Header

Jag försöker komma igång med träningen igen efter att ha varit sjuk i två omgångar och mellan dom här två omgångarna så har jag inte kommit igång med träningen. Så nu är det dags och tänkte därför dela med mig av videosen jag har gjort för att dels motivera mig själv till att fortsätta nu haha.

Brukar ni träna, i så fall vad tränar ni för något? Hemma, gym, går på olika träningspass?
Kram N.E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Innan jag gjorde en nystart på bloggen så kan jag ärligt säga att jag kanske hade 1-2 vänner som jag bara snackade med lite då och då och jag umgicks nästan aldrig med någon. Som jag tidigare skrivit så har jag genom bloggen fått ett gäng vänner och det är jag otroligt glad över.

Så idag tänkte jag ta och lyfta upp en av dom här vännerna, hon har också en blogg och just nu har hon inte så mycket inspiration när det kommer till bloggandet. Men jag tycker hon är fantastisk och förtjänar all kärlek, så om ni skulle kunna ta och kika in på hennes blogg och lämna en fin kommentar så skulle jag bli superglad. Det är alltså @karolines0derlind jag pratar om. Hon är verkligen en fantastisk vän, som alltid finns där när man behöver prata, en vän som alltid lyssnar på en vad man än har att säga.
Så in och ge henne en massa kärlek!!

Kram N.E

Likes

Comments

Avslutar kvällen med sista avsnittet av Skam, kan det bli bättre? Jag tror nog inte det. Speciellt inte när man har huvudvärk och bara vill ligga i sängen. Annars har det varit en lugn dag, planen var att jag skulle träna men fick som sagt huvudvärk och då känner man inte riktigt för att göra något.
Sen hände en grej, en sak som faktiskt irriterar mig rätt mycket. Jag förstår inte hur man inte kan förstå när någon säger nej eller att man vill att personen i fråga ska låta en vara. Var finns respekten liksom? Säger någon att man inte vill ha kontakt då låter man väl personen vara och skiter i personen social medier? Eller är jag helt ute och cyklar.

Kram N.E

Likes

Comments