Ett snabbt kollage på lite amplar.
1. holmgaard 599kr
2. lagerhaus 79 kr
3. bloomingville 379 kr
4-5. bloomingville 399 kr

Sen kan man ju göra massa varianter hemma, finns flera beskrivningar på hur man gör på nätet.

På hagahem i sollentuna hade dom en ampel i svart läder med en stor rund ljuslykta i, wow effekt på hela den.

Få se vilken ampel som får flytta in hos oss här näst, har jag orken och är fiffig nog ska jag ta och prova att göra en själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan var jag på Formex mässan i älvsjö, det fanns hur mycket som helst som jag fastnade för. Bland annat denna ampel från holmgaard. Otroligt vacker. Överallt ser man nu amplar och piedestaler, själv fyndade jag en svart ampelmed träkulor påindiska här om dagen (kostade nig 40 kr).

Ska sätta ihop ett kollage med lite olika amplar nu när jag ändå håller på , hoppas någon (om det är nån) som läser får lite inspiration.

Likes

Comments

Två stolar, en dröm.
Den grå stolen [comeback] från Kartell är så himla vacker, såg den för flera månader sen och har inte riktigt släppt tanken på den. Tyvärr är den för dyr för min plånbok och så skulle den inte ha någon riktig plats här i vår lilla lägenhet. 


Och sen den vita som är Normann copenhagens [form], hur fin?! med valnöt ben blir den enligt mig 100 gånger snyggare än den i ek. Stolarna finns på royaldesign.se

Likes

Comments

Känns otroligt töntigt att skriva en presentation om mig själv, eller överhuvudtaget detta första inlägg. Jag har länge tänkt på att blogga då jag har massa saker i huvudet jag gärna delar med mig av. Jag använder instagram flitigt, men ibland vill jag skriva och dela lite extra bilder, tips eller recept. Så, ni som vill får gärna kika in här då och då och lämna ett fotspår eller två.

Likes

Comments