Godmorgon på er,

Idag blir det tjejmiddag hos Jenny som har fyllt år. Kommer bli så kul att träffa alla tjejerna på samma gång. Har saknat en REAL GIRLSNIGHT!

Hoppas att alla får en jätte nice lördag.

Love/N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens kavaj outfit. Kände mig riktigt bekväm i detta! Älskar att ha på mig "classy" kläder.
Love/N

Likes

Comments

Godmorgon men en Tb bild från Frankrike för ett år sedan.
När kommer jag att vara brun och lika glad som på bilden igen... Resor gör mig lycklig. Får börja planera något igen snart kanske.

Likes

Comments

Morgon morgon!
Jag brukar starta min dag med en smoothie skål till frukost. På senaste har jag börjat göra fler gröna smoothies. Annars älskar jag alla olika typer av smoothies, men det bästa är att starta med en grön för då får man energi för resten av dagen, tycker jag. Grönt är ju alltid nyttigare alternativ?!
Hur brukar ni starta er dag?
Love/N

Likes

Comments

Behövde en ny handkräm i väskan. Provar Byredo krämen med lukten BLANCHE. Så fräsch! Fick även en ny prov doft på köpet. Den nya parfymen har inget namn. Den var magisk om jag ska vara ärlig... Kanske nästa parfym köp?!
Love/N

Likes

Comments

​Åh vad jag saknar att gå runt i främmande länder i mina fina bikinisar och leva gott...

Ne, men man måste kämpa för att få drömlivet i uppfyllelse?! Just nu är jag väldigt mycket inne på Laws Of Attraction, betydelsen. Väldigt intressant! Kolla in: http://lawofattraction.ifokus.se/articles/4d712eb5b9cb46221d044dd7-grundlaggande-for-law-of-attraction?discussions-1

Love/N

Likes

Comments

Naturbilder tagna by me. Perfection!?

Love/N

Likes

Comments