Header

Amazonsten

eftersom den har en start filtrerande effekt på de fysiska och mentala nivåerna. Den kan ha en lugnande inverkan på känslomässiga eller fysiska trauman, den vildrar oro och hjälper dig att se båda sidorna av saker och ting

Bärnsten

Den skapar en skyddande barriär, rensar ut negativ energi och rädda tankar och ersätter den med inre frid, skänker stabilitet och främjar en positiv mental attityd. Det är en bra sten för förankring.

Ametist

är en naturligt lugnande sten. Den hjälper dig att stressa av, skyddar dig på alla plan och skänker dig känslomässig balans. Den är bra för att blockera geopatisk stress och negativa eller skadliga energier. Att sitta i stillhet med en ametist i handen lugnar dina tankar och låter dig gå på djupet i dig själv, nå insikt och finna ny motivation.

Grön aventurin

Den skänker välmåga och öppnar och lugnar hjärtat. Det är också en lämplig sten att placera ut i sin omgivning som skydd mot miljöföroreningar. Den hjälper dig att se och utvärdera olika alternativ och möjligheter, och den främjar känslomässig läkning.

Svart turmalin

Den inre gallerstrukturen i stenen fångar upp negativ energi, särskilt elektromagnetisk energi, och hindrar den från att nå dig. Den är verksam mot illvilja, stress och strålningen från mobiltelefoner. Bär den över din thymus när du märker att du är utsatt för någon form av energiangrepp. Den hjälper dig att hålla dig lugn och positiv vad som än händer.

Celestit

Celestit är en sten med högt svängningstal och kan därför fungera som länk till änglarnas riken och din skyddsängel. Den ger också näring åt andliga insikter. Den skänker djup inre frid, gör dig fri från oro, stillar heta känslor och får tankarna att klarna.

Labladorit

Labradorit är en utmärkt sten för beskydd. Den öppnar dina översinnliga förmågor och hjälper dig att upprätthålla en glädjefull kontakt med de gudomliga energierna. Labradorit är bra mot reaktiv depression och vägleder dig genom de förändringar du måste göra för att finna lugn.

Rosenkvarts

Rosenkvartsen är känd som stenen för ovillkorlig kärlek och förlåtelse. Den öppnar hjärtat och förvandlar negativa känslor till positiva. Det är en utmärkt sten att använda i kris eller traumatiska situationer, eftersom den snabbt skänker lugn. Den omvandlar negativ känslomässig betingning och ger stöd åt positiva affirmationer.

Selenit

är som kristalliserat gudomligt ljus. Den existerar i rymden mellan ljus och materia. Det är en sten som lämpar sig utmärkt för att laga auran och ge den ny energi. Den bär på en djup inre frid. Att meditera med den för dig in i det rena ljuset, och den bildar ett skyddande galler runt en plats, eftersom den inte låter influenser utifrån tränga igenom. Placera en stor bit selenit inne i ditt hus, så säkerställer du att en fridfull atmosfär alltid råder.

Rökkvarts

är en av de mest effektiva stenarna för att avleda eller stänga ute negativ energi. Därmed är den också ett utmärkt medel mot stress och oro. Den stärker dig i dina beslut och ger dig stöd så att du kan frigöra dig från mönster som du inte längre behöver. Den gör dig närvarande i din kropp och hjälper dig att acceptera fysisk inkarnation.

Jaspis

finns i många färger och former och är en utmärkt kristall om du behöver få mer energi, stressa av, resa eller stänga ute miljöföroreningar. Den överför beslutsamhet och kvicktänkthet och har en balanserande effekt på alla nivåerna i ditt jag.

Pyrit

(svavelkis) är en effektiv energisköld och fungerar utmärkt till att hjälpa dig att utnyttja dina avsikter och skapa positiva förändringar. Den ger dig möjlighet att öppna dörren till din outnyttjade potential och att finna tron på dina förmågor.

Smaragden

förknippas traditionellt med Venus, kärlekens planet. Stenen användes i amuletter för att dra till sig goda relationer och avvärja trollkraft. Den verkar för jämvikt på alla plan, ger karaktärsstyrka för att övervinna motgångar och bidrar till pånyttfödelse. Det är även en visdomssten som hjälper dig att urskilja det som är sant.

Mossagat

är styrkans sten. Den lämpar sig för att etablera en trygg förankring och för att stimulera kreativitet. Den främjar tillit, hjälper dig att uttrycka dig själv och bidrar till att öka din självkänsla och stärka din beslutsamhet att lyckas.

