Header

Hej, de har blivit lite inlägg då och då för att vissa dagar har de helt enkelt inte hänt så mycket. Som tex igår, jag kollade på tv och spelade lite på min dator hela dagen därför kom det inget inlägg igår.

Idag så var jag i skolan som vanligt, hade alla lektioner och sedan så gick jag hem. När jag kom hem så kollade jag lite på youtube och sen råkade jag somna. Tur hade jag ställt ett alarm så jag skulle hinna klä på mig innan jag skulle åka till stallet. Mamma kom 15 minuter efter att jag vaknade ungefär. Vi åkte till ica för att hon skulle köpa någon mat till henne och min lillasyster som dom kunde äta när vi var där. Jag var där från kl 17 till 19 ungefär så det blir ett långt tag. Sedan skjutsade mamma mig till erick. Jag åt mat, talade lite med erick och sedan tog jag en varm och skön dusch.

Nu så ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag och min kompis Ronja åka och shoppa och bara mysa. Känner att jag verkligen behöver det just nu när jag inte mår så jättebra i mig själv.

Godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, tänkte lägga ihop gårdagens blogginlägg med dagens blogginlägg på grund av att det var så himla mycket igår.

Igår så var jag ute hela dagen. Jag och Julia gick upp i skogen om Ericks familj har precis bakom huset. Vi tog med oss hundarna och bara kollade lite. Helt plötsligt var hundarna borta och när vi ropade tillbaka dom så var dom helt genomblöta och leriga. Det visade sig att det fanns en liten bäck i närheten som dom hade doppat sig i. Så det slutade med att vi tog in dom och gick ut själva. Först gick vi till en sjö som kallas Flytta. Vi tog en massa bilder och hittade jätte många grodor som hoppade överallt. Sedan gick vi en bit upp i skogen tills vi insåg att vi var precis över huset fast en väldigt lång bit uppåt. Så vi gick igenom hela skogen även fast det inte fanns någon stig. Vi gick i små stigar som djur hade gjort. Vi gick i 2 timmar innan vi kom hem, men när vi väl kom hem så tog vi något att äta och sedan gjorde jag mig i ordning lite för att vi skulle åka ut. Erick hade mekat med epan på kvällen med sina kompisar så när den var klar så åkte vi ut. Vi stack till skolan för att det var en massa människor där och för att fritidsgården var öppen. Så det slutade med att vi var där från 21:00 till 01:00 ungefär. Vi stog där och poppade lite musik och det var några som åkte fiddy. Sedan när klockan började närma sig 01:00 så åkte vi hem. Vi parkerade in bilarna och gick direkt och la oss.

Idag så vaknade jag väldigt tidigt för att jag skulle åka med min pappa, min lillasyster, lillebror och min farmor till Leo's lekland. Vi kom dit runt 11 på morgonen och åkte någon gång vid 2 på dagen. När vi var klara där skulle pappa fixa nya skor till mina syskon så vi shoppade lite. Sedan åkte vi till coop för att handla så vi kunde göra tacos. Vi åt mat hemma hos farmor. Tillslut blev klockan blev ganska mycket och pappa och alla skulle åka hem så dom släppte av mig hemma hos Erick igen. Nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt efter en väldigt livad dag. Det låter som att vi ska åka ut idag igen.

Puss å kram <3


Likes

Comments

Hej, det blev inget inlägg igår på grund av det var så mycket. Hade dessutom inget speciellt att skriva om. Så det blir som ett dubbelinlägg nu istället.

Så igår var det bara en vanlig onsdag. Jag var i skolan men det var väldigt jobbigt för har fått en förkyldning som sagt så jag hade huvudvärk hela dagen. Men jag gick hela skoldagen. När jag kom hem visade det sig att jag hade feber. Så det blev att vila och bara ta det lite lugnt. Det hände alltså inte alls mycket igår.

