Header

Hej, det blev inget inlägg igår på grund av det var så mycket. Hade dessutom inget speciellt att skriva om. Så det blir som ett dubbelinlägg nu istället.

Så igår var det bara en vanlig onsdag. Jag var i skolan men det var väldigt jobbigt för har fått en förkyldning som sagt så jag hade huvudvärk hela dagen. Men jag gick hela skoldagen. När jag kom hem visade det sig att jag hade feber. Så det blev att vila och bara ta det lite lugnt. Det hände alltså inte alls mycket igår.

Men idag hände det betydligt mer. Jag åkte till skolan idag bara för att vi hade nationella prov och det vill jag verkligen inte missa. Vi hade prov mellan 08:00 och 10:00. Efter det hade vi svenska/engelska (språkval), vi åt lunch och sedan gick jag på våran NO lektion och sedan åkte jag hem och gjorde den sista lektionen hemma så jag fick vila lite. Jag kom hem rumt 13:00 och har legat i sängen ända sen dess. Lite senare fick jag ett samtal av min moster, vi pratade om sommar jobb vilket jag har tänkt på men jag har inte riktigt vetat om jag kommer vilja ha det eftersom att vi ska bygga på huset hemma hos mamma och jag ska bort och så vilket har gjort att jag inte veta om jag kommer hinna men jag vill verkligen tjäna lite pengar som jag kan spara undan till någon viktigt.

Just nu väntar jag på att maten ska blir klar sedan ska jag ta en dusch. Ska bara ta det lugnt ikväll så jag kan åka till skolan imorgon utan problem.

Juste ville bar berätta att det inlägget som skulle komma i tisdags kommer laddas upp nu igen för att det blev något fel på det tror jag så det kommer bli två fast ändå tre inlägg på en dag. Är verkligen ledsen för det men de är så det blev nu idag.

Imorgon ska jag och Erick ut med våra kompisar tror jag om jag har blivit bättre. Så imorgon kommer det bli ett sent inlägg eller så får jag skriva om fredagskvällen på lördag. Ville bara informera er.


Puss å kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments