Header

Indlæg sponsoreret af SunSpa

Hvis I har fulgt lidt med her på bloggen, på det sidste, så ved I at jeg forrige weekend tog et smut hjem til Danmark på knap 24 timer for at deltage i et guldbryllup, som min kæreste og jeg havde været inviteret til i rigtig lang tid. Planen havde altid været (efter vi fandt ud af, at vi skulle flytte til England) at vi desværre ikke kunne deltage, da vi ikke regnede med, at min kæreste tilfældigvis havde fri den weekend - for hvad skulle chancerne dog være for det? Guldbrylluppet fandt sted lørdag, og fredag eftermiddag fik vi besked om, at han havde fri weekenden over! Vi måtte skynde os at bestille de første (og eneste flybiletter med så kort varsel) og direkte hjem i lejligheden, pakke en lille håndbagage og et par timer efter køre direkte til London lufthavn.

Jeg er en person, der let bliver stresset og med sådan en spontan tur hjem, skulle der ikke meget til for at slå mig ud af kurs, haha. Jeg skulle og ville have kjole på til guldbrylluppet, men synes simpelthen at jeg var alt alt for bleg på både arme og ben, til at bære det. Heldigvis kunne jeg lige nå et hurtigt bad inden turen gik til lufthavnen og der besluttede jeg mig for at teste den nye Sunspa Gradual Tan Lotion - og dét var en success! Jeg havde i første omgang ikke i sinde, at ville teste en ny selvbruner aftenen inden sådan en begivenhed - for hvad nu hvis det gik galt og jeg ville ende med at jeg ligne en zebra? Haha. Dog var det slet ikke tilfældet, heldigvis! Jeg var (og er) simpelthen så overrasket over hvor nem den tan lotion er at påføre og hvor god og jævn en farve resultatet bliver. Jeg påførte lotionen på både arme, ben og skuldre med en SunSpa handske og det gav den fineste kulør - og tørrede hurtigt ind, så jeg kunne hoppe direkte i noget tøj og tage afsted. Kæmpe thumps up herfra og kan virkelig anbefales hvis man har en lettere spontan begivenhed og ikke har tid til det helt store "projekt selvbruner" dagene op til! I kan finde selvbruneren i Matas' butikker eller på hjemmesiden lige HER.

Læs også: Sådan undgår jeg at blive vinterbleg

Ihvertfald en kæmpe anbefaling herfra og så er det jo nogle geniale produkter til alle julens fester, hvis man vil have lidt mere kulør her i vintermånederne!
Må I have en rigtig god tirsdag
KYS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

vase LINEA magazine rack H&M HOME coffee table ZARA HOME sheepskin IKEA leather chair BY RØNHOFF rug SØSTRENE GRENE

Glædelig 2. søndag i advent her fra England! Vi har de seneste dage vågnet op til en masse sne og der kommer mere og mere for hver dag. Ih hvor jeg elsker det! Der har været snestorm i nat og derfor er det stort set umuligt at bevæge sig udenfor og at køre bil, så det er en god undskyldning for at blive inde under dynen med en masse varm kakao med flødeskum, hihi. I dag vil jeg vise jer et billede af vores nye "hyggehjørne" i vores stue, som jeg er blevet glad for. Jeg er ellevild med vores nye klassiske butterflystol fra By Rønhoff, som man by the way sidder helt vildt godt i! Er den ikke bare lækker? I anledning af 2. advent, så kan I faktisk hoppe ind på min Instagram og vinde en stol magen til lige HER. En perfekt ekstra julegave, som altså kan pifte et hvert rum op, hvis du spørger mig!
Og ellers har jeg fundet links til alle de andre ting, hvis det også kunne have interesse - jeg er ret vild med guld, hvis det måske kan spottes lidt, hehe.
Ha' en rigtig god 2. søndag i advent!
KYS

//

Merry 2nd Sunday of Advent here from England! There's been snowing a lot the past few days and I love it so much! Tonight there has been a snowstorm, so this morning it was nearly impossible to move outside or to drive - so it's an good excuse to stay warm inside in bed with a lot of hot cocoa, hihi. Today's post is about our new very cozy corner in our livingroom which I love so much! I am so excited about our new classic butterfly chair from By Roenhoff, which by the way is so comfortable! Isn't it amazing? On the occasion of 2nd Advent, you can actually go into my Instagram right HERE and participate in a competition to win a similar chair! A perfect extra Christmas gift, which fits perfectly into most rooms if you ask me! And of course I've also found links to all the other things if you like them as well - I'm really crazy about gold as you may notice, hehe.
Have an amazing Sunday!
XX

