View tracker

Black friday är nog det bästa på året. Så mycket fint man hittar till himla bra pris!
Bik bok i Hudiksvall har trotsat mina förväntningar, var säker på att det skulle vara litet och inget snyggt alls men icke, stor lokal med stort utbud av fina kläder, och personal var super trevligt.

Jag, Zahir, Oskar och Emelina gick och fikade på ett litet ställe som heter lilla cafén, första gången jag åt där och det var såå mysigt! God mat och även där trevligt personal. Vi satt där i en timmer om inte längre och bara tog det lugnt, skratta så mycket att magen fick ont
När klockan vart mycket tog jag bussen till Ljusdal och därifrån skjuts till lilla Los.

Nu ska jag fixa iordning lokal tills imorgon då min lillebror ska ha kalas.
Pirattema blir det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Äntligen helg för mig, idag hade vi bara en lektion men jag råkade självklart försova mig med en och en halv timma.. Så det enda man kunde göra var att sjukanmäla sig. Men imorgon har hela skolan studiedag och jag antar att mer än halva av skolans elever kommer vara ute på stan och shoppa, dels för att det är black friday och för att bik bok öppnar här.

Jag själv kommer dra ut en sväng med några vänner och kika lite men jag tror inte att jag kommer köpa något, då jag hitta massa fina saker online ;)
Hittade en jättefin pälsjacka som jag kommer klicka hem direkt när lönen är insatt på kortet, man måste unna sig något exklusivt ibland och så som jag mått dom senaste veckorna behöver jag verkligen någonting nytt!

Nu ska jag fortsätta mysa med lilja framför film, och får se om det blir pluggande lite senare.

Likes

Comments

View tracker

Hallå där.

Dagen började med regn vilket gjorde att man fick negativ inställning till allt denna dag skulle erbjuda, men snabbt nog försvann regnet och humöret kom tillbaka.
Nästan så att moder natur tyckte synd om mig och gjorde det bästa för att rädda dagen.Skolan idag var ganska lugn, förutom att vi hade handboll på idrotten vilket sög! Hatar den sporten!
Inget mer med det.

Jag och några kompisar bestämde oss för att gå ner till stan för ett snabbt besök på Apoteket och Clas Ohlsson men såklart slutade det med att jag gick och provade kläder. Hittade verkligen massa snyggt som jag bara måste införskaffa mig! Lön kommer på fredag så rätt timing.

När dom väl drog hem bestämde jag och en annan vän till mig att vi skulle ta en fika på Waynes.

Kom hem vid 7 tiden och sen dess har jag legat i sängen och kollat film! Super mysigt!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg! Jag tänkte att första inlägget kunde startas med några korta frågor som jag besvarar så ni lär känna mig bättre.

Ditt fullständiga namn

Natalia Barbara Rostankowska

Ålder?

18 år, fyller 19 3 december

Bor?

Iggesund

Husdjur?

Katt

Intressen?

Mina intressen är kläder, mode och även katter

Ursprung

Polack

Favorit mat

Tacos

Skola

Går andra året på hotell och turism programmet på bromangymnasiet


Likes

Comments