Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJSANSVEJSAN i stugan, fan vilken fin och underbar dag, solen bara lyser och fåglarna kvittrar! Nä men fan va jag är glad iallafall haha, vaknade, åkte till skolan och va på min första lektion fast det inte va någon lärare där, sedan på min hålltimma gick jag och min underbara ell till gymmet och svettandes i 2 timmar, sedan vandra vi tillbaka till skolan.

Under passet drack vi de underbart goda amino syrorna jag fick hem från www.fitnessguru.se och åt den underbara baren som också är från fitnessguru, den var så god att jag inte ens hann ta en bild innan på den. In och beställ direkt säger jag bara, DO IT.
Likes

Comments
Likes

Comments

Hej hej hej!!!

Vaknade imorse av att byggarbetare stod och banka i huset bredvid.. Jag ska bli byggare bara för att ställa mig i huset brevid de som är byggare och börja banka en fredag kväll när de sitter och kollar tv och dricker öl och störa bara för att ge igen de dagar de har väckt mig..

Men vaknade iallafall tidigt, dansade och åt frukost och bara tog det lugnt hela dagen för hade ingen skola, sedan skyndade jag min in till min körlektion och därefter blev det gym med Jenny, men passet blev avbrutet pga att natalie med astma glömde att andas så sprang in i omklädningsrummet och Jenny fick ta hand om mig .. "Natalie jag vill inte va sån men du är helt vit" hahah no shit..

så fick ligga där ett tag och dricka massa sedan köpte vi lita bars och kaffe och väntade på bussen hem så just nu ligger vi i min säng och har avlidit lite.. Så skönt.


Likes

Comments


Likes

Comments

JAPPADAPPADUUUU, vi är äntligen klara efter ett AJ FAN DÖ STÖNA pass, det var roligt, SÅ skönt, SÅÅ jävla SKÖNT! En aning för trött så sitter och skrattar åt mig själv typ "natalie du är inte rolig och folk tycker du är konstig" .Vi sitter iallafall på en så kallad buss, såndär kommunal sak som tar en överallt man inte vill. Mamma ringde och sa att hon lagade tacos, JA TACK.

Vi är så snygga med............. Nä men väldigt glada.


Likes

Comments

Det är såklart att min första lektion va inställd så låg och halv sov medans becka låg och klappa på mig i 2 timmar.. Sedan så hade jag körlektion och nu har jag min sista lektion och därefter ska jag plugga ännu mer medans jag väntar på min kära gym kompanjon så ska vi gå till gymmet.


Likes

Comments

Godmorgon mina kära vänner!

Sitter just nu i kö.. Älskar kö på morgonen haha eller inte men man blir la van när man bor i Onsala och alla ska till jobbet och skolan samtidigt typ.. Hade en stress fri morgon för en gångsskull och åt en jätte god frukost och hann med allt ja skulle.

Jag ska tipsa er om Multimedia shopen i Göteborg där ni med söndriga skärmar kan gå och laga er mobil, det kostar bara 695 kr och i vanliga fall kostar det runt 1400kr + att ni får 5% av om ni nämner mitt namn! Det ligger bara 10 min ifrån centralen på fots. Det ligger på barnhusgatan 2, 41102 Göteborg och telefon nr dit är 0700- 311560 ! Så bara att laga på nu, ingen gillar spräckta skärmar.


Likes

Comments

Goddag.

Idag hade jag sovmorgon som spenderades genom att springa runt i mitt hus och försöka leta upp saker jag aldrig hitta, sedan gå till bussen.. Stanna lite och hoppa i en vatten pöl och råka skvätta ner hela mig sedan börja de regna så fick ta träningströjan på huvudet för att inte få fram krullisarna.. Sedan lektion och därefter körlektion, sedan gym! Blev 1 timma crosstrainern och sedan ett försök till att kö något annorlunda konstigt armpass.. Gick halvt som halvt. Därefter åka hem och nu är jag hemma..

Denna bilden kan va de underbaraste någonsin.. Så sann och det är så hemskt men det verkar ju funka så kanske bara att fortsätta va mig själv och så får man älska mig för det.
Likes

Comments