Likes

Comments

sweater GANNI ring JANE KØNIG cuff JANE KØNIG

Godeftermiddag kære læsere
Ihh hvor er jeg glad for, at vi endelig er trådt ind i december måned! Jeg elsker alt ved december og jul og glæder mig helt vildt til at komme hjem og fejre juleaften. I lørdags tog min kæreste og jeg en spontan tur hjem til Danmark på knap 24 timer, for at fejre et guldbryllup, som vi var inviteret til. Det var så fedt at komme hjem og overraske familien og feste hele aftenen og natten. Vi skulle til lufthavnen igen ved 6 tiden søndag morgen, så lad mig bare sige, at det var en ret stram tur hjem med 2 timers søvn forinden og en del tømmermænd, haha. Men det var en fantastisk weekend og skønt at komme et smut til Danmark igen. I søndags skød jeg derudover også min 1. adventskonkurrence i gang, hvor I kan vinde et gavekort til Jane Kønig på 1000 DKK! Så hvis du vil have chancen for at forkæle en af dine kære med fine smykker i julegave, så kan du deltage lige HER!
Nu vil jeg lige catche op på de afsnit jeg mangler at se af årets julekalendre og ellers så småt begynde at tænke på noget aftensmad, hehe. Må I have en god tirsdag!

KYS

//

Good afternoon guys
I am so excited about we finally entered December! I love everything about December and Christmas and I'm really looking forward to coming home and celebrating Christmas Eve. Last Saturday my boyfriend and I took a spontaneous trip home to Denmark, just for 24 hours, to celebrate a golden wedding anniversary we were invited to. It was so nice to come home and surprise the family and party all night. We were going to the airport again at 6AM Sunday morning, so let me just say that it was a pretty exhausting trip home with 2 hours of sleep and a bad hangover, haha. But it was an amazing weekend and great to visit Denmark again. Last Sunday, I also posted my 1st advent competition, where you can win a gift card for Jane Koenig on 1000 DKK/£120/€135! So if you want the chance to spoil one of your loved ones with amazing jewelry for Christmas, you can join the competition HERE!
May you have a good Tuesday!
XX

Likes

Comments

jacket KJÆR KØBENHAVN wool knit SPARKZ bag BY IC

Hvis man kender mig ret så ved man, at jeg elsker farver og ikke har noget imod at mixe og matche. Denne jakke falder lige i min smag og som jeg også har nævnt før, så må en vinterjakke for mit vedkommen gerne være lidt out there, så det hele ikke bliver alt for gråt og trist, hehe. Jeg modtog jakken forleden og har brugt den hver dag siden. Helt klart mit nye yndlings-item! Og hey, jeg har glattet mit hår! Dét er sjælendt, at man ser det - jeg ved ikke om jeg kan lide det eller ej? Tror måske jeg er mest til volume og krøller, hmm...
Nå, jeg ville ihvertfald lige tjekke ind og sige god mandag!
KYS

//

If you know me well then you are aware of how much I love colours and don't mind mixing and matching. This jacket is sooo me and as I've mentioned before, I love a winter jacket to be a little out there, so it's not too boring, hehe. I received the jacket the other day and I've used it every day since. Obviously my new favourite item! And hey, I've straightening my hair! It's a very rare sight - I don't know if I like it or not? I think I'm a bit more into volume and curls, hmm...
Well, I just wanted to check in and say good Monday!
XX

Likes

Comments

Indlægget indeholder reklamelinks - reklamelinks er markeret med *
1/ lace bra LOVE STORIES 2/ lace brief LOVE STORIES 3/ green home book NEW MAGS* 4/ nail polish CHANEL 5/ lip gloss ELIZABETH ARDEN 6/ face cream KIEHL'S 7/ gold hoops JANE KOENIG 8/ glitter socks BECK SÖNDERGAARD 9/ gold cutlery BROSTE COPENHAGEN*

