Hejhej!
Denna helgen har varit väldigt lugn och nästan lite tråkig:/ i fredags så var jag med Elsa, Amanda och Maja i Näset där vi inte gjorde ett skit. Vi gick dock ut och träffade några men de människorna var helt bänga i huvudet. Kände ingen där, men så fort jag kom dit så fick jag en död iller i anisktet. Så jäkla trevligt liksom.
Igår var jag och Louise i Hovås hemma hos en kompis. Men det var också riktigt tråkigt och kallt. Så vi åkte hem runt 12 tiden för vi skulle upp tidigt idag för vi skulle på en självförsvarskurs!!! Haha.
Det var dock skit lärorikt! Vi lärde oss massa grepp, och vad man skulle göra om en man följde efter en, eller vad man skulle göra om man blir misshandlad eller våldtagen. Skit bra att gå i en sån kurs så man vet vad man ska göra liksom, dock borde de inte ens finnas. Helt sjukt att de finns sånna jävla snuskgubbar i världen. USCH!!!!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu har jag satt på Justin i sonossystemet så alla hör medans jag väntar in Lollo. Men har tänkt berätta lite om mina helt underbara två dagar i Stockholm!
Var alltså på båda Justin konserterna vilket var amaazziiing!!! Men har ju självklart mina åsikter kring konserterna som jag vill fördmedla till er haha. Och vilken utav konserterna jag tyckte var bäst.
På torsdagen så log han seriöst 2 gånger under HELA konserten. Men han tog av sig tröjan på torsdagen, vilket han inte gjorde på fredagen, så skulle jag fått välja någon av dagarna att gå på bildmässigt så skulle jag absolut gått på torsdagen.
På fredagen tror jag han hade fått as mycket skit ifrån torsdagen vilket gjorde att han hade mycket mer energi och var mer glad.
Men jag älskar honom no matter what, alla har sina ups & downs.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att han äger och att jag hoppas det blir mer konserter i Sverige!

Likes

Comments

Hej, alltså jag får ursäkta mig för tror inte alls jag köper den Gucciväskan i velvet! Tänkte vidare lite och inser att det kanske är ett väldigt förhastat beslut av mig att lägga flera tusen på en väska som inte kommer vara "inne" efter vintern...
Men! Kollade också vidare efter annat i velvetmatrial dvs jackor till exempel. Och då hittade jag dessa två jackor i samma färger som de två väskorna jag bloggade om tidigare.
Den ända skillnaden är att jackan kostar runt 4000kr och väskan kostar runt 15 000kr.
Ska prova jackan när jag är i Stockholm!
Jackan är ifrån något märke som heter LXLS

Likes

Comments

Älskar kvällar som denna när man inte kan sova så man lyssnar på lugn musik och bara tänker. Tycker verkligen det är riktigt avslappnande och underskattat.
Ikväll har jag bara gjort klart mina läxor och kollat på lite Mordern family. Inprincip bara tagit det lugnt.
Tipsar om dessa två låtar och Bryson Tillers album Trapsoul

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från Delsjön där hela klassen har paddlat kanot. Föst trodde jag att det skulle bli kul men när vi väl åkte ut med dom jävla kanoterna så var det bara jag som paddla, så personen jag var med bara satt där som en jävla gubbe typ.
Låter kanske lite arg, och ja det är jag! För sedan så ramlade jag i. Så var helt blöt då.
Nu ska jag plugga och sedan så ska jag äta thaimat<3
Här är en bild ifrån i helgen på mig och Sierra

Likes

Comments

Jag verkligen älskar denna väskan!!! Ska köpa den när jag åker till stockholm vilket jag gör snart då när det är Justin konsert.
Kan dock inte bestämma vilken färg än..?
Älskar den lila färgen så mycket, men den finns ej på hemsidan än. Jag har ingen aning ifall det betyder att den är slut eller ifall den kanske bara finns i butik eller ifall den inte finns i butik eller något sådant.
Tror det finns en sådan i svart också men den tänker jag inte köpa.
Väskan finns i en skinnmodell också men eftersom velvet är så inne nu i höst/vinter så kan jag bara inte låta bli att köpa den i velvet.
Love this bag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag hade jag skolfoto, fyfan asså. Såg seriöst helt uppstoppad ut.
Nu ska jag ha sex och samlevnad, puss

Likes

Comments

Nu sitter jag på vagnen påväg till en grillfest hemma hos min kompis Ella. Ska bli så kul att träffa henne igen då vi inte träffats sen sommarlovet!
Har på mig ett par ljusa jeans från Replay och den röda blusen. IGEN. Hade bråttom och den låg på sängen så tog helt enkelt på mig den igen. Sedan har jag ett par ljus rosa/beigea Philippe Model med röda fjärilar typ där bak.
Sedan tog jag min Lv necessär/clutch som man fick med när man köpte Neverfull!
Här är en oredigerad och ful bild.

Likes

Comments

Satt nyss och kollade igenom mina bilder på Instagram, så hittade jag massa bilder ifrån världens bästa ö, Aruba.
Gud vad jag saknar det! Det var verkligen världens bästa resa som jag någonsin åkt på. När vi var där så bodde vi på ett hotell som hette Divi & Tamarijn Aruba. Det var egentligen två hotell som hängde ihop typ. Så vi bodde på hotellet som hette Divi. Har så många minnen därifrån.
Det bästa var ju att de fanns små taxibilar som hotellet ägde som körde en vart man än ville. Helt gratis också haha. Vi lärde känna en 18årig kille som hette Isiah som körde en av alla sånna taxibilar. Har till och med honom på snap! Haha.
Sedan så fanns det massa snygga killar där. Och alla var jätte trevliga! Var där med min familj, Venices familj och en till familj. Iallafall så brukade jag o Venice och min syster Jenifer hänga med dessa killarna på kvällarna, och det var väldigt roligt faktiskt. Vi lärde känna massa där från till exempel Argentina! Hur coolt?
Alltså ni måste åka dit! Ni lär inte ångra er.

Likes

Comments