Header

Indlæg sponsoreret af Desenio
Koden "25NATALIE" giver 25% rabat på Desenio mellem d. 10-12 oktober. Gælder dog ikke kategorien handpicked eller rammer. Følg evt @Desenio for mere inspiration!


Livingroom
Kitchen

Dagens indlæg byder på et lille sneakpeak af vores lejlighed her i England. Vi har haft den i lidt over en måned nu og jeg kan mærke at det endelig begynder at ligne mere og mere et hjem.
Jeg har teamet op med Desenio og fået en masse lækre plakater hjem, som jeg har glædet mig til at vise jer i dag!
Udover dem, som I ser på billedet har vi også både 'Eiffel Tower' poster, 'Boxer' poster, 'New York' poster, '& Black Marble' poster og 'Carousel Light' poster liggende, men de er ikke kommet op og hænge endnu, da vi stadig mangler at indrette lejlighedens to andre rum. Så dem får I at se på et andet tidspunkt!

Jeg er vild med, hvordan man kan sætte et personlige præg på sit hjem ved brug af diverse plakater og rammer. Desenio har et kæmpe udvalg og derudover har jeg fået en rabatkode med til jer, som står øverst i indlægget!
KISSES

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

blazer MOVES BY MINIMUM* knit MANGO bag ZARA leather pants SELECTED FEMME boots ZARA

Hey loves,
Ih hvor er det bare hyggeligt med efterår her i England. Jeg elsker at gå ture i de mange smukke parker som England har at byde på og så enten med en kop varm kaffe eller afternoon tea, som jeg jo er blevet så vild med! Det eneste jeg kan mærke, at jeg mangler er helt klart en hund. Min hund. Jeg har savnet min hund, Mocca, ufattelig meget siden vi flyttede, så ønskescenariet ville helt klart være, at vi kunne få overtalt vores udlejere og så købte en lille ny sammen, ååhh!!
Nå, men vi har det ihvertfald godt her i det engelske og der sker mange spændende ting og sager for mit og bloggens vedkommende for tiden, så det er skønt!
God onsdag!

//

Hi loves,
I love autumn here in England and I love to walk in all the beutiful parks with a hot cup of coffee or some afternoon tea - which I have become crazy about. The only thing that I'm missing is a dog. My dog. I have been missing my dog, Mocca, so freaking much since I moved here, so we are truly hoping to convince the landlords and buying our own little puppy, aww!!
Well, at least we are doing good here in England and there's happening so much exciting stuff for me and the blog at the moment!
I wish you the best Wednesday!

Likes

Comments

knit H&M dress MANGO bag ZARA socks BECK SÖNDERGAARD sneakers NIKE

Efter at jeg postede et billede af min kæreste og jeg i går - iført dette outfit, blev min indbakke propfyldt med beskeder om hvor denne "nederdel" er fra. Sagen er den, at det rent faktisk er en kjole fra Mango. Og så er det fede netop, at man kan bruge den som kjole og/eller nederdel - wupti! Den er så lækker, så jeg kan godt forstå at I er vilde med den. Der er et link til kjolen oven over.
God søndag!

//

After I've posted an Instagram picture yesterday - wearing this outfit, my inbox has been filled up with questions about where I've bought this "skirt". The thing is that it's actually a dress from Mango and then I love that you can use it as a dress and/or a skirt - yay! It's so nice and very comfortable, so I understand why you guys love it. There is a direct link to the dress above.
Have a nice Sunday!

Likes

Comments

1/ MANGO 2/ H&M 3/ TOPHSOP 4/ MANGO 5/ MANGO 6/ HOBBS

I dag vil jeg vise jer mit bud på 6 af sæsonens lækreste vinterfrakker - på budget! I min verden må en vinterfrakke meget gerne være farverig og med nogle fede detaljer. Alle jakkerne er high-street mærker hvilket gør, at man måske kan erhverve sig mere end én. Jeg elsker ihvertfald selv at have et par jakker at vælge mellem - specielt på denne årstid!

//

Today I will show you 6 of my favourite winter coats of this season - on budget! I love a winter coat with some crazy colours and cool details. All the jackets are high-street brands, which means you maybe can afford more than only one. I personally love to have some different ones to choose between - especially in this time of the year!

Likes

Comments

Dagens indlæg byder på en lille shopping guide på en masse lækre efterårs- og vinterstøvler. Jeg elsker støvler og jeg foretrækker gerne, at have en masse at vælge mellem på denne årstid. Personligt falder jeg altid for støvler, der er spidse - og så gerne med lidt hæl. Det giver et feminint tvist, nu hvor man tit kan føle sig lidt klodset når man er pakket ind i store jakker, huer og tørklæder. Jeg håber, at det kan give noget inspiration!