Jaaa, endnu et julerelateret indlæg og bestemt ikke det sidste, hehe. I dag vil jeg vise jer pt. 2 i min lille Christmas Wishes serie (du kan finde pt. 1 HER). Jeg har personligt allerede købt de fleste af mine julegaver Black Friday og jeg har også sendt min egen ønskeliste ud til min familie. Det er noget lidt specielt at købe/ønske sig gaver når man bor i udlandet og pludselig skal til at tænke på overvægt i kufferteren og sådanne ting. Jeg har ihvertfald forsøgt at ramme så plet som muligt, da det jo heller ikke er helt nemt, at skulle bytte en gave i England når man bor i Danmark - og omvendt. Men i dag vil jeg som sagt komme med et bud på flere sager, som du kan ønske dig i julegave - eller give? Jeg ved at nr. 3 og nr. 9 stadig kan fås med 25% rabat med rabatkoden NALLIESTARBF25 indtil midnat, hvis det skulle friste. Jeg synes bogen er fin og den ønsker jeg mig ihvertfald selv. Og ellers tror jeg at de andre Black Friday tilbud rundt omkring også slutter her i aften. Det er ihvertfald rart at købe sine gaver når man nu kan spare lidt penge, hehe.
Jeg håber at det kunne give noget inspiration og lad mig endelig vide hvis I kunne tænke jer en pt. 3 når vi er i december måned?
Ha' en rigtig god søndag!

//

Yaaay, another Christmas-related post and certainly not the last one yet, hehe. Today I'll show you pt. 2 in my little Christmas Wishes series (you can find pt. 1 HERE). Personally I've already bought most of my Christmas presents Black Friday and I've also sent my own wish list to my family. It's a little bit special to buy/wish Christmas presents when you live in a different country and suddenly have to think about the overweight in the suitcases and so on. So I've tried my best to find the right presents as it's not easy to return a gift in England when you live in Denmark - and the other way around. But today, as I said, I will show you some more things that you may could wish for Christmas - or could give? I know number 3 and number 9 still has 25% off with the discount code NALLIESTARBF25 until midnight. I think the book is so nice and it's on my own wishlist as well. It's always nice to buy the gifts when you can save money, hehe. I hope that it could give some inspiration and let me know if you would like a pt. 3 when we are in December?
Have a lovely Sunday!

Likes

Comments

(STADIG) IKKE LÆRT: At koge kartofler

Jesus Christ hvor er jeg dårlig til at "lave" kartofler. Det er alt fra at skrælle dem og til at koge dem, der bare går helt galt. Hver gang. Jeg kan simpelthen aldrig finde ud af hvornår de har fået nok og selvom jeg synes, at jeg tjekker godt efter inden jeg tager vandet fra, så er de stort set altid enten alt for hårde eller alt for smattede... ups!

HAR LÆRT: At bruge en lighter

Jeps... Jeg har aldrig i mit liv kunne finde ud af, at tænde en lighter før her i sidste uge. Hvor dumt det end lyder, så er det faktisk ret stort for mig. Jeg har altid været bange for at brænde mig og har alligevel aldrig rigtig kunne finde ud af at bruge en. Men jeg har øvet mig, da lightere pt er det eneste vi har at tænde stearinlys med - og nu kører det altså for mig! #adulthood

(STADIG) IKKE LÆRT: At slukke lyset efter mig

Den sætning jeg fik smidt i hovedet aller mest, da jeg boede hjemme, var; "Natalie, sluk nu lyset efter dig!". Og jeg kan altså ikke prale af at det er blevet bedre. I stedet for min mor eller far, der siger det, er det nu i stedet min kæreste. Og det er hver dag. Ups. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg glemmer det? Men det er alt fra badeværelseslyset og til rum jeg bare liiiiige hurtig skulle hente noget i - og så står lyset bare tændt tilbage i flere timer... Og det er altså ikke så smart, når man selv skal betale for regningen. Det blive bedre!

HAR LÆRT: At lave stegt flæsk med persillesovs

... og jeg kan prale af, at det faktisk også smager godt! Dét er jeg altså stolt af, haha. Man savner virkelig dansk mad, når man bor i udlandet, så jeg har lært mig selv (og lidt af Google) at lave stegt flæsk med persillesovs, yaaaay! Dog er kartoflerne stadig lidt et problem, haha...

(STADIG) IKKE LÆRT: At parkere i vores P-bås

Alle som bor i vores bygning har en fast P-plads ude foran, hvilket er super rart og befriende at det medfølger lejligheden. Dog er det lille problem bare, at jeg stadig ikke har lært, at parkere i den. Det er sjældent at det rent faktisk lykkes for mig og hvis det gør, så er det fordi nabobilerne ikke er hjemme, haha. Forleden tog det mig knap 10 minutter at få parkeret bilen og det endte med at vores underbo måtte stå og dirigere, så jeg kunne komme sikkert ind i båsen. Lad mig bare sige, at det var rigtig pinligt...