Men idag hände det betydligt mer. Jag åkte till skolan idag bara för att vi hade nationella prov och det vill jag verkligen inte missa. Vi hade prov mellan 08:00 och 10:00. Efter det hade vi svenska/engelska (språkval), vi åt lunch och sedan gick jag på våran NO lektion och sedan åkte jag hem och gjorde den sista lektionen hemma så jag fick vila lite. Jag kom hem rumt 13:00 och har legat i sängen ända sen dess. Lite senare fick jag ett samtal av min moster, vi pratade om sommar jobb vilket jag har tänkt på men jag har inte riktigt vetat om jag kommer vilja ha det eftersom att vi ska bygga på huset hemma hos mamma och jag ska bort och så vilket har gjort att jag inte veta om jag kommer hinna men jag vill verkligen tjäna lite pengar som jag kan spara undan till någon viktigt.

Just nu väntar jag på att maten ska blir klar sedan ska jag ta en dusch. Ska bara ta det lugnt ikväll så jag kan åka till skolan imorgon utan problem.

Juste ville bar berätta att det inlägget som skulle komma i tisdags kommer laddas upp nu igen för att det blev något fel på det tror jag så det kommer bli två fast ändå tre inlägg på en dag. Är verkligen ledsen för det men de är så det blev nu idag.

Imorgon ska jag och Erick ut med våra kompisar tror jag om jag har blivit bättre. Så imorgon kommer det bli ett sent inlägg eller så får jag skriva om fredagskvällen på lördag. Ville bara informera er.


Puss å kram <3

Likes

Comments

Hej, idag har det varit en väldigt lång dag för mig. fick bara sova två timmar inatt. Jag skrev ju i inlägget igår att jag rodde att jag hade fått en väldigt stor pollen reaktion men det visade sig att det var en förkyldning som kommer smygandes. Men jag åkte till skolan iallafall eftersom att vi hade nationella prov och vi hade en kort dag så det var inte så jätte jobbigt. Vi alla gjorde det nationella provet och sedan hade vi bara två lektioner kvar på dagen. Efter skolan åkte jag hem och skulle äta och packa lite för att jag skulle åka till Erick på kvällen. När jag hade packat klart gick jag, mamma och min lillasyster Melissa ut i solen och lekte lite och bara tog det lugnt innan Ericks pappa skulle komma och plocka upp mig. Alla våra katter kom såklart och skulle mysa med oss. Vi var ute ett långt tag tills Ericks pappa kom. Vi åkte hem till Erick och bara tog det lugnt. Det visade sig att jag hade feber så jag tog det lugnt. Jag kom sedan på att vi skulle simma med skolan nästa vecka och jag hade ingen bikiniöverdel vilket ledde till att jag beställde en vanligt svart från Nelly.com. Jag tog det lugnt resten av kvällen och nu ligger jag i sängen och ska gå och lägga mig vilken sekund som helst eftersom jag inte fick någon sömn inatt så måste jag försöka sova inatt.

Puss å kram <3

Likes

Comments

Hej, idag vaknade jag tidigt så jag gick upp och fixade mig och Erick en mysig frukost, mamma jobbade och alla andra var borta så det var bara jag och Erick hemma. när vi hade ätit så hoppade Erick in i duschen och jag plockade undan allting. När vi var klara satt jag mig vid datorn och Erick åkte hem till sig för att han skulle gymma och fixa lite saker. Jag satt vid datorn i några timmar tills jag gjorde lunch. Som ni ser på bilden blev det baconsås och pasta. Efter maten satt jag mig vid datorn en stund till för har haft så himla mycket besvär med pollen idag så jag ville inte vara ute så jätte mycket. Efter ett tag kom min granne över hon är 2 år äldre än mig så vi umgicks lite. Vi bakade en blåbärspaj och fikade med våra grannar (hennes familj). Sedan har det inte hänt så jätte mycket mer idag. Ska snart gå ner och äta middag, sedan ska jag duscha och vänta på att Erick kommer tillbaka.

