View tracker

Godmorgon tisdag!

Jag hade en bra och lugn helg men som vanligt går den ju alldeles för snabbt förbi. Det finns inte så mycket att säga just nu mer än att vi på kontoret ska på julfest imorgon efter jobbet. Det ser jag fram emot, kommer bli roligt! Alla samlade och kan slappna av efter en lång arbetsdag.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra iväg till jobbet. Ha en bra dag :-)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 40 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt med julmusik innan middagen. Jag åkte med mamma och pappa till Romelåsens golfklubb tidigare idag där de hade julmingel med glögg och varmkorv, gott! Jag har faktiskt aldrig spelat där konstigt nog. En väldigt fin bana som jag kommer spela i sommar, har jag redan bestämt. Jag och pappa åkte inom två bilfirmor och kollade på lite bilar och imorgon ska jag provköra en bil, spännande! Kunde ha gjort det idag men hade inte mitt körkort med mig, haha. Nåja det är inte aktuellt förrän om ett halvår så det är rätt lugnt men kul att se vad som finns.


  • 66 readers

Likes

Comments

View tracker

​Hej bloggen!

Idag är det äntligen fredag och snart helg. Jag har världens huvudvärk idag så jag hoppas det går över, för annars blir det inte lätt att jobba. Jag ska inte göra så mycket i helgen mer än att gå på kalas för min kusin som fyller 17 och då följer Oscar med. Blir säkert trevligt. 

Nu måste jag gå, vi hörs när vi hörs! 

  • 77 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Då var vi äntligen inne i december, min favoritmånad på hela året. Nu saknas det bara lite snö, hoppas det kommer lagom till julafton. Veckan har gått fort, jag har haft mycket att göra på jobbet, vilket är skönt. Efter jobbet idag ska jag och pappa spela badminton! Är riktigt taggad, jag älskar badminton, det bästa jag vet efter golfen. I helgen händer det inte speciellt mycket, jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Funderar på om jag och pappa ska sätta upp julgranen, är lite sugen på det. Vi har en platsgran nu för tiden, hehe. Rätt skönt för då slipper jag dammsuga upp allt barr som hamnar under granen hela tiden.

Ha en fin torsdag :-)

  • 86 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Då var vi inne på Första Advent och nästa vecka är vi inne i december månad. Jag har varit med Oscar hela helgen och vi har egentligen inte gjort så mycket mer än att ha umgåtts med hans föräldrar lite igår. Gillar lugna helger.

Har julpyntat och tänt ljus på rummet idag. Väldigt mysigt :-)

  • 139 readers

Likes

Comments

Hej kära läsare, de få jag har.. :)

Helgen var bra. Avkopplande liksom. Bara få njuta av lugnet runt om kring mig. Jag övernattade i husvagnen som vi har ståendes över vintern på en camping i Danmark fredag-söndag. Första natten sov jag väldigt dåligt pga huvudvärk men lördagsnatten gick bra. Vi gjorde inte så mycket, åkte iväg till ett stort shoppingcenter och gick en promenad runt på campingen. Mer än så hann vi inte innan vi åkte hem på söndagen. Rätt skönt att slippa stressa runt.

Idag har det varit en bra jobbdag, tiden har gått fort eftersom jag hade en del att göra. Nu ligger jag, som vanligt, nerbäddad i sängen. Helt otroligt vad trött jag har blivit på kvällarna. Nåja, mycket sömn är alltid bra. Imorgon efter middagen ska jag gå ut på en powerwalk med Emilia och snacka tjejsnack. Ska bli skönt att röra på sig, gör ju inte det alltför ofta nu för tiden.. :-)

  • 216 readers

Likes

Comments

Hej bloggish!

Är på väg hem från jobbet nu. Dagen har gått långsamt men varit het okej ändå. Ikväll ska jsg göra det jag gör alla andra kvällar - äta mat, kolla tv-serier och sova.

Det är "bara" tio månader kvar tills jag flyttar hemifrån nu. Hoppas att de månaderna går snabbt, för jag vill verkligen starta upp ett eget liv där jag bestämmer över mig själv. Längtar tills flytt-dagen kommer.

Igårkväll hade jag en Pikachu framme MEN som ni ser, inga bollar. Otroligt irriterande..

  • 264 readers

Likes

Comments

  • 281 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag vet att uppdateringen är dålig nu för tiden men jag har varken lust eller ork till att skriva. Jag kommer hem från jobbet, äter middag, kollar tv och lägger mig för att sova senast vid tio. Så ser mina dagar ut så det finns inte så mycket att dela med mig av. Som ni kanske redan sett var jag i Köpenhamn med Oscar i helgen, vilket var jättetrevligt och mysigt. Det gör jag gärna om.

Nu ska jag sätta igång med jobbet. Hejsvejs!

  • 295 readers

Likes

Comments