Header
View tracker

Har nu varit ensam hemma i två veckor och familjen kom hem idag. Har varit jätte skönt och lugnt, men har ändå saknat dem massor. Helgen som varit har jag jobbat på Dreamhack, hade jätte kul. Men nu blir det ett normalt liv igen, med jobb och ledighet då och då.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här kommer lite bilder från min vecka i Gambia, kan ju varna med att typ 90% av bilderna är apor haha.

Här är bilder på villan jag, Fredrik, Amanda, Gabbe och Gabbe bodde i.

Här är hotellområdet och bild på havet. Sprang runt apor överallt och de var så söta.

Här kommer några bilder från vår fiske tur vi hade en av dagarna. Själv fick jag upp 3 grejer på mitt spö. En krabba, en butterfish och en jätte lite fisk som var mindre än betet haha. Vi stannade även och tog ett dopp i floden.

Här är några bilder när vi var inne i apparken och det var det ända stället man fick mata dem på, på alla andra platser fick man böter ifall man matade dem. De var så söta och känns så kul att fått klappa och mata dem.

Jag hade det hur underbart som helst och det var ett så fint land med fin natur och jätte trevliga människor. Jag hoppas vi kommer åka tillbaka för jag tycker det var helt underbart. Fredrik tyckte de var jobbigt när människor var så på i landet, så jag hoppas jag kan få honom att åka ditt igen.

Likes

Comments

View tracker

Jag är så frusen haha, vill bara vara inne ligga i sängen med tända ljus och kolla serie. Men just nu är jag barnvakt åt Matilda. Så hon sitter just nu och pysslar och jag ligger här i sängen och kollar på henne. Men i eftermiddag blir det dans och sen ha en lugnt kväll hemma och försöka få upp inlägget om Gambia.

Likes

Comments

Hej alla, nu är det ungefär en vecka sen jag skrev sist, varit i Gambia och kom hem igår. Så nu sitter jag och dricker en varm kopp av mitt favorit te Vanilla chai från Pukka och för över bilder från resan in till datorn och kollar igenom dem. Lyssnar även på podcast som kommit ute senaste veckan. Så senare denna veckan komma det komma upp ett bildinlägg om Gambia.


Har i alla fall haft det helt underbart. Men fryser så hemma nu så går runt i tjocka mysstrumpor, varma byxor och en tjocktröja. Har varit i en extrem värme en vecka och nu är hemma är det -2 grader och snö. Så idag ska jag bara ta det lugnt och kanske träffa några vänner ikväll. För imorgon och hela helgen jobbar jag.

Likes

Comments

Nu har jag precis slutat jobbet, jobbade natt. Så är jätte trött men ändå pigg och glad för idag börjar resan mot Gambia. Bussen mot Stockholm går idag vid 14 ungefär. Så allt är packat och klart så ska försöka få någon timme sömn innan vi ska åka in till stan mot resecentrum. Känner mig glad och detta är verkligen något jag sätt fram emot. Ska bli så skönt med lite semester och ska bli en så rolig upplevelse. Ska ta massa kort, så får se hur internet fungerar och om det går att blogga och lägga upp bilder. Annars får det komma ett stort inlägg med bilder sen när jag kommer hem :D

Likes

Comments

Köpte en kamera nu i fredag. Men har jobbat hela helgen så har inte testat den förens idag, och Matilda ställde gärna upp på kort.

Likes

Comments

Idag har jag haft dansen, så nu är jag hemma och har ätit och sitter nu vid datorn. Så ska se något avsnitt av en serie jag började kola på igår och sen blir det sängen. Ska till Emma imorgon på morgonen.

Likes

Comments

Sitter nu på bussen till jobbet och jätte trött. Nu var det verkligen ett kallt och ruggit höstväder, regnar och blåser. Så hade ju egentligen varit skönt att legat i sängen hela dagen.

Mådde inte så bra igår heller, kände mig som förra natten hela dagen. Så somnade på kvällen, men kunde ändå sova lite inatt. Ibland när man mår så dåligt är sova det ändå som tar bort det och håller tankar som kommer borta.

Likes

Comments

​Det är något som ofta börjat komma i tanken, är det så här livet ska se ut. Ska jag leva med så lite sömn, men den känslan jag får i kroppen som är obeskrivlig och som får mig att må illa. Det tryck över bröstet som bara är ångest för mig. Att sitta vaken klockan 3 på natten och bara kolla i tomma intet och inte förstå varför det är så här. 

Den senaste månaden har inte varit bra, inte alls. Vet inte vad som gör det och varför det kommit nu. Att gå runt med en känsla i kroppen som inte gå att sätta ord på eller förklara för någon utan att låta konstig, det är utmattande. Men ändå sitter jag här mitt i natten med samma känsla och är utmattad och kan inte sova. Jag förstår inte.

Jag kan inte först varför jag ska må så här, varför jag känner så här. Jag tycker jag gör allt för att må bra men jag trillar hela tiden tillbaka. Det känns ibland så meningslöst. Tankarna kommer ibland upp att ska livet verkligen vara så här kan jag lika väl dö nu. Det känns hemskt att skriva med det är så jag känner just nu och vissa andra stunder. 

Jag vill bara bort ett tag, pröva på något nytt, träffa nya människor. Ibland kommer tankarna upp om jag bara ska dra iväg, till en annan stad och vara där ett tag och få vara själv. Lära känna mig själv och vara ensam, att testa på något nytt. För så allt är nu kan ju inte vara bra om man bara faller tillbaka hela tiden.


Ville bara skriva av mig, för sitter här vaken nu mitt i natten och mår inte alls bra och har ingen jag kan prata med just nu klockan 3..

Likes

Comments

De senaste dygnet har jag spenderat i sängen då jag spydde igår två gånger. Men idag är det mycket bättre är bra trött, men får i mig något att äta utan att det kommer upp igen. Så var nog bara något som satt i en dag. Men ligger i sängen och villar och väntar på att familjen ska komma hem, madde från stan och resten ifrån Göteborg. 

Likes

Comments