Header

Nu har jag precis slutat jobbet, jobbade natt. Så är jätte trött men ändå pigg och glad för idag börjar resan mot Gambia. Bussen mot Stockholm går idag vid 14 ungefär. Så allt är packat och klart så ska försöka få någon timme sömn innan vi ska åka in till stan mot resecentrum. Känner mig glad och detta är verkligen något jag sätt fram emot. Ska bli så skönt med lite semester och ska bli en så rolig upplevelse. Ska ta massa kort, så får se hur internet fungerar och om det går att blogga och lägga upp bilder. Annars får det komma ett stort inlägg med bilder sen när jag kommer hem :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Köpte en kamera nu i fredag. Men har jobbat hela helgen så har inte testat den förens idag, och Matilda ställde gärna upp på kort.

Likes

Comments

Idag har jag haft dansen, så nu är jag hemma och har ätit och sitter nu vid datorn. Så ska se något avsnitt av en serie jag började kola på igår och sen blir det sängen. Ska till Emma imorgon på morgonen.

Likes

Comments

Sitter nu på bussen till jobbet och jätte trött. Nu var det verkligen ett kallt och ruggit höstväder, regnar och blåser. Så hade ju egentligen varit skönt att legat i sängen hela dagen.

Mådde inte så bra igår heller, kände mig som förra natten hela dagen. Så somnade på kvällen, men kunde ändå sova lite inatt. Ibland när man mår så dåligt är sova det ändå som tar bort det och håller tankar som kommer borta.

Likes

Comments

​Det är något som ofta börjat komma i tanken, är det så här livet ska se ut. Ska jag leva med så lite sömn, men den känslan jag får i kroppen som är obeskrivlig och som får mig att må illa. Det tryck över bröstet som bara är ångest för mig. Att sitta vaken klockan 3 på natten och bara kolla i tomma intet och inte förstå varför det är så här. 

Den senaste månaden har inte varit bra, inte alls. Vet inte vad som gör det och varför det kommit nu. Att gå runt med en känsla i kroppen som inte gå att sätta ord på eller förklara för någon utan att låta konstig, det är utmattande. Men ändå sitter jag här mitt i natten med samma känsla och är utmattad och kan inte sova. Jag förstår inte.

Jag kan inte först varför jag ska må så här, varför jag känner så här. Jag tycker jag gör allt för att må bra men jag trillar hela tiden tillbaka. Det känns ibland så meningslöst. Tankarna kommer ibland upp att ska livet verkligen vara så här kan jag lika väl dö nu. Det känns hemskt att skriva med det är så jag känner just nu och vissa andra stunder. 

Jag vill bara bort ett tag, pröva på något nytt, träffa nya människor. Ibland kommer tankarna upp om jag bara ska dra iväg, till en annan stad och vara där ett tag och få vara själv. Lära känna mig själv och vara ensam, att testa på något nytt. För så allt är nu kan ju inte vara bra om man bara faller tillbaka hela tiden.


Ville bara skriva av mig, för sitter här vaken nu mitt i natten och mår inte alls bra och har ingen jag kan prata med just nu klockan 3..

Likes

Comments

De senaste dygnet har jag spenderat i sängen då jag spydde igår två gånger. Men idag är det mycket bättre är bra trött, men får i mig något att äta utan att det kommer upp igen. Så var nog bara något som satt i en dag. Men ligger i sängen och villar och väntar på att familjen ska komma hem, madde från stan och resten ifrån Göteborg. 

Likes

Comments

Hade inte allas lust att åka till jobbet idag, men är som sagt ett måste så gjorde det. Men nu sitter jag på bussen hem och är glad för varit en jättebra dag på jobbet.
Jag älskar att lyssna på podcast och har nästan ett avsnitt att lyssna på varje dag. En favorit är Jag är sjuk i huvudet med Jessica Ekman och Viktor Åkerblom, och de två senaste avsnittet har en kille som heter Aleksandar Petrovic. Det han är aktuell med nu är att förälska för 100 skolor på 100 dagar vilket är helt sjukt. Och idag träffade jag honom och han var verkligen hur härlig och fin personlighet som helst och utstrålade så bra energi.

Så det gjorde verkligen min jobbdag. Haha lite löjligt kanske men har haft en bra dag och är nu trött och längtar hem till sängen.

Likes

Comments

Hej, idag har jag jobbar 14:30-22:30 så var hemma ungefär kvart i 12 pga att bussarna inte går som bäst på helgen. Men nu ligger jag i sängen och kan inte somna för jag har sån ångest med tryck över bröstet och hjärtat slår fortare en vad "normalt" är. Det blir inte bättre av att jag börjar klockan 7 imorgon och min buss går lite innan 6.
Så inatt blir det inte många timmar sömn och jag har en lång jobbdag framför mig. Så jag hoppas mitt tryck över bröstet kan släppa så jag bara kan få somna.

Likes

Comments

​Det bästa jag vet är att få paket på posten och idag fick jag det. Men kan tyvärr inte skriva från vart och vad för det är present till Magda som fyller år om 3 veckor och hon läser det här. Men idag har jag varit ledig från jobb och lika så i morgon, vilket känns så skönt. För mår inte så bra pga grejer som har hänt i mitt liv nu denna veckan. Så skönt att bara få gå hemma och inte göra något, för i helgen jobbar jag fredag, lördag, söndag, mångad och tisdag innan jag får en dag ledigt.


Likes

Comments