HAR LÆRT: At tø mad op fra fryseren

Jeg har altid følt at det virkelig er en voksen-ting at tage kød op fra fryseren og lade det tø, så man har det klar til aftensmaden samme dag. Men nu er jeg altså selv begyndt på det og det er faktisk rigtig smart. Så kan man nemlig købe en masse kød når det er på tilbud og have et lager i fryseren. Dog er det bare ikke lige hver gang, at jeg husker at få kødet tøet op i tide. Nogle aftenener kan jeg stå midt i maden og skal bruge kylling, hvor det så slår mig, at jeg har glemt at tø det op. Dét er nederen! Men jeg har altså lært at huske det (for det meste) og jeg føler mig rigtig voksen når jeg gør det, haha!

Likes

Comments

I anledningen af Black Friday imorgen, kan I lige nu få 25% rabat på ALT fra moodings.com med rabatkoden NALLIESTARBF25 til og med søndag midnat!

1/ rug HOUSE DOCTOR 2/ magazine KINFOLK 3/ book NEW MAGS 4/ hand cream MERAKI 5/ salt NICOLAS VAHÉ 6/ pepper NICOLAS VAHÉ 7/ marble lamp BLOOMINGVILLE 8/ glass vase BLOOMINGVILLE 9/ marble tray H. SKJALM P. 10/ magazine rack AYTM

I dag har jeg fået lov til at forkæle jer søde læsere en lille smule. I anledningen af Black Friday, har jeg nemlig fået en rabatkode til moodings.com på hele 25%, som gælder fra nu og HELE weekenden! Koden hedder NALLIESTARBF25 og giver dig altså mulighed for at spare rigtig mange penge. Og så er fragten gratis! Jeg har selv i sinde at shoppe en masse julegaver, da de har alle prisklasser og alt fra lækre køkkensager og delikatesser til velvære, skønhed og bolig. Hvis du køber julegaverne denne weekend og bruger min rabatkode, så kan gaverne altså byttes helt frem til d. 1 februar - så der er rigelig tid at løbe på!
Jeg har her i collagen samlet nogle af mine personlige favoritter og i forskellige prisklasser. Hvis ens budget til julegaver ikke er det største, så kan man altså finde billige og lækre delikatesser og cremer/sæber/duftlys lige HER og HER og evt samle sin egen lille "kurv" af lækre sager til billige penge (og med 25% rabat oveni). Det er blot en lille idé, hvis man nu eksempelvis ikke ved hvad man skal give til sine forældre eller bedsteforældre, hehe. Og ellers har de som sagt også en masse lækre møbler og interiør, som man altså let kan blive fristet af, hvis du spørger sådan en bolig-freak som mig, haha!
Jeg håber, at det kunne give noget inspiration til enten julegaver eller bare lidt selvforkælelse. Som sagt gælder rabatkoden helt indtil søndag midnat.
Ha' en skøn aften og rigtig god shopping!
KYS

//

Today I've got the opportunity to spoil you sweet people a little bit. On the occasion of Black Friday tomorrow, I've got a discount code for moodings.com on 25%, which is valid from now and the whole weekend! The code is called NALLIESTARBF25 and giving you the opportunity to save a lot of money. And there's no shipping fee! Personally I'm going to shop a lot of Christmas presents and they got all price ranges and everything from delicious food to beauty and home decor. If you buy Christmas presents this weekend and use my discount code, the gifts can be exchanged until February 1st - so there's plenty of time!
In this collage I've collected some of my personal favorites and in different price ranges as well. If your budget for Christmas presents isn't that big, you can find cheap and delicious oils/spices and creams/soaps/scented sticks, HERE and HERE, and then mix your own little basket of delicious items for cheap money (and with 25% discount on top). I think it's a great idea, if you don't know what to give to your parents or grandparents, hehe. And, as I said, they also got a lot of amazing furniture and interior, which you can easily fall in love with, at least if you ask such a home decor freak like me, haha! I hope that it could give some inspiration to either Christmas presents or just something for yourself. The discount code is valid until Sunday midnight.
Have a great evening!
XX

Likes

Comments

1/ book SÅDAN BLIVER DU EN MAND 2/ whisky set NACHTMANN 3/ cardholder SAINT LAURENT 4/ speaker B&O 5/ magazine EUROMAN ABONNEMENT 6/ perfume YSL L'HOMME 7/ kitchen knife MIYABI 8/ leather gloves HUGO BOSS 9/ beanie AIMÉ LEON DORE