Larimar

får falska gränser och begränsningar att försvinna och öppnar dig därigenom för nya dimensioner. Den avlägsnar blockeringar och självpåtagen återhållsamhet, upphäver självdestruktivt beteende och hjälper dig att ta kontrollen över ditt liv. Om du har en tendens att känna skuld och rädsla, ersätter larimar dessa känslor med rofylldhet. Det är en utmärkt sten om du vill “flyta med strömmen”, och den drar till sig delfinens energi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Antagligen så tar jag allting alldeles för seriöst eller inge seriöst alls, det där med att sakna ett mellanläge i hjärnan är jobbigt. Enkelt att slänga ur mig det jag egentligen tycker för att sen ändå må dåligt över någon annans sårade känslor. Och varför i helvete kan jag bara prata med folk som betyder något för mig, när jag är full..måste jag då gå en hel vecka för att på fredagen kunna förklara vad det är jag egentligen känner. Ibland blir jag lätt besviken då ja börjar tvivla på människor, och jag är osäker på vem som kommer att stanna och vem försvinna, jag är duktig på att anpassa mig,

Likes

Comments

Det är inte så att jag märker detta själv, desto mer jag lär känna en människa, desto snabbare sätter jag mig fast vid den, och direkt då får jag rädslan för att den personen kan försvinna ut ur mitt liv, väldigt ofta missuppfattar jag andra. Som till exempel, om jag ringer någon mig nära och hon/han inte hör av sig eller inte svarar i telefon så får jag en rädsla av att jag har gjort nånting dåligt. Även om det inte finns något chans på det att hon/han kan vara sur på mig. Oftast känner jag mig besviken och ledsen, för att sedan pendla snabbt mellan känslorna. Och även fast dom är snabba så upplever jag dom med hela mig. Det är väldigt svårt för människor som inte förstår hur man ena stunden kan va lycklig och i andra förbannad eller tvärtom.


Likes

Comments

Bry Dig om vad andra tänker och du kommer föralltid att vara deras fånge. 👈👈

DET du inte vill att människor ska göra mot dig,det ska du inte Heller göra mot dem. - Judendomen

ALLT vad ni vill att människor ska göra för er,ska ni också göra för dem. - Kristendomen

INGEN av er är troende förrän han önskar för sin broder det han önskar för sig själv. - Islam

GÖR icke mot andra vad du icke vill de ska göra mot dig - konfucianismen

BETRAKTA din nästas vinst som din egen vinst, och din nästas förlust som din egen förlust. - Taoismen

SKADA inte andra med sådant som skulle skada dig själv. - Buddismen

OM man ser sig själv i alla och alla i en själv kan man inte skada någon, ty det skulle betyda att skada sig själv. - Hinduismen

Likes

Comments

om du någon gång bestämmer dig för att åka till Polen och bli tatuerad..hör av dig jag vet den bästa killen i staden! Skaffade mig en liten Ozzy tatuering och höll min kusin i handen!Likes

Comments

Hur överlever jag Julen utan kärlek?

​Det är en fråga jag har ställt till mig själv ett tag nu, det hände och jag kan inte tro att det är sant, men det är det. Jag har haft en dålig relation, en relation som var hård och smärtsam att lösa. Det blev inga rivna kläder eller hårda slag...Nej det var inga slag men trots det så gör det fortfarande ont, eftersom det inte fungerade, för resten av året är det enkelt, men till Julen, gör det ont.

Jag vet att jag syndar när jag klagar eller gnäller, det är ju inte det värsta, inte så att jag kommer att fira julen själv, jag är ju i Polen med mina föräldrar och får träffa alla mina släktingar. Men saknaden av en nära person, misslyckad kärlek som skulle hålla livet ut, dessa dagar visar den sig speciellt mycket. Vad gör jag för att klara det? För det första jag tycker inte synd om mig själv. Slutligen är jag inte ensam i en sådan situation. Jag är fortfarande ung (21) och kärleken kommer att hitta även mig igen.

Spendera Julen med sådan glädje och passion som varje år, ta sin tid på att laga mat, städa och klä julgranen. Varje år försöker jag att lägga till något nytt, en annan färg på lamporna, baka en annan sorts kaka, jag gör det med kunskapen som hjälper mig att glömma bort att det inte finns någon bredvid mig. Det var ju ändå jag som bestämde att det blev sådär, så jag kan inte se tillbaka till början av förhållandet. Så städning, matlagning och pyssel är ett bra sätt att inte tänka på någonting. Vad mer? Njutning såklart!

