Header

Mår så bra just nu. Har ingen vettig anledning men allt känns så mycket bättre. Plus jag har träningsvärk i kroppen och älskar det, haha. Känns som man gjort något bra då liksom. Men idag har jag varit och träffat Emelie som jag inte sätt på ca 1,5 år. Men nu när vi väl såg var det som vi träffades igår. Att ha vänner som är så är guld värt.

Lite kort inlägg men känner det är bättre än inget. Kommer ett lite länge inlägg framöver om hur allt är i livet nu.

Godnatt!Likes

Comments

Har nu hat 7 lediga dagar vilket jag kan säga faktiskt har varit behövligt. Var i Stockholm måndag till torsdag och sen nu i helgen har jag varit med familjen och kompisar. Detta är något jag behövt, jobbat ganska mycket och hänt mycket i början av året. Men jag känner nu att jag faktiskt är på väg upp, att jag är på väg att må så mycket bättre.

Kom precis hem ifrån mormor så ska bädda rent i sängen och sen ta en varm dusch och ansiktsmask. Skönt en söndagskväll. Kanske bli att krypa ner i sängen och kolla på någon film eller serie.

Hoppas ni haft en underbar söndag, kram!

Likes

Comments

Just nu är jag nog i en av de jobbigare delarna i mitt liv. Så vet inte hur det kommer bli här. Om det kommer gå flera dagar mellan inläggen eller om jag kommer skriva av mig när det antingen känns skit eller är en super dag.

Har i alla fall jobbat idag. Var hemma ungefär 23:20, men har fortfarande inte kunnat somna.. Så får se hur det blir med sömnen i natt. Den senaste veckan har sömnen verkligen varit hemskt dålig. Jag vill bara få in en bra rytm och sova hela nätterna.

Likes

Comments