I dag skal vi kigge lidt på julegaver til ham. Om det end er til din kæreste, bror, far, bedstefar, onkel eller en helt anden, så er det altså svært at finde på gaver til ham. Synes jeg. Hjemme hos os plejer mændende som regel ikke at have mange ønsker, noglegange ikke bare ét enkelt, og derfor ender det stort set altid ud med, at de får underbukser og sokker. Og er det ikke en anelse kedeligt? Det synes jeg. Derfor har jeg i dag prøvet at samle nogle forskellige idéer til hvad du kan give mændende i dit liv i julegave. Jeg har forsøgt bedst muligt, at ramme forskellige aldersgrupper samt prisklasser. Jeg håber at det kan give lidt inspiration og hvis der er nogle mænd, der læser med, så håber jeg at det kunne give nogle idéer til eventuelle ønsker, hehe.
God onsdag!
KYS

//

Today's post is about Christmas gifts for him. Whether it's for your boyfriend, brother, father, grandfather, uncle or someone else, it's really hard to find gifts for men. In my family men don't usually have many wishes and therefore they always end up getting underwear and socks. And isn't that a bit silly? I think. So today I've tried to gather some different ideas for what you can give the men in your life for Christmas. I've tried my best to find something for different age groups and different price ranges. I hope that it can give some inspiration and if there are some men who's reading, I hope that it could give some ideas for some wishes, hehe.
Have a nice day!
XX

Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af Sunspa

Nu er vinterhalvåret for alvor skudt igang og det betyder for mange (inklusiv mig selv) ingen ferie, sol og strand indtil næste år. Ligeså hurtigt som jeg bliver brun om sommeren, ligeså hurtigt bliver jeg altså bleg igen, hvis jeg ikke har mulighed for at holde min tan ved lige. Og det har sjælendt været muligt i et land som Danmark - og England er derudover heller ikke det mest eksotiske sted på jorden.
Siden jeg stoppede som elitedanser for nogle somre siden, har jeg altså stadig holdt fast i selvbruner rutinerne. Jeg elsker at være tanned og hvis man spørger mine søskende, så er det værste man kan kalde mig "bleg". Det er altså nederen at få at vide, så derfor undgår jeg det heldigvis i vinterhalvåret. Min lille hemmelighed og trofaste ven gennem alle mine år som elitedanser - og efterfølgende, er Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate.
Det som er så fantastisk ved lige præcis denne selvbruner er at det er en sprayflaske og derfor let at påføre, da man ikke skal fordele den med hænderne. Hver anden dag, efter jeg har været i bad, plejer jeg at spraye mig i ansigtet, på halsen, på brystet og selvfølgelig på hænderne. Aldrig glem hænderne, haha!
Men bare et lille let sprøjt i ny og næ bibeholder altså den lækre sommerglød, som jo desværre forsvinder henover efteråret og vinteren.
Udover min elskede Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate, så har Sunspa lige lanceret to nye produkter; Sunspa Self Tan Mousse og Sunspa Gradual Tan Lotion, som jeg vil teste henover de næste par måneder og selvfølgelig give jer en opdatering på undervejs!
Hvis I også vil bibeholde jeres sommerglød her i vinterhalvåret, så kan Sunspas produkter findes i Matas butikker samt online.
Jeg glæder mig til at teste de to nye produkter og give jer en opdatering på forløbet!
Kys fra mig

Likes

Comments

coat VERO MODA wool knit SPARKZ leather pants SELECTED FEMME

Efter et par dages pause er jeg nu tilbage på bloggen. Den skarpe læser har nok bemærket, at jeg har været et smut tilbage i Danmark weekenden over. Og det var skønt (og spontant)!
Min kæreste fik at vide i onsdags, at han havde fri hele weekenden og derfor skyndte vi os at bestille flybilletter til torsdag aften. Det var rart, at kunne komme hjem og overraske familien og få koblet hjernen lidt fra både i forhold til arbejde, men også huslige pligter, og bare kunne nyde at være sammen med sine venner og familie (og få dansk mad igen, haha!!).
Nu er hverdagen igang igen og jeg vil derfor lige tillade mig, at vise jer dagens outfit som består af min nye jakke fra Dress For Success samt min nye lammeuldstrøje fra Sparkz - den er lækker!
Ha' en god lille-fredag
KYS

//

After a couple of days off I'm finally back again. Some of you may have noticed that I've been back home in Denmark this weekend. It was so great and also very spontaneous!
My boyfriend was told on Wednesday that he had the weekend off, so we hurried to book flights for Thursday night. It was so nice to be able to come home and surprise the family and just enjoy being together with all family and friends for a bit (and to get Danish food again, haha!!).
Today I just wanted to show you my outfit with my new jacket from Dress For Success and my new lamb-wool knit from Sparkz - it's so comfy!
Have a nice day
XX

Likes

Comments

Instagram @nalliestar