sponsoreret
HAR DU PRØVET PRODUKTER FRA JUHLDAL?

Ikke nok med at de ser lækre og indbydende ud, så virker de også! Jeg fik sidste år sponsoreret lidt produkter fra JUHLDAL, for at teste dem. Og nu en del måneder efter, er jeg stadig helt oppe at køre. JUHLDAL er en del af min daglige rutine, både inden makeup og når makeupen er fjernet. Hvis ikke du har prøvet dem endnu, synes jeg du skal give det et forsøg. JUHLDAL har en lækker indpakning, gode indholdelse og fair priser. Jeg bliver bestemt ved med, at benytte mig af juhldal.
--- JEG ER IKKE SPONSORERET TIL, AT SKRIVE DETTE INDLÆG ---

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Ebay, Ebaytips
4 FLOTTE URE

Ure var noget af det første jeg købte på ebay - og de første par stykker var noget værre l***. Men nu, er jeg begyndt at blive god til, at vælge de rigtige ud. Jeg har her fundet 4 forskellige ure - som i måske vil klikke hjem? Det første ur er et klassisk sort ud, med metalrem. Det går bare til så mange outfits. Nr. 2 er det fine grå med læderrem, det er lækkert her i sommerperioden. "casio" uret er mange vilde med, det er dog ikke mig - men jeg fandt det, og tænkte det var smart at tage med her! og sidst et marble ur. det tænker jeg MANGE vil elske - marble er jo in ligenu!

#1 - ALL BLACK WATCH
#2 - GREY'N'WHITE WATCH
#3 - "CASIO" WATCH
#4 - MARBLE WATCH

Likes

Comments

Ebay, Ebaytips

BABY SKO DER SMELTER HJERTER


EJ, hvor mit hjerte smelter når jeg ser små ting - er det en tøse ting?

Jeg blev faster for 4 måneder siden, og jeg shopper stadig amok. Lige pt er det sko!

#1 - WHITE ADIDAS
#2 - YELLOW TOMS
#3 - GUCCI SANDALS
#4 - WHITE LACOSTE

Likes

Comments

MIT FØRSTE KØB PÅ IOFFER

Ja, Jeg må erkende at jeg ikke lige har 7 tusinde kroner til den fra Gucci. Så jeg fandt denne på ioffer, som jeg besluttede mig or at prøve af. Og helt ærligt - til 74 kr var det bare knald eller fald. Men jeg er så positivt overrasket. Tasken er blød og i en meget lignende størrelse. Lynlåsene kører som de skal - og den ser bare lækker ud. Mit første men bestemt ikke sidste køb på ioffer.

Rate: 5/5
Pris: 74 kr
Fragt: gratis
TRYK HER FOR AT KØBE TASKEN

Likes

Comments

Ebay, Ebaytips
FIRE LÆKRE CROSSBODY TASKER

Jeg har samlet fire lækre crossbody tasker sammen til jer. Jeg har en forkærlighed for tasker, og smider jævnligt tasker i min collection "overvej en ekstra gang". Men måske lige netop du, sidder og søger noget lignende? ihvertfald så er der nu links til 4 (ifølge mig) stilrene og flotte crossbody's. Jeg håber i kan lide dem, skriv endelig for spørgsmål!

#1 - BLACK CHAIN BAG
#2 - GREY FAUX LEATHER
#3 - GREY SIMPLE BAG
#4 - BLACK BAGGY CHAIN BAG

Likes

Comments