//

Todays post is going to be about fall- and winter boots. I love boots and I prefer to have a lot to choose between in this season of year. I always fall for the pointed boots with a little heel. It gives a feminine twist, in these cold months where you feel a little clumsy wearing all the big fluffy jackets, hats and scarves. I hope it could give some inspiration!

Likes

Comments

Hey loves,
Om et par dage har jeg boet i England præcis en måned og man må sige, at det har budt på en masse nye indtryk af både kulturen, landet og selve englænderne. En del af jer er nysgerrige omkring livet herovre, så i dag vil jeg komme med 5 facts, som jeg har erfaret mig omkring England indtil videre!

#1 Fish & chips, pubs og afternoon tea er stort set uundgåeligt ikke at støde på. Jeg vælger sjældent fish & chips når vi er ude, men te er jeg godt nok begyndt at drikke meget af efter jeg flyttede hertil. Jeg ved ikke om det har noget med kulturen at gøre, eller fordi det er begyndt at blive lidt småkoldt udenfor, haha. Derudover ligger her vildt mange pubs rundt omkring, hvilket jeg synes er meget hyggeligt - og dem er der specielt gang i når der er fodbold!

#2 Tager man til London synes jeg personligt ikke, at den britiske accent er specielt tydelig. Men jo længere man bevæger sig ind mod Midt-England jo tydeligere bliver den altså. Jeg havde aldrig troet, at det ville blive en udfordring at forstå, men nu hvor jeg selv bor et sted med overdrevet accent, fanger jeg altså ofte mig selv i at stoppe op og tænke "hvad i al verden siger du til mig?" haha. Må håbe at det bliver bedre med tiden!

#3 Ikke nok med, at man skal vænne sig til at kigge til højre, i stedet for venstre, når man går over vejen, så er deres veje og selve trafikken virkelig et mess nogle gange. Nu bliver jeg selv 18 år imorgen (wuhu) og må derfor selv køre og jeg må indrømme, at jeg har lidt noia på, haha. Det hele foregår i venstre side og i stedet for meter og kilometer er det hele i yards og miles - og dét må jeg indrømme, at jeg ikke forstår det store af. Derudover har jeg bemærket, at de har mange flere rundkørsler end lyskryds, men ikke nok med det, så blinker de altså virkelig sjældent. Det er ret noia, så man skal virkelig være vågen, haha!

#4 Alle skoler gør brug af uniformer. Jeg tror ikke, at jeg har set én eneste skole endnu hvor eleverne ikke har skoleuniform på. Det ser super sødt ud, især når de helt små 5-6 årige kommer gående i jakkesæt og små fine nederdele, iihhh!

#5 I Danmark kan man ofte blive mødt af en sur kassedame i supermarkedet, hvor der næsten ikke bliver strejfet en et øje, men dér må jeg sige at jeg er overrasket over britternes høflighed. Om det er i et supermarked, i en butik eller naboerne, så omtaler de dig gerne "darling", smiler høfligt og er meget hjælpsomme. Thumps up for det!

Likes

Comments

Ihh, efter al for lang tids pause her på bloggen, kan jeg nu endelig komme med nyheden om, at vi for omkring to uger siden fik nøglerne til vores lejlighed her i England. Vi var i alt ude og se på tre, men endte med at vælge den første, da den var størst og ligger et rigtig skønt sted. Lejligheden er endnu ikke færdig og da vi først fik vores bil i onsdags, har det været svært at købe store ting, da vi tog taxa rundt overalt. Men nu har vi bil og det har budt på IKEA fire dage i streg nu, haha. Vores sofa som I ser på billedet er en mørkeblå velour fra made.com og kan findes lige HER. I skal nok få mange flere bolig indlæg så snart vi begynder at være ved vejs ende!
KISSES

Likes

Comments

1/ tunic dress ZARA 2/ statement earrings ZARA 3/ chunky knit MANGO 4/ striped blouse H&M 5/ plissé skirt H&M 6/ kitten heel boots ZARA

Farver, print og forskellige materialer er et hit at mixe og matche dette efterår. Jeg har i dag samlet mine budget favoritter til jer, som mangler at pifte efterårsgarderoben op. Jeg er især vild med tunikaen som man kan bruge som et lag-på-lag item, med evt en chunky strik oven over. Enjoy!

Likes

Comments

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

blazer MOVES BY MINIMUM* pants MOVES BY MINIMUM* shoes ZARA bag ZARA

Igår var vi ude og kigge på den første lejlighed, af de to eller tre, vi i alt har planer om, at skulle ud og se. Vi blev meget positivt overrasket og ser frem til at se de andre også! Indtil vi får en bolig til rådighed, har Oskars fodboldklub placeret os på et hotel, hvilket jo egentlig også er meget hyggeligt, men det bliver nu dejligt at kunne flytte ind i sit eget snart. Jeg var igår iført dette alt for lækre sæt fra Moves By Minimum, som jeg altså bare er blevet glad for!

En lille opdatering her fra England - må I have en god søndag!

Likes

Comments