Jag älskar att ge, att se deras ansikten måla upp ett leende över en varm halsduk eller en annan present. Släkten man aldrig träffar medans på julafton finns dom alltid där. Det finns inget bättre, det lugnar sorgen över ensamheten. Dom två juldagarna brukar jag hålla mig till saker som gör mig glad, bra gamla böcker från barndomen, man läser så mycket att man inte ens märker själv när julen helt plötsligt är borta igen. Det går alltid bra, utan ångern till ödet. Det är vad Jag önskar även Er.

Likes

Comments

Klev precis in till min mormor och fick träffa henne plus en morfar och en morbror, och det ända ja känner mig är trött..lyssnade på musik i 10 timmar därefter sov jag i 8 på båten, mina sömnpiller fungerar verkar det som om man tar dom i större mängd. Precis när kag klev in fick jag kyckling soppa med hemma gjorda makaroner, paradis. Allt hade varit bra om inte det att jag fick allergisk reaktion av värmen och nu är jag full i bubblor och fick ta 2 sömntabletter till för att somna och inte klia ihjäl mig. +10 grader här. / Natalia

Likes

Comments

Sömn är väldigt viktig för din kropp och själ. Tack vare den kan vi slappna av, förberedda oss för nästa dag.. nästa ensamma dag. Sömn är också som någon sorts av medicin, som gör så att du kommer bort från din verklighet, den drar sig ur din ensamhet och för några timmar slipper du att känna av den. Hela världen somnar och jag tillsammans med den, jag är en del av världen, en del av universum. Jag sover, drömmer, drömmer och drömmer.

Somnar, vaknar, somnar, vaknar..precis emellan somna och vakna är jag i en trans av medvetslöshet, för en stund en jag omedveten om min ensamhet och jag mår väldigt bra av att inte veta det. Åh ja, sömn är verkligen underbar, för en stund släpper den dig fri från dina ensamhets handklovar och du lever.
Eftersom sömn är ett perfekt alternativ för ensamma nätter. Vad händer dock när man inte får ha det alternativet? Först har man lite hopp... " det kanske kommer att fungera ändå". Nästa är aggressionen : Men vafan!? Varför kan jag inte somna? Sov för i helvete SOV!" Jag kanske ligger i fel position? det kanske är för kallt här inne? eller för varmt? Jag kanske behöver gå och kissa innan? Jag ligger och väntar..nää det verkar inte vara det, nu har jag försökt i onödan, vad är klockan?? äh det är fortfarande inte så sent, det kanske går snart?
Jag ligger still en stund till och kommer fram till att byta positionen, på sidan.. nej andra sidan, under täcket, över täcket, på rygg, till vänster, till höger, med handen under kudden..allt förutom på mage, mina tuttar värker väldigt mycket när jag sover på magen.

Nån jävla idiot står utanför mitt fönster och skriker...natten har ju kommit, det har blivit mörkt överallt och mörker hjälper alla människor att somna, alla förutom mig, och den där idioten vid mitt fönster. Och sen kommer den, den som jag var så rädd för...ensamheten. Jag börjar bli rädd, rädslan tar över hela mig och jag har så mycket av den att jag skulle kunna spy ut den och fylla upp med flera hinkar. Men nej det sitter kvar, kallt och obrytt. På dagarna har jag redan lärt mig att hantera rädslorna, men på nätterna biter dom sönder sitt koppel. Jag ligger och tänker, tänker och tänker.. varför är jag jag? varför ligger jag här själv? kommer det alltid att vara såhär? Jag har ju en tendens till att knuffa bort alla människor. Jag funderar en stund och sen från ingenstans slår det mig, en aktivitet, det är bra för att få tankarna att rinna iväg! Jag sätter mig och målar, eller spelar ett spel, och i samma sekund, rädslan börjar gömma sig. Jag har lust att ta tag i en telefon och ringa någon.. men vem? och den här tiden? alla sover ju! Det är helt normalt den här tiden, det är bara jag som verkar hålla nån sorts protest.

Men i slutändan kommer även sömn, eller så gör den inte det, ibland gör den sitt jobb och ibland ej. Och det ända jag har kvar av en ensam natt är lite av ett minne, ett suddigt minne..Jag skulle hellre vilja ha ett riktigt. Men nu håller det på att bli ljust igen, en hel dag, tills natten dyker upp igen. / Natalia

Likes

Comments