Puss å kram <3

Likes

Comments

Hej, som ni kanske har sett har jag varit borta ett bra tag. Det blev väldigt mycket för mig ett tag och sedan kände jag att det inte riktigt var något jag kunde skriva om. Jag gick i skolan, kom hem, gjorde läxor ibland och sov och så rullade det bara på. Kände mest att det kanske inte var så himla roligt att läsa om det varje dag. Men som ni ser i titeln så har jag lust att börja igen, jag gillade verkligen att blogga.

Jag hoppas verkligen att denna gång så kommer det bli lite roligare att läsa min blogg för har en massa saker framför mig nu så har en del roligheter att skriva om.

Puss å kram <3

Likes

Comments

Hej allesammans.

Vill bara säga förlåt för att jag inte skrivit på länge.. Har varit jätte sjuk i en vecka och lite till snart. Jag fick åka in på akuten för jag mådde så dåligt så går nu på medicin och har haft 38 i feber dag ut och dag in nu i en vecka. Men jag ska försöka skriva mer sen när jag blir frisk ville bara berätta hur läget var.

Puss å kram<3

Likes

Comments

Hej allesammans. Förlåt att det inte blivit inlägg på ett långt tag men jag har inte haft tid. I lördags hade jag stalljour å sen fick vi lov att städa här hemma hos Erick eftersom det skulle vara släktträff på söndagen. Så hela söndagen gick åt till kalas och släktträff. Igår var jag i skolan och när jag kom hem satt jag, Ericks mamma och hans syster och kollade på film. Vi kollade på Kung fu panda 1 och 2. När filmerna var slut så åkte jag till stallet. Det gick väl ganska bra kände av mitt lår lite men nu idag är det mycket bättre. När jag kom hem från stallet kände jag mig lite konstig. Hade ont i huvudet, var seg osv. Det visade sig att imorse när jag vaknade så var jag förkyld. Jag hoppas att jag ska bli lite bättre till senare eftersom att jag ska klipp mig. Måste verkligen klippa mig nu för mitt hår har blivit så tjockt och slitet att jag inte kan borsta det nå mer. Men jag tänkte att om jag orkar och kommer ihåg så ska jag ta en före och efterbild.

Puss å kram<3

Likes

Comments

Hej allesammans.

Det blev inget inlägg igår förlåt men jag var i skolan under dagen och när jag slutade åkte jag hem till min mamma. Jag var där i någon timme sedan kom Erick och nästan hela hans familj och hämtade mig. Nä vi kom hem så stack Erick och tränade medan jag och hans lillasyster Julia satt oss och spelade. Vi spelade ganska länge och på kvällen så fick jag reda på att min pappa ligger på sjukhus så jag kände inte för just igår för att blogga.

Idag fick jag lov att åka hem från skolan pga att jag hade sån mensvärk. När jag kom hem så åt jag mat och sedan somnade jag, jag sov i ungefär 2,5-3 timmar för att jag hade så ont och jag mådde verkligen inge bra. Nyss var vi på affären och vi handlade lite fredagsmys till ikväll. Men nu sitter jag i Ericks epa medan han föesöker att skruva cykel. Ska försöka hjälpa honom men jag är inte så bra på att fixa sånt. Jag skriver mer imorgon för då ska jag på stalljour.

Puss å kram<3

Likes

Comments

Hej allesammans.

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag skulle få vila mitt ben. Det var meningen att jag skulle åka till vårdcentralen men på dagen blev benet bättre bara att jag är väldigt svag och fortfarande lite öm men jag kan iallafall gå. Under dagen fick jag även huvudvärk och örvärk men nu är det lite bättre. När Erick kom hem så duschade vi å sedan åt vi. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och bloggar lite. Det var inte en sån händelserik dag idag men tänkte uppdatera lite om vad som hände med benet. Jag har gått på ipren idag så det har gått ganska bra med det.
Ska förhoppningsvis åka till siolan imorgon om jag inte blir sämre.
Skriver mer imorgon.

Puss å kram<3

Likes

Comments