för tiden. Men idag måste jag faktiskt ta tummen ur röven och göra grejer, ta tag i tvätten är en sak som står på schemat. Sen har jag suttit ett bra tag och jobbat på nästa fall jag ska ta upp i min halloween special, som tyvärr inte kom ut i lördags. Det blev som sagt rätt mycket där med dansen.

Senare ikväll står dans på schemat igen, men idag är det tillbaka till vanlig träning igen. Så skönt!

Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit rätt stressig. Dansen har tagit upp mycket tid, vi uppträdde igår men vi var inte klar med dansen för ens i torsdags och då hade vi bara övat på det andra i ca 1 och en halv vecka. Så vi visste inte riktigt om vi skulle vara med på föreställningen, så kom fredag och vi skulle tydligen vara med. Trots att dansen inte satt helt.

Trots att vi inte övat speciellt länge på dansen så gick det rätt ok. Det är så skönt att det äntligen är över och att jag äntligen får slappna av och bara vara, vilket är exakt vad jag ska göra idag. Tänker gå till affären och köpa lite gott och bara lata mig, min kropp är gul och blå men massa skrapsår. Så jag tänker inte röra en fena idag!

Hur var eran fredag?

Likes

Comments

Kände att det var dags att berätta lite fakta om mig själv som ni kanske inte vet om, det kan hända att jag nämnt detta tidigare för tyvärr så minns jag inte vad jag skrivit och inte skrivit här på bloggen. Men who cares!

Jag tror på spöken/andar
Jag är inte jätteinsatt i ämnet som jag vet att folk är när det kommer till tex andar och aliens. Men jag bara tror att det finns något vi inte kan se, jag har hört berättelser där de inte finns en logisk förklaring och då är jag ändå en person som tänker rätt logiskt. Dessutom så skrämmer andar och sånt skiten ur mig, så skräckfilmer som handlar om just spöken kan få mig att bli så rädd att jag börjar gråta och hoppa för minsta lilla.

Tycker frågan "vem är du?" är jobbig
Jag tycker det är jobbigt att få frågan vem är du? av en främmande människa. Självklart vet jag vem jag är, men att sätta det i ord är svårt. Speciellt om man är på tex en arbetsintervju och vill göra ett gott intryck, man vill liksom lyfta fram sina bra sidor utan att låta "som alla andra". Är det någon mer än jag som inte tycker om den frågan?

Skorpion
Jag vet inte riktigt om jag tror på detta med horoskop och stjärntecken, har börjat kolla på lite videos om just ämnet som förklarar en annan sida av vad jag har fått veta är horoskop och jag tycker det är lite intressant faktiskt. Men vad jag vet är att jag känner igen mig rätt mycket i mitt stjärntecken och de egenskaper. Så vill man lära känna mig en bättre kan man läsa på om skorpionen för det mesta stämmer in på mig. Tror ni på horoskop och känner ni igen er i ert stjärntecken?

Likes

Comments