Header

#1 Jeg har en frygt for at spise for gammelt mad. Hver gang jeg skal spise noget mad, både ude og hjemme, kigger jeg altid på udløbsdatoen og hvor længe den enkelte madvare kan holde sig åbent. Og er jeg det mindste i tvivl, så ryger madvaren enten direkte i skraldespanden eller tilbage i (køle)skabet igen.

#2 Jeg er blevet spurgt om jeg vil caste mig til Paradise Hotel. Sidste år, da castingen til denne sæson, som lige er blevet vist, var igang så blev jeg kontaktet af en caster, som mente at jeg helt klart skulle stille op til castingen, da jeg så interessant ud til programmet. Jeg vidste ikke om jeg skulle græde eller grine eller tage det som et kompliment eller ej, haha. Men jeg måtte da ihvertfald have lignet en på mindst 18 år - og ikke 16, som jeg var på daværende tidspunkt. Så det er vel meget positivt, ikke? ;-)

#3 Noget der VIRKELIG kan stresse mig er små caféborde. Hvorfor er de altid fandens små?! Jeg forstår det ikke. Jeg kan umuligt være den eneste, der har siddet på en café, med så små borde, at man ikke kan bestille mad og drikkevarer uden både bestik og tallerkner er ved at tippe på jorden hvert 2. minut, suk...

#4 Jeg lugter altid til skærebrætter inden jeg bruger dem. Don't ask why - det er en super underlig vane!

#5 Jeg har absolut ingen stedssans. Jeg har eksempelvis boet i Aarhus hele mit liv og nævner folk en bestemt gade eller område, så aner jeg aldrig hvad de fabler om og bliver derfor nødt til at google mig frem til det hele. Jeg tror, at mine veninder udenbys fra, kan finde bedre rundt i Aarhus end jeg selv kan... lidt pinligt faktisk, haha.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

knit GANNI dress VERO MODA bag ZARA socks BECK SÖNDERGAARD earrings JANE KOENIG

Hey piger,
Her får I lige dagens søndagsoutfit, som blandt andet består af mit nyeste køb, nemlig denne Ganni strik. Jeg har haft kig på den længe og da jeg i weekenden gik på jagt efter den, var den dog udsolgt i stort set alle størrelser og farver, både hos Ganni selv, men også i Illum og Magasin. Jeg endte derfor med at købe min i Kyoto på Istedgade, hvor de ihvertfald stadig havde strikken tilbage i forskellige farver og størrelser. Blot et lille tip fra mig!
KYS

Likes

Comments

sweater MANGO dress NELLY sneakers ADIDAS socks CCK DESIGN bag ZARA

Min begejstring for denne striktrøje er stor og derfor vil jeg i dag lige tipper jer om, at den er sat 50% ned på Mangos hjemme - til sølle 149kr. Et super godt udsalgsfund hvis du spørger mig og perfekt til disse "sommerdage" som Danmark byder på - suk... God shopping!

Likes

Comments

... spist vafler og pandekager med en masse Nutella og frugt.

... drukket vin og spist lækker mad på 108 Marylebone Lane Bar & Restaurant (kan varmt anbefales).

... spadseret rundt i de mange små Instagram-venlige gader.

... shoppet med mine søskende.

... spist takeaway i vindueskarmen med Netflix i baggrunden samt nydt den hyggelige musik fra gaden.

... nydt udsigten fra værelset om aftenen.

... skudt outfit-billeder i de pæne omgivelser.

... gået rundt i Notting Hill's hyggelige gader og nydt deres små mad-markeder og fortovscaféer.

Likes

Comments

Efter et par dages stilhed, får I lige en lille update fra min tur til London. Jeg var igår iført dette outfit og jeg må indrømme, at jeg følte mig en smule som Minnie Mouse med toppen på, hehe. Den er bare super sød og var på udsalg i Zara, så jeg kunne ikke rigtig lade være. Igår tilbragte vi det meste af dagen i Notting Hill, som jeg blev helt forelsket i. Hvor er det bare et hyggeligt område! Dér vil jeg super gerne tilbage til en skønne dag.
Har I nogensinde været der?

Likes

Comments

1/skirt GANNI 2/t-shirt GANNI 3/bag ZARA 4/sneakers MANGO

Leopardprint - eller generelt bare dyreprint, ér svært at komme uden om og det ser ud til, at vi i den kommende sæson heller ikke skal snydes for en masse lækkert af det. Højt på min ønskeliste står denne super cool Ganni nederdel i silke med flæsekant og dette er blot én ud af mange ideer til, hvordan jeg ville style den.
Enjoy!

Likes

Comments