Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För någon vecka sedan var jag på min pappas kusins bröllop i Uppsala. Det finaste bröllopet jag varit på, i domkyrkan dessutom. Så otroligt genomtänkt och lyxigt, skulle jättegärna göra om det.

Likes

Comments

Idag är en dålig dag. Har varit hemma med huvudvärk, halsont och helt orkeslös från jobbet. Började redan igår när jag slutade med att jag somnade och sov nästintill hela eftermiddagen. Lyckades ta mig iväg till hoppträning med lite alvedon i kroppen och gjorde en utav de bästa hoppträningarna vi gjort. Första uteträningen för i år och Molly hoppade som bara den. Hon var såklart jättepigg och glad för att äntligen få träna ute, men hon lyssnade bra och hoppade riktigt fint.

Efter träningen åkte jag hem och la mig nästan direkt och vaknade imorse och mådde inte alls bra. Så har sovit nästan hela dagen idag, och myst med Sebastian såklart.
Nu har jag lyckats klivit upp ifrån sängen, klätt på mig och känner mig bättre. Så hoppas på jobb imorgon!

Ha en fortsatt fin dag, Puss


skulle absolut inte tacka nej till en utlandsresa nu

Likes

Comments

Igår var det min mammas födelsedag. Personen som tar alla andra före henne själv. Hon som gör allt för att alla ska vara glad och må bra. Det är alltid hon som ställer upp och stöttar både mig och alla andra. Hon är värd det bästa, hon är värd allt bra som finns.
Jag älskar dig mamma♡

Likes

Comments

För att idag har vi stått ut med varandra i ett helt år. ♡

Likes

Comments

Det bästa med veckorna måste ändå vara helgen. Idag är det torsdag och veckan har gått fort, som typ alla andra också gör.
Min vecka har varit helt ok. Jobb har stått på schemat, även en del häst. Dock är det dåligt underlag överallt.. Kan endast rida ut känns det som och Molly får för mycket överskottsenergi av att endast rida ut några dagar i rad. Så imorgon är det äntligen träning igen, vilket även denna helg kommer bestå av.
Imorgon har jag dressyrträning med Molly och på lördag hoppträning. Även Tilde ska hoppa Benjamin inför pay & jumpen då som är på söndag. Så blir en helg med bara massa häst. Men det är absolut inget jag klagar på.

Denna dag har varit rätt bra, förutom vädret som ändrades totalt på eftermiddagen/kvällen när jag var ute och red. Trimmade Molly lite på ridbanan vi har här hemma och det började blåsa massor + hagla, så hon blev helt galen. Fick trava för det mesta då och endast få henne lugn, innan jag gav upp och tog in henne.
Innan det tog jag en härlig promenad på förmiddagen i solen, dock blåste det lite på det. För att efter det åka till jobbet, halvdag idag så började halv 12 till halv 4. Skönt med sådana dagar också.
Känns som jag hunnit med massor idag mot för vad jag gör när jag jobbar heldag.

Nu sitter jag och Sebastian endast i soffan, vilket vi gjort sedan middagen och bara kollat på tv, youtube och nu någon film. Ska snart flytta oss vidare till sängen för att kolla ännu mer på tv.

Hoppas eran dag varit bra. Kram

Likes

Comments

Dagarna rullar på i ett och det känns knappt som jag hinner med något alls, utom att rida och jobba. Dock spelar det inte alls någon roll att dagarna går åt till hästarna, då det är de jag helst skulle villa.
Men jaja, har i alla fall börjat jobba på ett dagis i Färila förra veckan. Som vikarie i fem veckor till en början, så hoppas på förlängning där då jag stormtrivs med både barn och personal.

Annars rullar dagarna på, gör inte så mycket annat än det förutom på helgerna då.
I helgen är det pay & jump igen, för Tilde och Benjamin, så hoppas det går lika bra som sist vi var iväg då även Molly fick skutta en runda. Gick inte över förväntan, nytt ridhus, nya hästar och även lämna Benjamin på det. Hoppade gjorde hon galant, men sedan det här med att lyssna och inte rusa gick mindre bra. Jaja, mer träning så ska det nog fungera till slut. Bra med rutiner och åka på andra ställen än där hon känner sig hemma också.

Hoppas eran vecka startat bra och även att fortsättningen blir så. Kram

Likes

Comments

Som många andra börjat med så börjar väl jag med. För min egen skull. Så jag kan titta tillbaka senare och läsa vad jag gjorde då (nu).
För det mesta kommer det att handla om min vardag, vilket mestadels består av hästar. Tävlingssäsongen har även börjat nu så det kommer också stå en del om både träning och tävling.

Jaja, ni som vill får hänga med så gott som ni kan i min vardag.

Kram

Likes

Comments